Στα υπογραμμισμένα: τα είδη που λες ότι αλλάζουν φύλο ή κυοφορεί το αρσενικό, το κάνουν για να διαιώνισή τους επειδή αναπαράγονται με διαφορετικό τρόπο. Επίσης υπάρχουν και είδη με ένα φύλο που αναπαράγονται με παρθενογένεση και είδη που αναπαράγονται με απλή διχοτόμηση αλλά σου διέφυγαν.blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 15:37Περα απο κατι υποπτους προπαγανδιστες, κανενας δεν ειπε πως υπαρχουν πανω απο δυο φυλα στο ανθρωπινο ειδος. Στη δε φυση υπαρχουν και ειδη που αλλαζουν φυλο κατα βουληση, ειδη οπου κυοφορει το αρσενικο, και εκατονταδες ειδη με πανω απο δυο φυλα.
Η ολη συζητηση εδω δεν εχει να κανει με φυλο (sex) που στον ανθρωπο ειναι δυαδικο αλλα με γενος (gender) το οποιο ειναι φασμα.
Τέλος πάντων αυτές οι καταστάσεις :
1. ΠΑΝΤΑ εξυπηρετούν την διαιώνιση του συγκεκριμένου είδους.
2. Είναι έτσι από την φύση! Δεν έκαναν εγχείριση αλλαγής φύλου ούτε ορμονοθεραπεία εφ' όρου ζωής.
Στο είδος μας τώρα, αν δεν θέλουν να πάνε κόντρα στην φύση που λες, γιατί απαιτούν δικαίωμα να υιοθετούν και δεν κάνουν ό,τι προστάζει η φύση ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ στις περιπτώσεις που περιέγραψες (και τις δύο που σου διέφυγαν); Να βρουν την άκρη να αναπαράγονται όπως έχουν κάνει τα είδη που λες.
Αυτό το κλαψιάρικο "εγώ είμαι σύμφωνα με τη φύση, εσείς πάτε κόντρα, αλλά θέλω την τεχνολογία (που δεν είναι φύση) για να γίνω όπως θέλω και μετά δώστε μου παιδιά και αν οι γονείς τους δεν θα ήθελαν να τα μεγαλώσω εγώ, ήταν φασίστες" ... δεν σου κάνει λίγο attention whore;