εμένα πιο πολύ με εκνευρίζει το βράδυ που βγάζουν το μεικαπ. Γιατί κυρία μου θέλεις να μου μοιάζεις; Ο θεός σε έκανε με μεικαπ και ξυρισμένη κόντρα, και άθεες, απαράδεκτες.
Φοιτήτριες αποφάσισαν να μην ξυρίζουν πόδια και… μασχάλες!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Φοιτήτριες αποφάσισαν να μην ξυρίζουν πόδια και… μασχάλες!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Λειτουργώ με χρονοκαθυστέρηση.

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Eθνικοκοινωνιστης
οι ανωμαλοι φιλελεδες προσπαθουν να διαστρεψουν και να αλλοιωσουν την φυση επιβεβαιωνοντας τα περι φθονου του πεους του μεγιστου mgtow Φρουντ
πολεμηστε το μισανθρωπο συστημα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θέλω να καταλάβω τι εννοείς.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑08 Ιαν 2019, 01:13οι ανωμαλοι φιλελεδες προσπαθουν να διαστρεψουν και να αλλοιωσουν την φυση επιβεβαιωνοντας τα περι φθονου του πεους του μεγιστου mgtow Φρουντ
Τι πρέπει να κάνουν οι άντρες; Να μην παντρεύονται; Να μην αγαπάνε; Να μην κάνουν σεχ; Να έχουν σχέσεις με τις γυναίκες; Να μην έχουν;
Καλα ο Φρόυντ οντως τις πηγε γαμιωντας μεχρι τον Α* Τοξοτη.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Eθνικοκοινωνιστης
να ανατρεψουν για αρχη το κοινωνικοικονομικο συστημα του "ελευθερου" κοσμου που αναπαραγει το εκμεταλλευτικο πλαισιο,την κοινωνικη αποσυνθεση και συνεπακολουθα εξυπηρετει τον γυναικειο κομφορμισμοGherschaagk έγραψε: ↑08 Ιαν 2019, 01:23Θέλω να καταλάβω τι εννοείς.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑08 Ιαν 2019, 01:13οι ανωμαλοι φιλελεδες προσπαθουν να διαστρεψουν και να αλλοιωσουν την φυση επιβεβαιωνοντας τα περι φθονου του πεους του μεγιστου mgtow Φρουντ
Τι πρέπει να κάνουν οι άντρες; Να μην παντρεύονται; Να μην αγαπάνε; Να μην κάνουν σεχ; Να έχουν σχέσεις με τις γυναίκες; Να μην έχουν;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
πάντως αυτό το πόστ πάλι καλά που έχει την πολεμική και την ενοχλητική σάλτσα, αν δεν την είχε και έπρεπε να το σκεφτούμε σοβαρά, θα μπλέκαμε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑08 Ιαν 2019, 01:13οι ανωμαλοι φιλελεδες προσπαθουν να διαστρεψουν και να αλλοιωσουν την φυση επιβεβαιωνοντας τα περι φθονου του πεους του μεγιστου mgtow Φρουντ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
δε ξέρω τι λέτε για τον Φρόιντ αλλά ως άντρας εμένα μου άρεσε.
♥♥
♥♥
(✿ ♥‿♥)
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑08 Ιαν 2019, 01:29δε ξέρω τι λέτε για τον Φρόιντ αλλά ως άντρας εμένα μου άρεσε.
♥♥

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
το βιντεάκι του φιν παιδιά να δείτε. Την εποχή του εαυτού.
βαζω και εγώ αυτά να κλείσειΑγις έγραψε: ↑08 Ιαν 2019, 01:30κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑08 Ιαν 2019, 01:29δε ξέρω τι λέτε για τον Φρόιντ αλλά ως άντρας εμένα μου άρεσε.
♥♥

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι λες μαρή βραδιάτικα;;;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑08 Ιαν 2019, 01:29δε ξέρω τι λέτε για τον Φρόιντ αλλά ως άντρας εμένα μου άρεσε.
♥♥
Σου άρεσε κάποτε ε; Τώρα όχι και τόσο. Μην το μάθει και στεναχωρηθεί μόνο.
Έτσι μάλιστα! Σιφόν το σαφές!Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑08 Ιαν 2019, 01:27να ανατρεψουν για αρχη το κοινωνικοικονομικο συστημα του "ελευθερου" κοσμου που αναπαραγει το εκμεταλλευτικο πλαισιο,την κοινωνικη αποσυνθεση και συνεπακολουθα εξυπηρετει τον γυναικειο κομφορμισμοGherschaagk έγραψε: ↑08 Ιαν 2019, 01:23Θέλω να καταλάβω τι εννοείς.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑08 Ιαν 2019, 01:13οι ανωμαλοι φιλελεδες προσπαθουν να διαστρεψουν και να αλλοιωσουν την φυση επιβεβαιωνοντας τα περι φθονου του πεους του μεγιστου mgtow Φρουντ
Γενικα αν υπαρχουν 10 σοβαρα επιχειρηματα για το οτι ειστε οντως κατωτερες τα 9 τα οφειλουμε στην υπαρξη του Φρόυντ. Αυτο ειναι το #5.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑08 Ιαν 2019, 01:29δε ξέρω τι λέτε για τον Φρόιντ αλλά ως άντρας εμένα μου άρεσε.
♥♥
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΟΔΙΑ
από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 26 Μάιος 2023, 18:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 3464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
10 Φεβ 2025, 18:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΝΑΤΟ θυσιάζει την Κύπρο στα πόδια της Τουρκίας!
από πήζον bot » 02 Ιούλ 2023, 10:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
02 Ιούλ 2023, 17:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κατερίνα Λιόλιου.Τα προκλητικά ανοιχτά πόδια της
από Μαδουραίος » 08 Απρ 2024, 20:28 » σε Μουσική - 122 Απαντήσεις
- 4103 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
31 Οκτ 2024, 14:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αύριο το απόγευμα, ο ΗΣΑΠ θα λειτουργεί μόνον για φιλάθλους. Οι πολίτες με τα πόδια
από Juno » 28 Μάιος 2024, 20:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 41 Απαντήσεις
- 1016 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
30 Μάιος 2024, 22:53
-