Χορτασμένη εννοούσε;Γραφικός έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 14:45Το έχω ξαναγράψει αλλά κολλάει. 17 και ψαρωμένος, πάω στο μπαρ, δίπλα σε μια κοπέλα, της ρίχνω βλέμμα που θα ήθελε να είναι λάγνο και ρωτάω.
-Συγνώμη, να καθίσω δίπλα σας;
-Κάτσε όπου θες, αλλά να ξέρεις: από πούτσα είμαι μέχρι εδώ κι έκανε με την παλάμη της παράλληλη στο έδαφος την χειρονομία στο κούτελο που σημαίνει "βαθειά μέσα", "μπουχτισμένη".
Πεσίματα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Πεσίματα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ήταν αυτή η χειρονομία που, με την παλάμη να κοιτάει κάτω, ο δείκτης εφάπτεται στο κούτελο. Πιο πολύ μπουχτισμένη παρά χορτασμένη, αυτή η κίνηση δείχνει ασφυξία.
Δεν το λέω για να την κατηγορήσω, ήθελε να κάνει σαφές από την αρχή ότι δεν θα γίνει τίποτα μεταξύ μας και το έκανε με τον πιο παραστατικό τρόπο. Μάλλον χορτασμένη θα ήταν, ή απλά μη πεινασμένη, η χειρονομία όμως σημαίνει "μπουχτισμένη".
- Cecily Anne
Γιατί, θεωρείς ότι ήθελε να κρυφτεί και γράφει όπως πάντα; Μόνο για τον Τζόυς δεν μας έχει πει ακόμα κι αυτό, γιατί δεν έχει κάνει πολλά ποστ.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τώρα που σας πέτυχα, ήθελα να ρωτήσω, ποια η γνώμη σας για το σύνδρομο της Στοκχόλμης;Cecily Anne έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 14:54Γιατί, θεωρείς ότι ήθελε να κρυφτεί και γράφει όπως πάντα; Μόνο για τον Τζόυς δεν μας έχει πει ακόμα κι αυτό, γιατί δεν έχει κάνει πολλά ποστ.
εγω παντως στη πρωτη.Gherschaagk έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 14:34Ήρθε η ώρα να πούμε μερικές αλήθειες. Δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά εγώ στην παλιά υπογραφή παραδεχόμουν ότι για μαύρα μάτια χάνομαι, για γαλανά πεθαίνω, για αυτά τα καταπράσινα σχίζω τη γη και μπαίνω.
Εσύ σε ποια κατηγορία εμπίπτεις;
Μη χαθουμε,ε;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Επρεπε να τη ρωτησεις, απο γλωσσα;Γραφικός έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 14:45Το έχω ξαναγράψει αλλά κολλάει. 17 και ψαρωμένος, πάω στο μπαρ, δίπλα σε μια κοπέλα, της ρίχνω βλέμμα που θα ήθελε να είναι λάγνο και ρωτάω.
-Συγνώμη, να καθίσω δίπλα σας;
-Κάτσε όπου θες, αλλά να ξέρεις: από πούτσα είμαι μέχρι εδώ κι έκανε με την παλάμη της παράλληλη στο έδαφος την χειρονομία στο κούτελο που σημαίνει "βαθειά μέσα", "μπουχτισμένη".
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
ουφφφ
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- Cecily Anne
Ναι. Εγώ δε βρήκα κάτι αστείο πάντως ικανό, για να με πείσει να βγω ραντεβού. Θα στα έδινα και θα σου έλεγα να τα πιεις στην υγεία μου, αλλά μόνος. Εκτός "αν ήμουν ερωτευμένη", οπότε εκεί να το καταλάβω, αλλά από μόνη της τέτοια ατάκα ούτε στα 15 δε θα μου έκανε αίσθηση.
Συμπεραίνω ότι σε ήθελε ήδη η κοπέλα.
Συμπεραίνω ότι σε ήθελε ήδη η κοπέλα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Διαβάζω "Πεσίματα" και μπαίνω να δω σκηνικά με σούτια. Πέφτω σε σάλια, πάει χάλασε το φλώρουμ. 

Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-Ωραιο αρωμα,ποιο ειναι;
-Δεν φοραω,ειναι η τεστοστερονη μου
Επιασε,κατεληξε σε σχεση 6 ωρων.Συνεχομενων.
-Δεν φοραω,ειναι η τεστοστερονη μου
Επιασε,κατεληξε σε σχεση 6 ωρων.Συνεχομενων.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Κόψε κάνα 2λεπτο από το κατούρημα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μη φοβάσαι, δεν σφάζω.