= λεω οτι ναναι.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 22:32Αφου γέλασες που είμαι χαζός, δεν μπορείς να κρύψεις την μισοχαζίαση σου, με πλήγωσες και λυπάμαι. Δάσκαλο όχι δεν θέλω,τι ανωμαλίες είναι αυτές, δασκάλα ναι οκ μπορεί καμια φορα, χαζός είμαι είπαμε όχι τζέιΕσθήρ έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 22:28Εγω δεν ειμαι μισοανδρη καλε μου.Ουτε μισοχαζη.Δεν εχω δηλωσει οτι μισω κανεναν.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 22:25
Κάτσε ρε συ, γιατί πάλι κάπως ανακόλουθη σε βλέπω. Είσαι μισόχαζη δηλαδή; Μισείς εμάς τους χαζούς; Φταίω εγώ αν γεννήθηκα με χαμηλό αικιου, δεν εχω δικαιώματα εξαιτίας αυτού, δεν είμαι άνθρωπος κι εγώ; Ζούμε σε κάποιο φασιστικο καθεστώς όπου θα μας φέρεστε έτσι άσχημα εσεις οι εξυπνοι, οι μισόχαζοι;
Το οτι υπαρχουν ομως καποια ατομα,μισογυνιδες,μισοανδροι,χαζοι..πρεπει να το παραδεχτουμε ναι;
Ολα καλα δεν ειναι.
Τωρα αν ο αλλος παραδεχεται οτι ειναι χαζος,δεν ευθυνομαι εγω για αυτο,ουτε ειπα και πουθενα οτι τον μισω.Δεν μισω τους χαζους.Μπορεις να διαβαζεις;Η να σου παρω δασκαλο;

Σε βαρεθηκα...γιου αρ τοο μπορινγκ.Κανεις και χαζο τρολλινγκ τρομαρα σου.Παω αλλου.