Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Καλό θα ήταν να αποφευγεις να παίζεις χαρτιά ή σκάκι.
r/woosh
Ίσως να μην είστε χαζοί, μπορεί να φταίει η ηλικία.
Εγώ και χαζός είμαι και η ηλικία φταίει, ανακάλυψα και πριν λίγο ότι είχα και ξεχασμένο ένα μπουκάλι Courvosier Luxe εμφιάλωσης δεκαετίας 60 και έχω βάλει μια μεζούρα και είναι αλήθεια θεϊκο κονιάκ ,το απολαμβάνω.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ενσυνείδητα μη σεξιστής έγινα κάπου το 2011-2012 (όχι ότι τα καταφέρνω πάντα, αλλά το προσπαθώ). Πιο πριν ήμουν σεξιστής.
Να αυτό είναι ένα πρόβλημα γενικότερα. Δεν αφήνετε (δεν εννοω δεξιοι και αριστεροι, εννοω γενικοτερα οι άνθρωποι) κάτι να βγει ελεύθερα και αβίαστα, χρειάζεστε να το αναλύσετε, να το ξεσκονίσετε χίλιες φορές, να το ταιριάξετε εδώ εκει και παραλλού για να το μετατρέψετε σε ενσυνειδητο.
Νεοναζί και το κατά πόσο σέβονται τα δικαιώματα των γυναικών
Η αλήθεια είναι ότι το καθεστώς της Εθινκοσοσιαλιστικής Γερμανίας της δεκαετίας του 30, ναι μεν πατριαρχικο όπως όλα τότε, σε ορισμένα θέματα των γυναικων όμως ήταν πιο προοδευτικο και πρωτοπόρο από άλλα της εποχής, πχ δημόσιος θηλασμός. Ασχέτως πολέμου και εγκληματων, ασχέτως αν διαφωνει καποιος με αυτό (κι εγω εχω τις διαφωνίες μου για τη ναζιστικη γερμανια και μαλιστα πολύ σοβαρες και εχοντας περισσότερη γνωση στο ζητημα), πως να το κάνουμε δηλαδή αφού ήταν. Πάρε και ένα εξώφυλλο ναζιστικού περιοδικού του 37 που προάγει τον δημοσιο θηλασμο
Η αλήθεια είναι ότι το καθεστώς της Εθινκοσοσιαλιστικής Γερμανίας της δεκαετίας του 30, ναι μεν πατριαρχικο όπως όλα τότε, σε ορισμένα θέματα των γυναικων όμως ήταν πιο προοδευτικο και πρωτοπόρο από άλλα της εποχής, πχ δημόσιος θηλασμός. Ασχέτως πολέμου και εγκληματων, ασχέτως αν διαφωνει καποιος με αυτό (κι εγω εχω τις διαφωνίες μου για τη ναζιστικη γερμανια και μαλιστα πολύ σοβαρες και εχοντας περισσότερη γνωση στο ζητημα), πως να το κάνουμε δηλαδή αφού ήταν. Πάρε και ένα εξώφυλλο ναζιστικού περιοδικού του 37 που προάγει τον δημοσιο θηλασμο
Αναφέρεσαι σε μια ιδεολογία μισούς και ρατσισμού μέσα σε μια ήδη πατριαρχική κοινωνία όπως λες και εσύ. Το ότι πρότειναν τον δημόσιο θηλασμό σου λέει κάτι εσένα; Μας το αναφέρεις για να μας πεις ότι τι;
Αναφέρεσαι σε μια ιδεολογία μισούς και ρατσισμού μέσα σε μια ήδη πατριαρχική κοινωνία όπως λες και εσύ. Το ότι πρότειναν τον δημόσιο θηλασμό σου λέει κάτι εσένα; Μας το αναφέρεις για να μας πεις ότι τι;
οτι η συνδεση που πας να κανεις ναζισμος=μισογυνισμος είναι παραλογισμός και έχει την ίδια ισχύ με κομμουνισμός=μισογυνισμός και καπιταλισμός=μισογυνισμός.
Γιατί η νύχτα έκανε μια γλυκειά και πάντα ταπεινή παρατήρηση όχι για να μου θυμίσει την ναζιστική θέση για τα δικαιώματα των γυναικών αλλά για το πως πρέπει να φέρομαι εγώ σ' αυτούς που η ίδια θεωρεί ναζί. Και συγκεκριμένα στον Sid.
Αυτό ακριβώς, δηλαδή αυτή η καθοδήγηση, το κούνημα του δαχτύλου, ποιους κάνει να μιλάμε και ποιους όχι.
οταν βρούμε λίγο χρόνο ήθελα να αναλύσουμε αν μετράει μισογύνικο, όταν το αρσενικό είναι αναρχοκουμούνι και το θηλυκό ναζομπαμπουίνα. Της λέμε ό,τι θέλουμε ή προσέχουμε;
sid σταμάτα ρε να αποσυντονίζεις την κουβέντα, το θέμα είναι μεταξύ των κοριτσιών, καλά το πάνε.
οταν βρούμε λίγο χρόνο ήθελα να αναλύσουμε αν μετράει μισογύνικο, όταν το αρσενικό είναι αναρχοκουμούνι και το θηλυκό ναζομπαμπουίνα. Της λέμε ό,τι θέλουμε ή προσέχουμε;
sid σταμάτα ρε να αποσυντονίζεις την κουβέντα, το θέμα είναι μεταξύ των κοριτσιών, καλά το πάνε.
ποτε δεν προσεχουμε
ψεκαζουμε φευγουμε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
οτι η συνδεση που πας να κανεις ναζισμος=μισογυνισμος είναι παραλογισμός και έχει την ίδια ισχύ με κομμουνισμός=μισογυνισμός και καπιταλισμός=μισογυνισμός.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.