Αν τα κάνουν όλες τα έκανε κι η μανούλα.
Αρνείσαι την πραγματικότητα;;
Αν τα κάνουν όλες τα έκανε κι η μανούλα.
όχι μωρέ μας λέτε απο κεκτημένη ταχύτητα, σαν αγάπη μου κλπ, απλά εμείς το ακούμε απο την πλευρά μας, προσπαθούμε να βγάλουμε κάτι καλό, μιά γκόμενα κλπ, παρεξήγηση
δεν πιάνει - βρες κατι αλλο - ισως με πετυχεις στα αρχίδια .Gherschaagk έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 22:09Αν τα κάνουν όλες τα έκανε κι η μανούλα.
Αρνείσαι την πραγματικότητα;;
Ετσι.enaon έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 22:29πάντως δεν μας λένε μαλάκες άγι, αν και συμφωνώ μαζί σου στην κεντρική ιδέα
Όταν έρθει η εποχή που λες, που έχουμε κάνει δύο παιδιά πχ, τα έχουμε στρώσει όλα και πλέον έχουμε φέρει ασφάλεια, τελειώσαμε, τα καταφέραμε, είμαστε τελειωμένοι. Δεν γινόμαστε μαλάκες, γινόμαστε είδος προς προστασία, μην μάθουμε τίποτα και στεναχωρηθούμε, μην δούμε τίποτα και στεναχωρηθούμε, μην μάθουμε κλπ, νομίζω ο σωστός όρος είναι γλάστρες. Αλλά πάλι αυτό νομίζω το παθαίνουν οι άγιοι άνθρωποι κυρίως, εκείνοι που έχουν δύο κόρες, σύζυγο μητέρα και πεθερά.
Ρε φίλε, επειδή εσένα σε λέει μαλάκα η γυναίκα σου, σημαίνει ότι λέω κι εγώ έτσι τον άντρα μου; Ε πάνε ρώτα τον να σου πει, εδώ είναι, για να μη λες ότι τα βγάζω από το μυαλό μου.
ΝΑΙ. Γιατί γουστάρουμε.
ναι αλλά γιατί πειράζει, δεν είναι οτι δεν το ξέραμε κλπ, μάτια έχουμε και βλέπουμε, ξέρουμε τί θα συμβεί.
Μα είπα κι εγώ ολόκληρο ον να παραδέχεται στεγνά ότι τρώει παντόφλα στο σουφρί, πάει πολύ. Κι εσύ για γνωστούς γράφεις.
αμαν ρε παιδιά με τα θέματα αυτοεκτίμησης
Σου αφήνει με τη μυγοσκοτώστρα και σημάδια στον κώλο τρυπητηριού;