ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 12:12
νύχτα έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 12:07
Ίφιδα, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις μου και την ταπεινή
μου άποψη, είναι ακριβώς οι ίδιοι άνθρωποι εκείνοι που εξίσου
μισούν άνδρες και γυναίκες

έχεις δει κανέναν μισογύνη να εκφράζει αγάπη προς το ίδιο του το φύλο;
εγώ όχι
Νομίζω ότι οι ταπεινές απόψεις είναι οι πιο δυνατές, νύχτα.
Αρκεί να είναι ρεαλιστικές κοριτσια. Οι μισογυνιδες τους μόνους άντρες που μισούν ειναι εκεινους που μιλάνε ανοιχτά υπέρ των γυναικών κι εκείνους τους θεωρούν πλανεμένους απ τις καρχιες τις γυναίκες, που κάποια στιγμή θα δουν το φως το αληθινό.
Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 12:15
ο αγις δεν ειναι μισογυνης.
καλά εντάξει! Εγω αυτό που βλέπω ειναι οτι ακομα και άντρες σαν εσένα, που δεν ειναι μισογύνιδες και ειναι λογικοί γενικά, σ αυτο το θέμα κάνουν πως δεν βλέπουν.
Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 12:15
αναλογικα, αν σκεφτεις οτι λιγοτερες απο 10 γυναικες πρεπει ναναι εδω, και μονο με μια η αναλογια ειναι 10%, ενω στους αντρες 2-3%
αλλα η μισ-οτιδηποτε δεν ειναι μονο hardcore, επιπεδου μιαου κλπ. σε καποιο βαθμο, τη βλεπω σε πολλους/ες εδω, που λενε συχνα κατι σαν ολοι οι αντρες ειναι βιαστες/καθαρματα/μαλακες η ολες οι γυναικες καρχιες/πουτανες/ηλιθιες κλπ.
Γαλή, Ναίδα, Κουλούρι,Γκερ, Νύχτα, Σουβλίτσα, Εσθήρ, Ντοντ σπικ, Κάστομ, Αλικατ, Μπλουρόουζ,Αντάρες, Αργκουεν, Σεσιλι,Λίνα, τιπιτι κλοπ, Ναρατζιτα, Τζούνο, Γιολο, Πορτια, Φροζεν Αθηνά αΠοετα, Μετανάστρια κι εγω, είμαστε τουλάχιστον 25
να βάλω και μπιζελι, Πασιφάη, μελάνια, Ισομνια.. .
Οπότε απ όλους τους μισογυνιδες βλέπεις μονο 2-3 ενω βγαζεις εκτός άτομα που ψυχανεμίζεσαι οτι μπορει και να μην είναι, ασχετως που το 90% των ποστ τους ειναι μισογύνικο, ενω απο μίσανδρες θυμήθηκες μία απο άλλο φόρουμ, που δεν ειναι εδω τώρα κι εβγαλες ενα ποσοστό χωρις να υπολογίσεις σωστά τον αριθμο των γυναικών του φόρουμ