Οχι βρε,εγω το διασκεδαζω τι λες τωρα;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑12 Ιαν 2019, 22:30αν είναι να απαντάς σε κάθε μαλακία χέσε μέσα.
δεν αξίζει ,για σένα πρωτίστως!

Οχι βρε,εγω το διασκεδαζω τι λες τωρα;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑12 Ιαν 2019, 22:30αν είναι να απαντάς σε κάθε μαλακία χέσε μέσα.
δεν αξίζει ,για σένα πρωτίστως!
ΟΚ τοτε μην παραπονιεστε αν δεν σας παιρνουν πιπες καποιες γυναικες ναι;
Δεν έχω εντρυφήσει στην περσόνα Σουβλατζής ιδιαίτερα, δε ξέρω αν είναι χαρούμενος. Ίσως η γκρίνια που λες να του δίνει χαρά και δικαίωση.
Ρε σου λέω το είπα σε μια παρέα κι έγινα σταρ.
Εχμμμ...ο Σουβλατζής δεν αποτελεί και το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα που θα μπορούσες να επικαλεστείς, δεδομένου ότι είναι δέκτης κι όχι δότης.Εσθήρ έγραψε: ↑12 Ιαν 2019, 22:32ΟΚ τοτε μην παραπονιεστε αν δεν σας παιρνουν πιπες καποιες γυναικες ναι;
Μην το δω αυτο.
Κομμενες οι πιπες λεμε!!!!!!!!!
Η αντρες βεβαια.
Μα.............εσυ τον επικαλεστηκες!!!!!!!Νταρνάκας έγραψε: ↑12 Ιαν 2019, 23:24Εχμμμ...ο Σουβλατζής δεν αποτελεί και το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα που θα μπορούσες να επικαλεστείς, δεδομένου ότι είναι δέκτης κι όχι δότης.
Eγώ τον επικαλέστηκα ακριβώς ως αυτό που είναι για να υποστηρίξω το ότι δεν κάνει καλό στους άντρες να κάνουν πίπες. Τι δεν καταλαβαίνεις;Εσθήρ έγραψε: ↑12 Ιαν 2019, 23:34Μα.............εσυ τον επικαλεστηκες!!!!!!!Νταρνάκας έγραψε: ↑12 Ιαν 2019, 23:24Εχμμμ...ο Σουβλατζής δεν αποτελεί και το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα που θα μπορούσες να επικαλεστείς, δεδομένου ότι είναι δέκτης κι όχι δότης.
Μα το βαθυστοχαστο αυτο και επιστημονικτατο νημα,εχει σαν θεμα αν κανει καλο η πιπα στις γυναικες,δεν λεει για τους αντρες αν παιρνουν πιπα,αν τους κανει κακο;ή καλο;Τσου,εισαι εκτος θεματος αγαπουλα,Και εσυ επικαλεστηκες τον σουβλατζη.Τσου..εκτος θεματος.Νταρνάκας έγραψε: ↑12 Ιαν 2019, 23:41Eγώ τον επικαλέστηκα ακριβώς ως αυτό που είναι για να υποστηρίξω το ότι δεν κάνει καλό στους άντρες να κάνουν πίπες. Τι δεν καταλαβαίνεις;Εσθήρ έγραψε: ↑12 Ιαν 2019, 23:34Μα.............εσυ τον επικαλεστηκες!!!!!!!Νταρνάκας έγραψε: ↑12 Ιαν 2019, 23:24
Εχμμμ...ο Σουβλατζής δεν αποτελεί και το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα που θα μπορούσες να επικαλεστείς, δεδομένου ότι είναι δέκτης κι όχι δότης.
Το νήμα δεν το λέει αλλά ήταν απορία χρήστριας στην οποία και απάντησα.
αληθες.