Ίφιδα έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 18:56
Γιατί πολλοί άντρες νιώθουν την υπέρτατη ανάγκη να απαξιώνουν τις γυναίκες;
1.Είναι απλά μισογύνιδες;
2.Είναι απλά ναρκισσιστές;
3.Πουτανίτσοι προσοχής;
4.Προσπαθούν να γίνουν αντιπαθητικοί μαλάκες μιας και τους λείπει το αυτογνωσιακό κομμάτι που θα τους έλεγε πως δε χρειάζεται, τό χουν πετύχει ήδη;
5.Η μανούλα κι ο μπαμπάκας τους δεν έκαναν καλή δουλειά;
6.Τους έκανε κακό κάποια γυναίκα ακριβώς επειδή ήταν σκατάνθρωποι;
7.Νομίζουν ότι ασκούν γοητεία χωρίς να αντιληφθούν ότι καταφέρνουν ακριβώς το αντίθετο;
8. 'Εχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να τραβήξουν την προσοχή που δε τους νοιάζει κι ας ειναι αρνητική;
Εξαρτάται από πολλά πράγματα.Προσπαθώ να θυμηθώ περιπτώσεις άλλων που έχω δει να το κάνουν και να καταλάβω την ψυχολογία τους ή να θυμηθώ τι αισθανόμουν όταν το έκανα.
Η απαξίωση προς την πεθερά μετράει;το έκανα κάποτε αλλά πλέον έχω αλλάξει μέσα μου.δε λέω ότι μετανιώνω,απλά προσπαθώ ν'αποβάλλω από μέσα μου γενικά τον αρνητισμό και να κρατάω τα θετικά συναισθήματα.
Τώρα για τις γυναίκες ως σεξουαλικά υποκείμενα,έχω δει γνωστό μου να φέρεται σε κοπέλες επίτηδες άσχημα στην πρώτη γνωριμία κι αυτές τελικά να τσιμπάνε.Oldest trick in the book.
Πάντως Ιφιδάκι τίποτα απ'όσα έχω δει δε συγκρίνεται με τη ζήλεια,μίσος,φθόνο,απαξίωση,όπως θες πες το που τρέφετε εσείς οι γυναίκες μεταξύ σας