Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Jason Αντιγόνη
εσύ μερικές φορές θες να κάνεις αστεία, είμαι σχεδόν σίγουρος. 

δεν ασχολούμαι άλλο. είστε χαμένες περιπτώσεις για την πρόοδο της ανθρωπότητας. η πάστα του φοβικού, συντηρητικού ανθρώπου, που άγεται και φέρεται από προκαταλήψεις και αντιδραστικές ιδέες που του φυτέψανε από τρυφερή ηλικία.
εδώ έχουμε σοβαρά θέματα να λύσουμε, αδικίες και ανισότητες του καπιταλισμού και έχουμε κάθε φορά και σας να πισωγυρίζετε την ιστορία κυνηγώντας εβραίους, τούρκους, σκοπιανούς, μαύρους, μετανάστες, γκέι, τρανς κ.ο.κ

- Πηγαδίσιος
βλεπεις οτι σε ενα λογικο επιχειρημα η αντιδραση σου ειναι καθαρα συναισθηματικη και προσβλητικη;[42] έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 15:11δεν ασχολούμαι άλλο. είστε χαμένες περιπτώσεις για την πρόοδο της ανθρωπότητας. η πάστα του φοβικού, συντηρητικού ανθρώπου, που άγεται και φέρεται από προκαταλήψεις και αντιδραστικές ιδέες που του φυτέψανε από τρυφερή ηλικία.
εδώ έχουμε σοβαρά θέματα να λύσουμε, αδικίες και ανισότητες του καπιταλισμού και έχουμε κάθε φορά και σας να πισωγυρίζετε την ιστορία κυνηγώντας εβραίους, τούρκους, σκοπιανούς, μαύρους, μετανάστες, γκέι, τρανς κ.ο.κ
και πως τσουβαλιαζεις ιστορια,κοινωνια,συνορα,οικονομια,σχιζοφρενεια και γαμησια
βαλε ενα κοκινο φως στο κεφαλι σου γτ το μυαλο σου ειναι μπουρδελο
χαος γλωσσα και νεφελες
- Πηγαδίσιος
Πηγαδίσιος έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 12:16το ματι φτιαχτηκε για να βλεπει,αυτο ειναι φυσιολογικο για ενα ματι[42] έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 11:43ναι, είναι φυσιολογικό, άνοιξε κάνα λεξικό.Πηγαδίσιος έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 11:37
θα μπορουσαμε να πουμε λοιπον οτι και το να μην βλεπεις ειναι φυσιολογικες καταστασεις εφοσον ειναι μεσα στην φυση;
αν το να μην λειτουργει φυσιολογικα το θεωρεις φυσιολογικο εχεις πολυ ξεχωριστο τροπο σκεψης
νομιζω εδω φαινεται ξεκαθαρα ο παραλογισμος σου
χαος γλωσσα και νεφελες
Μόλις σου είπε οτι δεν σε αφήνει άλλο να του γαμάς τον εγκέφαλο, και να είχε το έσβησε.Πηγαδίσιος έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 15:17βαλε ενα κοκινο φως στο κεφαλι σου γτ το μυαλο σου ειναι μπουρδελο
καλό πάντως

- Πηγαδίσιος
- hellegennes
Το φουστάνι είναι ένα ρούχο που φτιάχνεται για να ταιριάζει σε γυναικείο σώμα. Θα σε γιουχάρουν για τον ίδιο λόγο που θα σε γιουχάρει κάποιος αν φορέσεις κάτι εξίσου γελοίο που δεν είναι φτιαγμένο για το σώμα σου.blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 00:12αυτους που φοραν φουστανι; Οι τρανσοφοβικοι σκωτσεζοι πιθανοτατα, που ισως φορανε κιλτ.hellegennes έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 00:08Ποιος γιουχάρει του Σκωτσέζους;blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:45για μερικους.ες ισχυει. Γι αλλους.ες οχι. Αλλα δεν ζουμε σε μια μεταφυλετικη κοινωνια, οπου αυτα δεν θα ειναι καν θεματα. Κανεις δε γιουχαρει γυναικα με παντελονι, αντρα ομως με φουστανι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Άρα δεν γεννήθηκε για να είναι π.χ. βουσμάνα, γεννήθηκε για να είναι Ευρωπαία του 20ού-21ου αιώνα. Τι άλλη μαλακία θα διαβάσουμε...blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 00:29γεννηθηκε ετσι, ωστε να θελει να ανηκει στο και να ταυτιζεται με το ανθρωπινο γκρουπ που φοραει γοβες.hellegennes έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 00:10Το καταλαβαίνεις βέβαια ότι δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό που υποστηρίζεις. Ότι δηλαδή θέλει κάποιος να κάνει προσθετική στήθους γιατί θέλει να φοράει γόβες.
Και αποφασίστε τι υποστηρίζετε, γιατί με το kalorifer λέτε διαφορετικά πράγματα. Το kalorifer μάς λέει ότι έτσι γεννήθηκε ο άλλος, άρα γεννήθηκε για να φοράει γόβες; Είναι οι γόβες μέρος του DNA μας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Νομιζω οτι ισχυουν και τα δυο.Και ατομα με διαταραχη στο φυλο και χρειαζεται να γινει αλλαγη,οπως υπαρχουν ατομα που το κανουν απο επιλογη τους.hellegennes έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 16:23Άρα δεν γεννήθηκε για να είναι π.χ. βουσμάνα, γεννήθηκε για να είναι Ευρωπαία του 20ού-21ου αιώνα. Τι άλλη μαλακία θα διαβάσουμε...blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 00:29γεννηθηκε ετσι, ωστε να θελει να ανηκει στο και να ταυτιζεται με το ανθρωπινο γκρουπ που φοραει γοβες.hellegennes έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 00:10Το καταλαβαίνεις βέβαια ότι δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό που υποστηρίζεις. Ότι δηλαδή θέλει κάποιος να κάνει προσθετική στήθους γιατί θέλει να φοράει γόβες.
Και αποφασίστε τι υποστηρίζετε, γιατί με το kalorifer λέτε διαφορετικά πράγματα. Το kalorifer μάς λέει ότι έτσι γεννήθηκε ο άλλος, άρα γεννήθηκε για να φοράει γόβες; Είναι οι γόβες μέρος του DNA μας;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ακόμη δεν μου απάντησε κανείς.
Γιατί πάντα γίνεται θεραπεία με φάρμακα, με ορμόνες, με εγχειρήσεις, προς την κατεύθυνση της διαταραχής και όχι του φυσιολογικού;
Δηλαδή σε έναν που γεννήθηκε άντρας και αισθάνεται γυναίκα, γιατί πάντα γίνεται θεραπεία να γίνει γυναίκα και δεν γίνεται ποτέ θεραπεία να γίνει φυσιολογικός άντρας;
Γιατί πάντα γίνεται θεραπεία με φάρμακα, με ορμόνες, με εγχειρήσεις, προς την κατεύθυνση της διαταραχής και όχι του φυσιολογικού;
Δηλαδή σε έναν που γεννήθηκε άντρας και αισθάνεται γυναίκα, γιατί πάντα γίνεται θεραπεία να γίνει γυναίκα και δεν γίνεται ποτέ θεραπεία να γίνει φυσιολογικός άντρας;
- blackpaint
αχα ειναι θεμα στυλιστικο δηλαδη; Δεν νομιζω, πιστευω πως ειναι θεμα ομοφοβιας, αφενος γιατι αυτοι που θα γιουχαρουν θα ειναι κυριως αντρες (η συντριπτικη πλειοψηφια ομο/τρανσοφοβικων) οι οποιοιhellegennes έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 16:21Το φουστάνι είναι ένα ρούχο που φτιάχνεται για να ταιριάζει σε γυναικείο σώμα. Θα σε γιουχάρουν για τον ίδιο λόγο που θα σε γιουχάρει κάποιος αν φορέσεις κάτι εξίσου γελοίο που δεν είναι φτιαγμένο για το σώμα σου.blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 00:12αυτους που φοραν φουστανι; Οι τρανσοφοβικοι σκωτσεζοι πιθανοτατα, που ισως φορανε κιλτ.
δεν θα γιουχαρουν ομως μια γυναικα που φοραει παντελονια η κοστουμια φτιαγμενα γι αντρικο σωμα
Γιατί να γίνει αυτό που δεν αισθάνεται ότι είναι; Επειδή έτσι ορίζει η κοινωνία το φυσιολογικό;Μηχανικός έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 16:50Ακόμη δεν μου απάντησε κανείς.
Τέτοιες «διορθώσεις» και τεχνικές γινόντουσαν παλαιότερα και γίνονται ακόμη από θρησκόληπτους.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-