ΜΙΛΦ στη γειτονιά μου - βοηθείστε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
ΜΙΛΦ στη γειτονιά μου - βοηθείστε
Πως μπορώ να κάνω μία φάση με μία μιλφ στη γειτονιά μου ;
Μιλάμε για εργαλείο άρφα αλλά δεν με ξέρει - δεν την ξέρω.
Ήταν και άλλη μία η οποία έσκαγε κάτι χαμόγελα εις τα πέριξ και θα μπορούσα να της είχα πει "περάστε στο καμπριολέ" αλλά δεν το έκανα (έχει φύγει αυτή τώρα).
Αλλά η εν λόγω είναι σοβαρή - δεν σηκώνει καμπριολέ και τέτοια.
Άρα τι μπορεί να συμβουλέψει το πχόρουμ ;
Σκέφτομαι ότι αν ήμουνα ο Ρόμπερτ Κέννεντυ ή ο Ανδρέας Παπανδρέου θα το κανόνιζα το θέμα μέσω CIA. Κάτι θα σκαρφιζόντουσαν οι πράκτορες.
Αλλά δεν είμαι.
Υπάρχει κάποια συμβουλή ;
Ήταν και άλλη μία η οποία έσκαγε κάτι χαμόγελα εις τα πέριξ και θα μπορούσα να της είχα πει "περάστε στο καμπριολέ" αλλά δεν το έκανα (έχει φύγει αυτή τώρα).
Σκέφτομαι ότι αν ήμουνα ο Ρόμπερτ Κέννεντυ ή ο Ανδρέας Παπανδρέου θα το κανόνιζα το θέμα μέσω CIA. Κάτι θα σκαρφιζόντουσαν οι πράκτορες.
Αλλά δεν είμαι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Re: ΜΙΛΦ στη γειτονιά μου - βοηθείστε
Μερικοί κάνουν το εξής:
Πάνε και στήνονται με τις ώρες στα διάφορα μαγαζιά της γειτονιάς και πιάνουν κουβέντα με τον καταστηματάρχη, επί παντός επιστητού.
Περνάει το μωρό να ψωνίσει και ρίχνουν ένα "χαίρετε" εκ του ασφαλούς ότι δεν θα παρεξηγηθούν.
Μετά είναι σχετικά εύκολο σε κάποια μεταγενέστερη φάση να επιχειρήσουν νεωτέρα προσέγγιση.
Αλλά δεν έχω εγώ παρτίδες με τοπικούς καταστηματάρχες να πιάνω κουβέντα.
Πάνε και στήνονται με τις ώρες στα διάφορα μαγαζιά της γειτονιάς και πιάνουν κουβέντα με τον καταστηματάρχη, επί παντός επιστητού.
Περνάει το μωρό να ψωνίσει και ρίχνουν ένα "χαίρετε" εκ του ασφαλούς ότι δεν θα παρεξηγηθούν.
Μετά είναι σχετικά εύκολο σε κάποια μεταγενέστερη φάση να επιχειρήσουν νεωτέρα προσέγγιση.
-
ιππόδρομο δε πάει το κορίτσι;
- wooded glade
ιππόδρομος ...
στο 2003 έχεις μείνει
αλλά εκεί δεν είχε σεξ
Ενίσχυσε την τοπική αγορά !!wooded glade έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 14:05Μερικοί κάνουν το εξής:
Πραγματικά έχεις κάμπριο ; σε λίγο έρχονται αλκυονίδες. Χώσου στην κυρία.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
πόσο χρονών είσαι;
1.25 δινει οτι δεν θα τις τα ριξεις.
Λεω να πονταρω ενα χιλιαρικακι.
Λεω να πονταρω ενα χιλιαρικακι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- wooded glade
Το αποτέλεσμα λες ή αν θα τις τα ρίξω ή όχι ;
Το αποτελεσμα δινει 1.01 (οτι δεν)
Ριξιμο 1.25 (οτι δεν)
10 σελιδες νημα 1.05
Ριξιμο 1.25 (οτι δεν)
10 σελιδες νημα 1.05
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- wooded glade
Καλώς.
Και πως θα ανακοινωθεί όμως ;
Τα λεφτά μέσω paypal.
Κυνηγάς;
Άμα είσαι κυνηγός θα ξέρεις από καρτέρια και παγίδες και θα βρεις τον τρόπο αφού ξοδέψεις χρόνο σε παρακολούθηση του θηράματος.
Άμα είσαι κυνηγός θα ξέρεις από καρτέρια και παγίδες και θα βρεις τον τρόπο αφού ξοδέψεις χρόνο σε παρακολούθηση του θηράματος.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Ξέχνα την. Είναι κομμουνίστρια.wooded glade έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 13:56Πως μπορώ να κάνω μία φάση με μία μιλφ στη γειτονιά μου ;
Αλλά δεν είμαι.
Αγριοκαψουρικο πάθος + στενο μαρκάρισμα + υπομονη
Καλή επιτυχία.
Καλή επιτυχία.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- wooded glade
Καλά είναι θέμα, θέλει σκέψη.
Ήταν και η προηγούμενη που χάθηκε. Αυτή αν θυμάμαι καλά δεν ντυνόταν καλά στην αρχή - κάτι ατσουμπαλιστάν φόραγε. Μετά δεν ξέρω γιατί αδιαφόρησα, μετά χάθηκε.
Δεν νομίζω ότι είναι συριζαία ή κάτι τέτοιο. Νεοδημοκράτισσα φαίνεται.
Ήταν και η προηγούμενη που χάθηκε. Αυτή αν θυμάμαι καλά δεν ντυνόταν καλά στην αρχή - κάτι ατσουμπαλιστάν φόραγε. Μετά δεν ξέρω γιατί αδιαφόρησα, μετά χάθηκε.
Χαλάρωσε, μέχρι να γίνει gilf έχεις χρόνο.wooded glade έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 14:35Καλά είναι θέμα, θέλει σκέψη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση νέα συμμαχία στη γειτονιά
από dna replication » 15 Απρ 2025, 22:25 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
18 Απρ 2025, 18:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαστε η εξαίρεση στην γειτονιά μας
από Libre arbitre » 20 Φεβ 2024, 08:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 192 Απαντήσεις
- 3112 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
21 Φεβ 2024, 12:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγρια επίθεση σε ανήλικο στη γειτονια μου
από Space_Passenger » 02 Δεκ 2024, 15:06 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
02 Δεκ 2024, 15:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Κάτω Τούμπα είναι μια γειτονιά συντηρητική, ομοφοβική, σεξιστική
από AlienWay » 01 Ιαν 2025, 16:41 » σε Eικαστικές τέχνες - 35 Απαντήσεις
- 1259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
03 Ιαν 2025, 21:00
-