Πεσίματα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Πεσίματα
Είχα μια εργασία με συμφοιτήτρια, θα την πούμε Κατερίνα, αν και δεν την λέγανε έτσι. Κατά την διάρκεια της εργασίας έκανα τ' αστεία μου και τα κοπλιμέντα μου. Δεν είχα κάνει μπάσιμο, είχα δημιουργήσει όμως οικειότητα.
Έρχεται μια παρασκευή κι είμαι ταπί. Ενώ έψαχνα το κινητό μου για να δω ποιος από τους φίλους μου που είχα κεράσει ψήνεται να με κεράσει για να βγούμε, πέφτω στο όνομά της. Την σκεφτόμουν από πιο πριν, αλλά όταν είδα το όνομά της αποφάσισα να την πάρω.
-Γεια σου Κατερίνα.
-Γεια σου Γραφικέ, τι κάνεις;
-Καλά. Σε πήρα να σε ρωτήσω αν μπορείς να μου δανείσεις έξι ευρώ.
Παγωμάρα.
-Οκ, ναι, μπορώ.
-Ωραία. Τώρα που βρήκα έξι ευρώ ψήνεσαι για ποτάκι;
Έπιασε. Κατέληξε σε σχέση τριών μηνών.
Έρχεται μια παρασκευή κι είμαι ταπί. Ενώ έψαχνα το κινητό μου για να δω ποιος από τους φίλους μου που είχα κεράσει ψήνεται να με κεράσει για να βγούμε, πέφτω στο όνομά της. Την σκεφτόμουν από πιο πριν, αλλά όταν είδα το όνομά της αποφάσισα να την πάρω.
-Γεια σου Κατερίνα.
Παγωμάρα.
-Οκ, ναι, μπορώ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Πεσίματα
Τόσο πολύ κράτησε;;;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- blackpaint
θεος!Γραφικός έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 00:08Είχα μια εργασία με συμφοιτήτρια, θα την πούμε Κατερίνα, αν και δεν την λέγανε έτσι. Κατά την διάρκεια της εργασίας έκανα τ' αστεία μου και τα κοπλιμέντα μου. Δεν είχα κάνει μπάσιμο, είχα δημιουργήσει όμως οικειότητα.
-Γεια σου Κατερίνα.
Παγωμάρα.
-Οκ, ναι, μπορώ.
Δεν ήταν δική μου επιλογή η λήξη

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το πέσιμο όμως ήταν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Δεν σε πιάνω. Θεωρείς ότι υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ του πεσίματος και της διάρκειας της σχέσης;
Ξεκινάς ως γυφτακι, σε μειονεκτική θεση
Ετυχες σε άσχημη Κατερίνα που κανε τα στραβά μάτια
Ετυχες σε άσχημη Κατερίνα που κανε τα στραβά μάτια
- blackpaint
ειθισται αυτος που αναλαμβανει την ευθυνη εναρξης μιας σχεσης να ειναι ο ιδιος με αυτον που την ληγει. Μη με ρωτας γιατι, κι εμενα δεν μου φαινεται και τοσο λογικο, αλλα το εχω ακουσει συχνα.
Και δεν το θεωρω ακριβως πεσιμο αυτο που εκανες, αλλα μια εξυπνη κινηση προσεγγισης.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Όπως είπε και ο Μπλάκι για έξυπνη προσέγγιση εγώ θα πώ ότι είναι μια αστεία προσέγγιση.
Για αυτό και προχώρησε το ειδύλλιο. τώρα για το τέλος του,ή την κούρασε η στασιμότητα στα αστεία σου και ήθελε κάτι επιπλέον ή δεν ήταν τόσο ενθουσιώδες ώστε να κρατήσει μια σχέση μόνο με το αστείο/αστεία που κάνεις.
Για αυτό και προχώρησε το ειδύλλιο. τώρα για το τέλος του,ή την κούρασε η στασιμότητα στα αστεία σου και ήθελε κάτι επιπλέον ή δεν ήταν τόσο ενθουσιώδες ώστε να κρατήσει μια σχέση μόνο με το αστείο/αστεία που κάνεις.
Όταν χρειάστηκα συμπαράσταση για 'τέτοιου είδους θέμα την ζήτησα και δεν πήγε πολύ καλά. Το συγκεκριμένο μπορούμε να το κρατήσουμε ελαφρύ.