Γιατί πολλοί άντρες...

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Γιατί πολλοί άντρες...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 09 Ιαν 2019, 14:31

Τελικα εμένα δεν μου απαντήσατε, έχετε γνωρίσει κάνα μισογύνη από κοντά; Ή αναφέρεστε στο φόρουμ αποκλειστικά;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 09 Ιαν 2019, 14:32

Gherschaagk έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:28
under έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:44
Gherschaagk έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:36
Αποδεκτό.

Με βιασμούς και κακοποιήσεις τι γίνεται; Ενδοοικογενειακή βία; Είναι όλοι οι άντρες εν δυνάμει βιαστές;
Εγω δεν λεω οτι οι αντρες ειναι καλοι.Διαπιστωσα ομως οτι στα εγκληματα παθους οι γυναικες φαινεται να ειναι πολυ χειροτερες.
Το καταλαβαίνεις πως αυτή η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά γιατί έγκλημα είναι και ο βιασμός και γιατί πριν λίγες μέρες μια γυναίκα κηδεύτηκε κάπου στη Θράκη επειδή 2 άντρες επέλεξαν να τη σκοτώσουν.
Δυστυχως υπαρχει το κακο στον κοσμο,η αθεια εξαπλωνεται.Σε αυτον τον κοσμο φαινεται οτι οι αντρες κινδυνευουν περισσοτερο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 09 Ιαν 2019, 14:34

under έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:32
Σε αυτον τον κοσμο φαινεται οτι οι αντρες κινδυνευουν περισσοτερο.
Στον άλλο κόσμο που θα πάτε, θα είναι καλύτερα. Θα έχει και πιλάφι. Oh wait.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Ιαν 2019, 14:36

hellegennes έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:22
Όχι, δεν έχω όρεξη να κάτσω να ψάχνω, γιατί δεν έχω εύκαιρο στην μνήμη μου σε ποιο νήμα έχεις πει τι κι έχεις 7,5 χιλιάδες δημοσιεύσεις. Στην πρώτη μισανδριά όμως που θα αντιληφθώ, θα σ' το επισημάνω.
Δε νομίζω να έχω εκφραστεί ποτέ με μίσος προς το ανδρικό φύλο. Ότι διαφωνώ και με ενοχλούν συμπεριφορές και συγκεκριμένες νοοτροπίες σαφώς. Το ότι θεωρώ ότι δεν υπάρχει ισότητα ναι, τώρα πως εμπλέκεται το μίσος δεν ξέρω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Ιαν 2019, 14:38

Cecily Anne έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:31
Τελικα εμένα δεν μου απαντήσατε, έχετε γνωρίσει κάνα μισογύνη από κοντά; Ή αναφέρεστε στο φόρουμ αποκλειστικά;
Το να θεωρεί όλες τις γυναίκες πουτάνες, άχρηστες, κακές και πονηρές εμπίπτει στην κατηγορία μισογύνης;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 09 Ιαν 2019, 14:40

Naida έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:38
Cecily Anne έγραψε:
Το να θεωρεί όλες τις γυναίκες πουτάνες, άχρηστες, κακές και πονηρές εμπίπτει στην κατηγορία μισογύνης;
Φαντάζομαι. Και δλδ τι κάνατε παρέα ξέρω'γω και στα'πε; Πώς τα έμαθες;

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 09 Ιαν 2019, 14:40

under έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:28
under έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:44

Εγω δεν λεω οτι οι αντρες ειναι καλοι.Διαπιστωσα ομως οτι στα εγκληματα παθους οι γυναικες φαινεται να ειναι πολυ χειροτερες.
Το καταλαβαίνεις πως αυτή η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά γιατί έγκλημα είναι και ο βιασμός και γιατί πριν λίγες μέρες μια γυναίκα κηδεύτηκε κάπου στη Θράκη επειδή 2 άντρες επέλεξαν να τη σκοτώσουν.
Δυστυχως υπαρχει το κακο στον κοσμο,η αθεια εξαπλωνεται.Σε αυτον τον κοσμο φαινεται οτι οι αντρες κινδυνευουν περισσοτερο.
Δυστυχώς.

Μου φέρνεις σαν παράδειγμα τη Νικολούλη και είναι σημαντικό σαν δεδομένο, αλλά είναι σα να μου λες πως όλα τα εγκλήματα πάθους τα έχει εξιχνιάσει η Νικολούλη και το συμπέρασμα είναι αποδεκτό από κοινωνιολόγους και ψυχιάτρους και αστυνομικούς πως την πρωτιά στα εγκλήματα πάθους την κατέχουν οι γυναίκες όταν το γνωρίζεις κι εσύ πώς δεν είναι έτσι.

Κάτι δράκοι και κάτι κατά συρροή μόνο γυναίκες δεν ήταν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Ιαν 2019, 14:43

Naida έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:10

Ποια έβγαζε και βγάζει μίσος προς τους άνδρες;
εκτος απο σενα; :003:

οχου, δε θυμαμαι τα νικ, μια καραψεκασμενη που ελεγε οτι πρεπει να μην υπαρχει κανεις σε κυβερνητικη θεση σε ολο τον πλανητη αντρας, για να μη ξαναγινει πολεμος και τετοια κουλα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Ιαν 2019, 14:45

under έγραψε:
Περίεργο, γιατί οι άθεοι διαπράττουν εγκλήματα σε πολύ μικρότερη αναλογία από τους θρησκευόμενους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Ιαν 2019, 14:46

Naida έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:18

Θα μπορούσες να μου φέρεις ένα ποστ δικό μου έτσι ενδεικτικά για το τι θεωρείς μίσανδρο από αυτό που έχω γράψει;
Ελπίζω να μη το κάνεις γαργάρα το ποστ μου και ν' ανταποκριθείς.
να πω εγω ενα.
καπου ειχες γραψει οτι αμα κοιταζει καποιος γυναικα που θηλαζει θα τον κοπαναγες. γενικως εχεις γραψει και αλλες περιπτωσεις που θα χτυπαγες αντρες, χωρις να σε εχουν χτυπησει αυτοι, δεν θυμαμαι την καθεμια.

ναι, καλαταβαινω οτι ειναι μονο λογια, και δεν μπορεις να τα κανεις πραξη, αλλα ειναι μισανδρα λογια. :102:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Ιαν 2019, 14:46

Naida έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:36
hellegennes έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:22
Όχι, δεν έχω όρεξη να κάτσω να ψάχνω, γιατί δεν έχω εύκαιρο στην μνήμη μου σε ποιο νήμα έχεις πει τι κι έχεις 7,5 χιλιάδες δημοσιεύσεις. Στην πρώτη μισανδριά όμως που θα αντιληφθώ, θα σ' το επισημάνω.
Δε νομίζω να έχω εκφραστεί ποτέ με μίσος προς το ανδρικό φύλο. Ότι διαφωνώ και με ενοχλούν συμπεριφορές και συγκεκριμένες νοοτροπίες σαφώς. Το ότι θεωρώ ότι δεν υπάρχει ισότητα ναι, τώρα πως εμπλέκεται το μίσος δεν ξέρω.
Yes you did. Πολλές φορές. Το αστείο είναι αυτό που είπα, ότι επειδή το θεωρείς φυσικό να τα λες αυτά, δεν αντιλαμβάνεσαι καν ότι αποτελούν μίσανδρα σχόλια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Ιαν 2019, 14:48

Naida έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
ε τοτες και οι μιαου δεν ειναι μισογυνηδες, τις αγαπανε τις γυναικες, οταν αυτες ειναι ακριβως οπως τις θελουν. :102:

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 09 Ιαν 2019, 14:50

Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:43
Naida έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:10

Ποια έβγαζε και βγάζει μίσος προς τους άνδρες;
εκτος απο σενα; :003:

οχου, δε θυμαμαι τα νικ, μια καραψεκασμενη που ελεγε οτι πρεπει να μην υπαρχει κανεις σε κυβερνητικη θεση σε ολο τον πλανητη αντρας, για να μη ξαναγινει πολεμος και τετοια κουλα.
Νέτα - σκέτα.

Εσύ δεν θυμάσαι πως τη λένε, εμείς δεν θυμόμαστε πως τη λένε αλλά δω μέσα έχει πιαστεί το χέρι μου να σβήνω μηνύματα από συγκεκριμένους χρήστες που είναι προσβλητικά, υβριστικά, υποτιμητικά, μειωτικά απέναντι στις γυναίκες.

Είναι μισογύνιδες αυτοί ή όχι;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Ιαν 2019, 14:50

Cecily Anne έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:40
Naida έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
Φαντάζομαι. Και δλδ τι κάνατε παρέα ξέρω'γω και στα'πε; Πώς τα έμαθες;
Δεν είναι ένας καμάρι μου . Από γνωστούς τα έχω ακούσει, απο άσχετους σε συζητησεις
Εσύ δεν έχεις γνωρίσει ποτέ κάποιον με αυτές τις αποψεις ή συμπεριφορές;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιαν 2019, 14:52

Gherschaagk έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:29
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:18
Εσύ εκτιμάς όλες τις γυναίκες; Εγώ όχι. Γιατί να τις υπερασπίσω μαζικά αν δεν γουστάρω το συνολικό πακέτο;
Γιατί να δικαιολογώ τις κακές γυναικείες συμπεριφορές βάζοντας πάντα στο τραπέζι το άλλοθι της καταπίεσης που υφίστανται διαχρονικά;
Επί του συνόλου, πόσες είναι οι κακές γυναίκες και πόσες οι καλές;

Οι άντρες είναι καλύτεροι ή χειρότεροι των γυναικών;
Δεν ξέρω ρε συ, δεν τους έχω μετρήσει. :lol:
Ακόμη και αν είχα κρατήσει στατιστική δεν θα είχε σημασία, γιατί όλοι και όλες έχουμε διαφορετική κρίση για τους ανθρώπους και τις συμπεριφορές.
Είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών