Παρατηρητήριο Μισογυνισμού
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Παρατηρητήριο Μισογυνισμού
o Eθνι ειναι μισητος στις φεμινιστριες γιατι αποκαλυπτει ολη την αντικοινωνικη αληθεια που υπαρχει στο γυναικοκεντρικο μοντελο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Θα περίμενα να πεις κάποια απλή μαλακία να σε έγραφα και να συνέχιζε η ζωή. όμως λες και ψέματα και αναγκάζομαι να το απαντήσω. Στο ελεύθερο έχω φάει μπαν από το 2015. Ποτέ δεν είπα ότι γαμιέσαι γιατί δεν το έχω στην κουλτούρα μου ως κάτι ένοχο για μία γυναίκα. Να ήθελα να σε βρίσω είναι πολύ πιθανό. Αλλά θα σου έλεγα να ψοφήσεις, για το σόι σου και τέτοια. Όχι ότι γαμιέσαι για ίδιον όφελος κι ότι αυτό είναι κατακριτέο για την ηθική μου, άρα σε βρίζω με αυτόν τον τρόπο. Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου.Ίφιδα έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:46Χαοτικός έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:39Κάτσε ρε μεγάλεSid Vicious έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:36
Μίλησα για κανέναν άδικο κόσμο εγώ; Αυτά περί αδικου ντουνιά ειναι αριστεριστικα συνδρομα, μην παραποιείς τα γραφόμενα μου.Αυτό δεν είναι παράπονο για κάποια αδικία ας πούμε;Πάντως στα τόσα χρόνια στο φόρουμ τα πιο μισογύνικα ποστς που έχω δει ποτέ εδώ στρεφόντουσταν εναντίον της Γαλής και εναντίον της Ίφιδας από χρήστες που διαφωνούσαν ή αντιδικούσαν μαζί τους σε κάποιο θέμα και αντί άλλης απάντησης έπαιζαν το χαρτί της και καλά απόπειρα υποτίμησης (στο αδειο τους κεφάλι) στο πεδίο του φύλου. Και ελάχιστες φορές είδα να αντιδρούν οι αλλιώς λαλίστατες "ευαισθητοποιημένες" δυναμεις της "προόδου".
Χαοτικούλη εσύ δεν είσαι αγοράκι μου που ισχυρίστηκες οτι γαμιέμαι με φορουμίτες για να συμφωνούν μαζί μου στα πόστεκεί στο θέμα του Κωστόπουλου; Και μετά όταν σ εκραξα θύμωσες κι έφυγες και μας έβριζες στο ελεύθερο και πάλι εδώ είσαι να τριγυρνάς ;
ε; εεε; εεεε φαντα-στικούλη;
Επίσης να ξέρεις ότι είναι πολύ καριολίστικο να λες "μας έβριζες". Αν ήθελα να το κάνω για σένα θα το έκανα για σένα. Καλύπτεσαι μέσα στο αόριστο και γενικευμένο σύνολο του φόρουμ; Στο ξαναλέω είναι καριολίστικο και δείγμα δειλίας στο να παλέψει κανείς μόνος του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 13 Ιαν 2019, 01:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Cecily Anne έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:49Δεν αντέχεται η φάση, θέλουμε άμεσα εκλογές μπας και αλλάξει η θεματολογία.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Εχεις μπερδέψει τις έννοιες, η κατάδειξη υποκρισίας και ανακολουθίας δεν είναι παράπονο για κάποια αδικία.Χαοτικός έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:39Κάτσε ρε μεγάλεSid Vicious έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:36Μίλησα για κανέναν άδικο κόσμο εγώ; Αυτά περί αδικου ντουνιά ειναι αριστεριστικα συνδρομα, μην παραποιείς τα γραφόμενα μου.Αυτό δεν είναι παράπονο για κάποια αδικία ας πούμε;Πάντως στα τόσα χρόνια στο φόρουμ τα πιο μισογύνικα ποστς που έχω δει ποτέ εδώ στρεφόντουσταν εναντίον της Γαλής και εναντίον της Ίφιδας από χρήστες που διαφωνούσαν ή αντιδικούσαν μαζί τους σε κάποιο θέμα και αντί άλλης απάντησης έπαιζαν το χαρτί της και καλά απόπειρα υποτίμησης (στο αδειο τους κεφάλι) στο πεδίο του φύλου. Και ελάχιστες φορές είδα να αντιδρούν οι αλλιώς λαλίστατες "ευαισθητοποιημένες" δυναμεις της "προόδου".
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Cecily Anne
Ναι, δεν το έθεσα σωστά. Μπας και εξαφανιστεί η θεματολογία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
αρε γλεντια σαββατοβραδο!! 

σελ 277 στο νήμα "Ακομα ένα περιστατικό αυτοδικίας"Χαοτικός έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:57
Θα περίμενα να πεις κάποια απλή μαλακία να σε έγραφα και να συνέχιζε η ζωή. όμως λες και ψέματα και αναγκάζομαι να το απαντήσω. Στο ελεύθερο έχω φάει μπαν από το 2015. Ποτέ δεν είπα ότι γαμιέσαι γιατί δεν το έχω στην κουλτούρα μου ως κάτι ένοχο για μία γυναίκα. Να ήθελα να σε βρίσω είναι πολύ πιθανό. άλλα θα σου έλεγα να ψοφήσεις, για το σόι σου και τέτοια. όχι ότι γαμιέσαι για ίδιον όφελος κι ότι αυτό είναι κατακριτέο για την ηθική μου, άρα σε βρίζω με αυτόν τον τρόπο. ζςι; μπλέξει τα μπούτια σου.
Επίσης να ξέρεις ότι είναι πολύ καριολίστικο να λες "μας έβριζες". Αν ήθελα να το κάνω για σένα θα το έκανα για σένα. Καλύπτεσαι μέσα στο αόριστο και γενικευμένο σύνολο του φόρουμ; Στο ξαναλέω είναι καριολίστικο και δείγμα δειλίας στο να παλέψει κανείς μόνος του.
Δεν εννοούσες αυτό; Λάθος κατάλαβα;

Δεν ειπα ότι είσαι σαν Χαοτικός στο άλλο φόρουμ και το "μας" είναι πληθυντικός γιατί δεν έβριζες μόνο εμένα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 13 Ιαν 2019, 01:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εννοείς να εξαφανιστεί η θεματολογία κατά του μισογυνισμού;Cecily Anne έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:59Ναι, δεν το έθεσα σωστά. Μπας και εξαφανιστεί η θεματολογία.
Αυτό είναι σωστό. Απλά το πάω ένα βήμα πιο κάτω ρισκάροντας να ότι έχω ερμηνεύσει μία αιτία γι αυτήν την κατάδειξη.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:59Εχεις μπερδέψει τις έννοιες, η κατάδειξη υποκρισίας και ανακολουθίας δεν είναι παράπονο για κάποια αδικία.Χαοτικός έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:39Κάτσε ρε μεγάλεSid Vicious έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 00:36
Μίλησα για κανέναν άδικο κόσμο εγώ; Αυτά περί αδικου ντουνιά ειναι αριστεριστικα συνδρομα, μην παραποιείς τα γραφόμενα μου.Αυτό δεν είναι παράπονο για κάποια αδικία ας πούμε;Πάντως στα τόσα χρόνια στο φόρουμ τα πιο μισογύνικα ποστς που έχω δει ποτέ εδώ στρεφόντουσταν εναντίον της Γαλής και εναντίον της Ίφιδας από χρήστες που διαφωνούσαν ή αντιδικούσαν μαζί τους σε κάποιο θέμα και αντί άλλης απάντησης έπαιζαν το χαρτί της και καλά απόπειρα υποτίμησης (στο αδειο τους κεφάλι) στο πεδίο του φύλου. Και ελάχιστες φορές είδα να αντιδρούν οι αλλιώς λαλίστατες "ευαισθητοποιημένες" δυναμεις της "προόδου".
Το θέμα στην ουσία είναι ότι κάτι είχες να πεις για τους προοδευτικούς

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
...................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 13 Ιαν 2019, 01:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://antrosfaira.wordpress.com/%CE%B ... %87%CE%B9/

θα κατακτησω την κορυφη!!
δινω τροφη για σκεψη!!

θα κατακτησω την κορυφη!!
δινω τροφη για σκεψη!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lolek1 την 13 Ιαν 2019, 01:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sid Vicious
Μα το είπα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές