Γιατί συμπεράναμε ότι τα 20 χρόνια ήσασταν μαζί;
Πεσίματα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Πεσίματα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Gherschaagk έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 15:56Ο Έρωτας θέλει ΈΝΤΑΣΗ. Ο Έρωτας είναι Πόνος, ο Έρωτας είναι Θάνατος. Για ποια γλυκόλογα και για ποια λουλούδια λες;
Amor es dolor, amor es muerte.
Μόνο όταν καταβροχθίσεις ολοκληρωτικά τον άλλο μπορείς να γαλινέψεις.
Ωχ αμάν!

μπηκε το (απογοητευμένο πια) πνεύμα της κατερίνας μέσα τηςΓραφικός έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 18:21Γιατί είναι καφρίλα ρε συ; Ειλικρινά της μιλούσα. Ήθελα να την δω αλλά δεν είχα χρήματα.Juno έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 18:13Δεν νομίζω ότι γυναίκα με αυτοεκτίμηση 3 με άριστα το 10, θα έβγαινε με κάποιον που θα έλεγε αυτήν την καφρίλα.
Δεν λέω πως ήταν άσχημη, μπορεί να ήταν κούκλα. Αλλά για κάποιον λόγο είχε πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ούτε είναι μομφή για τη δική σου εμφάνιση. Σχολιάζω τη συμπεριφορά.

δεν ειμασταν. αλλα να μην πειραξω λιγο τη τζουνο;

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Gherschaagk έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 15:56Μόνο όταν καταβροχθίσεις ολοκληρωτικά τον άλλο μπορείς να γαληνέψεις.
συμφωνώ κι έχω χρησιμοποιήσει και τις ίδιες ακριβώς λέξεις στο παρελθόν,
περί του κανιβαλισμού
οτιδήποτε λιγότερο φέρνει σε κουμπάρες
Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 18:25δεν ειμασταν. αλλα να μην πειραξω λιγο τη τζουνο;

Σωστή πάντως η Cecily, ούτε που μου πέρασε από το μυαλό.
Σκύψε να σου πω:Γραφικός έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 18:21Γιατί είναι καφρίλα ρε συ; Ειλικρινά της μιλούσα. Ήθελα να την δω αλλά δεν είχα χρήματα.Juno έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 18:13Δεν νομίζω ότι γυναίκα με αυτοεκτίμηση 3 με άριστα το 10, θα έβγαινε με κάποιον που θα έλεγε αυτήν την καφρίλα.
Δεν λέω πως ήταν άσχημη, μπορεί να ήταν κούκλα. Αλλά για κάποιον λόγο είχε πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ούτε είναι μομφή για τη δική σου εμφάνιση. Σχολιάζω τη συμπεριφορά.
ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ!!!
Κάπως έτσι πέφτετε στα μάτια μας.
γι'αυτό παιδιά λένε ότι πρέπει να τον ψήσεις ζωντανό τον άλλον, αλλά όχι να τον κάψεις, για την χώνεψη, δεν το είχα σκεφτεί.νύχτα έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 18:29Gherschaagk έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 15:56Μόνο όταν καταβροχθίσεις ολοκληρωτικά τον άλλο μπορείς να γαληνέψεις.
συμφωνώ κι έχω χρησιμοποιήσει και τις ίδιες ακριβώς λέξεις στο παρελθόν,
περί του κανιβαλισμού
οτιδήποτε λιγότερο φέρνει σε κουμπάρες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 10 Ιαν 2019, 18:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να της ζητήσεις λεφτά για να έχεις να πιεις όταν βγείτε να τη γνωρίζεις. Αν δεν καταλαβαίνεις την καφρίλα, δεν μπορώ να το πω αλλιώς.
Εγώ θα αισθανόμουν πολύ μειωμένη. Δεν υπήρχε περίπτωση να μιλήσω σε τέτοιον συμφοιτητή ούτε για μαθήματα, εργασία κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 10 Ιαν 2019, 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Ναι και όχι.
Ναι, έχω 6 ευρώ, όχι δεν τα δίνω.
Και θα έχανα κάτι που κράτησε 3 μήνες; Nevermind. Ίσως είμαι πιο παραδοσιακή σε αυτά.