Γιατί πολλοί άντρες...

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Γιατί πολλοί άντρες...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 07 Ιαν 2019, 14:50

ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Ιαν 2019, 14:45
Ασέβαστος έγραψε:
07 Ιαν 2019, 14:33
Cavaliere έγραψε:
06 Ιαν 2019, 20:28
Όταν το παιδί το μεγαλώνουν ηλίθιοι, τι περιμένεις να γίνει; Μισογύνης, κλπ. Πώς συμπεριφέρεσαι πρακτικά στη γυναίκα σου, είναι το καθημερινό σχολιό του. Αν το μάθεις να σέβεται τις γυναίκες (και τους ανθρώπους γενικά) με το παράδειγμά σου, δεν θα γίνει ζώο. Στα όσα χρόνια θυμάμαι τον γέρο μου, δεν είπε μια φορά άσχημη λέξη στη μάνα μου. Μπορεί να βρίζει Χριστούς (ποτέ Παναγία, περιέργως), μπορεί να λέει ζώο τον τροχονόμο που διευθύνει την κυκλοφορία με κίνδυνο να του βάλουν βραχιόλια, αλλά την Κυρά του ποτέ δεν την πλήγωσε με τα λόγια.
σωστος ο γερος σου, ελπιζω ομως να εκανε το αναλογο και η μανα σου.
γιατι δεν ειναι σπανιο οπου ενςας (η μια) βρισκει καποιον σωστο να του συμπεριφερεται σκαρτα.
Όποιος βρίσκει σωστό κάποιον που του συμπεριφέρεται σκάρτα, το κάνει για να δικαιολογήσει τον εαυτό του και όχι τον σκάρτο.

Γιατί, κακά τα ψέμματα, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν όταν απομακρυνθούν από το δικό μας ταμείο.
Ήταν και παραμένουν οι ίδιοι άνθρωποι που ήταν και όταν μπήκαν στο μαγαζί μας.

Το τι θέλαμε να δούμε ή να πιστέψουμε εμείς, είναι άλλο θέμα.

Ουσιαστικώς, ο έρωτας δεν είναι τίποτα άλλο από μία ναρκισσιστική ανάγκη που αποθεώνει τον άλλο όταν μας επιβεβαιώνει και τον υποτιμά όταν μας αποκαθηλώνει. Η αγάπη είναι άλλο πράγμα.
Τωρα θα το καταλάβουν ''Ναιδες'' κ ''Εθνικοκοινωνιστές'' :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Ιαν 2019, 14:55

Αγις έγραψε:
07 Ιαν 2019, 14:50
ΓΑΛΗ έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
07 Ιαν 2019, 14:33

σωστος ο γερος σου, ελπιζω ομως να εκανε το αναλογο και η μανα σου.
γιατι δεν ειναι σπανιο οπου ενςας (η μια) βρισκει καποιον σωστο να του συμπεριφερεται σκαρτα.
Όποιος βρίσκει σωστό κάποιον που του συμπεριφέρεται σκάρτα, το κάνει για να δικαιολογήσει τον εαυτό του και όχι τον σκάρτο.

Γιατί, κακά τα ψέμματα, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν όταν απομακρυνθούν από το δικό μας ταμείο.

Ουσιαστικώς, ο έρωτας δεν είναι τίποτα άλλο από μία ναρκισσιστική ανάγκη που αποθεώνει τον άλλο όταν μας επιβεβαιώνει και τον υποτιμά όταν μας αποκαθηλώνει. Η αγάπη είναι άλλο πράγμα.
Εσύ το κατάλαβες Άγι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 07 Ιαν 2019, 14:57

κατι δεκαετίες πριν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 07 Ιαν 2019, 15:00

Αγις έγραψε:
07 Ιαν 2019, 14:24
Ασέβαστος έγραψε:
07 Ιαν 2019, 14:21
Naida έγραψε:
06 Ιαν 2019, 19:15
Γιατί κάποτε η δύναμη η σωματική ήταν η κυριαρχία. Μετά έπεισαν τους εαυτούς τους και εμάς πως την δύναμη εκτός της σωματικής αλλά της κυριαρχίας την έχει το φύλο. Κάποια στιγμή εμείς αντιλήφθηκαμε πως δεν είναι ετσι. Δεν ξέμαθαν ακόμα.
Που θα πάει θα ξεμάθουν.
ειμαστε ισοι σε ολα.

εκτος της σωματικης δυναμης που ειμαστε ανωτεροι. γιαυτο ειμασταν κυριαρχοι στο παρελθον.

σημερα υπαρχει μια σχετικη ισοτητα, που την εχουμε παραχωρησει επειδη κρινουμε οτι ετσι ειναι το σωστο.
Στην εποχή μας υπάρχει κοινωνική κ νομική ανισότητα σε βάρος των αντρών.
αληθες, επιτρεψαμε να παει λιγο παραπερα απο οτι επρεπε, αλλα βλεπω σιγα σιγα να στρωνει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 07 Ιαν 2019, 15:02

Naida έγραψε:
07 Ιαν 2019, 14:30
Ασέβαστος έγραψε:
07 Ιαν 2019, 14:28
Antares έγραψε:
06 Ιαν 2019, 20:09
Δεν νομίζω ότι αυτό που κάνει μια γυναίκα θεωρείται υποδεέστερο. Συνήθως βέβαια στο επαγγελματικό πεδίο δίνεται μια κατεύθυνση να διαλέγουν "γυναικεία" επαγγέλματα που καθόλου υποδεέστερα δεν είναι όπως δασκάλα, καθηγήτρια, νοσηλεύτρια κλπ. αλλά υπάρχει αυξανόμενη τάση για επιλογή πιο "ανδρικών" επαγγελμάτων.
Δεν νομίζω ότι θα αισθανόμουν ανασφαλής με γυναίκα οδηγό λεωφορείου ή μετρό που έχω δει να υπάρχουν. Ούτε με γυναίκα γιατρό οποιασδήποτε ειδικότητας. Ούτε με μια φυσική θεωρία διατυπωμένη από γυναίκα.
Εκείνο που με ενοχλεί είναι όταν οι ίδιες οι γυναίκες δεν έχουν αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας τόσο στο σπίτι τους όσο και στον επαγγελματικό στίβο. Ή ανέρχονται πάντα με ανδρικές πλάτες και όχι με την αξία τους.
Πρόλαβα την Θάτσερ και νομίζω μου άρεσε σαν ηγέτιδα. :lol:
με μια γυναικα πυροσβεστη; 1.60 και 50 κιλα, που θα περιμενες να σε σηκωσει και να σε μεταφερει μακρια απο τον κινδυνο;
Γιατί ένας άντρας 1.60 και 50 κιλά θα σε μετέφερε;
καταρχην ναι, ευκολοτερα απο τι μια γυναικα. αλλα αυτο που ηθελα να πω, ειναι οτι ενω ενας αντρας για να μπει πυροσβεστικη/αστυνομια κλπ πρεπει να εχει ορισμενο υψος και σωματικες δυνατοτητες, για τις γυναικες ισχυουν μικροτερα νουμερα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 07 Ιαν 2019, 16:08

plouf έγραψε:
07 Ιαν 2019, 12:29
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
06 Ιαν 2019, 19:05
9. Γιατι δεν εχουν μεγαλωσει με αδερφη/ες :)
Εγω μεγαλωσα αποκλειστικα με την μανουλα μου και την αδερφουλα μου γιατι ο πατερας μου ελειπε συνεχεια στα προβατα.Μπορω να πω οτι λατρευω το γυναικειο φυλο και δεν εχω ιδιαιτερα κολληματα και προκαταληψεις.Με το μονο που που διαφωνω με την αδερφη μου ειναι οτι τα εφτιαξε με χρυσαυγιτη και ηδη εχουν παιδι γαμωτη μου. :e040: Πραγματικα απορω τι του βρηκε.Εγω μπορει να ειμαι σταλινοκουμουνι αλλα δεν θα ειχα προβλημα να τα φτιαξει με εναν ΑΝΕΛιτη συριζαιο η πασοκοσκυλο.Αλλα χρυσαυγιτη ρε γαμωτη μου?
Πραγματικα ερχονται ωρες ωρες που απορω με τας γυναικας. :e040:
πσσσσσ, πακετο...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 07 Ιαν 2019, 16:48

Cavaliere έγραψε:
06 Ιαν 2019, 20:28
μπορεί να λέει ζώο τον τροχονόμο που διευθύνει την κυκλοφορία με κίνδυνο να του βάλουν βραχιόλια
πολύ περίεργο σχόλιο ρε γαμώτο. Ο δικός μου τους έλεγε γουρουνοφύλακες χαμογελώντας :)

φοβερή η γαλή στα τελευταία μηνύματα.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 07 Ιαν 2019, 16:51

τι να καταλαβουμε την αλφαβητα?

ο συγχρονος νεοφιλελε κοσμος εκτοξευει τον ναρκισσισμο στα ουρανια

ποσο μαλλον τον γυναικειο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 07 Ιαν 2019, 16:55

Ίφιδα έγραψε:
07 Ιαν 2019, 01:50
Γκιώνης έγραψε:
07 Ιαν 2019, 01:21
Ρε μλκα οργιε ειχε γινει ντορος με κεινη τη φωτο γιατι ηταν οντως κορμαρα και δε θυμασαι ποια ηταν;τι σκατα έκανες,διαβαζες το μεσοπροθεσμο για να γραψεις κανα βιβλιο; :lol:
Και φυσικα δε θα σου στειλω πμ,οποιος θυμαται θυμαται
Έλα ντε!

Να το πω εγώ; Ε; εεεε; να το πάρει το ποτάμι; :003:
Για ποιο λογο να μην το πειτε; Μυστικο δεν ειναι, απλα εγω δεν το θυμαμαι.

Τι ανοητες σεμνοτυφιες και γραφικοι μυστικισμοι ειναι ετουτοι ;
Ελεος ρε σταλινοχριστιανοι , και δεν εχομε και καναν ελληνα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 07 Ιαν 2019, 16:57

ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Ιαν 2019, 14:55
Αγις έγραψε:
07 Ιαν 2019, 14:50
ΓΑΛΗ έγραψε:

Εσύ το κατάλαβες Άγι;
Απιθανα φεηλ συμπερασματα τα ανωθεν.
Ο ερωτας ειναι γραμμενος στο φιρμγουερ μας (ντιενεη) κι εχει να καμει με την αναπαραγωγη και την συμβιωση.
Αυτες τις χονδροειδεις μαλακιες περι ναρκισσισμου ξεχαστε τις οσο ειναι καιρος.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 07 Ιαν 2019, 16:58

Γαμημενε χριστιανοσταλινισμε, τρουπωνεις σε ολα τα μυαλα και τα αλεθεις.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Ιαν 2019, 17:04

Ασέβαστος έγραψε:
07 Ιαν 2019, 15:02
Naida έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
07 Ιαν 2019, 14:28

με μια γυναικα πυροσβεστη; 1.60 και 50 κιλα, που θα περιμενες να σε σηκωσει και να σε μεταφερει μακρια απο τον κινδυνο;
καταρχην ναι, ευκολοτερα απο τι μια γυναικα. αλλα αυτο που ηθελα να πω, ειναι οτι ενω ενας αντρας για να μπει πυροσβεστικη/αστυνομια κλπ πρεπει να εχει ορισμενο υψος και σωματικες δυνατοτητες, για τις γυναικες ισχυουν μικροτερα νουμερα.
Σωστά, αυτό δεν τις κάνει λιγότερο αποδοτικές. Όπως επίσης δεν είναι απαραίτητο ότι κάποιος που είναι 1.80 και 80 κιλά θα έχει περισσότερη μυϊκή δύναμη από κάποιον που είναι 1.70 και 70κιλα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 07 Ιαν 2019, 17:11

Οργισμένος έγραψε:
07 Ιαν 2019, 16:58
Γαμημενε χριστιανοσταλινισμε, τρουπωνεις σε ολα τα μυαλα και τα αλεθεις.
χριστιανισμος και καπιταλισμος πανε πακετο

και τα δυο στοχευουν στην αγρια παθητικοποιηση και καταπιεση των αναγκων του ανδρα :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 07 Ιαν 2019, 17:16

Naida έγραψε:
07 Ιαν 2019, 17:04
Ασέβαστος έγραψε:
Naida έγραψε:

Σωστά, αυτό δεν τις κάνει λιγότερο αποδοτικές. Όπως επίσης δεν είναι απαραίτητο ότι κάποιος που είναι 1.80 και 80 κιλά θα έχει περισσότερη μυϊκή δύναμη από κάποιον που είναι 1.70 και 70κιλα.
Παπαριες + οτι επειδή μπορείς σημερα να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις μπορείς και μετα απο ένα χρόνο.
Συνεχείς εξετάσεις και οποιος - α , δεν μπορει στο καλο - δεν θα πληρωνουμε σε μπυροκοιλιάδες κ αχρηστες , αργομισθιες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 » 07 Ιαν 2019, 17:24

Naida έγραψε:
07 Ιαν 2019, 17:04
Ασέβαστος έγραψε:
Naida έγραψε:

:smt005:
ενταξει!!

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών