Γιατί πολλοί άντρες...

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
under

Re: Γιατί πολλοί άντρες...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 09 Ιαν 2019, 14:55

Cecily Anne έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:34
under έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:32
Σε αυτον τον κοσμο φαινεται οτι οι αντρες κινδυνευουν περισσοτερο.
Στον άλλο κόσμο που θα πάτε, θα είναι καλύτερα. Θα έχει και πιλάφι. Oh wait.
Το πιλαφι το θυμαμαι και το αποζητω παντα με αγαπη.Ξεκιναγαμε με τον αγαπημενο μου παππουλη τον Μαστρο Γιωργη και το Κορτινα του για Γιαννενα.Τοτε 7 ωρες ταξιδι με το αυτοκινητο,8 και βαλε με το πουλμαν.
Πωγωνισια σε ολη τη διαδρομη και απαραιτητη η σταση πριν το φερρυ στο Ριο για πιλαφι.
Επειτα επρεπε καθε εβδομαδα να κατεβαινουμε απο το χωριο στια Γιαννενα για τις εβδομαδιαιες προμηθειες.Απαραιτητη σταση στο Γυαλι Καφενε για το καφεδακι,πρακτορειο αθηναικου τυπου για τα μπλεκ,αγορι,μικυ μαους κλπ,κουρειο για το ξυρισμα του και εστιατοριο για πιλαφι.
Τοτε δεν ακουγες τοσο πολλα σατανικα εγκληματα που ακους τωρα.Κατι θα εβαζαν στο πιλαφι.Η μανα μου κανει φοβερο πιλαφι παρεμπιπτοντως.Ισως και καλυτερο απο της γιαγιας μου.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 09 Ιαν 2019, 14:56

Gherschaagk έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:40
under έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:28

Το καταλαβαίνεις πως αυτή η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά γιατί έγκλημα είναι και ο βιασμός και γιατί πριν λίγες μέρες μια γυναίκα κηδεύτηκε κάπου στη Θράκη επειδή 2 άντρες επέλεξαν να τη σκοτώσουν.
Δυστυχως υπαρχει το κακο στον κοσμο,η αθεια εξαπλωνεται.Σε αυτον τον κοσμο φαινεται οτι οι αντρες κινδυνευουν περισσοτερο.
Δυστυχώς.

Μου φέρνεις σαν παράδειγμα τη Νικολούλη και είναι σημαντικό σαν δεδομένο, αλλά είναι σα να μου λες πως όλα τα εγκλήματα πάθους τα έχει εξιχνιάσει η Νικολούλη και το συμπέρασμα είναι αποδεκτό από κοινωνιολόγους και ψυχιάτρους και αστυνομικούς πως την πρωτιά στα εγκλήματα πάθους την κατέχουν οι γυναίκες όταν το γνωρίζεις κι εσύ πώς δεν είναι έτσι.

Κάτι δράκοι και κάτι κατά συρροή μόνο γυναίκες δεν ήταν.
Γω παντως σοκαριστηκα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Ιαν 2019, 14:57

Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:46
Naida έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:18

Θα μπορούσες να μου φέρεις ένα ποστ δικό μου έτσι ενδεικτικά για το τι θεωρείς μίσανδρο από αυτό που έχω γράψει;
Ελπίζω να μη το κάνεις γαργάρα το ποστ μου και ν' ανταποκριθείς.
να πω εγω ενα.
καπου ειχες γραψει οτι αμα κοιταζει καποιος γυναικα που θηλαζει θα τον κοπαναγες. γενικως εχεις γραψει και αλλες περιπτωσεις που θα χτυπαγες αντρες, χωρις να σε εχουν χτυπησει αυτοι, δεν θυμαμαι την καθεμια.

ναι, καλαταβαινω οτι ειναι μονο λογια, και δεν μπορεις να τα κανεις πραξη, αλλα ειναι μισανδρα λογια. :102:
Με τον θηλασμό αν θυμάσαι καλά αυτό το έγραψα πάνω σε ποστ του τιτζερι που έγραφε ότι όποια θηλάζει δημοσίως για να τη φέρουν σε δύσκολη θέση οι ανδρες, να καθονται δίπλα και να κοιτάζουν επίμονα. Ε αυτόν θα τον βαραγα. Και γυναικα να ήταν αν κάνει κάτι που μου βγαζει σε κίνδυνο ή ανωμαλία θα την βαραγα.
Κι αυτό είναι το μίσανδρο σχόλιο που βρήκες να μου προσάψεις;
hellegennes έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:46
Naida έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:36
hellegennes έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:22
Όχι, δεν έχω όρεξη να κάτσω να ψάχνω, γιατί δεν έχω εύκαιρο στην μνήμη μου σε ποιο νήμα έχεις πει τι κι έχεις 7,5 χιλιάδες δημοσιεύσεις. Στην πρώτη μισανδριά όμως που θα αντιληφθώ, θα σ' το επισημάνω.
Δε νομίζω να έχω εκφραστεί ποτέ με μίσος προς το ανδρικό φύλο. Ότι διαφωνώ και με ενοχλούν συμπεριφορές και συγκεκριμένες νοοτροπίες σαφώς. Το ότι θεωρώ ότι δεν υπάρχει ισότητα ναι, τώρα πως εμπλέκεται το μίσος δεν ξέρω.
Yes you did. Πολλές φορές. Το αστείο είναι αυτό που είπα, ότι επειδή το θεωρείς φυσικό να τα λες αυτά, δεν αντιλαμβάνεσαι καν ότι αποτελούν μίσανδρα σχόλια.
Γι' αυτό σου ζήτησα ένα ποστ μου για να καταλάβω τι είναι αυτό που λέω που εσύ ή ο ασεβαστος.πχ το εκλαμβάνετε ως μίσανδρο.
Μου το εξήγησε ο ασεβαστος τι εκλαμβάνεται ως μισανδρο. Τουλάχιστον από μένα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 09 Ιαν 2019, 15:00

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:52
Gherschaagk έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:29
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:18
Εσύ εκτιμάς όλες τις γυναίκες; Εγώ όχι. Γιατί να τις υπερασπίσω μαζικά αν δεν γουστάρω το συνολικό πακέτο;
Γιατί να δικαιολογώ τις κακές γυναικείες συμπεριφορές βάζοντας πάντα στο τραπέζι το άλλοθι της καταπίεσης που υφίστανται διαχρονικά;
Επί του συνόλου, πόσες είναι οι κακές γυναίκες και πόσες οι καλές;

Οι άντρες είναι καλύτεροι ή χειρότεροι των γυναικών;
Δεν ξέρω ρε συ, δεν τους έχω μετρήσει. :lol:
Ακόμη και αν είχα κρατήσει στατιστική δεν θα είχε σημασία, γιατί όλοι και όλες έχουμε διαφορετική κρίση για τους ανθρώπους και τις συμπεριφορές.
Είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες.
Σόρρυ, έτσι όπως τα γράφεις νόμιζα πως κάπου κατέληξες.

Άρα δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι οι μεν ή οι δε είναι καλύτεροι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 09 Ιαν 2019, 15:00

under έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:56
Gherschaagk έγραψε:
under έγραψε:

Δυστυχως υπαρχει το κακο στον κοσμο,η αθεια εξαπλωνεται.Σε αυτον τον κοσμο φαινεται οτι οι αντρες κινδυνευουν περισσοτερο.
Δυστυχώς.

Μου φέρνεις σαν παράδειγμα τη Νικολούλη και είναι σημαντικό σαν δεδομένο, αλλά είναι σα να μου λες πως όλα τα εγκλήματα πάθους τα έχει εξιχνιάσει η Νικολούλη και το συμπέρασμα είναι αποδεκτό από κοινωνιολόγους και ψυχιάτρους και αστυνομικούς πως την πρωτιά στα εγκλήματα πάθους την κατέχουν οι γυναίκες όταν το γνωρίζεις κι εσύ πώς δεν είναι έτσι.

Γω παντως σοκαριστηκα.
Απ' τη Νικολούλη ναι. Απ' το έγκλημα στη Ρόδο όχι;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιαν 2019, 15:01

under έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:55

Τοτε δεν ακουγες τοσο πολλα σατανικα εγκληματα που ακους τωρα.Κατι θα εβαζαν στο πιλαφι.Η μανα μου κανει φοβερο πιλαφι παρεμπιπτοντως.Ισως και καλυτερο απο της γιαγιας μου.
Εγώ πάλι βρε άντερ, έχω την εντύπωση ότι ίσως να ήμουν καλή μάνα γιατί ο γιος μου δεν με θεωρεί την καλύτερη μαγείρισα που έχει γνωρίσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 09 Ιαν 2019, 15:03

Gherschaagk έγραψε:
09 Ιαν 2019, 15:00
under έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:56
Gherschaagk έγραψε:

Δυστυχώς.

Γω παντως σοκαριστηκα.
Απ' τη Νικολούλη ναι. Απ' το έγκλημα στη Ρόδο όχι;
Προφανως και απο το εγκλημα στη Ροδο.Το θεμα ειναι να μην ξεχναμε και τα αλλα εγκληματα.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 09 Ιαν 2019, 15:05

under έγραψε:
09 Ιαν 2019, 15:03

Προφανως και απο το εγκλημα στη Ροδο.Το θεμα ειναι να μην ξεχναμε και τα αλλα εγκληματα.
Έτσι.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 09 Ιαν 2019, 15:06

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2019, 15:01
under έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:55

Εγώ πάλι βρε άντερ, έχω την εντύπωση ότι ίσως να ήμουν καλή μάνα γιατί ο γιος μου δεν με θεωρεί την καλύτερη μαγείρισα που έχει γνωρίσει.
Ειμαι σιγουρος οτι εισαι καλη μανα και οτι το ιδιο θα ελεγες κι εσυ για τη μανα μου αν την γνωριζες.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιαν 2019, 15:11

Gherschaagk έγραψε:
09 Ιαν 2019, 15:00
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:52
Gherschaagk έγραψε:
09 Ιαν 2019, 13:29

Επί του συνόλου, πόσες είναι οι κακές γυναίκες και πόσες οι καλές;

Οι άντρες είναι καλύτεροι ή χειρότεροι των γυναικών;
Δεν ξέρω ρε συ, δεν τους έχω μετρήσει. :lol:
Ακόμη και αν είχα κρατήσει στατιστική δεν θα είχε σημασία, γιατί όλοι και όλες έχουμε διαφορετική κρίση για τους ανθρώπους και τις συμπεριφορές.
Είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες.
Σόρρυ, έτσι όπως τα γράφεις νόμιζα πως κάπου κατέληξες.

Άρα δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι οι μεν ή οι δε είναι καλύτεροι.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πούμε κάτι με βεβαιότητα.

Στην τελική, έστω ότι καταλήγουμε στο ότι όλοι οι άντρες είναι μισογύνηδες (σε μικρό ή μεγάλο βαθμό) ή ότι όλες οι γυναίκες είναι μίσανδρες (σε μικρό ή μεγάλο βαθμό).

Ε, ας γίνουμε όλοι γκέι να ησυχάσουμε. Και ας ψάξουν να βρουν οι μεν και οι δε τις χαρές που προσφέρει η αλληλοεκτίμηση, η αλληλοσυνεννόηση και η αλληλοϋποστήριξη εντός του δικού τους φύλου.

Ισχύει και για το φιλικό ή επαγγελματικό πεδίο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 09 Ιαν 2019, 15:17

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2019, 15:11
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πούμε κάτι με βεβαιότητα.

Στην τελική, έστω ότι καταλήγουμε στο ότι όλοι οι άντρες είναι μισογύνηδες (σε μικρό ή μεγάλο βαθμό) ή ότι όλες οι γυναίκες είναι μίσανδρες (σε μικρό ή μεγάλο βαθμό).

Ε, ας γίνουμε όλοι γκέι να ησυχάσουμε. Και ας ψάξουν να βρουν οι μεν και οι δε τις χαρές που προσφέρει η αλληλοεκτίμηση, η αλληλοσυνεννόηση και η αλληλοϋποστήριξη εντός του δικού τους φύλου.

Ισχύει και για το φιλικό ή επαγγελματικό πεδίο.
Εννοείται πως δε χρειάζεται να πούμε κάτι με βεβαιότητα.

Όπως εννοείται ότι δεν είναι όλοι οι άντρες μισογύνιδες ούτε όλες οι γυναίκες μίσανδρες.

Όποιος θέλει να γίνει γκεη μπορεί.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 09 Ιαν 2019, 15:24

Θαχαν προβληματικους γονείς. Θες μάνα αυταρχική; Θες πατέρα; Είτε μίσησαν μητέρα κ εκδικουνται, είτε θέλαν να μοιάσουν στον πατέρα, κ ας τον μίσησαν κ αυτον. Πολλές φορές βέβαια από ρόδο βγαίνει αγκάθι...

Πάντως είναι κομπλεξικοι κ δεν έχουν κάτσει και μια στιγμή να κατανοήσουν πόσο πολύ ειναι. Δεν είναι κανείς τέλειος, αλλά τουλάχιστον ας προσπαθούμε να διορθώνουμε όταν βλέπουμε ότι από κάπου μπαζει.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 09 Ιαν 2019, 17:48

Naida έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:50
Cecily Anne έγραψε:
Naida έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:38

Το να θεωρεί όλες τις γυναίκες πουτάνες, άχρηστες, κακές και πονηρές εμπίπτει στην κατηγορία μισογύνης;
Φαντάζομαι. Και δλδ τι κάνατε παρέα ξέρω'γω και στα'πε; Πώς τα έμαθες;
Δεν είναι ένας καμάρι μου . Από γνωστούς τα έχω ακούσει, απο άσχετους σε συζητησεις
Εσύ δεν έχεις γνωρίσει ποτέ κάποιον με αυτές τις αποψεις ή συμπεριφορές;
Από κοντά όχι, δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον από τον εκτεταμένο περίγυρό μου να τον κάνει παρέα. Στη δουλειά, δεν συζητάω περί ανέμων και υδάτων και με στενούς συνεργάτες πάλι ποτέ δεν έτυχε.

Εδώ μέσα μόνο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Ιαν 2019, 18:01

Cecily Anne έγραψε:
09 Ιαν 2019, 17:48
Naida έγραψε:
09 Ιαν 2019, 14:50
Cecily Anne έγραψε:

Φαντάζομαι. Και δλδ τι κάνατε παρέα ξέρω'γω και στα'πε; Πώς τα έμαθες;
Δεν είναι ένας καμάρι μου . Από γνωστούς τα έχω ακούσει, απο άσχετους σε συζητησεις
Εσύ δεν έχεις γνωρίσει ποτέ κάποιον με αυτές τις αποψεις ή συμπεριφορές;
Από κοντά όχι, δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον από τον εκτεταμένο περίγυρό μου να τον κάνει παρέα. Στη δουλειά, δεν συζητάω περί ανέμων και υδάτων και με στενούς συνεργάτες πάλι ποτέ δεν έτυχε.

Εδώ μέσα μόνο.
Εσύ είσαι σε άλλο επίπεδο, έχεις καλό κύκλο με νορμάλ ανθρώπους, διαλεγμένους. Εγώ γνωρίζω όλων των ειδών τα κουμάσια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 09 Ιαν 2019, 18:10

Naida έγραψε:
09 Ιαν 2019, 18:01

Εσύ είσαι σε άλλο επίπεδο, έχεις καλό κύκλο με νορμάλ ανθρώπους, διαλεγμένους. Εγώ γνωρίζω όλων των ειδών τα κουμάσια.
A μου έχει τύχει κακαδερφή, αλλά δεν την μετράω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών