Γιατί πολλοί άντρες...

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
the comet the course the tail

Re: Γιατί πολλοί άντρες...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 06 Ιαν 2019, 20:36

Nandros έγραψε:
06 Ιαν 2019, 20:35
the comet the course the tail έγραψε:
06 Ιαν 2019, 20:12
αυτά και το γεγονός ότι σε απασχολούν σαν ερωτήματα έχουν μια απάντηση: λούμπεν παρέες
Το νήμα ανοίχτηκε εν θερμώ και από αντίδραση στην λουμπεναριά που παρουσιάστηκε εδώ Γιατί οι χρυσοθήρισσες προκαλούν τόσο μένος;
.
τι γίνεται ρε πούστη. έχω μπερδευτεί.
έγραψα και σε αυτό το νήμα κάτι σήμερα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 06 Ιαν 2019, 20:38

Ίφιδα έγραψε:
06 Ιαν 2019, 20:36
δεν παίζει απαξίωση γυναικών στο νήμα; Όχι απο σένα, απο άλλους;
κοπέλα μου το ειδες το βιντεο. Τι ήθελες να λέμε, δεν πειράζει, θα το πάθαινε ο καθένας; Βάλε έναν φίλο σου να βάλει βενζίνη στο μουλάρι να γελάσουμε και με εκέινον. :102:

ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri » 06 Ιαν 2019, 20:38

Έχουμε να κάνουμε με λογική πλάνη.

Συμπαιρενει αυθαίρετα η νηματοθετρια ότι οι γυναίκες είναι ίδιας ποιότητας με τους άνδρες και μετά ψάχνει τους λόγους γιατί μερικοί άνδρες διαφωνούν με την "αληθεια" της.

Θα έλεγα για αρχή να μας εξηγήσει πως έχει καταλήξει στο ότι τα δύο φύλα έχουν την ίδια αξία.
Μόνο τότε θα μπορέσουμε να συζητήσουμε για τον λόγο που μερικοί αρνούνται το αποδεχτούν.

Να επισημάνουμε βέβαια, για τα ζαβά, ότι η διαφορά επιπέδου δεν δικαιολογεί βία απέναντι στις γυναίκες ή εκμετάλλευση ή άλλες απάνθρωπο συμπεριφορές.
Όπως ακριβώς δεν νοείται να συμπεριφερομαστε άσχημα απέναντι στους γύφτους με τη δικαιολογία ότι είναι χαμηλού επιπέδου

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 06 Ιαν 2019, 20:39

προστατευουν αγαρμπα η καθολου αγαρμπα τον εαυτο τους απο τον γυναικοκεντρικο καζινοκαπιταλισμο

παλαιοτερα επεφταν θυματα της καπιταλιστικης παραδοσιοκρατιας

τοσο απλο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 06 Ιαν 2019, 20:40

ritzeri έγραψε:
06 Ιαν 2019, 20:38
Συμπαιρενει αυθαίρετα η νηματοθετρια ότι οι γυναίκες είναι ίδιας ποιότητας με τους άνδρες και μετά ψάχνει τους λόγους γιατί μερικοί άνδρες διαφωνούν με την "αληθεια" της.
εγώ διαφωνώ φίλε. Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχουν διαφορές εκτός απο περιπτώσεις χαμηλής αυτοεκτίμησης, δεν έχει σχέση με φύλλο.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 06 Ιαν 2019, 20:41

Καλώς τα, τα "παιδιά". Για σας λέμε

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 06 Ιαν 2019, 20:42

ναι και εγώ, για εκείνους και εσένα κλπ :)

Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf » 06 Ιαν 2019, 20:42

Cavaliere έγραψε:
06 Ιαν 2019, 20:28
Όταν το παιδί το μεγαλώνουν ηλίθιοι, τι περιμένεις να γίνει; Μισογύνης, κλπ. Πώς συμπεριφέρεσαι πρακτικά στη γυναίκα σου, είναι το καθημερινό σχολιό του. Αν το μάθεις να σέβεται τις γυναίκες (και τους ανθρώπους γενικά) με το παράδειγμά σου, δεν θα γίνει ζώο. Στα όσα χρόνια θυμάμαι τον γέρο μου, δεν είπε μια φορά άσχημη λέξη στη μάνα μου. Μπορεί να βρίζει Χριστούς (ποτέ Παναγία, περιέργως), μπορεί να λέει ζώο τον τροχονόμο που διευθύνει την κυκλοφορία με κίνδυνο να του βάλουν βραχιόλια, αλλά την Κυρά του ποτέ δεν την πλήγωσε με τα λόγια.
Oι γέροι μου χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών.
Ποτέ,αλλά ΠΟΤΕ,δεν άκουσα τη μάνα μου να λέει "ο μαλάκας (ή ό,τι) ο πατέρας σου",και τον πατέρα μου να λέει "η καριόλα (ή ό,τι) η μάνα σου".
Πολύ αργότερα έμαθα ότι τους ήταν δύσκολο στην αρχή να είμαστε όλοι μαζί,στις γιορτές πχ,αλλά με το πέρασμα των χρόνων αυτό έπαψε να υπάρχει.
Φτάσαμε στο σημείο η γιαγιά,μάνα της μάνας μου,να κρατάει το παιδί του πατέρα (απ`τη δεύτερη γυναίκα) για να πάνε μιά βόλτα Σαββατόβραδο!
Ε όσο να πεις έχοντας μεγαλώσει έτσι δεν μπορώ να μην σέβομαι τις γυναίκες τους ανθρώπους.
Nandros έγραψε:
26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 06 Ιαν 2019, 20:43

εγώ πάντως ήμουν τυχερός στη ζωή μου. γνώρισα αξιόλογες γυναίκες και άντρες, πριν αποσυρθώ από τα εγκόσμια. δεν αντιμετωπίζαμε τέτοια θέματα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 06 Ιαν 2019, 20:44

Nero έγραψε:
06 Ιαν 2019, 20:29

ανέφερα πριν,τα παντελόνια δε μιλάω με βάση τα δικά μου κριτήρια προφανώς αλλά με βάση τα κοινωνικά. Το έξυπνο και αυτό που βελτίωνε πραγματικά τη θέση σου ως γυναίκα ήταν όχι να απαιτείς να φοράνε οι άνδρες φούστες :003: δεν το κάνεις όμως και είμαι σίγουρος ότι αν δεις άνδρα με φούστα στον δρόμο θα γελάσεις κιόλας. Το να ζητάς να "αναθεωρηθεί" αξιολογικά ο ρόλος που ΗΔΗ έχεις είναι και πολύ πιο πρωτοποριακό και πιο ωφέλιμο και πιο δύσκολο όμως απο το να ζητάς να προσεγγίσεις τα αντρικά πρότυπα,επιβεβαιώνοντας ασυνείδητα την κυριαρχία τους. Δεν το βλέπω να συμβαίνει όμως
Το θέμα είναι να μην υπάρχει αυτός.ο διαχωρισμός. Πχ το παντελόνι είναι μόνο για άνδρες. Δεν προσπαθούμε να γίνουμε άνδρες φορώντας παντελόνι. Προσπαθούμε να ουδετεροποιήσουμε το παντελόνι. Όπου παντελόνι βάλε οποιοδήποτε ανδρικό προνόμιο που στερώντας το από τις γυναίκες τους μειώνει τις ευκαιρίες,ποιότητα ζωής κτλ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 06 Ιαν 2019, 20:46

το προφυλακτικό μετράει;

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 06 Ιαν 2019, 20:46

Ίφιδα έγραψε:
06 Ιαν 2019, 20:31
Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
06 Ιαν 2019, 20:25

Όχι και εσείς οι φεμιν, το τραβάτε. Είστε πλεον αναχρονιστικές, να ήμασταν στο 1900 να σας στηρίζαμε, στο σήμερα το θέμα καταντάει αστείο. Για αυτό τα νέα παιδιά έφθασαν άπαντα να το κανελώνουν, στο τέλος θα μείνετε σε έναν πλανήτη μόνες να μαλλιοτραβιέστε χωρίς να μετράν νάζια,γοητεία και είμαι γυναίκα. Σαν ντοκυμαντέρ του National Geographic με άγρια θηρία θα γίνει ο πλανήτης.
Εμείς το τραβάμε ή εσύ είσαι πολύ χαλαρός και στα κοχόνες σου με τον καταιγισμό μισογύνικων μηνυμάτων στο φλόρουμ απ τη στιγμή που δε σε αφορούν;
Ούτε τα μίσανδρα με αφορούν. Δεν χωρίζω τους ανθρώπους σε άνδρες και γυναίκες. Αλλοι μου είναι συμπαθείς, άλλοι αδιάφοροι, όμως αυτό δεν σχετίζεται με το φύλο τους,για να ταυτιστώ,υπερασπιστώ ή απολογηθώ.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 06 Ιαν 2019, 20:51

waldorf έγραψε:
06 Ιαν 2019, 20:42
Cavaliere έγραψε:
06 Ιαν 2019, 20:28
Όταν το παιδί το μεγαλώνουν ηλίθιοι, τι περιμένεις να γίνει; Μισογύνης, κλπ. Πώς συμπεριφέρεσαι πρακτικά στη γυναίκα σου, είναι το καθημερινό σχολιό του. Αν το μάθεις να σέβεται τις γυναίκες (και τους ανθρώπους γενικά) με το παράδειγμά σου, δεν θα γίνει ζώο. Στα όσα χρόνια θυμάμαι τον γέρο μου, δεν είπε μια φορά άσχημη λέξη στη μάνα μου. Μπορεί να βρίζει Χριστούς (ποτέ Παναγία, περιέργως), μπορεί να λέει ζώο τον τροχονόμο που διευθύνει την κυκλοφορία με κίνδυνο να του βάλουν βραχιόλια, αλλά την Κυρά του ποτέ δεν την πλήγωσε με τα λόγια.
Oι γέροι μου χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών.
Ποτέ,αλλά ΠΟΤΕ,δεν άκουσα τη μάνα μου να λέει "ο μαλάκας (ή ό,τι) ο πατέρας σου",και τον πατέρα μου να λέει "η καριόλα (ή ό,τι) η μάνα σου".
Πολύ αργότερα έμαθα ότι τους ήταν δύσκολο στην αρχή να είμαστε όλοι μαζί,στις γιορτές πχ,αλλά με το πέρασμα των χρόνων αυτό έπαψε να υπάρχει.
Φτάσαμε στο σημείο η γιαγιά,μάνα της μάνας μου,να κρατάει το παιδί του πατέρα (απ`τη δεύτερη γυναίκα) για να πάνε μιά βόλτα Σαββατόβραδο!
Ε όσο να πεις έχοντας μεγαλώσει έτσι δεν μπορώ να μην σέβομαι τις γυναίκες τους ανθρώπους.
Ακριβώς! :+1: και στους δυο

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 06 Ιαν 2019, 20:51

Πάνας έγραψε:
06 Ιαν 2019, 20:33
Η Ξανθιά με το τέσλα γιατί μπήκε στη λίστα, που απαξιώνουν τις γυναίκες; Λόγω τίτλου;

Αφού είναι βούρλο, το ίδιο θα έλεγα αν ήταν και άντρας ξανθός.
Σαν θέαμα είναι αστείο οκ. Όμως χαρακτηρίζεις βούρλο μια γυναίκα επισημαίνεις το ξανθό του μαλλιού για να το κάνεις πιο έντονο για κάτι το οποίο θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε πήρε ένα αυτοκίνητο για πρώτη φορά, που δεν είναι δικό της και προφανώς δεν της εξήγησαν πως λειτουργεί το συγκεκριμένο. Εάν εγώ σου δώσω να κάνεις κοντουρινγκ και πασαλειφτείς και μοιάζεις αστείος θα είσαι βούρλο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 06 Ιαν 2019, 20:52

Ίφιδα έγραψε:
06 Ιαν 2019, 20:36
Πάνας έγραψε:
Η Ξανθιά με το τέσλα γιατί μπήκε στη λίστα, που απαξιώνουν τις γυναίκες; Λόγω τίτλου;

δεν παίζει απαξίωση γυναικών στο νήμα; Όχι απο σένα, απο άλλους;
Α, είπα... γιατί η κοπέλα έγινε παγκόσμια σταρ :003:
enaon έγραψε:
06 Ιαν 2019, 20:35
Πάνας έγραψε:

να αποσυρθεί το νήμα μέχρι να το κάνει μελαμψός γόης με στολή μηχανής.
Εσείς κύριε να σκάσετε από την ζήλια σας.
the end

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών