φίλε εσύ έχεις ένα, εγώ μάντεψε

μπορεις να δειχνεις με το δαχτυλο και να γελας κοροιδευτικα.
με αυτο τον ορισμο, το 80% των ποστ του πχορουμ, ειναι μισο-κατι. μισοπασοκικα, μισοζαιικα, μισανδρα, μισολυμπιακα, μισοχαμουτζιδικα, μισοχριστιανικα, μισανθρωπα, μισελληνικα, μισευρωπαικα.......Μισογυνισμός είναι το μίσος και η δυσαρέσκεια απέναντι στις γυναίκες και τα κορίτσια. Ο μισογυνισμός μπορεί να εκδηλωθεί με πολυάριθμους τρόπους, μεταξύ των οποίων η σεξουαλική διάκριση (όχι σεξισμός), η εχθρότητα, οι αντιλήψεις περί ανδρικής υπεροχής, η υποτίμηση των γυναικών, η βία κατά των γυναικών και η σεξουαλική αντικειμενοποίηση των γυναικών.
έτσι όπως τα λες δεν ήξερα ποιο απο τα δυο να διαλέξω, τα έκανα και τα δύοΊφιδα έγραψε: ↑11 Ιαν 2019, 21:45έτσι απλά να υπάρχει (γελάω που βλέπετε μόνο έναν μισογύνη στο φόρουμ) και να ευχαριστήσω θερμά όσους όσες μπήκαν στη διαδικασία να απαντήσουν σοβαρά χωρίς μίσος.
Στα υπόλοιπα τρόλια και μισογύνιδες να τα ευχαριστήσω κι εκείνα που απέδειξαν τα λεγόμενά μου και καλή συνέχεια τους εύχομαι, ο φορουμοδρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.
κανέναν από τους τρεις που λες δεν τους βλέπω σαν αυτό που πολεμάς, καταλαβαίνω τι λες αλλά δεν το νιώθω. Νομίζω για παράδειγμα οτι η Naida γελάει που την λέω κακιά δανάη, καταλαβαίνει οτι μιλάμε υποθετικά, ξέρει ότι ξέρω ότι δεν θα την πιάσουν.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑11 Ιαν 2019, 18:02οι παραδοσιοκρατες καπιταλιστες χανετε εδαφος απο τους γυναικοκεντρικους στο πεδιο του οικονομικου ανταγωνισμου
εξυπηρετειτε το ιδιο αδιεξοδο γυναικοκεντρικο συστημα με το να αποδεχεστε τις καπιταλιστικες νορμες
enaon έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 19:50πάντως ρε παιδιά, δίκιο είχε ο γιάννης, και τότε με το θέμα του μοντεράτινγ, και τώρα που λέει για τους κανόνες.
Οπότε το ζήτημα ειναι το εξής:
Όταν κάποιος έχει δίκιο, πρέπει να κάνουμε αυτό που μας ζητάει;
Έστω οτι είμαστε μαζεμένοι σε ένα πάρτυ και γελάμε, και έρχετε ένας και μας λέει οτι τα ποτά χαλάνε το συκώτι, το γέλιο ενοχλεί τους δίπλα, πεταμένα λεφτά που δεν πήγαν να ταίσουν τους φτωχούς, γενικά ειμαστε μαλάκες.
Τί κάνουμε; όχι στα γυναικεία κάστομ
καλά σταματάω γιατί αλήθεια όσο και να μου έχεις φτιάξει την ημέρα όπως το βλέπω, δεν θέλω να σου χαλάσω την δική σου όπως το βλέπεις.
βάζω και αυτό για το τεχνικό της υπόθεσης. Ας πάρουμε τον έθνι που τον διαβάζω χρόνια, απο τότε που έφτιαχνε εικόνες ασύλληπτες, σε έβαζε στην παιδική χαρά να κάνεις κουνια και όταν χαλάρωνες γύρναγες και σε κούναγε ο μιτσοτάκης, φρίκη. Εχω γελάσει όσο λίγους με τον έθνι εδώ μέσα.