Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
enaon
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από enaon » 10 Ιαν 2019, 23:03
Naida έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 22:59
Σιγά μην άφηνα το σημείωμα εκεί για να το βρουν και να με κατηγορήσουν.
Θα έσκασε άτσαλα ο άχρηστος στο τραπέζι και θα τα έκανε λίμπα, δεν θα το είδες μάλλον. Λογικό πάντως αυτό που λές, σημαντικό πράγματι.
Παναγιά μου, θυμήθηκα την μπλέ ιστορία σου με το τασάκι, είσαι Δανάη αλήθεια.

σταματάω τα αστεία, θα είμαστε φίλοι.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 10 Ιαν 2019, 23:06
enaon έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 23:03
Naida έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 22:59
Σιγά μην άφηνα το σημείωμα εκεί για να το βρουν και να με κατηγορήσουν.
Θα έσκασε άτσαλα ο άχρηστος στο τραπέζι και θα τα έκανε λίμπα, δεν θα το είδες μάλλον. Λογικό πάντως αυτό που λές, σημαντικό πράγματι.
Παναγιά μου, θυμήθηκα την μπλέ ιστορία σου με το τασάκι, είσαι Δανάη αλήθεια.

σταματάω τα αστεία, θα είμαστε φίλοι.
Ολα πια σου φταίνε; Ακόμα και οι μπλε ιστορίες μου;
Και σιγά την ιστορια. Λίγα θρίλερ άμα έχεις δει φτιάχνεις τέτοιες

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
hellegennes
από hellegennes » 10 Ιαν 2019, 23:10
Bipsco έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 22:05
blackpaint έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 18:08
Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 17:53
δεμπεριγραφωαλλο.

λυθηκε το θεμα. yesallmen ειναι μισογυνηδες, καμμια γυναικα μισανδρη, ουτε η λεξη δεν υπαρχει.
βαλτε το ροντβαιλερ να με φαει. δεμπορω

yesallmen ειναι σεξιστες, οχι μισογυνηδες (εχει διαφορα).
Νοιωθεις μηπως καταπιεσμενος λογω του φυλου σου και της περιρεουσας μισανδριας; Φοβασαι να κυκλοφορησεις τη νυχτα στον δρομο μην τυχον σε βιασει και σκοτωσει καποια γυναικα; Φοβασαι πως αν πεις οχι σε μια θα θιχτει ο γυναικειος της εγωισμος και θα σε βιασει και σπασει στο ξυλο; Σ εχουν χουφτωσει στο λεωφορειο ή εχουν παιξει το μουνι τους μπροστα σου;
Οταν σου συμβουν ολα αυτα, ξαναελα να μου μεις για μισανδρια.
Εννοείται πως αν σου την πέσει γυναίκα και πεις όχι δεν θα θιχτεί ο εγωισμό της. Τι διαβάζω!! Οι γυναίκες μεγαλώνουν με την ιδέα ότι όλα περιστρέφονται γύρω τους. Και ναι, με έχουν χουφτώσει και έχουν παίξει το μουνί τους μπροστά μου. Ήταν η χειρότερη εμπειρία στην ζωή μου, ένιωσα σαν σκεύος ηδονής. Οι γυναίκες βλέπουν μόνο το μέγεθος του πέους μου, δεν με εκτιμάν ως προσωπικότητα.
Για την ακρίβεια, αν πεις όχι και θιχτεί ο εγωισμός τους, πράγμα που έχει 99% πιθανότητα να συμβεί, γιατί οι άντρες είναι συνηθισμένοι στις χυλόπιτες ενώ οι γυναίκες θεωρούν αδιανόητη την άρνηση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να νιώσεις τα αντίποινα: να σε σχολιάζουν στον κοινό και μη κύκλο, να σου βγάλουν φήμες, να σε συκοφαντούν, μέχρι και να σου κάνουν υλική ή σωματική ζημιά.
Μου έχει συμβεί με γυναίκα που μου την έπεφτε απροκάλυπτα και ο ίδιος γούσταρα, αλλά με ξενέρωσε με κάτι που έκανε και την έκανα πέρα (πηγαίναμε μαζί σε δημόσιο ΙΕΚ). Στις αρχές βρήκε έναν κακομοίρη και ερχόταν όλο δίπλα μου και χαμουρεύονταν, για να μου την σπάσει κι έτσι. Στην συνέχεια άρχισε να διαδίδει φήμες και στο τέλος έγινε επιθετική. Πιστεύω ότι αν είχα αυτοκίνητο θα το έβρισκα κάποια στιγμή χαραγμένο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
enaon
από enaon » 10 Ιαν 2019, 23:11
Naida έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 23:06

ναι ναι, πάνε στα θρίλερ να κρύψουν το γυαλί απο το θερμόμετρο στα γυαλιά απο το τασάκι. Αυτά τα κάνουν οι Δανάες μόνο, και τις πιάνουν μετά, όπως τότε που λέει ο πσι με το σημείωμα.
αλλά τι να το κάνω να σε πιάσουν μετά, καλύτερα φίλοι.
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 10 Ιαν 2019, 23:14
hellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 23:10
blackpaint έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 18:08
yesallmen ειναι σεξιστες, οχι μισογυνηδες (εχει διαφορα).
Νοιωθεις μηπως καταπιεσμενος λογω του φυλου σου και της περιρεουσας μισανδριας; Φοβασαι να κυκλοφορησεις τη νυχτα στον δρομο μην τυχον σε βιασει και σκοτωσει καποια γυναικα; Φοβασαι πως αν πεις οχι σε μια θα θιχτει ο γυναικειος της εγωισμος και θα σε βιασει και σπασει στο ξυλο; Σ εχουν χουφτωσει στο λεωφορειο ή εχουν παιξει το μουνι τους μπροστα σου;
Οταν σου συμβουν ολα αυτα, ξαναελα να μου μεις για μισανδρια.
Εννοείται πως αν σου την πέσει γυναίκα και πεις όχι δεν θα θιχτεί ο εγωισμό της. Τι διαβάζω!! Οι γυναίκες μεγαλώνουν με την ιδέα ότι όλα περιστρέφονται γύρω τους. Και ναι, με έχουν χουφτώσει και έχουν παίξει το μουνί τους μπροστά μου. Ήταν η χειρότερη εμπειρία στην ζωή μου, ένιωσα σαν σκεύος ηδονής. Οι γυναίκες βλέπουν μόνο το μέγεθος του πέους μου, δεν με εκτιμάν ως προσωπικότητα.
Για την ακρίβεια, αν πεις όχι και θιχτεί ο εγωισμός τους, πράγμα που έχει 99% πιθανότητα να συμβεί, γιατί οι άντρες είναι συνηθισμένοι στις χυλόπιτες ενώ οι γυναίκες θεωρούν αδιανόητη την άρνηση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να νιώσεις τα αντίποινα: να σε σχολιάζουν στον κοινό και μη κύκλο, να σου βγάλουν φήμες, να σε συκοφαντούν, μέχρι και να σου κάνουν υλική ή σωματική ζημιά.
Μου έχει συμβεί με γυναίκα που μου την έπεφτε απροκάλυπτα και ο ίδιος γούσταρα, αλλά με ξενέρωσε με κάτι που έκανε και την έκανα πέρα (πηγαίναμε μαζί σε δημόσιο ΙΕΚ). Στις αρχές βρήκε έναν κακομοίρη και ερχόταν όλο δίπλα μου και χαμουρεύονταν, για να μου την σπάσει κι έτσι. Στην συνέχεια άρχισε να διαδίδει φήμες και στο τέλος έγινε επιθετική. Πιστεύω ότι αν είχα αυτοκίνητο θα το έβρισκα κάποια στιγμή χαραγμένο.
πιστεύω ότι η μεγαλύτερη ανοησία που θα κάνει μια γυναίκα αν αρνηθείς στο φλέρτ της είναι να πιστέψει ή ακόμα και να διαδώσει ότι είσαι γκέι.
-
hellegennes
από hellegennes » 10 Ιαν 2019, 23:16
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 23:14
πιστεύω ότι η μεγαλύτερη ανοησία που θα κάνει μια γυναίκα αν αρνηθείς στο φλέρτ της είναι να πιστέψει ή ακόμα και να διαδώσει ότι είσαι γκέι.
Μου έχει συμβεί κι αυτό αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση έλεγε άλλα, που θα μπορούσαν να έχουν σοβαρότερο αντίκτυπο (νομικό).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 10 Ιαν 2019, 23:18
enaon έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 23:11
Naida έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 23:06

ναι ναι, πάνε στα θρίλερ να κρύψουν το γυαλί απο το θερμόμετρο στα γυαλιά απο το τασάκι. Αυτά τα κάνουν οι Δανάες μόνο, και τις πιάνουν μετά, όπως τότε που λέει ο πσι με το σημείωμα.
αλλά τι να το κάνω να σε πιάσουν μετά, καλύτερα φίλοι.
Μέχρι να με πιάσουν θα είχα αλλάξει χώρα

Αλλά είπαμε αυτά υποθετικά σενάρια. Εγώ ζεν, γλυκούλη μουτσουνέλο.
Que Sera, Sera...
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 10 Ιαν 2019, 23:21
hellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 23:16
Μου έχει συμβεί κι αυτό αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση έλεγε άλλα, π
ου θα μπορούσαν να έχουν σοβαρότερο αντίκτυπο (νομικό).
εδώ ξεφεύγουμε από τα ''σεξιστικά'' άνδρας/γυναίκα.
είναι πολύ πιο σοβαρά ,και σε γυναίκα πιστεύω το ίδιο θα συμπεριφερόταν.
ήταν χαμηλού ''επιπέδου'' Χέλη μου.
-
enaon
από enaon » 10 Ιαν 2019, 23:22
Naida έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 23:18
Μέχρι να με πιάσουν θα είχα αλλάξει χώρα

Αλλά είπαμε αυτά υποθετικά σενάρια. Εγώ ζεν, γλυκούλη μουτσουνέλο.

-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 10 Ιαν 2019, 23:23
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 23:21
Σάηκο είναι.
Que Sera, Sera...
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 10 Ιαν 2019, 23:24
Naida έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 23:23
Σάηκο είναι.
και παραπάνω!
μη σου τύχει.
εμένα μου έχει τύχει.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 10 Ιαν 2019, 23:28
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 23:24
Σάηκο είναι.
και παραπάνω!
μη σου τύχει.
εμένα μου έχει τύχει.
Δε μου έχει τύχει σάηκο να μη τον γουστάρω και να μου κάνει τέτοια καφριλίκια. Θα αποκτούσε πρόβλημα σοβαρό μετά. Δε ξέρω σε ποιο μέλος του σώματος.
Que Sera, Sera...
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 10 Ιαν 2019, 23:31
Naida έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 23:28
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑10 Ιαν 2019, 23:24
Σάηκο είναι.
και παραπάνω!
μη σου τύχει.
εμένα μου έχει τύχει.
Δε μου έχει τύχει σάηκο να μη τον γουστάρω και να μου κάνει τέτοια καφριλίκια. Θα αποκτούσε πρόβλημα σοβαρό μετά. Δε ξέρω σε ποιο μέλος του σώματος.
όχι για γυναίκα μίλησα.
τετοιοι τυποι είναι σε όλες τις σχεσεις τους έτσι.σαικο. συντροφικές εργασιακες κτλ.
σε σχεση όπως λες
αν δεν τον γούσταρα.ε εγω δεν τον γούσταρα τελικά για αυτό και δεν πέρασα καλά!
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 752 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
27 Μάιος 2024, 18:55
-
-
- 174 Απαντήσεις
- 5348 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
04 Μάιος 2024, 15:13
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
18 Φεβ 2025, 17:33
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 637 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας
30 Δεκ 2023, 19:52
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.