Jason Αντιγόνη

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Jason Αντιγόνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 29 Απρ 2018, 11:10

blackpaint έγραψε:
28 Απρ 2018, 15:37
Περα απο κατι υποπτους προπαγανδιστες, κανενας δεν ειπε πως υπαρχουν πανω απο δυο φυλα στο ανθρωπινο ειδος. Στη δε φυση υπαρχουν και ειδη που αλλαζουν φυλο κατα βουληση, ειδη οπου κυοφορει το αρσενικο, και εκατονταδες ειδη με πανω απο δυο φυλα.
Η ολη συζητηση εδω δεν εχει να κανει με φυλο (sex) που στον ανθρωπο ειναι δυαδικο αλλα με γενος (gender) το οποιο ειναι φασμα.
Στα υπογραμμισμένα: τα είδη που λες ότι αλλάζουν φύλο ή κυοφορεί το αρσενικό, το κάνουν για να διαιώνισή τους επειδή αναπαράγονται με διαφορετικό τρόπο. Επίσης υπάρχουν και είδη με ένα φύλο που αναπαράγονται με παρθενογένεση και είδη που αναπαράγονται με απλή διχοτόμηση αλλά σου διέφυγαν.

Τέλος πάντων αυτές οι καταστάσεις :
1. ΠΑΝΤΑ εξυπηρετούν την διαιώνιση του συγκεκριμένου είδους.
2. Είναι έτσι από την φύση! Δεν έκαναν εγχείριση αλλαγής φύλου ούτε ορμονοθεραπεία εφ' όρου ζωής.

Στο είδος μας τώρα, αν δεν θέλουν να πάνε κόντρα στην φύση που λες, γιατί απαιτούν δικαίωμα να υιοθετούν και δεν κάνουν ό,τι προστάζει η φύση ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ στις περιπτώσεις που περιέγραψες (και τις δύο που σου διέφυγαν); Να βρουν την άκρη να αναπαράγονται όπως έχουν κάνει τα είδη που λες.
Αυτό το κλαψιάρικο "εγώ είμαι σύμφωνα με τη φύση, εσείς πάτε κόντρα, αλλά θέλω την τεχνολογία (που δεν είναι φύση) για να γίνω όπως θέλω και μετά δώστε μου παιδιά και αν οι γονείς τους δεν θα ήθελαν να τα μεγαλώσω εγώ, ήταν φασίστες" ... δεν σου κάνει λίγο attention whore;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] » 29 Απρ 2018, 11:24

Juno έγραψε:
29 Απρ 2018, 11:10
blackpaint έγραψε:
Περα απο κατι υποπτους προπαγανδιστες, κανενας δεν ειπε πως υπαρχουν πανω απο δυο φυλα στο ανθρωπινο ειδος. Στη δε φυση υπαρχουν και ειδη που αλλαζουν φυλο κατα βουληση, ειδη οπου κυοφορει το αρσενικο, και εκατονταδες ειδη με πανω απο δυο φυλα.
Η ολη συζητηση εδω δεν εχει να κανει με φυλο (sex) που στον ανθρωπο ειναι δυαδικο αλλα με γενος (gender) το οποιο ειναι φασμα.
Στα υπογραμμισμένα: τα είδη που λες ότι αλλάζουν φύλο ή κυοφορεί το αρσενικό, το κάνουν για να διαιώνισή τους επειδή αναπαράγονται με διαφορετικό τρόπο. Επίσης υπάρχουν και είδη με ένα φύλο που αναπαράγονται με παρθενογένεση και είδη που αναπαράγονται με απλή διχοτόμηση αλλά σου διέφυγαν.

2. Είναι έτσι από την φύση! Δεν έκαναν εγχείριση αλλαγής φύλου ούτε ορμονοθεραπεία εφ' όρου ζωής.

Στο είδος μας τώρα, αν δεν θέλουν να πάνε κόντρα στην φύση που λες, γιατί απαιτούν δικαίωμα να υιοθετούν και δεν κάνουν ό,τι προστάζει η φύση ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ στις περιπτώσεις που περιέγραψες (και τις δύο που σου διέφυγαν); Να βρουν την άκρη να αναπαράγονται όπως έχουν κάνει τα είδη που λες.
Αυτό το κλαψιάρικο "εγώ είμαι σύμφωνα με τη φύση, εσείς πάτε κόντρα, αλλά θέλω την τεχνολογία (που δεν είναι φύση) για να γίνω όπως θέλω και μετά δώστε μου παιδιά και αν οι γονείς τους δεν θα ήθελαν να τα μεγαλώσω εγώ, ήταν φασίστες" ... δεν σου κάνει λίγο attention whore;
μέρος της φύσης είναι και καταστάσεις που παρεκκλίνουν από τις νόρμες.
και μάλιστα ο άνθρωπος, αν θες, έχει τόσο ανεπτυγμένο εγκέφαλο που έχει καταφέρει να πάει κόντρα στη φύση, στο ζώο.
έτσι προόδευσε, έτσι τιθάσευσε τα ένστικτα ή τους φόβους του για χάρη της κοινωνικής και ατομικής προόδου.
όσο το κοινωνικό καλό ή το ατομικό καλό δεν βλάπτονται, δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα τρανς άτομα.
κάποια στιγμή η επιστήμη θα δώσει και πιο σαφείς απαντήσεις, γιατί όσο έχει να κάνει με τον εγκέφαλο έχει μαύρα μεσάνυχτα. όχι τόσο μαύρα βέβαια, όσο αυτοί που συγχέουν τα τρανς άτομα με σχιζοφρενείς, διπολικούς κλπ, για τους οποίους επίσης δεν έχουν βρεθεί τα αίτια της ασθένειάς τους, αλλά τα συμπτώματα είναι επικίνδυνα για την υγεία και την ζωή τους, σε αντίθεση με τα τρανς άτομα. πώς βγαίνετε και λέτε ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, αμπλελοφιλοσοφώντας για ένα σοβαρό θέμα, με ξεπερνά. :bored:

[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] » 29 Απρ 2018, 11:28

δλδ να αρχίσω να βιάζω και να σκοτώνω, γιατί "είναι στη φύση". :bored:

Άβαταρ μέλους
Πηγαδίσιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πηγαδίσιος » 29 Απρ 2018, 11:30

[42] έγραψε:
29 Απρ 2018, 11:24

χαιρω πολυ
και βεβαια υπαρχουν
λεγονται "ανωμαλιες της φυσης"

το προβλημα δημιουργειται οταν θελετε καποιοι να αντιμετωπισουμε τις ανωμαλιες τις φυσεις ως φυσιολογικες
χαος γλωσσα και νεφελες

[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] » 29 Απρ 2018, 11:32

Πηγαδίσιος έγραψε:
29 Απρ 2018, 11:30
[42] έγραψε:

χαιρω πολυ
και βεβαια υπαρχουν

το προβλημα δημιουργειται οταν θελετε καποιοι να αντιμετωπισουμε τις ανωμαλιες τις φυσεις ως φυσιολογικες
αφού συμφωνείς και συ ότι είναι μέρος της φύσης, γιατί δεν είναι και φυσιολογικές; :bored:

[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] » 29 Απρ 2018, 11:35

και ξαναλέω, δεν είναι προϋπόθεση να είναι κάτι φυσιολογικό, ώστε να είναι και κοινωνικά ή ατομικά αποδεκτό.
έχουμε και θεμιτά παραδείγματα από την φύση και το αντίθετο. :bored:

Άβαταρ μέλους
Πηγαδίσιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πηγαδίσιος » 29 Απρ 2018, 11:37

[42] έγραψε:
29 Απρ 2018, 11:32
Πηγαδίσιος έγραψε:
[42] έγραψε:

χαιρω πολυ
και βεβαια υπαρχουν

αφού συμφωνείς και συ ότι είναι μέρος της φύσης, γιατί δεν είναι και φυσιολογικές; :bored:
ενδιαφερον λογοπαιγνιο
θα μπορουσαμε να πουμε λοιπον οτι και το να μην βλεπεις ή να μην μπορεις να περπατας ειναι φυσιολογικες καταστασεις εφοσον ειναι μεσα στην φυση;
χαος γλωσσα και νεφελες

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 29 Απρ 2018, 11:39

[42] έγραψε:
29 Απρ 2018, 11:32
Πηγαδίσιος έγραψε:
[42] έγραψε:

χαιρω πολυ
και βεβαια υπαρχουν

Και οι κτηνοβάτες είναι μέρος της φύσης.
Να γίνουν και αυτοί αποδεκτοί.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 29 Απρ 2018, 11:43

[42] έγραψε:
Juno έγραψε:
29 Απρ 2018, 11:10
blackpaint έγραψε:

και μάλιστα ο άνθρωπος, αν θες, έχει τόσο ανεπτυγμένο εγκέφαλο που έχει καταφέρει να πάει κόντρα στη φύση, στο ζώο.
Όταν φέρνετε παραδείγματα από διαφορετικά φύλα (πέραν των δύο) στη φύση, σαν παράδειγμα ότι οι τρανς είναι νορμάλ, να απαιτείτε όσα έχουν από τη φύση αυτά τα επιπλέον φύλα.
Αυτό το "είμαι νορμάλ, κοίτα αυτό εδώ είναι άφυλο, αυτό εκεί αλλάζει φύλο, το άλλο παραπέρα κυοφορεί και είναι αρσενικό" και μετά "πλήρωνε να κάνω εγχείρηση, πλήρωνε τις ορμόνες μου δωσε μου παιδάκι έτοιμο" είναι τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου, δικά μου.
Αποφασίστε τι θέλετε από τα δύο. Ή είναι αποκλίσεις και χρειάζονται κάποιου είδους θεραπεία ή είναι φυσιολογικοί και να πορεύονται όπως και εμείς.

Όου, επίσης μιλάμε για είδη όπου το καθένα στο σύνολό του έχει συγκεκριμένη διαφοροποίηση στα φύλα άρα αυτό είναι ο κανόνας για το συγκεκριμένο είδος, για πείτε μας πώς αντιμετωπίζονται οι αποκλίσεις στη φύση.
Αν ο άνθρωπος κατάφερε να πάει κόντρα στη φύση μην λέτε το επιχείρημα δες πόσα φύλα υπάρχουν στη φύση. Γενικώς αποφασίστε αν είστε με τη φύση ή με την τεχνολογία να έχουμε μια βάση να συζητήσουμε.

[42] έγραψε:
...όσο το κοινωνικό καλό ή το ατομικό καλό δεν βλάπτονται, δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα τρανς άτομα...
Κάποιοι βλέπουμε.

Εικόνα

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 29 Απρ 2018, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] » 29 Απρ 2018, 11:43

Πηγαδίσιος έγραψε:
29 Απρ 2018, 11:37

ενδιαφερον λογοπαιγνιο
θα μπορουσαμε να πουμε λοιπον οτι και το να μην βλεπεις ή να μην μπορεις να περπατας ειναι φυσιολογικες καταστασεις εφοσον ειναι μεσα στην φυση;
ναι, είναι φυσιολογικό, άνοιξε κάνα λεξικό. αλλά το να μην βλέπεις ή να μην περπατάς είναι επίσης προφανώς κακό, ατομικό κακό καταρχάς, μη λειτουργικό και καλό είναι να διορθώνεται. δλδ αν σε λίγα χρόνια κυκλοφορούμε με τίποτα προσθετικά από μέταλλα και ψηφιακά ηλεκτρονικά θα είναι κακό γιατί δεν υπάρχει στην φύση; :bored:

[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] » 29 Απρ 2018, 11:44

Μηχανικός έγραψε:
29 Απρ 2018, 11:39

Και οι κτηνοβάτες είναι μέρος της φύσης.
Να γίνουν και αυτοί αποδεκτοί.
διάβασε ρε τραμπαρίφα τι γράφω γαμώ. το αντίθετο λέω. φυσιολογικό =/= καλό απαραίτητα. :hammer:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 29 Απρ 2018, 11:45

Πηγαδίσιος έγραψε:
[42] έγραψε:

χαιρω πολυ
και βεβαια υπαρχουν

Το αστείο είναι πως επικαλούνται επιλεκτικά τις ανωμαλίες της φύσης, χωρίς να επικαλούνται πώς αντιμετωπίζονται οι ανωμαλίες της φύσης από το σύνολο του είδους. Δεν συμφέρει.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Πηγαδίσιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πηγαδίσιος » 29 Απρ 2018, 11:48

[42] έγραψε:
29 Απρ 2018, 11:43
Πηγαδίσιος έγραψε:
ενδιαφερον λογοπαιγνιο
ναι, είναι φυσιολογικό, άνοιξε κάνα λεξικό. αλλά το να μην βλέπεις ή να μην περπατάς είναι επίσης προφανώς κακό, ατομικό κακό καταρχάς, μη λειτουργικό και καλό είναι να διορθώνεται. δλδ αν σε λίγα χρόνια κυκλοφορούμε με τίποτα προσθετικά από μέταλλα και ψηφιακά ηλεκτρονικά θα είναι κακό γιατί δεν υπάρχει στην φύση; :bored:
τωρα συγχεεις και την χρηση της τεχνολογιας
τι περιμενεις να σου πω;
τεσπα

οποτε,εφοσον συμφωνα με το σκεπτικο σου,ΟΛΑ ειναι φυσιολογικα
η λεξη αφυσικος και ανωμαλια,ειναι περριτες απο το λεξιλογιο του συγχρονου ανθρωπου;
χαος γλωσσα και νεφελες

[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] » 29 Απρ 2018, 12:05

Πηγαδίσιος έγραψε:
29 Απρ 2018, 11:48
[42] έγραψε:
Πηγαδίσιος έγραψε:
ενδιαφερον λογοπαιγνιο
τωρα συγχεεις και την χρηση της τεχνολογιας
τι περιμενεις να σου πω;
τεσπα

οποτε,εφοσον συμφωνα με το σκεπτικο σου,ΟΛΑ ειναι φυσιολογικα
η λεξη αφυσικος και ανωμαλια,ειναι περριτες απο το λεξιλογιο του συγχρονου ανθρωπου;
δεν γίνεται κουβέντα με λέξεις και έννοιες που τις τεντώνει ο καθένας όπως τον βολεύει.
είναι κοινωνικά και ατομικά κακό να είναι κανείς τρανς, άφυλος, γκέι ή οτιδήποτε; μια απάντηση σε αυτό αρκεί.
να το λύσουμε γιατί έχουμε και σοβαρότερα θέματα ακόμα.

Άβαταρ μέλους
Πηγαδίσιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πηγαδίσιος » 29 Απρ 2018, 12:16

[42] έγραψε:
Πηγαδίσιος έγραψε:

θα μπορουσαμε να πουμε λοιπον οτι και το να μην βλεπεις ειναι φυσιολογικες καταστασεις εφοσον ειναι μεσα στην φυση;
ναι, είναι φυσιολογικό, άνοιξε κάνα λεξικό.
το ματι φτιαχτηκε για να βλεπει,αυτο ειναι φυσιολογικο για ενα ματι
αν το να μην λειτουργει φυσιολογικα το θεωρεις φυσιολογικο εχεις πολυ ξεχωριστο τροπο σκεψης
χαος γλωσσα και νεφελες

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών