Για πες μας ένα, πόσα, και με ποιον τρόπο το κάνει.
Της πήραν πίσω το βραβείο γιατί στηρίζει τον αγώνα των Παλαιστινίων.
Re: Της πήραν πίσω το βραβείο γιατί στηρίζει τον αγώνα των Παλαιστινίων.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όταν σε μια περιοχή μια εθνοτική ομάδα γίνεται πλειοψηφία και δεν υπάρχει ισχυρή κρατική οντότητα να τη περιορίσει, τότε δικαιωματικά διεκδικεί την ανεξαρτησία της.Γραφικός έγραψε: ↑11 Ιαν 2019, 16:35Γη μπορεί να αγοράσει ο οποιοσδήποτε. Ελληνική γη έχουν στην ιδιοκτησία τους Άγγλοι, Γάλοι, Πορτογάλοι ιδιώτες. Κι εσύ μπορείς να αγοράσεις γη εκτός Ελληνικού εδάφους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σου ανήκει η χώρα; Όσο για τα "ναι αλλά πριν 2000 χρόνια" και τα "ναι, αλλά τα ιερά βιβλία" τα ακούω βερεσέ. Η θρησκεία είναι σαν την πούτσα: είναι ωραίο να έχεις μία, είναι ακόμα καλύτερο να είσαι περήφανος για αυτή, αλλά αν αρχίζεις και την τρίβεις στη μούρη ανυποψίαστου κόσμου είσαι εγκληματίας.
αν κάποια στιγμή γινόταν κάτι με τη Θράκη και τους Τούρκους που αγοράζουν διαρκώς γη εκεί, εγώ προσωπικά θα κατηγορούσα πρώτα απ'όλους εμάς που το επιτρέψαμε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Σε καιρό πολέμου όλα. Το ισραήλ είναι σε πόλεμο με τους παλαιστίνιους.
Στη διπλανή Συρία έχουν σκοτωθεί κοντά 400.000 αυτά τα χρόνια, ανάμεσα τους πολλά παιδιά.
Στο ισραήλ δεν νομίζω να ξεπερνά κάτι εκατοντάδες
Εγώ πιστεύω οτι το Ισραήλ και οι Εβραικές κοινότητες έκαναν κάποια λάθη και τώρα βρίσκονται με την πλάτη στο τοίχο. Περικυκλωμένοι από εχθρούς.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Ενα? Θα έλεγα Η.Π.Α. Αλλά ξέρεις τι? Απεχθάνομαι επαρκώς και την Βόρεια Κορέα. Πως το κάνει? Κανονικά και με τον νόμο.
Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τα προβλήματα του Ισραήλ συνέχεια βέβαια...
Το Ισραήλ βρέθηκε σε κηρυγμένο πόλεμο από όλους τους γείτονες. Κατάφερε να τους νικήσει. Έκανε τόσες φορές ειρήνη, επέστρεψε το Σινά στους Αιγυπτίους, πολέμησε τρομοκρατία μέσα στο έδαφός του. Δεν ξέρω τι θα λέγανε οι Έλληνες αν είχαν πόλεμο με Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, Τουρκία, και στο τέλος οι Σκοπιανοί χτυπούσαν με πυραύλους τα σχολεία του Κιλκίς και μιλούσαν και γι΄ανθρώπινα δικαιώματα. ΤΟ πρόβλημα είναι ο αντισημιτισμός, οποιοδήποτε άλλο κράτος θα είχε τη συμπάθεια όλων, αλλά το βαθύτερο πρόβλημα είναι πως λίγοι ανέχονται την ύπαρξη ενός εβραϊκού κράτους. Και βέβαια, δεν μιλάμε για το επίπεδο σκέψης των αραβικών χωρών, μιλάμε για πιθήκους.
Ordem e Progresso.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
άψογοςCavaliere έγραψε: ↑11 Ιαν 2019, 18:02Το Ισραήλ βρέθηκε σε κηρυγμένο πόλεμο από όλους τους γείτονες. Κατάφερε να τους νικήσει. Έκανε τόσες φορές ειρήνη, επέστρεψε το Σινά στους Αιγυπτίους, πολέμησε τρομοκρατία μέσα στο έδαφός του. Δεν ξέρω τι θα λέγανε οι Έλληνες αν είχαν πόλεμο με Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, Τουρκία, και στο τέλος οι Σκοπιανοί χτυπούσαν με πυραύλους τα σχολεία του Κιλκίς και μιλούσαν και γι΄ανθρώπινα δικαιώματα. ΤΟ πρόβλημα είναι ο αντισημιτισμός, οποιοδήποτε άλλο κράτος θα είχε τη συμπάθεια όλων, αλλά το βαθύτερο πρόβλημα είναι πως λίγοι ανέχονται την ύπαρξη ενός εβραϊκού κράτους. Και βέβαια, δεν μιλάμε για το επίπεδο σκέψης των αραβικών χωρών, μιλάμε για πιθήκους.

Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αν εξαιρέσεις τους αριστερούς που παραδοσιακά ήταν και είναι φιλοπαλαιστινιοι, η πλειοψηφία του κόσμου άρχισε να ψιλό αντιπαθεί τους Εβραιους όταν έγινε η πρώτη εφαρμοσμένη περίπτωση πολιτικαλκορεκτισμου.Cavaliere έγραψε: ↑11 Ιαν 2019, 18:02Το Ισραήλ βρέθηκε σε κηρυγμένο πόλεμο από όλους τους γείτονες. Κατάφερε να τους νικήσει. Έκανε τόσες φορές ειρήνη, επέστρεψε το Σινά στους Αιγυπτίους, πολέμησε τρομοκρατία μέσα στο έδαφός του. Δεν ξέρω τι θα λέγανε οι Έλληνες αν είχαν πόλεμο με Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, Τουρκία, και στο τέλος οι Σκοπιανοί χτυπούσαν με πυραύλους τα σχολεία του Κιλκίς και μιλούσαν και γι΄ανθρώπινα δικαιώματα. ΤΟ πρόβλημα είναι ο αντισημιτισμός, οποιοδήποτε άλλο κράτος θα είχε τη συμπάθεια όλων, αλλά το βαθύτερο πρόβλημα είναι πως λίγοι ανέχονται την ύπαρξη ενός εβραϊκού κράτους. Και βέβαια, δεν μιλάμε για το επίπεδο σκέψης των αραβικών χωρών, μιλάμε για πιθήκους.
Μην κατηγορείτε τους Εβραίους, μην λέτε αστεία για τους Εβραίους, μην αμφισβητείτε τα δεινά των Εβραίων, μην.... μην.... μην....
Και φαίνεται πως ο άνθρωπος έχει την ιδιότητα να αντιπαθεί ακόμη και το συμπαθητικό όταν εκείνο αντί να εμφυσειται,
επιβάλλεται.
Αρνούμαι να χαρακτηριστώ αντισημίτης. Δεν είμαι κατά των Εβραίων, είμαι κατά του κράτους τους και κατά του βίαιου εκπατρισμού των Παλαιστινίων. Κι επίτρεψέ μου να ανταποδώσω τον χαρακτηρισμό του ρατσιστή. Όταν έχει κάποιος στο μυαλό του "Εβραίος" έχει συγκεκριμένα πρόσωπα. Έχει τον Γούντι Άλεν, τον Άμμος Οζ, την Γκαλ Γκαντό. Πολύς κόσμος έχει ερωτευθεί Εβραίους κι Εβραίες, οπότε τους νιώθει πιο "δικούς του". Αντιθέτως δεν υπάρχει κανένας γνωστός Παλαιστίνιος κι αυτό στερεί στην συνείδηση πολλών την ανθρώπινη υπόστασή τους. Σκέφτεσαι "Παλαιστίνιος, άρα Άραβας, άρα στ' αρχίδια μου".
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Kανενας δεν συμπαθει λαθροεισβολλεις απο την αλλη ακρη του κοσμου που καναν εθνοκαθαρση με οπλα, εχουν καθεστως απαρτχαιντ και ολο κλαιγονται για την φοβερη καταπιεση που βιωνουν. Το Ισραηλ ειναι λευκη αποικια που φτιαχτηκε στα προτυπα της Γαλλικης Αλγεριας, της ρατσιστικης Νοτιας Αφρικης, του Βελγικου Κονγκο. Δηλαδη μαζικη μεταναστευση λευκων, δηθεν ανωτερων απο τους ντοπιους οι οποιοι δικαιολογουν τα εγκληματα τους εφευρησκοντας σωβινιστικες θεωριες του τυπου "ο λευκος ειναι καλυτερος, ο χριστιανος ανωτερος ιδεολογικα, ο Εβραιος εκανε συμβολαιο με τον θεο" κτλπ κτλπ. Προσωπικα στα @@ μου για το πως χειριζετε το Ισραηλ τους Παλαιστινιους, αν γουσταρει να φτιαξει κρατος πανω σε Παλαιστινιακα πτωματα και μετα να λεει ποσο καταπιεσμενο αισθανεται, δικαιωμα του. Το προβλημα ειναι οτι επειδη το Ισραηλ μονο του δεν μπορει να τα βαλει με τον μουσουλμανικο κοσμο πριζει δυτικες κυβερνησεις να πανε να βομβαρδιζουν και να κατεχουν μουσουλμανικες χωρες. Το Ισραηλ εχει γινει σοβαρο προβλημα για την παγκοσμια ειρηνη με την πολιτικη που ακολουθειCavaliere έγραψε: ↑11 Ιαν 2019, 18:02Το Ισραήλ βρέθηκε σε κηρυγμένο πόλεμο από όλους τους γείτονες. Κατάφερε να τους νικήσει. Έκανε τόσες φορές ειρήνη, επέστρεψε το Σινά στους Αιγυπτίους, πολέμησε τρομοκρατία μέσα στο έδαφός του. Δεν ξέρω τι θα λέγανε οι Έλληνες αν είχαν πόλεμο με Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, Τουρκία, και στο τέλος οι Σκοπιανοί χτυπούσαν με πυραύλους τα σχολεία του Κιλκίς και μιλούσαν και γι΄ανθρώπινα δικαιώματα. ΤΟ πρόβλημα είναι ο αντισημιτισμός, οποιοδήποτε άλλο κράτος θα είχε τη συμπάθεια όλων, αλλά το βαθύτερο πρόβλημα είναι πως λίγοι ανέχονται την ύπαρξη ενός εβραϊκού κράτους. Και βέβαια, δεν μιλάμε για το επίπεδο σκέψης των αραβικών χωρών, μιλάμε για πιθήκους.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Αυτό ξεκίνησε από ιδρύσεως Ισραήλ. Δεν είναι θέμα πολιτικής ορθότητας. Είναι καθαρός αντισημιτισμός, όπως κι αν τον βαφτίσουν οι ψευτοπροοδευτικοί.ritzeri έγραψε: ↑11 Ιαν 2019, 18:33Αν εξαιρέσεις τους αριστερούς που παραδοσιακά ήταν και είναι φιλοπαλαιστινιοι, η πλειοψηφία του κόσμου άρχισε να ψιλό αντιπαθεί τους Εβραιους όταν έγινε η πρώτη εφαρμοσμένη περίπτωση πολιτικαλκορεκτισμου.
Μην κατηγορείτε τους Εβραίους, μην λέτε αστεία για τους Εβραίους, μην αμφισβητείτε τα δεινά των Εβραίων, μην.... μην.... μην....
Και φαίνεται πως ο άνθρωπος έχει την ιδιότητα να αντιπαθεί ακόμη και το συμπαθητικό όταν εκείνο αντί να εμφυσειται,
επιβάλλεται.
Ordem e Progresso.
Σίγουρα, κανείς μας δεν είναι αντισημίτης, απλώς μόνο, αφαιρούμε από τους Εβραίους να εφαρμόσουν τη σιωνιστική λύση στο εβραϊκό ζήτημα της Ευρώπης. Πάντως διάβασε Ιστορία για να δεις πώς καταλήξαμε εδώ. Όσο για τα άλλα, Εγώ δεν είμαι ρατσιστής, αφού θαυμάζω τον Magic Johnson, επιιχειρήματα του πρυμηκύρη.Γραφικός έγραψε: ↑11 Ιαν 2019, 18:36Αρνούμαι να χαρακτηριστώ αντισημίτης. Δεν είμαι κατά των Εβραίων, είμαι κατά του κράτους τους και κατά του βίαιου εκπατρισμού των Παλαιστινίων. Κι επίτρεψέ μου να ανταποδώσω τον χαρακτηρισμό του ρατσιστή. Όταν έχει κάποιος στο μυαλό του "Εβραίος" έχει συγκεκριμένα πρόσωπα. Έχει τον Γούντι Άλεν, τον Άμμος Οζ, την Γκαλ Γκαντό. Πολύς κόσμος έχει ερωτευθεί Εβραίους κι Εβραίες, οπότε τους νιώθει πιο "δικούς του". Αντιθέτως δεν υπάρχει κανένας γνωστός Παλαιστίνιος κι αυτό στερεί στην συνείδηση πολλών την ανθρώπινη υπόστασή τους. Σκέφτεσαι "Παλαιστίνιος, άρα Άραβας, άρα στ' αρχίδια μου".
Ordem e Progresso.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πόσες βλακείες χωράνε σε λίγες γραμμεςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑11 Ιαν 2019, 19:01Kανενας δεν συμπαθει λαθροεισβολλεις απο την αλλη ακρη του κοσμου που καναν εθνοκαθαρση με οπλα, εχουν καθεστως απαρτχαιντ και ολο κλαιγονται για την φοβερη καταπιεση που βιωνουν. Το Ισραηλ ειναι λευκη αποικια που φτιαχτηκε στα προτυπα της Γαλλικης Αλγεριας, της ρατσιστικης Νοτιας Αφρικης, του Βελγικου Κονγκο. Δηλαδη μαζικη μεταναστευση λευκων, δηθεν ανωτερων απο τους ντοπιους οι οποιοι δικαιολογουν τα εγκληματα τους εφευρησκοντας σωβινιστικες θεωριες του τυπου "ο λευκος ειναι καλυτερος, ο χριστιανος ανωτερος ιδεολογικα, ο Εβραιος εκανε συμβολαιο με τον θεο" κτλπ κτλπ. Προσωπικα στα @@ μου για το πως χειριζετε το Ισραηλ τους Παλαιστινιους, αν γουσταρει να φτιαξει κρατος πανω σε Παλαιστινιακα πτωματα και μετα να λεει ποσο καταπιεσμενο αισθανεται, δικαιωμα του. Το προβλημα ειναι οτι επειδη το Ισραηλ μονο του δεν μπορει να τα βαλει με τον μουσουλμανικο κοσμο πριζει δυτικες κυβερνησεις να πανε να βομβαρδιζουν και να κατεχουν μουσουλμανικες χωρες. Το Ισραηλ εχει γινει σοβαρο προβλημα για την παγκοσμια ειρηνη με την πολιτικη που ακολουθει
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια είναι η καταγωγή των Παλαιστίνιων;
από Juno » 09 Μάιος 2024, 18:37 » σε Διεθνής πολιτική - 79 Απαντήσεις
- 2473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
10 Μάιος 2024, 19:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαδηλώσεις Παλαιστινίων της Γάζας εναντίον της Χαμάς
από Golden Age » 26 Μαρ 2025, 22:01 » σε Διεθνής πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nick
29 Μαρ 2025, 10:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τρομοκρατικά χτυπήματα Παλαιστινίων στην Ελλάδα
από NewModelArmy » 15 Οκτ 2023, 21:26 » σε Εγκληματικότητα - 1 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από NewModelArmy
15 Οκτ 2023, 21:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνεχιζονται οι μαζικες διαδηλωσεις υπερ των Παλαιστινιων στις ΗΠΑ
από Στρακαστρουκας » 11 Δεκ 2023, 08:02 » σε Διεθνής πολιτική - 64 Απαντήσεις
- 1909 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
24 Απρ 2024, 04:57
-