Γιατί πολλοί άντρες...

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Γιατί πολλοί άντρες...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 14 Ιαν 2019, 11:43

Ίφιδα έγραψε:
14 Ιαν 2019, 11:32
enterprise-psi έγραψε:
14 Ιαν 2019, 11:06
Τι θα γίνει σε μια εβδομάδα ρε;
Θα σταματήσουν να μας κάνουν γλύκες. :a040:
Α εγω πάντα κάνω γλύκες!

Πάντως μιας και ανέφερες την Σουηδία με ειχε κανει εντυπωση πριν πολλά χρονια, πριν γινει η Θεσσαλονικη όπως είναι σημερα ,που με έλεγαν οι κατά το ημισυ Σουηδέζες ξαδέλφες μου πως ένα από τα πραγματα που τις εντυπωσιαζε στην Ελλαδα ήταν το ποσο ασφαλεις νιωθαν. Δηλαδή το ότι μπορουσαν να περπατουν μονες τους 4 η ωρα το πρωι σε ερημο δρομο και ουτε καν να σκέφτονται ότι μπορει να τυχει κατι και ότι στη Σουηδια δεν υπηρχε αυτό (αυτά τοτε, τωρα τελευταια χρονια εχουν αλλαξει τα πραγματα Ελλαδα).
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 14 Ιαν 2019, 11:46

sys3x έγραψε:
14 Ιαν 2019, 11:34
Ίφιδα έγραψε:
enterprise-psi έγραψε:
Ασύστολα ψεύδη, μην τους πιστεύετε, θέλουν να σας περδέψουν.
Να μην τους αφήσουμε, να μην καθίσουμε με δεμένα πόδια.
Το ξέρουμε βρε ότι ψεύδονται με τις γλύκες απλώς είναι μια ευχάριστη νότα μες στο απόλυτο κράξιμο και δε μπορώ παρά να το απολαύσω
the comet the course the tail έγραψε:
14 Ιαν 2019, 10:28
Ίφιδα έγραψε:
14 Ιαν 2019, 10:26
Δείξε μας τώρα, όχι εσύ συγκεκριμένα αλλά και οι υπόλοιποι ταμπελιάριδες ένα σημείο στο οποίο ο Σιντ να εκφράζει μίσος για τους ανθρώπους
το αβαταρ του........

τυχαίο και αυτό;;;;;
Το άβατάρ του είναι τρόλινγκ όπως ακριβώς και του μπλάκπέιντ με το οποίο δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.
Τυχαίο; Δε νομίζω Τάκη
Sid Vicious έγραψε:
14 Ιαν 2019, 11:43
Ίφιδα έγραψε:
enterprise-psi έγραψε:
Α εγω πάντα κάνω γλύκες!

Πάντως μιας και ανέφερες την Σουηδία με ειχε κανει εντυπωση πριν πολλά χρονια, πριν γινει η Θεσσαλονικη όπως είναι σημερα ,που με έλεγαν οι κατά το ημισυ Σουηδέζες ξαδέλφες μου πως ένα από τα πραγματα που τις εντυπωσιαζε στην Ελλαδα ήταν το ποσο ασφαλεις νιωθαν. Δηλαδή το ότι μπορουσαν να περπατουν μονες τους 4 η ωρα το πρωι σε ερημο δρομο και ουτε καν να σκέφτονται ότι μπορει να τυχει κατι και ότι στη Σουηδια δεν υπηρχε αυτο.
Είναι ένας απ τους λόγους που σ αγαπάω ρε Σιντ.
όσο για τις σουηδέζες ξαδέρφες, πόσο καιρό κάθισαν στην Θεσσαλονίκη; :P

Παιδιά, δεν έχω την εντύπωση ότι είμαστε το πιο μισογύνικο κράτος του πλανήτη ούτε ότι έχουμε τους περισσότερους βιασμούς παγκοσμίως. Μπροστά στις αραβικές χώρες είμαστε παράδεισος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε κι εμείς δρόμο να διανύσουμε, ούτε φυσικά θεωρώ εφικτό έναν κόσμο όπου δεν θα υπάρχει ούτε ένας μισογύνης, ούτε ένας βιασμός.

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 14 Ιαν 2019, 11:50

Sid Vicious έγραψε:
14 Ιαν 2019, 11:37
Ίφιδα έγραψε:
Δείξε μας τώρα, όχι εσύ συγκεκριμένα αλλά και οι υπόλοιποι ταμπελιάριδες ένα σημείο στο οποίο ο Σιντ να εκφράζει μίσος για τους ανθρώπους
το αβαταρ του........

τυχαίο και αυτό;;;;;
Το βλέπεις και θες να τρέξεις απέναντι να γίνεις βασίλισσα;
λελ....

:zz:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 14 Ιαν 2019, 11:57

Ίφιδα έγραψε:
14 Ιαν 2019, 11:46

Ίφιδα έγραψε:
το αβαταρ του........

τυχαίο και αυτό;;;;;
Το άβατάρ του είναι τρόλινγκ όπως ακριβώς και του μπλάκπέιντ με το οποίο δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.
Τυχαίο; Δε νομίζω Τάκη

εδώ βλέπουμε να ξεδιπλώνεται η επιχειρηματολογία ενήλικα ανθρώπου

κάπως έτσι: «ναι, μαμά, αλλά ο Μπλακπέιντ το έκανε πρώτος!»

εν τω μεταξύ, τι άβαταρ έχει ο μπλακπέιντ; καμία σχέση νομίζω...
μάθαμε και το τρόλλινγκ τώρα... έλεος

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Ιαν 2019, 11:59

14 Ιαν 2019, 11:57
Ίφιδα έγραψε:
14 Ιαν 2019, 11:46

το αβαταρ του........

τυχαίο και αυτό;;;;;
Τυχαίο; Δε νομίζω Τάκη

εδώ βλέπουμε να ξεδιπλώνεται η επιχειρηματολογία ενήλικα ανθρώπου

κάπως έτσι: «ναι, μαμά, αλλά ο Μπλακπέιντ το έκανε πρώτος!»

εν τω μεταξύ, τι άβαταρ έχει ο μπλακπέιντ; καμία σχέση νομίζω...
μάθαμε και το τρόλλινγκ τώρα... έλεος
Τι είναι τελικά αυτό το τρέλινγκ ρε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 14 Ιαν 2019, 12:00

sys3x έγραψε:
14 Ιαν 2019, 11:59

α, χέσε ρε παραπέρα και σύ. μερέλα! :smt096

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 14 Ιαν 2019, 12:03

Ερμής έγραψε:
14 Ιαν 2019, 11:42
Ίφιδα έγραψε:
14 Ιαν 2019, 11:28
Ακόμα κι υπο νόμιμες διαδικασίες μπορεί κάλλιστα να το παίξει τρελίτσα κάποιος. Κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να τον υποχρεώσει να γίνει πατέρας.

Τι εννοείς; Αν ειναι παιδί του υποχρεούται να το αναγνωρίσει καθώς και να αναλάβει όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις.
Εννοώ ότι αυτό το υποχρεούται είναι και λιγο στα χαρτιά. Μπορεί να το παίξει τρελίτσα και να μην ασχοληθεί καθόλου ή να κάνει μόνο τα απολύτως απαραίτητα που θα του ορίσει ο νόμος, δηλαδή να πληρώνει διατροφή υπό προυποθέσεις πάντα.
Πατέρας δεν είναι απλώς αυτός που πληρώνει διατροφή αλλά αυτός που ασχολείται με το παιδί του. Δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να ασχοληθεί με το παιδί του αν δεν θέλει ο ίδιος.

Ωχ ρε Κομήτη τελείωνε, μια χαρά επιχειρηματολογία ενήλικα ανθρώπου είναι, τόση όση και να παθαίνεις παράκρουση με το άβαταρ κάποιου. Δεν είπα ότι ο μπλακπέιντ το έκανε πρώτος

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 14 Ιαν 2019, 12:04

14 Ιαν 2019, 12:00
sys3x έγραψε:

ουρά και σώμα εκτός πορείας. Τεσπα ο σιδ θα είναι αριστερός μία εβδομάδα, από την άλλη πάμε.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 14 Ιαν 2019, 12:10

enaon έγραψε:
14 Ιαν 2019, 12:04
14 Ιαν 2019, 12:00
sys3x έγραψε:

ουρά και σώμα εκτός πορείας. Τεσπα ο σιδ θα είναι αριστερός μία εβδομάδα, από την άλλη πάμε.
άλλος από εδώ... ρε εδώ μιλάμε με γυναίκες του πχορουμ και πετάγεστε σαν σφηνόπουτσες. τι πράμα είναι αυτό;

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 14 Ιαν 2019, 12:11

:zz: Το παλεύεις πολύ να βγαίνουμε συνεχώς εκτός θέματος, δε λέω. Τα καταφέρνεις κι όλας. Άξιος!

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 14 Ιαν 2019, 12:14

14 Ιαν 2019, 12:10
άλλος από εδώ... ρε εδώ μιλάμε με γυναίκες του πχορουμ και πετάγεστε σαν σφηνόπουτσες. τι πράμα είναι αυτό;
νόμιζα οτι είναι ναζί και δεν τον συμπαθούσα ρε, γυναίκα είναι; :g094:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 14 Ιαν 2019, 12:24

enaon έγραψε:
14 Ιαν 2019, 12:14
14 Ιαν 2019, 12:10
νόμιζα οτι είναι ναζί και δεν τον συμπαθούσα ρε, γυναίκα είναι; :g094:
είστε βαρετός κύριε...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 14 Ιαν 2019, 12:27

Ίφιδα έγραψε:
14 Ιαν 2019, 12:03

Ωχ ρε Κομήτη τελείωνε, μια χαρά επιχειρηματολογία ενήλικα ανθρώπου είναι, τόση όση και να παθαίνεις παράκρουση με το άβαταρ κάποιου. Δεν είπα ότι ο μπλακπέιντ το έκανε πρώτος
έχετε ελλιπή ή επιλεκτική αντίληψη της πραγματικότητας κυρία μου...

αν ήξερα ότι ένα πείραγμα προς την νύχτα (και όχι μόνο), θα εξελισσόταν έτσι, και αν είχα περισσότερο χρόνο να αφιερώσω, ίσως το έκανα πιο συχνά... σας ζητώ ταπεινά συγνώμη για την αναστάτωση... αντίο.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 14 Ιαν 2019, 12:29

βοηθάει η υπερβολή, και όταν ήθελες να πεις γρατζούνισα το γόνατο, βοηθούσε να αρχίσεις λέγοντας ότι έσπασες το πόδι.

πες πεταγόμαστε σαν τριαντάφυλλα, συντονίσου λίγο.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Ιαν 2019, 12:32

νύχτα έγραψε:
13 Ιαν 2019, 22:53
ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Ιαν 2019, 16:57
Υπάρχει όμως εκ μέρους μου.

Γιατί η νύχτα έκανε μια γλυκειά και πάντα ταπεινή παρατήρηση όχι για να μου θυμίσει την ναζιστική θέση για τα δικαιώματα των γυναικών αλλά για το πως πρέπει να φέρομαι εγώ σ' αυτούς που η ίδια θεωρεί ναζί. Και συγκεκριμένα στον Sid.

Πράγμα που θεωρώ από θρασύτατο ως κωμικό.

Και η οποιαδήποτε κυρία ή γκομενίτσα θεωρεί ότι μπορεί να το παίξει σπόνσορας μου σε αμιγώς προσωπικά θέματα, αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται. Όσο μ' ενδιαφέρει η άποψη του κάθε πικραμένου, το ίδιο μ' ενδιαφέρει και η δική της. Και καλό θα είναι αυτές που κόπτονται για τον μισογυνισμό, να προσέχουν τι λένε οι ίδιες στις γυναίκες.

Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.
ανέφερα πουθενά εγώ τον σιντ ή εσένα;

και όλο τα υπόλοιπα παρακάτω σε μένα αναφέρονται;

θεώρησες για κάποιο λόγο ότι λέγοντας καλωσορίσματα
υπαινίχθηκα κάτι για σένα και τον σιντ;
διότι αν συνέβη μεταξύ σας κάτι τέτοιο δεν το παρακολούθησα,
και στο λέω ειλικρινά

λες αν είχα πρόβλημα με τον σιντ συγκεκριμένα να του απαντούσα
με τον τόνο που του απάντησα;

(αναφερόμουν σε χρήστες τύπου γάταρος κτλ, για να είμαι πάλι ειλικρινής)
νυχτα, αν θες να παίξουμε το παιχνιδάκι "πετάω τις χαριτωμένες αοριστολογίες και μετά το παίζω γκέισα" δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά ειλικρινά βαριέμαι να αρχίσω αναλύσεις ποστ. Όποιος δεν βαριέται ας πάει στη σελίδα 45 που έκανες την πρώτη -πάντα χαμογελαστή- πολιτική σημειολογία για το φαινόμενο. Και συνέχισες. Και όταν σε ρώτησα συγκεκριμένα σε ποιους αναφέρεσαι, μου απάντησες πάντα χαμογελαστά "γενικώς"...

Εκ των πραγμάτων στα περιφερειακά θέματα σαφώς και θα είναι όλοι πιο χαλαροί, σαφώς και θα πέσουν πειράγματα ή αστεία μεταξύ κάποιων και επίσης σαφώς θα παρεισφρύσουν σ' αυτά και οι προβληματικοί. Και στην πλάκα, τη συζήτηση ή τους διαξιφισμούς μεταξύ αγνώστων είναι φυσικό να λεχθούν πράγματα που ο/η οποιοσδήποτε σε άλλη φάση θα ξεπερνούσε ή θα αδιαφορούσε γι' αυτά αλλά στη δεδομένη στιγμή του/της χτυπάν κάποιο κέντρο. Όλοι και όλες έχουμε γράψει πράγματα που έχουν πληγώσει ανθρώπους χωρίς να έχουμε καμμία απολύτως πρόθεση γι' αυτό. Άντρες και γυναίκες. Αλλά το θέμα είναι αυτά που γράφουμε όταν όντως θέλουμε να είμαστε αιχμηροί και τα όπλα που χρησιμοποιούμε γι' αυτό. Προσωπικώς, από αυτό κρίνω άντρες και γυναίκες. Από τα όπλα που χρησιμοποιούν. Και τον όποιο μισογυνισμό ή το οτιδήποτε σχετικό, θα τον κρίνω με αυτό το μέτρο.

Για να το κλείνουμε λοιπόν κούκλα μου, όποια κυρία, κύριος ή γκομενίτσα* θέλει να κάνει πολιτική σημειολογία να έρχεται να την κάνει στα πολιτικά θέματα και όχι στα περιφερειακά ροζ συννεφάκια. Και να υποστηρίξει την άποψη του/της με κάτι περισσότερο από τα γνωστά κλισεδάκια.

Και στο ερώτημα "αν τα παραπάνω αφορούν σε εσένα" θα απαντήσω με το δικό σου στυλάκι.

Γενικώς τα αναφέρω νύχτα μου, γενικώς. :D

Στα παιχνιδάκια αοριστολογίας, χρησμών κλπ είμαι καλή. Αλλά παίζω κι αλλιώς.

Προς το παρόν αυτά.

* Το "γκομενίτσα" αφορά σε άντρες και γυναίκες. Οπότε μπορεί να χαρακτηρισθεί τόσο ως μισογυνικός αλλά και ως μίσανδρος χαρακτηρισμός. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών