τι πουστριλίκια είναι αυτά;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
τι πουστριλίκια είναι αυτά;
νεο παραλληρηματικό αρλουμπολόγημα απο έναν μετρ του υποβαλκανικού αριστερού είδους
ελ αριστερη παρακμή
ελ αριστερη παρακμή
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: τι πουστριλίκια είναι αυτά;
μαλακία στίχοι, έπρεπε να λέει για νδ και πράσινους ήλιους, η εικόνα ίδια, πολύ καλή.
Ο Παύλος έχει γράψει πολλά ωραία τραγούδια.
Πως κατάντησε σε αυτό το σημείο δεν το ξέρω, ή ήταν πολύ μεγάλη η πίεση και η ανάγκη αγιοποίησης του Ζάκ και μάσησε ή πραγματικά του έστριψε. Ίσως ήταν αδερφή και του είπανε μαλάκα επιβάλλεται outing, βγες μπροστά θα μας κατασπαράξουν οι κυρπαντελήδες.
Πως κατάντησε σε αυτό το σημείο δεν το ξέρω, ή ήταν πολύ μεγάλη η πίεση και η ανάγκη αγιοποίησης του Ζάκ και μάσησε ή πραγματικά του έστριψε. Ίσως ήταν αδερφή και του είπανε μαλάκα επιβάλλεται outing, βγες μπροστά θα μας κατασπαράξουν οι κυρπαντελήδες.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ισως εκείνη την αποφράδα μέρα που έβρεχε αδελφές και τραβέλια απο τον ουρανο, ίσως εκείνη την ημέρα κάτι έπαθε και ο πάυλος. Γενικά ειναι πάντως μυστήριο πότε έγινε όλο αυτο, παλιά ήμασταν όλοι εντελώς ίσιοι.
Αν και τελικά μπορεί να λέει απλά για νδ και πασόκ ρε παιδιά, να το έχουμε παρεξηγήσει.
δηλαδή ρε παιδιά σοβαρά τώρα, υπάρχει κανείς που θα καταλάβαινε οτι το τραγούδι μιλά για τραβέλια αν δεν έβλεπε το οπτικό;
Εγώ όταν ακούω τραγούδια δεν μπορώ να βλέπω κλιπάκια και αυτό μου ακούγεται μιά χαρά πολιτικό τραγουδάκι, σκληρό αλλά έτσι είναι.
Εγώ όταν ακούω τραγούδια δεν μπορώ να βλέπω κλιπάκια και αυτό μου ακούγεται μιά χαρά πολιτικό τραγουδάκι, σκληρό αλλά έτσι είναι.
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
όλα τα έντεχνα τραγούδια μιλάνε για το ίδιο πράγμα, χωρίς κανείς να καταλαβαίνει ποιο είναι αυτό.
Αν ήταν σαφέστερο θα ήταν πρόζα.Jolly Roger έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 21:02
όλα τα έντεχνα τραγούδια μιλάνε για το ίδιο πράγμα, χωρίς κανείς να καταλαβαίνει ποιο είναι αυτό.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ασε που όλα είναι το ίδιο κομμάτι, τραβελοκατάσταση, βαθιά πολιτικά δηλαδή.Jolly Roger έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 21:02όλα τα έντεχνα τραγούδια μιλάνε για το ίδιο πράγμα, χωρίς κανείς να καταλαβαίνει ποιο είναι αυτό.
Ωραίο τραγούδι και πολύ καλό το βίντεο. Μπράβο. 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτά που λένε, και αυτά που δε λένε....
από Maspoli » 12 Μαρ 2024, 17:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 669 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
14 Μαρ 2024, 13:11
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
01 Μάιος 2024, 14:42
-
-
Νέα δημοσίευση Τι σκουπίδια είναι αυτά;
από Νετο Γκουερινο » 07 Μαρ 2025, 18:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 268 Απαντήσεις
- 4675 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
09 Μαρ 2025, 20:22
-