brb και tyt έγραψε: ↑12 Ιαν 2019, 20:25
paul25 έγραψε: ↑12 Ιαν 2019, 16:43
brb και tyt έγραψε: ↑12 Ιαν 2019, 16:39
Πες μου σε ποια σελίδα είναι.
Όπως έβαλα πιο πάνω το κείμενο εισαγωγής, μιλάει για φοροδιαφυγή.
Ψαχτο λιγο, καπου για παραδειγμα μιλαει για την ΣΤΑΣΥ ΑΕ, για τον Δημο Λαμιας κλπ τωρα ειμαι με συσκευη που μου κανει το θεμα μπελαλιδικο. Παντως και 65 εκατομμυρια να ειναι η φοροδιαφυγη το ετος, σε μια δεκαετια απο την κριση φτανει πανω απο μισο δις, δεν ειναι και λιγο .
Για σκάνδαλα λέει τίποτα;
Daje έγραψε: ↑12 Ιαν 2019, 19:33
Δεν προκειται να βρεις ποτε επαρκη στοιχεια για τον απλουστατο λογο οτι στο ερωτημα σου εχει ηδη απαντησει με μαθηματικη ακριβεια ο αντιπαθεστατος κατα τ'αλλα κ. Παγκαλος.
Η διαθφορα ειναι ενα δηλητηριο που διοχετευτηκε απο την πολιτικο-οικονομικη ελιτ της χωρας και εισχωρησε στα κυτταρα της συντριπτικης πλειοψηφιας των πολιτων.
Είπε ποια είναι τα σκάνδαλα; Πχ. ο Μαντέλης πήρε 200 ή 400 χιλιάδες ευρώ από τη Siemens. Ποια εκδούλευση έκανε; Πόσο κόστισε στο δημόσιο;
Το χαρτί υγείας έχει περισσότερη αξία από το τι είπε ο τύπος.
.
Αν νομίζεις ότι ό "τύπος" Πάγκαλος είπε ψέμματα δέν μπορώ νά κάνω τίποτα .... χρειάζεσαι ειδικό ....
Αν ο "τύπος" Πάγκαλος είπε ψέμματα ... μήπως μπορείς νά μάς εξηγήσεις γιατί έκοψαν τό ....
Σάς Διορίσαμε .... Μαζί τά Φάγαμε .... καί άφησαν νά κυκλοφορεί μόνο τό ....Μαζί τά φάγαμε ;;;
Δέν δείχνει Συγκάλυψη καί Ενοχή τους αυτό ;;;

Ο Πάγκαλος έβγαλε βιβλίο μέ πλήθη περιπτώσεων γιά τούς Φρουρούς τού Καθεστώτος ....
Πιθανώς δέν ξέρεις καί ότι η Σύνταξη τού ΤΕΒΕ-ΙΚΑ ήταν 310 κ 376 € στήν αλλαγή σέ Ευρώ ....
Πώς πήγαν 800 1.000 κ 1.200 ξέρεις ;;; ...... τά αυτά καί οι μισθοί επιδόματα εφάπαξ τού Δημοσίου ....
Καλώς ήρθες στήν Ελληνική Γραφειοκρατική Δικτατορία μέ κάποιες πινελιές δημοκρατίας ....
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...