https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF ... E%B5%CE%BBCavaliere έγραψε: ↑11 Ιαν 2019, 20:18Και πού καταρρίπτεται αυτό που λέω, περί εξαραβισμού των Παλαιστινίων; Το ότι ο Αραφάτ δηλώνει κοπέλι;Γραφικός έγραψε: ↑11 Ιαν 2019, 20:14https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE ... E%BF%CE%B9
Γιατομπούτσο πηγή θα μου πεις, αλλά 'εν ξέρω, πρώτη φορά το ακούω αυτό που λες. Νιώθω σαν να έχεις εσύ το βάρος της απόδειξης όσων υποστηρίζεις.
Της πήραν πίσω το βραβείο γιατί στηρίζει τον αγώνα των Παλαιστινίων.
Re: Της πήραν πίσω το βραβείο γιατί στηρίζει τον αγώνα των Παλαιστινίων.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ξεκινησες το strawman απο τωρα, δεν παιζεσαι.Cavaliere έγραψε: ↑11 Ιαν 2019, 20:19Για πες, τώρα, ότι οι Εβραίοι ήταν τοκογλύφοι, αυτό σου λείπει ακόμα. Έλα, μη φοβάσαι.μίστερ μαξ έγραψε: ↑11 Ιαν 2019, 20:17Γελάσαμε. Τότε υπάρχουν αρκετοί εβραίοι που ειναι αντισημίτες. Δεν υπάρχει όμως να τσακωνούμαστε αν το πιο βαρβαρο καθεστως στον πλανητη ειναι καλό ή όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος μίστερ μαξ την 11 Ιαν 2019, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Ο όρος γεννήθηκε μόλις γεννιόταν και το Ισραήλ. Και το ξέρεις.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Ιαν 2019, 20:19Που διαβάζεις ιστορία να έρθω να διαβάσω και εγώ;
Τί βλακείες είναι αυτές που γράφεις;
Ordem e Progresso.
Πες μας τώρα τι σου μάθανε, μικρό, για τους Οβραίους. Έλα.
Ordem e Progresso.
Πάνε στο ignore κι εκεί ειρωνέψου όσο θέλεις.
Ordem e Progresso.
Δεν ειρωνεύτηκα πάντως. Σε σέβομαι ως συνομιλητή. Προσπάθησα να επιχειρηματολογήσω ότι σε κάτι (που μου φαίνεται) τόσο αυθαίρετο το βάρος της απόδειξης βαραίνει εσένα. Δικαίωμά σου βέβαια να με βάλεις στο ignore, αλλά μη λες ότι είναι επειδή σε ειρωνεύτηκα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Καταρχήν δεν μου έμαθε κανένας, κοιταξα μονος μου τις αξιοπιστες πηγές. Δευτερο για τους Εβραίους έμαθα ότι περάσανε τα πάνδεινα στην Ευρώπη στον μεσοπόλεμο, ότι έβγαλαν μεγαλοφυείες (Χανα Αρεντ, Τσομκσυ, Μαρκουζε- οι αγαπημένοι μου δλδ) όμως όταν φτιάξανε κράτος, οι περισσότεροι που μένουν εκεί, γίνανε ακροδεξιοι περίπου κάτι ανάμεσα σε ΛΑΟΣ και ΧΑ. Βομβες λευκου φωσφόρου, ελεϊνη προπαγάνδα, μαζικές τιμωρίες, απαρχαϊντ, Σάμπρα, Σατίλα. Ασε να μην αρχήσω να γράφω.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Αν το ζητημα ηταν η ασφαλεια τους γιατι μεταναστευσαν στην Παλαιστινη οπου, οπως μας λενε εδω περα καποιοι, υπαρχουν Αραβες που διψανε για το αιμα εβραιων?Cavaliere έγραψε: ↑11 Ιαν 2019, 20:15Από το 1922 ως το 1945 πήγαν αρκετοί Εβραίοι στην Παλαιστίνη (ευτυχώς, γιατί στην Ευρώπη τους ήθελαν τας κεμπάπ). Το αρχικό σχέδιο ήταν 100% δίκαιο, με το μεγαλύτερο μέρος ζωτικού χώρου στη διάθεση των Παλαιστινίων Αράβων, αλλά, όπως είπαμε, 5 κράτη κηρύξαν στο Ισραήλ τον πόλεμο και εισέβαλαν σε αυτό. Ξαναλέω: Αντιισραηλινός, ή αντισιωνιστής, σημαίνει αυτομάτως αντισημίτης. ΟΙ Άραβες εξ αρχής απέρριψαν την ιδέα για ισραηλινό και παλαιστινιακό κράτος ταυτόχρονα, και τώρα κλαίγονται για αδικία. Υποκρισίες κρυφοναζί. Καταλαβαίνω, είναι δύσκολα 2000 χρόνια αντιεβραϊκής παιδείας, τα κάλαντα της Μεγάλης Πέμπτης έχουν βαρύτητα. Καταλαβαίνω, αλλά πρέπει να πούμε και αλήθειες εδώ.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Τους την πέσανε 5 κράτη, αγόρι μου. Να τους περίμεναν με κλαδί ελιάς; Μήπως δεν ήταν ο ίδιος ο Sharon που έδιωξε από τη Γάζα τους Εβραίους με ξύλο και μπουλντόζες; Το αποτέλεσμα; κατιούσες σε ισραηλινά σχολεία.μίστερ μαξ έγραψε: ↑11 Ιαν 2019, 20:27Καταρχήν δεν μου έμαθε κανένας, κοιταξα μονος μου τις αξιοπιστες πηγές. Δευτερο για τους Εβραίους έμαθα ότι περάσανε τα πάνδεινα στην Ευρώπη στον μεσοπόλεμο, ότι έβγαλαν μεγαλοφυείες (Χανα Αρεντ, Τσομκσυ, Μαρκουζε- οι αγαπημένοι μου δλδ) όμως όταν φτιάξανε κράτος, οι περισσότεροι που μένουν εκεί, γίνανε ακροδεξιοι περίπου κάτι ανάμεσα σε ΛΑΟΣ και ΧΑ. Βομβες λευκου φωσφόρου, ελεϊνη προπαγάνδα, μαζικές τιμωρίες, απαρχαϊντ, Σάμπρα, Σατίλα. Ασε να μην αρχήσω να γράφω.
Ordem e Progresso.
-
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ποια πεντε κράτη αγορινα μου; αυτοι που ειχανε βελη ενω οι ισραηλινοι ειχαν ολη την υποστηριξη απο τις ΗΠΑ, και το παίζουν και ήρωες; ασε μας φιλαράκι.
Σου λένε; Α, είναι ψέμα πως από την αρχή οι Άραβες αρνηθήκαν το δικαίωμα να υπάρχει ισραηλινό κράτος; καινούριο αυτό. Πάμε στο δεύτερο: Ο σιωνισμός και η ιδέα του ήταν η λύση στο εβραϊκό ζήτημα, αρκετά πριν γίνει η Shoah, (λες και το ξέραν τι τους περιμένει). Οι Χριστιανοί Ευρωπαίοι δεν θέλανε τους Εβραίους, σχεδόν από πάντα. Κάπου έπρεπε να κάνουν πατρίδα. Ξέρω πως σας στεναχωρεί που έκλεισε το Άουσβιτς, αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑11 Ιαν 2019, 20:28Αν το ζητημα ηταν η ασφαλεια τους γιατι μεταναστευσαν στην Παλαιστινη οπου, οπως μας λενε εδω περα καποιοι, υπαρχουν Αραβες που διψανε για το αιμα εβραιων?
Ordem e Progresso.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αλλος ενας εκλεκτός εβραίος τον οποίο οι αντισημίτες σιωνιστες βρίζουν.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Οι Αραβες απερριψαν το ενδεχομενο εβραικου κρατους γιατι δεν υπηρχε εδω και 2000 χρονια. Θα εντυπωσιαστεις αν δεις ποσο πολυ εχουν αλλαξει οι χαρτες απο τοτε.Cavaliere έγραψε: ↑11 Ιαν 2019, 20:33Σου λένε; Α, είναι ψέμα πως από την αρχή οι Άραβες αρνηθήκαν το δικαίωμα να υπάρχει ισραηλινό κράτος; καινούριο αυτό. Πάμε στο δεύτερο: Ο σιωνισμός και η ιδέα του ήταν η λύση στο εβραϊκό ζήτημα, αρκετά πριν γίνει η Shoah, (λες και το ξέραν τι τους περιμένει). Οι Χριστιανοί Ευρωπαίοι δεν θέλανε τους Εβραίους, σχεδόν από πάντα. Κάπου έπρεπε να κάνουν πατρίδα. Ξέρω πως σας στεναχωρεί που έκλεισε το Άουσβιτς, αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Πάντως σε ό,τι αφορά τον αριθμό των θυμάτων, κάτι πρέπει να είχαν υποψιαστεί.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια είναι η καταγωγή των Παλαιστίνιων;
από Juno » 09 Μάιος 2024, 18:37 » σε Διεθνής πολιτική - 79 Απαντήσεις
- 2473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
10 Μάιος 2024, 19:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαδηλώσεις Παλαιστινίων της Γάζας εναντίον της Χαμάς
από Golden Age » 26 Μαρ 2025, 22:01 » σε Διεθνής πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nick
29 Μαρ 2025, 10:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τρομοκρατικά χτυπήματα Παλαιστινίων στην Ελλάδα
από NewModelArmy » 15 Οκτ 2023, 21:26 » σε Εγκληματικότητα - 1 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από NewModelArmy
15 Οκτ 2023, 21:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνεχιζονται οι μαζικες διαδηλωσεις υπερ των Παλαιστινιων στις ΗΠΑ
από Στρακαστρουκας » 11 Δεκ 2023, 08:02 » σε Διεθνής πολιτική - 64 Απαντήσεις
- 1912 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
24 Απρ 2024, 04:57
-