Γιατί πολλοί άντρες...

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
the comet the course the tail

Re: Γιατί πολλοί άντρες...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 14 Ιαν 2019, 12:33

και κάτι άλλο... έχω ζητήσει από τον Ασημάκη να ανοίξει νήμα "Παρατηρητήριο Γυναικών (πχορουμ)"

στο οποίο θα καταγράφονται αξιοσημείωτες συμπεριφορές των γυναικών... θετικές ή αρνητικές... να ξέρουμε που βρισκόμαστε...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 14 Ιαν 2019, 12:37

ΓΑΛΗ έγραψε:
14 Ιαν 2019, 12:32
Όποιος δεν βαριέται ας πάει στη σελίδα 45 που έκανες την πρώτη -πάντα χαμογελαστή- πολιτική σημειολογία για το φαινόμενο.
44 γαλή, ίσιωνε αυτό, την πάτησε γιατί έδειξε ενδιαφέρον στην στρέβλωση και ήταν ευγενική :003:
enaon έγραψε:
12 Ιαν 2019, 10:50
έχει οδηγήσει στο πραγματικό νήμα που όλοι του ευχήθηκαν τα καλύτερα, πολύ συγκινητικό νήμα. Μια άλλη οπτική, πραγματική.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Ιαν 2019, 12:40

enaon έγραψε:
14 Ιαν 2019, 12:37
ΓΑΛΗ έγραψε:
Όποιος δεν βαριέται ας πάει στη σελίδα 45 που έκανες την πρώτη -πάντα χαμογελαστή- πολιτική σημειολογία για το φαινόμενο.
44 γαλή, ίσιωνε αυτό, πιανίστας :003:
enaon έγραψε:
12 Ιαν 2019, 10:50
έχει οδηγήσει στο πραγματικό νήμα που όλοι του ευχήθηκαν τα καλύτερα, πολύ συγκινητικό νήμα. Μια άλλη οπτική, πραγματική.
Σ' εσένα προτείνω στοκ από τραγουδάκια, ανθοδέσμες κλπ

Προβλέπεται το κύμα κακοκαιρίας να κρατήσει λίγο περισσότερο απ' ό,τι ελπίζεις. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 14 Ιαν 2019, 12:43

έχω γίνει μαγνήτης αγάπης νομίζω :)

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Ιαν 2019, 12:48

enaon έγραψε:
14 Ιαν 2019, 12:43
έχω γίνει μαγνήτης αγάπης νομίζω :)
Πολλοί μαγνήτες έχουν σχήμα πέταλου. Τυχαίο;

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 14 Ιαν 2019, 12:49

επειδή είναι τυχερά το λές ε; Έχουμε εσάς τι να την κάνουμε την τύχη. :)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 14 Ιαν 2019, 13:05

ΓΑΛΗ έγραψε:
νύχτα έγραψε:
13 Ιαν 2019, 22:53
ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Ιαν 2019, 16:57
Υπάρχει όμως εκ μέρους μου.

Γιατί η νύχτα έκανε μια γλυκειά και πάντα ταπεινή παρατήρηση όχι για να μου θυμίσει την ναζιστική θέση για τα δικαιώματα των γυναικών αλλά για το πως πρέπει να φέρομαι εγώ σ' αυτούς που η ίδια θεωρεί ναζί. Και συγκεκριμένα στον Sid.

Πράγμα που θεωρώ από θρασύτατο ως κωμικό.

Και η οποιαδήποτε κυρία ή γκομενίτσα θεωρεί ότι μπορεί να το παίξει σπόνσορας μου σε αμιγώς προσωπικά θέματα, αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται. Όσο μ' ενδιαφέρει η άποψη του κάθε πικραμένου, το ίδιο μ' ενδιαφέρει και η δική της. Και καλό θα είναι αυτές που κόπτονται για τον μισογυνισμό, να προσέχουν τι λένε οι ίδιες στις γυναίκες.

Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.
ανέφερα πουθενά εγώ τον σιντ ή εσένα;

και όλο τα υπόλοιπα παρακάτω σε μένα αναφέρονται;

θεώρησες για κάποιο λόγο ότι λέγοντας καλωσορίσματα
υπαινίχθηκα κάτι για σένα και τον σιντ;
διότι αν συνέβη μεταξύ σας κάτι τέτοιο δεν το παρακολούθησα,
και στο λέω ειλικρινά

λες αν είχα πρόβλημα με τον σιντ συγκεκριμένα να του απαντούσα
με τον τόνο που του απάντησα;

(αναφερόμουν σε χρήστες τύπου γάταρος κτλ, για να είμαι πάλι ειλικρινής)
νυχτα, αν θες να παίξουμε το παιχνιδάκι "πετάω τις χαριτωμένες αοριστολογίες και μετά το παίζω γκέισα" δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά ειλικρινά βαριέμαι να αρχίσω αναλύσεις ποστ. Όποιος δεν βαριέται ας πάει στη σελίδα 45 που έκανες την πρώτη -πάντα χαμογελαστή- πολιτική σημειολογία για το φαινόμενο. Και συνέχισες. Και όταν σε ρώτησα συγκεκριμένα σε ποιους αναφέρεσαι, μου απάντησες πάντα χαμογελαστά "γενικώς"...

Εκ των πραγμάτων στα περιφερειακά θέματα σαφώς και θα είναι όλοι πιο χαλαροί, σαφώς και θα πέσουν πειράγματα ή αστεία μεταξύ κάποιων και επίσης σαφώς θα παρεισφρύσουν σ' αυτά και οι προβληματικοί. Και στην πλάκα, τη συζήτηση ή τους διαξιφισμούς μεταξύ αγνώστων είναι φυσικό να λεχθούν πράγματα που ο/η οποιοσδήποτε σε άλλη φάση θα ξεπερνούσε ή θα αδιαφορούσε γι' αυτά αλλά στη δεδομένη στιγμή του/της χτυπάν κάποιο κέντρο. Όλοι και όλες έχουμε γράψει πράγματα που έχουν πληγώσει ανθρώπους χωρίς να έχουμε καμμία απολύτως πρόθεση γι' αυτό. Άντρες και γυναίκες. Αλλά το θέμα είναι αυτά που γράφουμε όταν όντως θέλουμε να είμαστε αιχμηροί και τα όπλα που χρησιμοποιούμε γι' αυτό. Προσωπικώς, από αυτό κρίνω άντρες και γυναίκες. Από τα όπλα που χρησιμοποιούν. Και τον όποιο μισογυνισμό ή το οτιδήποτε σχετικό, θα τον κρίνω με αυτό το μέτρο.

Για να το κλείνουμε λοιπόν κούκλα μου, όποια κυρία, κύριος ή γκομενίτσα* θέλει να κάνει πολιτική σημειολογία να έρχεται να την κάνει στα πολιτικά θέματα και όχι στα περιφερειακά ροζ συννεφάκια. Και να υποστηρίξει την άποψη του/της με κάτι περισσότερο από τα γνωστά κλισεδάκια.

Και στο ερώτημα "αν τα παραπάνω αφορούν σε εσένα" θα απαντήσω με το δικό σου στυλάκι.

Γενικώς τα αναφέρω νύχτα μου, γενικώς. :D

Στα παιχνιδάκια αοριστολογίας, χρησμών κλπ είμαι καλή. Αλλά παίζω κι αλλιώς.

Προς το παρόν αυτά.

* Το "γκομενίτσα" αφορά σε άντρες και γυναίκες. Οπότε μπορεί να χαρακτηρισθεί τόσο ως μισογυνικός αλλά και ως μίσανδρος χαρακτηρισμός. :lol:
έκανες κουότ την νύχτα και σε διάβασα. συνήθως τέτοια φλύαρα ποστ πασπαλισμένα με υπεροπτικό ύφος τα προσπερνάω.
αν δεν μπορείς να κάνεις τους κατάλληλους συνειρμούς και συνδέσεις ή να ανακαλέσεις από την μνήμη σου το κατά πόσο συνδέεται το πολιτικό-ιδεολογικό με τον μισογυνισμό ή την πατριαρχεία, ιδιαιτέρως στην ελλάδα, τότε μάλλον είσαι κλασσική περίπτωση αυτού που στην ελλάδα (πάλι) λέμε "δεξίος" και η εμπειρία μας έχει διδάξει από τις εποχές της νιότης μας και της πολιτικοποίησής μας, ότι στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. εδώ ακόμα και κνιτης ήθελε να μας πιάσει κουβέντα και τον γειώναμε... και θα κάτσουμε να κάνουμε κουβέντα στην πολιτική με σας κυρία μου;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Ιαν 2019, 13:06

ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Ιαν 2019, 15:43
Naida έγραψε:
12 Ιαν 2019, 15:22
Ενα περίεργο πράγμα όμως, οι περισσότεροι που βγάζουν μισογυνισμό και γενικότερα έχουν σεξιστικές και πατριαρχικές τάσεις είναι δεξιούληδες. Απλή παρατήρηση έτσι, δεν υπονοώ κάτι.
Νάιδα, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για τη λύση των περίεργων φαινομένων και των μυστηρίων γενικότερα.

Για να μην παίζουμε λοιπόν με τα υπονοούμενα γενικώς, προτείνω να αφήσουμε τις επί μέρους παρατηρήσεις (απλές ή σύνθετες) και να σημειώνει η κάθε γυναίκα στο φόρουμ, τις μισογυνικές εκφράσεις που απευθύνονται στις χρήστριες του φόρουμ.

Όχι ως καταγγελία αλλά ως απλή παρατήρηση.

Κάτι σαν παρατηρητήριο δηλαδή, που έχει κατιτίς το αντιρατσιστικόν και το στρέιτ συγχρόνως. :D

Και μετά να μετρήσουμε ποιοι τον έχουν μεγαλύτερο τον μισογυνισμό, τον ρατσισμό και όλες αυτές τις μισαλλόδοξες εκφράσεις που ταλανίζουν τον σεπτό αυτό χώρο.
στηριζω.

φκιαχτε τοπικ "μισογυνικες αποψεις που δεν πρεπει να χαθουν" και χωστε.

ετσι, για να καταλαβουμε κι εμεις τι ακριβως σας ενοχλει, αν εχετε δικιο να το παραδεχτουμε, αν οχι να σας πιασουμε στο δουλεμα. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Ιαν 2019, 13:13

the comet the course the tail έγραψε:
14 Ιαν 2019, 13:05
και θα κάτσουμε να κάνουμε κουβέντα στην πολιτική με σας κυρία μου;
Eλπίζω όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 14 Ιαν 2019, 13:15

ΓΑΛΗ έγραψε:

νυχτα, αν θες να παίξουμε το παιχνιδάκι "πετάω τις χαριτωμένες αοριστολογίες και μετά το παίζω γκέισα" δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά ειλικρινά βαριέμαι να αρχίσω αναλύσεις ποστ. Όποιος δεν βαριέται ας πάει στη σελίδα 45 που έκανες την πρώτη -πάντα χαμογελαστή- πολιτική σημειολογία για το φαινόμενο. Και συνέχισες. Και όταν σε ρώτησα συγκεκριμένα σε ποιους αναφέρεσαι, μου απάντησες πάντα χαμογελαστά "γενικώς"...

Εκ των πραγμάτων στα περιφερειακά θέματα σαφώς και θα είναι όλοι πιο χαλαροί, σαφώς και θα πέσουν πειράγματα ή αστεία μεταξύ κάποιων και επίσης σαφώς θα παρεισφρύσουν σ' αυτά και οι προβληματικοί. Και στην πλάκα, τη συζήτηση ή τους διαξιφισμούς μεταξύ αγνώστων είναι φυσικό να λεχθούν πράγματα που ο/η οποιοσδήποτε σε άλλη φάση θα ξεπερνούσε ή θα αδιαφορούσε γι' αυτά αλλά στη δεδομένη στιγμή του/της χτυπάν κάποιο κέντρο. Όλοι και όλες έχουμε γράψει πράγματα που έχουν πληγώσει ανθρώπους χωρίς να έχουμε καμμία απολύτως πρόθεση γι' αυτό. Άντρες και γυναίκες. Αλλά το θέμα είναι αυτά που γράφουμε όταν όντως θέλουμε να είμαστε αιχμηροί και τα όπλα που χρησιμοποιούμε γι' αυτό. Προσωπικώς, από αυτό κρίνω άντρες και γυναίκες. Από τα όπλα που χρησιμοποιούν. Και τον όποιο μισογυνισμό ή το οτιδήποτε σχετικό, θα τον κρίνω με αυτό το μέτρο.

Για να το κλείνουμε λοιπόν κούκλα μου, όποια κυρία, κύριος ή γκομενίτσα* θέλει να κάνει πολιτική σημειολογία να έρχεται να την κάνει στα πολιτικά θέματα και όχι στα περιφερειακά ροζ συννεφάκια. Και να υποστηρίξει την άποψη του/της με κάτι περισσότερο από τα γνωστά κλισεδάκια.

Και στο ερώτημα "αν τα παραπάνω αφορούν σε εσένα" θα απαντήσω με το δικό σου στυλάκι.

Γενικώς τα αναφέρω νύχτα μου, γενικώς. :D

Στα παιχνιδάκια αοριστολογίας, χρησμών κλπ είμαι καλή. Αλλά παίζω κι αλλιώς.

Προς το παρόν αυτά.

* Το "γκομενίτσα" αφορά σε άντρες και γυναίκες. Οπότε μπορεί να χαρακτηρισθεί τόσο ως μισογυνικός αλλά και ως μίσανδρος χαρακτηρισμός. :lol:
τί να λέμε βρε γαλίτσα :D

έκανες ολόκληρο ποστ και μίλησες για θράσος και παρέμβαση
σε προσωπικά σου θέματα ενώ εγώ δεν αναφερόμουν καν σε σένα

επίσης ακόμη δεν μου είπες πού ανέφερα ΕΓΩ τον σιντ, ή εσένα

ήταν μια υπόθεση που έκανες θεωρώντας δεδομένο ότι αναφέρομαι
σε κάτι δικό σου προφανώς, επικαλούμενη την γενικά χαριτωμένη
αοριστολογία
μου

κι όλα αυτά ενώ έχω ήδη διασαφηνίσει ότι αναφερόμουν σε χρήστες
που ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται ως νεοναζί

τί να πούμε λοιπόν απο κει και πέρα

να μας επιτρέψει η μεΓΑΛΗότητά σας όμως να αναφερόμεθα
κι εμείς σε κοινωνικοπολιτικά φαινόμενα και σε ενότητες εκτός
Πολιτικής, εάν είναι εφικτό φυσικά

το κάνεις συνεχώς κι εσύ, έτσι δεν είναι; :D

υ.γ. είμαι γκέισα, με την χαριτωμένα αόριστη έννοια του όρου φυσικά :smt061:oops:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 14 Ιαν 2019, 13:17

ΓΑΛΗ έγραψε:
14 Ιαν 2019, 13:13
14 Ιαν 2019, 13:05
και θα κάτσουμε να κάνουμε κουβέντα στην πολιτική με σας κυρία μου;
Eλπίζω όχι.
έτσι μπράβο. θέλω κοφτές απαντήσεις, σταράτες. τα λέμε.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 14 Ιαν 2019, 13:19

14 Ιαν 2019, 12:27
Ίφιδα έγραψε:
14 Ιαν 2019, 12:03

Ωχ ρε Κομήτη τελείωνε, μια χαρά επιχειρηματολογία ενήλικα ανθρώπου είναι, τόση όση και να παθαίνεις παράκρουση με το άβαταρ κάποιου. Δεν είπα ότι ο μπλακπέιντ το έκανε πρώτος
έχετε ελλιπή ή επιλεκτική αντίληψη της πραγματικότητας κυρία μου...
Πολύ πιθανό κύριε Κομήτη, πολύ πιθανό. Βέβαια εγώ γνωρίζω τον Σιντ και εκτός φόρουμ, σαν άνθρωπο, οπότε σκεφτείτε την πιθανότητα να έχετε εσείς ελλιπή ή επιλεκτική αντίληψη της πραγματικότητας κύριέ μου. Απλώς σκεφτείτε το, δε ζητάω θαύματα, παραδοχές και τα τοιαύτα.

Αντίο, στο καλό!

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιαν 2019, 13:19

Ασέβαστος έγραψε:
14 Ιαν 2019, 13:06
ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Ιαν 2019, 15:43
Naida έγραψε:
12 Ιαν 2019, 15:22
Ενα περίεργο πράγμα όμως, οι περισσότεροι που βγάζουν μισογυνισμό και γενικότερα έχουν σεξιστικές και πατριαρχικές τάσεις είναι δεξιούληδες. Απλή παρατήρηση έτσι, δεν υπονοώ κάτι.
Νάιδα, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για τη λύση των περίεργων φαινομένων και των μυστηρίων γενικότερα.

Για να μην παίζουμε λοιπόν με τα υπονοούμενα γενικώς, προτείνω να αφήσουμε τις επί μέρους παρατηρήσεις (απλές ή σύνθετες) και να σημειώνει η κάθε γυναίκα στο φόρουμ, τις μισογυνικές εκφράσεις που απευθύνονται στις χρήστριες του φόρουμ.

Όχι ως καταγγελία αλλά ως απλή παρατήρηση.

Κάτι σαν παρατηρητήριο δηλαδή, που έχει κατιτίς το αντιρατσιστικόν και το στρέιτ συγχρόνως. :D

Και μετά να μετρήσουμε ποιοι τον έχουν μεγαλύτερο τον μισογυνισμό, τον ρατσισμό και όλες αυτές τις μισαλλόδοξες εκφράσεις που ταλανίζουν τον σεπτό αυτό χώρο.
στηριζω.

φκιαχτε τοπικ "μισογυνικες αποψεις που δεν πρεπει να χαθουν" και χωστε.

ετσι, για να καταλαβουμε κι εμεις τι ακριβως σας ενοχλει, αν εχετε δικιο να το παραδεχτουμε, αν οχι να σας πιασουμε στο δουλεμα. :102:
Δεν κατάλαβες, αν θες να ανοίξει αντίστοιχο νήμα θα πρέπει να γράφετε εκφράσεις μισανδρίας που σας απεύθυνε προσωπικά χρήστρια. Του στιλ "είσαι άνδρας σε μισώ" κάπως έτσι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 14 Ιαν 2019, 13:21

Πιστεύω αρκετά με τα νήματα, άνδρες γυναίκες, πράσινα άλογα και άλλα κουτσομπολιά.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 14 Ιαν 2019, 13:22

Naida έγραψε:
14 Ιαν 2019, 13:19
Δεν κατάλαβες, αν θες να ανοίξει αντίστοιχο νήμα θα πρέπει να γράφετε εκφράσεις μισανδρίας που σας απεύθυνε προσωπικά χρήστρια. Του στιλ "είσαι άνδρας σε μισώ" κάπως έτσι.
εδώ δεν έχει καταλάβει το φτιάξατε, καταλάβαμε, τεράστια παρεξήγηση τελικά, σας αγαπάμε :)

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών