Γιατί πολλοί άντρες...

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
the comet the course the tail

Re: Γιατί πολλοί άντρες...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 14 Ιαν 2019, 13:23

Ίφιδα έγραψε:
14 Ιαν 2019, 13:19
the comet the course the tail έγραψε:
14 Ιαν 2019, 12:27
Ίφιδα έγραψε:
14 Ιαν 2019, 12:03

Ωχ ρε Κομήτη τελείωνε, μια χαρά επιχειρηματολογία ενήλικα ανθρώπου είναι, τόση όση και να παθαίνεις παράκρουση με το άβαταρ κάποιου. Δεν είπα ότι ο μπλακπέιντ το έκανε πρώτος
έχετε ελλιπή ή επιλεκτική αντίληψη της πραγματικότητας κυρία μου...
Πολύ πιθανό κύριε Κομήτη, πολύ πιθανό. Βέβαια εγώ γνωρίζω τον Σιντ και εκτός φόρουμ, σαν άνθρωπο, οπότε σκεφτείτε την πιθανότητα να έχετε εσείς ελλιπή ή επιλεκτική αντίληψη της πραγματικότητας κύριέ μου. Απλώς σκεφτείτε το, δε ζητάω θαύματα, παραδοχές και τα τοιαύτα.

Αντίο, στο καλό!
και γω τον έχω γνωρίσει αγαπητή. τον έχω επισκεφθεί στο χώρο του και έχουμε συνευρεθεί και σε δείπνο. μάλλον δεν θα με θυμάται καλά και τι ζόρικος που είμαι... :xena:

εν τω μεταξύ, σχετικά με το θέμα του άβαταρ, για να κλείσουμε, νομίζω πως το τρολλινγκ θα πρέπει να έχει κάποια όρια.

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 14 Ιαν 2019, 13:27

enaon έγραψε:
14 Ιαν 2019, 10:10
επίσης την πέσαμε στην νύχτα και εμένα τίποτα. Είχα γράψει ένα πόστ εντελώς ασύμμετρο, ήθελε η κοπέλα να δώσει μία πιο ισορροπημένη προοπτική, σαν καλλιτεχνική παρέμβαση, κάποιος θα την πάταγε. Καλά έκανε, αλλά βοήθησα και εγώ. :003:

για εμάς έλεγε πάντως, οτι και που λέμε καλά λόγια σε κάποιον δεν λέει κάτι, είμαστε λίγο κούκου. Θα μπορούσε να το είχε πέι με λόγια χωρίς ναζί μέσα :)
νύχτα έγραψε:
12 Ιαν 2019, 11:29
να υπενθυμίσω πως όλα αυτά συμβαίνουν σ ένα φόρουμ που καλωσορίζουμε
με θέρμη νεοναζί και φασίστες, και εκφράζουμε πόσο μας έχουν λείψει, ε;
εσένα σου την πέφτει ο sys3x, πάψε

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 14 Ιαν 2019, 13:28

the comet the course the tail έγραψε:
14 Ιαν 2019, 13:23
εν τω μεταξύ, σχετικά με το θέμα του άβαταρ, για να κλείσουμε, νομίζω πως το τρολλινγκ θα πρέπει να έχει κάποια όρια.
αν είχε όρια, πώς θα μαθαίναμε οτι ειναι απο ναζί που τελικά ειναι παοκια που μάλλον ειναι Νότιοι Μακεδόνες τελικά; Εγώ νόμιζα είναι απο το χολυγουντ, παίζει σε ταινίες, σκηνοθέτης, κάτι τέτοιο.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Ιαν 2019, 13:35

Highlander έγραψε:
12 Ιαν 2019, 17:16

Αρκεί να πας στη μέση αντρική παρέα, να δεις ότι ο σεξισμος τρέχει και από τα μπατζακια.
Και καλά όταν αυτό περιορίζεται στα λόγια, το θέμα είναι ότι ακόμη και σήμερα όλος αυτός ο σεξισμός συχνότατα οδηγεί και σε άσκηση ελαφρής ή χοντρής σωματικής βίας.

Όποιος λέει το αντίθετο ή είναι τυφλός ή παριστάνει τον τυφλό για να προωθεί τη μισογυνικη ατζέντα του.
βεβαιως.

κι εγω με την παρεα μου, αμα μαζευομαστε για καμμια μπυρα, σχολιαζουμε τα περιφερομενα κωλαρακια. σεξισμος που τρεχει απο τα μπατζακια.

συχνοτατα , δε, μη σου πω τις μισες και παραπανω φορες, παιρνουμε και το ροπαλο μας, κοπαναμε μια στο κεφαλι και την πηγαινουμε στη σπηλια μας. :hammer:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 14 Ιαν 2019, 13:38

Γιατι είναι σεξισμός, ο ενθουσιασμός μας, πολλές φορές με άναρθρες κραυγές, στα περιφερόμενα κωλαρακια;

ε οχι δεν θα το χάσουμε και «αυτό»
SpoilerShow
Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιαν 2019, 13:47

enterprise-psi έγραψε:
14 Ιαν 2019, 13:21
Πιστεύω αρκετά με τα νήματα, άνδρες γυναίκες, πράσινα άλογα και άλλα κουτσομπολιά.
Δε κατάλαβα, γιατί πράσινα τ' άλογα κι όχι μαύρα; Πολιτικοποίησες τ' άλογα :011:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 14 Ιαν 2019, 13:49

είναι κάλεσμα για τον ΣΕ.

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 14 Ιαν 2019, 13:52

enaon έγραψε:
14 Ιαν 2019, 12:37

44 γαλή, ίσιωνε αυτό, την πάτησε γιατί έδειξε ενδιαφέρον στην στρέβλωση και ήταν ευγενική :003:
enaon έγραψε:
12 Ιαν 2019, 10:50
έχει οδηγήσει στο πραγματικό νήμα που όλοι του ευχήθηκαν τα καλύτερα, πολύ συγκινητικό νήμα. Μια άλλη οπτική, πραγματική.
σε μένα αναφέρεσαι;

μα δεν εύχομαι σε κανέναν να πάθει κάτι κακό
επειδή διαφωνούμε ή επειδή μπορεί να τον θεωρώ βλαμμένο

εξυπακούεται αυτό

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 14 Ιαν 2019, 13:57

νύχτα έγραψε:
14 Ιαν 2019, 13:52
σε μένα αναφέρεσαι;
ναι αλλά έτυχε, κάποιος θα διάβαζε το πόστ μου και θα έγραφε: τι λες φίλε, έλεος, σύνελθε. Ε, ήσουνα εσύ, ήσουν ευγενική, το πήγες μέσω ναζί, και τα άλλα ήρθαν μόνα τους :)

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Ιαν 2019, 13:59

Ίφιδα έγραψε:
12 Ιαν 2019, 21:46
Ερμής

Αυτό είναι το άρθρο που διάβασα
Η στατιστική και το προφίλ των βιαστών στην Ελλάδα

Ένας βιασμός κάθε τρεις ημέρες και μία απόπειρα την εβδομάδα καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές το 2015.

του Παναγιώτη Σπυρόπουλου | 30 Μαΐ. 16

Ένας βιασμός κάθε τρεις ημέρες και μία απόπειρα την εβδομάδα καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές της χώρας, το 2015, ένας κάθε 2,5 μέρες και μία απόπειρα κάθε έξι μέρες, το 2014.

Συνολικά τον προηγούμενο χρόνο, σύμφωνα με στοιχεία του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., καταγγέλθηκαν 122 περιπτώσεις βιασμών και 56 απόπειρες, ενώ εξιχνιάστηκαν 121 περιπτώσεις. Συνελήφθησαν ως δράστες 88 Έλληνες και 54 αλλοδαποί. Το 2014 τα νούμερα ήταν πιο αυξημένα, καθώς είχαν καταγγελθεί 134 βιασμοί, 64 απόπειρες και είχαν εξιχνιασθεί 143 υποθέσεις, ενώ συνελήφθησαν 108 Έλληνες και 54 αλλοδαποί.

Αυτά τα νούμερα, σύμφωνα με κοινωνιολόγους και εγκληματολόγους, είναι μια «μικρή αλήθεια», καθώς αποτελούν μόλις το 6% με 8% αυτών που διαπράττονται στην χώρα μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της απροθυμίας για καταγγελία από τα θύματα υπό τον φόβο της διαπόμπευσης και του στιγματισμού, εντοπίζεται και στην περίπτωση του 30χρονου «δράκου» του Αμαρουσίου.

Αρχικά υπήρχαν τέσσερις καταγγελίες σεξουαλικών επιθέσεων, οι οποίες έγιναν έξι μετά τη δημοσιοποίησή τους, ενώ δεν αποκλείεται να αυξηθούν κι άλλο όταν δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητάς του και κυρίως οι φωτογραφίες του δράστη.

Σύμφωνα με τις κατά καιρούς έρευνες του εγκληματολόγου κ. Άγγελου Τσιγκρή, οι οποίες είναι παλιές, αλλά έχουν διαχρονικό χαρακτήρα, σύμφωνα με τον ίδιο, τα περιστατικά βιασμών στην Ελλάδα ξεπερνούν τους 4.000 τον χρόνο.

Ο κ. Τσιγκρής υποστηρίζει σε αυτές τις έρευνες πως στις περιπτώσεις βιασμού πολλές φορές αν όχι τις περισσότερες το θύμα στιγματίζεται περισσότερο από τον θύτη, κάτι που κάνει το θύμα να σιωπά και να είναι απρόθυμο να καταγγείλει τι του έχει συμβεί με αποτέλεσμα να μένουν ατιμώρητοι πολλοί δράστες σεξουλικών επιθέσεων.

Πολλές από τις σεξουαλικές επιθέσεις καταλήγουν στο έγκλημα, όπως στην περίπτωση της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτη, καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για τέτοιο έγκλημα.

Προτιμούν κοινόχρηστους χώρους

Από τους περίπου 200 βιασμούς και απόπειρες που καταγγέλλονται ετησίως σε αστυνομικές αρχές, στα δικαστήρια φθάνουν λιγότερες από τις 50 για να δικαστούν. Το 95,8% των βιαστών δρά αυτόνομα χωρίς συνεργό, και προτιμούν το ύπαιθρο και τους δημόσιους κοινόχρηστους χώρους. Οι περισσότεροι βιασμοί σημειώνονται από τις 06:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. Ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου από τις επιβεβαιωμένες σεξουαλικές επιθέσεις προτιμούσε να δρά από τις 06:00 έως τις 10:00 το πρωί σε συγκεκριμένη γεωγραφική ακτίνα και σημεία.

Από τις έρευνες του κ. Τσιγκρή, προκύπτει ότι το 53,4% των βιαστών είναι άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ το 32,8% είναι μεσήλικες. Το 46,5% των βιασμών γίνεται στην επαρχία και το υπόλοιπο ποσοστό σε μεγάλα αστικά κέντρα. Το 50,9% των βιαστών προέρχεται από τη μεσαία κοινωνικο-οικονομική τάξη και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των θυμάτων τους, το 31% αυτών είναι αρκετά μορφωμένοι.

Από το σύνολο των 1.000 γυναικών που ρωτήθηκαν, οι 116 (11,6%) δήλωσαν ότι είχαν πέσει θύμα βιασμού. Οι 6 (ποσοστό 5,2%) είχαν υποστεί κατά φύση συνουσία, οι 4 (3,4%) παρά φύση συνουσία, οι 15 (12,9%) στοματική συνουσία, οι 49 (42,2%) είχαν υποστεί κάποια άλλη ασελγή πράξη, ενώ οι 47 (40,5%) είχαν πέσει θύματα απόπειρας βιασμού. Από τις περιπτώσεις που έφτασαν στα αστυνομικά τμήματα προκύπτει ότι ένα ποσοστό της τάξης του 1% ήταν αιμομίκτες. Ακόμη καταγράφηκε ότι ένα ποσοστό της τάξης του 2,2% προέρχεται από το συγγενικό περιβάλλον. Η ταπείνωση (62,1%), η αηδία (74,1%), η οργή (71,6%), η κατάθλιψη (94,5%) και η ενοχή είναι τα συναισθήματα που διακατέχουν τον ψυχικό κόσμο των γυναικών ύστερα από την πράξη βιασμού. Το 90% των θυμάτων δεν καταγγέλει γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη στο δικαστικό σύστημα.

«Η αυτοενοχοποίηση του θύματος οδηγεί στην αποενοχοποίηση του δράστη, στη σιωπή και την ατιμωρησία» δηλώνει ο κ. Τσιγκρής.

Τα περισσότερα από τα θύματα ρωτούνται: «Μήπως τον προκάλεσες;». Είναι ένα ερώτημα που προκαλεί την απροθυμία τους να καταγγείλλουν τον βιασμό τους γιατί δεν θέλουν να τον υποστούν... ξανά.
πηγή
και

Οι βιασμοί στην Ελλάδα εκτιμάται ότι ξεπερνούν τους 4.500 το χρόνο αλλά καταγγέλλονται μόνον οι 200
26/11/2017

Στην Ελλάδα εκτιμάται πως οι βιασμοί ξεπερνούν τους 4.500 το χρόνο. Ωστόσο, ένα μικρό μόνο ποσοστό βιασμών καταγγέλλεται στις Αρχές, ενώ στη χώρα μας έχουμε έναν από τους χαμηλότερους δείκτες καταγεγραμμένων βιασμών στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια δηλώνονται στις αρχές μόλις 200 βιασμοί το χρόνο, όταν στη Σουηδία -μία χώρα με αντίστοιχο πληθυσμό- δηλώνονται περίπου 5.500 βιασμοί σε ετήσια βάση.

Τα παραπάνω αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας Γρηγόρης Λέων, με αφορμή την 25η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Για ποιο λόγο όμως οι βιασμοί οι οποίοι καταγγέλλονται στην αστυνομία είναι πολύ λιγότεροι από αυτούς που πραγματικά συμβαίνουν στη χώρα μας;

Όπως εξηγεί ο κ. Λέων, «ένας βασικός λόγος είναι ότι τα θύματα πολλές φορές είτε φοβούνται είτε εξαρτώνται οικονομικά ή εργασιακά από τον δράστη, ενώ κάποια θύματα πιστεύουν ότι το να καταγγείλουν την πράξη θα είναι μία επιπλέον ταλαιπωρία γι΄ αυτά και πιθανά δεν θα δικαιωθούν».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας σημειώνει επίσης ότι «ένας εξίσου σημαντικός λόγος είναι η ανυπαρξία ιατροδικαστικών δομών σε πάρα πολλούς νομούς της Ελλάδας, γεγονός που σημαίνει ότι αν, για παράδειγμα, μία γυναίκα υποστεί βιασμό σε ένα νομό όπου δεν υπάρχει ιατροδικαστής, θα πρέπει να υποστεί και την ταλαιπωρία του ταξιδιού προς την πλησιέστερη δομή» και προσθέτει πως «πιθανά σε αυτή την περίπτωση το θύμα θα αποθαρρυνθεί ακόμη περισσότερο».

πηγή
και
«Ο βιασμός είναι το μοναδικό έγκλημα βίας, που το θύμα στιγματίζεται περισσότερο από το θύτη: οι γείτονες και οι φίλοι συχνά σχολιάζουν αρνητικά το θύμα, -ακόμη και οι γιατροί και ιατροδικαστές μπορεί να κατηγορήσουν τα θύματα για το βιασμό τους», επισημαίνει ο Τσιγκρής. «Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός γενικευμένου κλίματος σιωπής και απροθυμίας για καταγγελία. Έτσι τα εγκλήματα σεξουαλικής βίας καταλήγουν να είναι αθέατα και τελικά, σχεδόν ατιμώρητα».

πηγή
Ασέβαστος και hellegennes Είναι που το "99,999999% των γυναικών δεν έχουν ζήσει ποτέ βία" και "δεν φοβούνται να περπατήσουν τη νύχτα μόνες"
καταρχην κοιτα το κοκκινο. τι συμβαινει με τους αλλους 150;

δεν ηταν βιασμοι; ηταν, αλλα κανουν πισω οι βιασμενες;

τωρα κοιτα το μπλε. κοιτα καλα τα νουμερα. 11.6% εχουν πεσει θυματα βιασμου. απο αυτες 6+4 φυση και παρα φυση συνουσια, και 15 στοματικο.
συνολικα 25 στις 1000. 0.025% οι υπολοιπες αδιευκρινιστη ασελγη πραξη, η αποπειρα. δυστυχως, με τα σημερινα δεδομενα, οπου οι φεμιναζουδες μεχρι και το κοιταγμα το ονομαζουν βιασμο, δυσκολευομαι να πιστεψω οτι στις παραπανω συνεβη στ αληθεια κατι κακο, και δεν λενε απλα κοτσανες τυπου "με ακολουθουσε καποιος τη νυχτα, αρα αποπειρα βιασμου. με κοιταγε καποιος στα βυζια, αρα ασελγη πραξη"
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 14 Ιαν 2019, 14:06

Ασέβαστος έγραψε:
14 Ιαν 2019, 13:59
δυσκολευομαι να πιστεψω οτι στις παραπανω συνεβη στ αληθεια κατι κακο, και δεν λενε απλα κοτσανες τυπου "με ακολουθουσε καποιος τη νυχτα, αρα αποπειρα βιασμου. με κοιταγε καποιος στα βυζια, αρα ασελγη πραξη"
είναι πολύ περίεργο πράγμα η πραγματικότητα νομίζω, αν η αντίληψή σου σε κάνει να νομίζεις οτι κινδύνευες το έπαθες. Κανείς δεν κοιμάται πλέον με κλειστές μπαλκονόπορτες διότι τον έχουν σφάξει μερικές φορές, αλλά ο φόβος μας κάνει και γυρνάμε το βράδυ να κοιτάμε κλειδαριές στην πραγματικότητα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Ιαν 2019, 14:22

νύχτα έγραψε:
14 Ιαν 2019, 13:15
τί να πούμε λοιπόν απο κει και πέρα

να μας επιτρέψει η μεΓΑΛΗότητά σας όμως να αναφερόμεθα
κι εμείς σε κοινωνικοπολιτικά φαινόμενα και σε ενότητες εκτός
Πολιτικής, εάν είναι εφικτό φυσικά

το κάνεις συνεχώς κι εσύ, έτσι δεν είναι; :D
//*7777

υ.γ. είμαι γκέισα, με την χαριτωμένα αόριστη έννοια του όρου φυσικά :smt061:oops:
Προσωπικώς δεν βρίσκω "χαριτωμένες" τις γκέισες. Χαριτωμένες είναι οι γατούλες.

Η αβρότητα και οι καλοί τρόποι της γκέισας προϋποθέτουν επαρκέστατη γνώση της θεατρικής σημειολογίας και όχι μόνον.
Ξέρουν όχι μόνον να πίνουν αλλά και να σερβίρουν το τσάι... γενικώς.

Οπότε, σαφώς και δεν χρειάζεται η άδεια μου για τη συμμετοχή του οποιουδήποτε στο χ ή ψ θέμα και γενικώς δεν θεωρώ ότι είμαι από τους χρήστες που διαμαρτύρονται ή απαιτούν τη διαγραφή ή τον αποκλεισμό χρηστών για πολιτικώς ορθούς ή πλάγιους λόγους.

Και ναι, σαφώς κάνω κι εγώ συσχετισμούς στα κοινωνικοπολιτικά φαινόμενα. Και θα συνεχίσω να κάνω.

Αν όμως αντιληφθώ ότι μία "αποστασιοποιημένη από τα πολιτικά" γκέισα προσπαθεί να με εμπλέξει με βελούδινο μεν αλλά επίμονο τρόπο σε μια ιδεολογική αντιπαράθεση, τότε θα τη χρησιμοποιήσω κι εγώ ως πιόνι.

Το αν αυτό δείγμα ή δήγμα εκτίμησης ή υποτίμησης, το κρίνεις εσύ. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 14 Ιαν 2019, 14:25

αν συνεχίσετε θα πάψουμε να λέμε οτι είσαστε υπέροχες επίτηδες, θα βγαίνει αυθόρμητα, δεν θα έχει πλάκα.

σταματήστε να τσακώνεστε μεταξύ σας, κάντε το για εμάς που σας αγαπάμε. :g094:

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 14 Ιαν 2019, 14:28

ΓΑΛΗ έγραψε:
14 Ιαν 2019, 14:22
Αν όμως αντιληφθώ ότι μία "αποστασιοποιημένη από τα πολιτικά" γκέισα προσπαθεί να με εμπλέξει με βελούδινο μεν αλλά επίμονο τρόπο σε μια ιδεολογική αντιπαράθεση, τότε θα τη χρησιμοποιήσω κι εγώ ως πιόνι.
έχεις πάθει εμμονή, δεν αναφερόμουν σε σένα επαναλαμβάνω :D

άκου να σε εμπλέξω, άλλη όρεξη δεν είχα

(υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζεις, αλήθεια;
μου θυμίζεις μια φίλη της μανούλας μου, και είναι πολύ καλή ιδέα
έτσι να σε αντιμετωπίζω στο εξής :D )

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 14 Ιαν 2019, 14:38

ακαταμάχητες :)

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα