Γιατί πολλοί άντρες...

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Γιατί πολλοί άντρες...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 13 Ιαν 2019, 17:12

Ίφιδα έγραψε:
13 Ιαν 2019, 16:58
Μας δουλεύεις ρε Ναίδα; Ποια προστασία του ιδεολογικού μας χώρου; Είδες να λεμε πουθενά "όχι οι μεν, μόνο οι δε¨; Ή εστω να κράζουμε που πολιτικοποιήθηκε το θέμα; Ποιός κράζει γι αυτό;
Καμιά προστασία, το ίδιο ρεμάλια είναι όλοι οι μισογύνιδες, είτε νεοναζί, δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί, αναρχικοί.
Θα μας τρελάνεις τώρα;
Εθελοτυφλείς Πολιτικοποίηση έγινε από την Γαλή για τους δικούς της λόγους.. Αναφερθηκαν οι νεοναζί και ένιωσε την ανάγκη υπεράσπισης τους. Δε μπαίνω στη διαδικασία τώρα όχι είναι έτσι όχι δεν είναι.
Η άποψη μου είναι αυτή take it or leave it.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 13 Ιαν 2019, 17:14

Nero έγραψε:
13 Ιαν 2019, 17:11
Athina__P έγραψε:
13 Ιαν 2019, 17:07
Ίφιδα, έχεις πάει στα παμπλικ να δεις 20χρονους στις κονσόλες με γκέιμς, που δεν φαίνεται να σπουδάζουν, να εργάζονται, γενικά να κάνουν τίποτα με τη ζωή τους εκτός από γκέιμς; Τι θα περίμενες να έχουν ως απόψεις για οτιδήποτε, τέτοια άτομα;
Δηλαδή εσύ πήγε σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά,είδες μερικούς άγνωστους να χρησιμοποιούν τις κονσόλες και όχι μόνο υπολόγισες την ηλικία τους,όχι μόνο βρήκες την οικογενειακή και επαγγελματική τους κατάσταση αλλά έχτισες και το ψυχολογικό προφίλ τους και βρήκε το μορφωτικό τους επίπεδο,όλα μόνο με ένα βλέμμα? :o Τι αστέρι είσαι εσύ....
Εσύ Νέρο δεν λες ότι φαίνεται από το πώς περιποιείται τον εαυτό του κάποιος αν έχει να πάει κάπου να σπουδάσει, να εργαστεί; Τέλος πάντων, μπορεί να μην έτυχε να σου κάνει εντύπωση εσένα αυτή η εικόνα. Μπορεί να μην έτυχε να τη δεις. Είναι νέο φαινόμενο έτσι και αλλιώς, δεν είναι κάτι που θα το δεις κάθε μέρα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 13 Ιαν 2019, 17:16

ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Ιαν 2019, 16:57

Υπάρχει όμως εκ μέρους μου.

Γιατί η νύχτα έκανε μια γλυκειά και πάντα ταπεινή παρατήρηση όχι για να μου θυμίσει την ναζιστική θέση για τα δικαιώματα των γυναικών αλλά για το πως πρέπει να φέρομαι εγώ σ' αυτούς που η ίδια θεωρεί ναζί. Και συγκεκριμένα στον Sid.

Πράγμα που θεωρώ από θρασύτατο ως κωμικό.

Και η οποιαδήποτε κυρία ή γκομενίτσα θεωρεί ότι μπορεί να το παίξει σπόνσορας μου σε αμιγώς προσωπικά θέματα, αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται. Όσο μ' ενδιαφέρει η άποψη του κάθε πικραμένου, το ίδιο μ' ενδιαφέρει και η δική της. Και καλό θα είναι αυτές που κόπτονται για τον μισογυνισμό, να προσέχουν τι λένε οι ίδιες στις γυναίκες.

Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.
Γκομενιτσα; Έλα εντάξει άστο λύθηκαν οι απορίες μου :lol:

Que Sera, Sera...

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 13 Ιαν 2019, 17:18

Ίφιδα έγραψε:
13 Ιαν 2019, 17:10
Athina__P έγραψε:
13 Ιαν 2019, 17:07
Ίφιδα, έχεις πάει στα παμπλικ να δεις 20χρονους στις κονσόλες με γκέιμς, που δεν φαίνεται να σπουδάζουν, να εργάζονται, γενικά να κάνουν τίποτα με τη ζωή τους εκτός από γκέιμς; Τι θα περίμενες να έχουν ως απόψεις για οτιδήποτε, τέτοια άτομα;

Κάντο εικόνα, αν το έχεις δει ως εικόνα δεν είναι κάτι που θα έλεγες ότι είναι για να το συζητάς στην πραγματική ζωή. Αλλά θες να το συζητάς στο ιντερνετ. Επιμένω, στην πραγματική ζωή αυτό που λες είναι επιστημονική φαντασία. Δεν ξέρω κιόλας σε τίποτα κορφοβούνια, αλλά ούτε και εκεί νομίζω.
Τι σχέση έχει το γαμωπάπλικ και τα 20χρονα που παίζουν γκέιμς και δεν κάνουν τίποτα άλλο στη ζωή τους με τον μισογυνισμό;
Απλά βιάστηκα να βγάλω το συμπέρασμα ότι δεν είχες πολλά παραδείγματα στην πραγματική ζωή και για το ό,τι διαβάζεις εδώ μπορεί να υπάρχουν λόγοι που δεν φαντάζεσαι. Θα έπαιρνες προσωπικά την άποψη ενός τέτοιου στην πραγματική ζωή; Θα του έπιανες κουβέντα στην πραγματική ζωή; Θα μου πεις εδώ είναι αλλιώς. Αλλά αφού απορείς, για το τι γίνεται εδώ, είπα να ρίξω ένα πιθανό σενάριο.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 13 Ιαν 2019, 17:20

Χαοτικός έγραψε:
Ίφιδα έγραψε:
Μας δουλεύεις ρε Ναίδα; Ποια προστασία του ιδεολογικού μας χώρου; Είδες να λεμε πουθενά "όχι οι μεν, μόνο οι δε¨; Ή εστω να κράζουμε που πολιτικοποιήθηκε το θέμα; Ποιός κράζει γι αυτό;
Καμιά προστασία, το ίδιο ρεμάλια είναι όλοι οι μισογύνιδες, είτε νεοναζί, δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί, αναρχικοί.
Θα μας τρελάνεις τώρα;

:fp:
Ε ναι, δεν υπάρχουν μισογύνιδες αναρχικοί :lol: Ως αναρχικούς εννοούμε πάντα αυτούς τους τραμπούκους φασίστες που υποστηριζεις κι εσύ, όχι τους θεωρητικούς
Naida έγραψε:
13 Ιαν 2019, 17:12

Εθελοτυφλείς Πολιτικοποίηση έγινε από την Γαλή για τους δικούς της λόγους.. Αναφερθηκαν οι νεοναζί και ένιωσε την ανάγκη υπεράσπισης τους. Δε μπαίνω στη διαδικασία τώρα όχι είναι έτσι όχι δεν είναι.
Εγώ εθελοτυφλώ; Καλά.
Σκέψου την περίπτωση να εθελοτυφλείς εσύ
νύχτα έγραψε:
12 Ιαν 2019, 11:29
να υπενθυμίσω πως όλα αυτά συμβαίνουν σ ένα φόρουμ που καλωσορίζουμε
με θέρμη νεοναζί και φασίστες, και εκφράζουμε πόσο μας έχουν λείψει, ε;
the comet the course the tail έγραψε:
13 Ιαν 2019, 13:12
νύχτα έγραψε:
12 Ιαν 2019, 15:54
Sid Vicious έγραψε:
12 Ιαν 2019, 15:45

Και αυτό (που είναι και άσχετο με το θέμα του νήματος στο κάτω κάτω) για ποιό λόγο σε ενοχλεί τόσο;
βρε σιντ, λες αν μ ενοχλούσε ΤΟΣΟ, να συμμετείχα;

είναι κάτι που συμβαίνει ωστόσο
όχι μόνο τους καλωσορίζουν... πιάνουν και κουβεντούλα στα νήματα... σε φιλικό ύφος ("βρε σιντ...")...
με τύπους που έχουν για άβαταρ καταλήψεις που καίγονται από φασίστες... :e040:
Ότι σ ενα νήμα για μισογύνιδες θεωρήθηκε νεοναζί και μισογύνης ο Σιντ. Σοβαρά τώρα; και η Γαλή πολιτικοποίησε το ζήτημα...ξανασοβαρά τώρα;

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 13 Ιαν 2019, 17:23

Ίφιδα έγραψε:
13 Ιαν 2019, 17:08

κι επειδή απορώ πραγματικά πώς δεν έχεις δει, πές μου εσύ ποιους θεωρείς μισογύνιδες. Μόνο τους δολοφόνους και βιαστές; Επιστημονική φαντασία είναι να νομίζεις ότι δεν υπάρχουν αυτές οι συμπεριφορές γιατί εσύ μεγάλωσες σε μια προστατευτική φούσκα
Κοίτα, αν κρίνω από τι τι περνάει στις τσόντες σήμερα ως κανονικό σεξ, θα έλεγα ότι, προσπαθώντας να κάνω μια προέκταση των δικών μου εμπειριών, ότι υπάρχει κάποιο θέμα εκεί. Είχα φίλο που προσπάθησε να κάνει ας πούμε, αναπαράσταση διάφορων φάσεων που ήξερε ότι δεν θα ήθελα, αλλά αυτό αν θες δεν είναι μόνο θέμα φύλου πια. :p2::p2: Δηλαδή μπορεί να συμβεί με διάφορους συνδυασμούς φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού κλπ. Για αυτό καλό είναι να γίνονται κουβέντες γιατί δεν γίνονται αρκετές.

Άλλο παράδειγμα; Δεν μπορώ να σκεφτώ εύκολα, να σου πω την αλήθεια. Να χάσω ευκαιρίες επειδή είμαι γυναίκα; Δεν νομίζω.

Το είπα τι με ενοχλεί, το θέμα της ασφάλειας, όπως και ότι σιγά σιγά θα έρχονται κοριτσάκια και αγοράκια στα σχολεία να τους έχουν πει ότι αυτές που δείχνουν τα μαλλιά τους είναι ξετσίπωτες ή κάτι τέτοιο, αλλά τότε η κάθε Εσθηρ δεν θα έχει κάτι να πει, θα της έχει φύγει η μιλιά! Για εμένα αυτά είναι τα σοβαρά.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 13 Ιαν 2019, 17:28

Oh right, ένας τύπος παλιά άσκησε βία πάνω μου, αλλά πάλι δεν το θεώρησα θέμα φύλου, σίγουρα ήταν πρόβλημα, αλλά φαντάζομαι μπορεί το ίδιο να συνέβαινε στο γήπεδο, δεν το είδα ως θέμα φύλου. Σίγουρα είχε δει τη μάνα του να τις τρώει, το είχε πει κατά κάποιον τρόπο. Για εμένα αυτή έφταιγε που ο γιος της βγήκε έτσι, γιατί καθόταν αυτή. Αλλά εγώ δεν κάθησα και τελείωσε εκεί το θέμα και έτσι όταν με ρωτάνε για τα του φύλου κλπ ναι, θα έλεγα δεν με επηρέασε και ιδιαίτερα.

Ε, ναι, στη σύγχρονη κοινωνία δεν είναι ανάγκη να κάθεσαι στον καθένα, κάπως έτσι το βλέπω και δεν νομίζω ότι είναι κάτι διαδεδομένο να είναι κάποιος χάλιας και να βρίσκει να του κάθονται για καιρό. Ή να κρυφτεί τόσο καλά για χρόνια, που έχεις δικαίωμα να τον δοκιμάσεις πριν πάρεις μεγάλες αποφάσεις.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 13 Ιαν 2019, 17:30

Αντίληψη. Η λειτουργία με την οποία ο άνθρωπος επιλέγει, προσλαμβάνει, οργανώνει και αναγνωρίζει τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 13 Ιαν 2019, 17:31

Ίφιδα έγραψε:
13 Ιαν 2019, 17:20
Χαοτικός έγραψε:
Ίφιδα έγραψε:
Θα μας τρελάνεις τώρα;

:fp:
Ε ναι, δεν υπάρχουν μισογύνιδες αναρχικοί :lol: Ως αναρχικούς εννοούμε πάντα αυτούς τους τραμπούκους φασίστες που υποστηριζεις κι εσύ, όχι τους θεωρητικούς
Naida έγραψε:
13 Ιαν 2019, 17:12

Εγώ εθελοτυφλώ; Καλά.
Σκέψου την περίπτωση να εθελοτυφλείς εσύ
νύχτα έγραψε:
12 Ιαν 2019, 11:29
να υπενθυμίσω πως όλα αυτά συμβαίνουν σ ένα φόρουμ που καλωσορίζουμε
με θέρμη νεοναζί και φασίστες, και εκφράζουμε πόσο μας έχουν λείψει, ε;
the comet the course the tail έγραψε:
13 Ιαν 2019, 13:12
νύχτα έγραψε:
12 Ιαν 2019, 15:54

βρε σιντ, λες αν μ ενοχλούσε ΤΟΣΟ, να συμμετείχα;

είναι κάτι που συμβαίνει ωστόσο
όχι μόνο τους καλωσορίζουν... πιάνουν και κουβεντούλα στα νήματα... σε φιλικό ύφος ("βρε σιντ...")...
με τύπους που έχουν για άβαταρ καταλήψεις που καίγονται από φασίστες... :e040:
Ότι σ ενα νήμα για μισογύνιδες θεωρήθηκε νεοναζί και μισογύνης ο Σιντ. Σοβαρά τώρα; και η Γαλή πολιτικοποίησε το ζήτημα...ξανασοβαρά τώρα;
Η νύχτα αναφέρθηκε στο αν μας φαίνεται περίεργο να υπάρχουν τέτοια ποστ (μισούς προς τις γυναίκες) από τη στιγμή που υπάρχουν καλωσορίσματα σε νεοναζί(ιδεολογια μισους) κτλ. Δεν ξέρω αν απευθύνεται στον Σιντ. Αν ο Σιντ είναι νεοναζί καλά κάνει και απευθύνεται.προς τον Σιντ
Δε βλέπω κάπου να πολιτικοποίησε τον μισογυνισμό. Αν εσύ το βλέπεις κοιτάζουμε από διαφορετικές πλευρες το ίδιο θέμα.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 13 Ιαν 2019, 17:33

Athina__P έγραψε:
Τι να πω... Δεν ξέρω... Θα ήθελα παράδειγμα, ειλικρινά. Δεν μου έρχεται κάτι εντυπωσιακό, προσωπικά ή τέλος πάντων θεωρούσα ότι έχουμε προοδεύσει αρκετά σε σχέση με τις γιαγιάδες μας που οι προσωπικές απόψεις κάποιων ελάχιστων, αν υπήρχαν, δεν με ενδιέφεραν. Είμαι σε επαγγελματικό χώρο με δυνατή παρουσία γυναικών αλλά και πάλι, δεν είναι μόνο το επάγγελμα. Απορώ, αλήθεια. Παράδειγμα;
Παράδειγμα, να σου την πέφτουν μες τη νύχτα απόπειρα βιασμού γιατί έτσι, απλα μπορούν,
να μη σου κολλάνε ένσημα γιατί ¨γυναίκα είσαι, όλο και κάποιου την σύνταξη θα φας",
να σου ουρλιάζουν στα μούτρα γιατί δεν ντύθηκες προκλητικά γιατί "γι αυτό σε πήρα στη δουλειά, να δείχνεις βυζιά και κώλο, αλλιώς θα πάνε στην δίπλα για οφθαλμόλουτρο" και μιλάμε για σέρβις σε καφέ τώρα όχι κανα κωλόμπαρο
να σε βρίζουν πατόκορφα γιατί δεν τους κάθισες ή γιατί διαφωνούν πολιτικά μαζί σου
και αναρίθμητα άλλα

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 13 Ιαν 2019, 17:35

Ο Σιντ που κάπου έλεγε ότι "είχε δίκιο ο Αδόλφος";
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 13 Ιαν 2019, 17:35

την οικογενειακη εστια την καταστρεφουν γυναικες οπως και η υπογεννητικοτητα θεριζει απο τοτε που διαμορφωθηκε το γυναικοκεντρικο πλαισιο

οι γυναικες ας αναζητησουν τα περιορισμενα εργασιακα διακιωματα και τις παροχες σε αυτους/αυτες που τις χαιδευαν τον κομφορμισμο

ευθυνη του κρατους ειναι να εξσφαλιζει μεν ισες ευκαιριες χωρις να διαμορφωνεται ενα κερδοσκοπικο πλαισιο

αυτο πρακτικα στον καπιταλισμο δεν μπορει να συμβει
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 13 Ιαν 2019, 17:41

Κοίτα, η θέση της γυναίκας στο χώρο εργασίας είναι ένα θέμα, αλλά και πάλι δεν το θέτω ως θέμα μισογυνισμού. Δεν μου άρεσε ως φοιτήτρια η φάση της μη δυνατότητας εξέλιξης σε μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις, αλλά αυτό το θέμα θα το είχαν και άντρες. Πάντως τέτοια φαινόμενα σαν αυτά που γράφεις στην εργασία, δεν είδα. Είδα ότι δεν είχα προοπτικές και άλλαξα τομέα ουσιαστικά. Αλλά το φύλο ως προκατάληψη δεν έπαιξε ρόλο. Ήταν λίγα όμως τα επαγγέλματα, σχετικά, που μπορούσε να κάνει μια γυναίκα με αξιώσεις και ήθελαν σπουδές. Ενώ οι άντρες σε μια οικονομία που ανθούσε τότε, είχαν διαφορετικές επιλογές, γιατί είχαν διαφορετικό σετ επαγγελμάτων = επιλογών.

Από την άλλη άκουγες παράπονα από ανειδίκευτους, ότι οι γυναίκες ανειδίκευτες έβρισκαν δουλειά για πλάκα, ενώ εκείνοι έπρεπε να εξετάσουν το ενδεχόμενο να πάνε για μεροκάματο πρωί στη λαχαναγορά.

Υπάρχουν ολόκληροι κλάδοι που οι γυναίκες έχουν ισχυρή παρουσία, στις μεσαίες θέσεις ειδικά και ο κόσμος στηρίζεται και σε αυτές. Τι θές. Δικαστίνες; Γιατρίνες; Λογιστίνες; Στελέχη υπουργείων;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 13 Ιαν 2019, 17:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 13 Ιαν 2019, 17:43

Athina__P έγραψε:
13 Ιαν 2019, 17:41
Κοίτα, η θέση της γυναίκας στο χώρο εργασίας είναι ένα θέμα, αλλά και πάλι δεν το θέτω ως θέμα μισογυνισμού. Δεν μου άρεσε ως φοιτήτρια η φάση της μη δυνατότητας εξέλιξης σε μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις, αλλά αυτό το θέμα θα το είχαν και άντρες. Πάντως τέτοια φαινόμενα σαν αυτά που γράφεις στην εργασία, δεν είδα. Είδα ότι δεν είχα προοπτικές και άλλαξα τομέα ουσιαστικά. Αλλά το φύλο ως προκατάληψη δεν έπαιξε ρόλο. Ήταν λίγα όμως τα επαγγέλματα, σχετικά, που μπορούσε να κάνει μια γυναίκα με αξιώσεις και ήθελαν σπουδές. Ενώ οι άντρες σε μια οικονομία που ανθούσε τότε, είχαν διαφορετικές επιλογές, γιατί είχαν διαφορετικό σετ επαγγελμάτων = επιλογών.
Κοινώς κορίτσι, δε θεωρείς τίποτα θέμα μισογυνισμού. Δεν υπάρχουν μισογύνιδες στον κόσμο, μόνο πληγωμένα αγοράκια που αντιδρούν σπασμωδικά.

Και τα παλικαράκια στη Ρόδο δε θεωρούσαν ως μισογύνιδες ότι μπορούν και πρέπει να γαμούν ότι κινείται, ασχέτως αν γουστάρει η γυναίκα ή όχι, πληγωμένα ψυχούλια ήταν που αποζητούσαν μια γυναικεία συντροφιά

Ή νομίζεις ότι οι Δικαστίνες και οι γιατρίνες δε βίωσαν ποτέ μισογυνισμό;

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 13 Ιαν 2019, 17:46

Για τη Ρόδο, το έγραψα 2-3 φορές ήδη, σε άλλα τόπικ, πού κολλάει τώρα αυτό; Όπως όποιος το άκουσε, έφαγα φρίκη, βγήκε κανείς να δικαιολογήσει τη φάση και τώρα θα μου βάλεις και λόγια που βγάζεις από το μυαλό σου; Αλλά ήταν ένα γεγονός μεμονωμένο και η ελληνική κοινωνία αντέδρασε όπως έπρεπε, ποιον είδες εσύ να υποστηρίξει τα παιδιά; Είδες κανέναν; Δεν ξέρω κιόλας, αν υπήρξε πάλι μπορεί να μην έδωσα σημασία.

Πολύ κακώς υπήρξε συγκάλυψη σε κείνη την κοινωνία αρχικά, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι κάτι γενικευμένο.

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών