Γιατί πολλοί άντρες...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Cecily Anne
Re: Γιατί πολλοί άντρες...
Τελικα εμένα δεν μου απαντήσατε, έχετε γνωρίσει κάνα μισογύνη από κοντά; Ή αναφέρεστε στο φόρουμ αποκλειστικά;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δυστυχως υπαρχει το κακο στον κοσμο,η αθεια εξαπλωνεται.Σε αυτον τον κοσμο φαινεται οτι οι αντρες κινδυνευουν περισσοτερο.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 14:28Το καταλαβαίνεις πως αυτή η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά γιατί έγκλημα είναι και ο βιασμός και γιατί πριν λίγες μέρες μια γυναίκα κηδεύτηκε κάπου στη Θράκη επειδή 2 άντρες επέλεξαν να τη σκοτώσουν.under έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 13:44Εγω δεν λεω οτι οι αντρες ειναι καλοι.Διαπιστωσα ομως οτι στα εγκληματα παθους οι γυναικες φαινεται να ειναι πολυ χειροτερες.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 13:36Αποδεκτό.
Με βιασμούς και κακοποιήσεις τι γίνεται; Ενδοοικογενειακή βία; Είναι όλοι οι άντρες εν δυνάμει βιαστές;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Cecily Anne
Στον άλλο κόσμο που θα πάτε, θα είναι καλύτερα. Θα έχει και πιλάφι. Oh wait.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δε νομίζω να έχω εκφραστεί ποτέ με μίσος προς το ανδρικό φύλο. Ότι διαφωνώ και με ενοχλούν συμπεριφορές και συγκεκριμένες νοοτροπίες σαφώς. Το ότι θεωρώ ότι δεν υπάρχει ισότητα ναι, τώρα πως εμπλέκεται το μίσος δεν ξέρω.hellegennes έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 14:22Όχι, δεν έχω όρεξη να κάτσω να ψάχνω, γιατί δεν έχω εύκαιρο στην μνήμη μου σε ποιο νήμα έχεις πει τι κι έχεις 7,5 χιλιάδες δημοσιεύσεις. Στην πρώτη μισανδριά όμως που θα αντιληφθώ, θα σ' το επισημάνω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το να θεωρεί όλες τις γυναίκες πουτάνες, άχρηστες, κακές και πονηρές εμπίπτει στην κατηγορία μισογύνης;Cecily Anne έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 14:31Τελικα εμένα δεν μου απαντήσατε, έχετε γνωρίσει κάνα μισογύνη από κοντά; Ή αναφέρεστε στο φόρουμ αποκλειστικά;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Φαντάζομαι. Και δλδ τι κάνατε παρέα ξέρω'γω και στα'πε; Πώς τα έμαθες;Naida έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 14:38Το να θεωρεί όλες τις γυναίκες πουτάνες, άχρηστες, κακές και πονηρές εμπίπτει στην κατηγορία μισογύνης;Cecily Anne έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 14:31Τελικα εμένα δεν μου απαντήσατε, έχετε γνωρίσει κάνα μισογύνη από κοντά; Ή αναφέρεστε στο φόρουμ αποκλειστικά;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δυστυχώς.under έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 14:32Δυστυχως υπαρχει το κακο στον κοσμο,η αθεια εξαπλωνεται.Σε αυτον τον κοσμο φαινεται οτι οι αντρες κινδυνευουν περισσοτερο.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 14:28Το καταλαβαίνεις πως αυτή η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά γιατί έγκλημα είναι και ο βιασμός και γιατί πριν λίγες μέρες μια γυναίκα κηδεύτηκε κάπου στη Θράκη επειδή 2 άντρες επέλεξαν να τη σκοτώσουν.
Μου φέρνεις σαν παράδειγμα τη Νικολούλη και είναι σημαντικό σαν δεδομένο, αλλά είναι σα να μου λες πως όλα τα εγκλήματα πάθους τα έχει εξιχνιάσει η Νικολούλη και το συμπέρασμα είναι αποδεκτό από κοινωνιολόγους και ψυχιάτρους και αστυνομικούς πως την πρωτιά στα εγκλήματα πάθους την κατέχουν οι γυναίκες όταν το γνωρίζεις κι εσύ πώς δεν είναι έτσι.
Κάτι δράκοι και κάτι κατά συρροή μόνο γυναίκες δεν ήταν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
εκτος απο σενα;

οχου, δε θυμαμαι τα νικ, μια καραψεκασμενη που ελεγε οτι πρεπει να μην υπαρχει κανεις σε κυβερνητικη θεση σε ολο τον πλανητη αντρας, για να μη ξαναγινει πολεμος και τετοια κουλα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- hellegennes
Περίεργο, γιατί οι άθεοι διαπράττουν εγκλήματα σε πολύ μικρότερη αναλογία από τους θρησκευόμενους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
να πω εγω ενα.
καπου ειχες γραψει οτι αμα κοιταζει καποιος γυναικα που θηλαζει θα τον κοπαναγες. γενικως εχεις γραψει και αλλες περιπτωσεις που θα χτυπαγες αντρες, χωρις να σε εχουν χτυπησει αυτοι, δεν θυμαμαι την καθεμια.
ναι, καλαταβαινω οτι ειναι μονο λογια, και δεν μπορεις να τα κανεις πραξη, αλλα ειναι μισανδρα λογια.

- hellegennes
Yes you did. Πολλές φορές. Το αστείο είναι αυτό που είπα, ότι επειδή το θεωρείς φυσικό να τα λες αυτά, δεν αντιλαμβάνεσαι καν ότι αποτελούν μίσανδρα σχόλια.Naida έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 14:36Δε νομίζω να έχω εκφραστεί ποτέ με μίσος προς το ανδρικό φύλο. Ότι διαφωνώ και με ενοχλούν συμπεριφορές και συγκεκριμένες νοοτροπίες σαφώς. Το ότι θεωρώ ότι δεν υπάρχει ισότητα ναι, τώρα πως εμπλέκεται το μίσος δεν ξέρω.hellegennes έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 14:22Όχι, δεν έχω όρεξη να κάτσω να ψάχνω, γιατί δεν έχω εύκαιρο στην μνήμη μου σε ποιο νήμα έχεις πει τι κι έχεις 7,5 χιλιάδες δημοσιεύσεις. Στην πρώτη μισανδριά όμως που θα αντιληφθώ, θα σ' το επισημάνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ε τοτες και οι μιαου δεν ειναι μισογυνηδες, τις αγαπανε τις γυναικες, οταν αυτες ειναι ακριβως οπως τις θελουν.Naida έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 14:38Το να θεωρεί όλες τις γυναίκες πουτάνες, άχρηστες, κακές και πονηρές εμπίπτει στην κατηγορία μισογύνης;Cecily Anne έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 14:31Τελικα εμένα δεν μου απαντήσατε, έχετε γνωρίσει κάνα μισογύνη από κοντά; Ή αναφέρεστε στο φόρουμ αποκλειστικά;

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Νέτα - σκέτα.
Εσύ δεν θυμάσαι πως τη λένε, εμείς δεν θυμόμαστε πως τη λένε αλλά δω μέσα έχει πιαστεί το χέρι μου να σβήνω μηνύματα από συγκεκριμένους χρήστες που είναι προσβλητικά, υβριστικά, υποτιμητικά, μειωτικά απέναντι στις γυναίκες.
Είναι μισογύνιδες αυτοί ή όχι;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Δεν είναι ένας καμάρι μου . Από γνωστούς τα έχω ακούσει, απο άσχετους σε συζητησειςCecily Anne έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 14:40Φαντάζομαι. Και δλδ τι κάνατε παρέα ξέρω'γω και στα'πε; Πώς τα έμαθες;Naida έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 14:38Το να θεωρεί όλες τις γυναίκες πουτάνες, άχρηστες, κακές και πονηρές εμπίπτει στην κατηγορία μισογύνης;Cecily Anne έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 14:31Τελικα εμένα δεν μου απαντήσατε, έχετε γνωρίσει κάνα μισογύνη από κοντά; Ή αναφέρεστε στο φόρουμ αποκλειστικά;
Εσύ δεν έχεις γνωρίσει ποτέ κάποιον με αυτές τις αποψεις ή συμπεριφορές;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν ξέρω ρε συ, δεν τους έχω μετρήσει.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Ιαν 2019, 13:29Επί του συνόλου, πόσες είναι οι κακές γυναίκες και πόσες οι καλές;
Οι άντρες είναι καλύτεροι ή χειρότεροι των γυναικών;

Ακόμη και αν είχα κρατήσει στατιστική δεν θα είχε σημασία, γιατί όλοι και όλες έχουμε διαφορετική κρίση για τους ανθρώπους και τις συμπεριφορές.
Είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι άντρες...
από Καραμελίτσα » 13 Μάιος 2024, 20:06 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 8 Απαντήσεις
- 751 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
27 Μάιος 2024, 18:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι άντρες δεν διαβάζουν;
από Καραμελίτσα » 01 Μάιος 2024, 13:18 » σε Λογοτεχνία - 174 Απαντήσεις
- 5346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
04 Μάιος 2024, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρειάζονται οι άντρες τις γυναίκες;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 18 Φεβ 2025, 11:23 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 12 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
18 Φεβ 2025, 17:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στυτική δυσλειτουργία. Ας μιλήσουμε σαν άντρες.
από Γενιά της Αμαρτίας » 30 Δεκ 2023, 19:52 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 637 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας
30 Δεκ 2023, 19:52
-