Πέθανε ο Σαράντος Καργάκος
Re: Πέθανε ο Σαράντος Καργάκος
Μεγαλη μορφη.Θεωρω τιμη μου που εχω βιβλια του.
Αιωνια του η μνημη !
Αιωνια του η μνημη !
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Να πάρει μια ανάσα και ο Σαραντάκος.
Περιεργο καθως επι Χουντας ειχε απολυθει απο το Λυκειο Μπαρμπικα, γιατι δεν ειχε δεχτει να εκφωνησει τον πανυγηρικο λογο των Συνταγματαρχαιων σε μια επετειο της 25ης Μαρτιου.Επαμεινώνδας έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 14:21Μεγάααααλη προσωπικότητα το κατοικίδιο του ΣΚΑΪ και νοσταλγός της χούντας. Καθηγηταράς "ιστορικός και φιλόλογος" (μέσης εκπαίδευσης).
Ιστορικος δεν ηταν, ουτε ο ιδιος νομιζω επαγγελονταν ως τετοιος. Μπροστα στα ξε-πουλημενα τομαρια των Μακεδονικων Λεξικων φανταζε Παπαρρηγοπουλος και πανω.
Αρκετά συμπαθής, πρόσωπο που έχει χαραχθεί στη συνείδησή μου ως αρχετυπικός ιστοριοδίφης φορουμίτης -κι ας μην ήταν ποτέ εδώ, ήταν σαν να ήταν. Το πνεύμα του θα στοιχειώνει πάντα την ενότητα της Ιστορίας 
Επίσης πριν λίγες μέρες πέθανε και η Άννα Τζιροπούλου Ευσταθίου, η φιλόλογος με τις περίεργες παραετυμολογίες της.

Επίσης πριν λίγες μέρες πέθανε και η Άννα Τζιροπούλου Ευσταθίου, η φιλόλογος με τις περίεργες παραετυμολογίες της.
-
Για τον Σαράντο Καργάκο σημειώνω πως ευθύνεται για το αποδεδειγμένα ψευδές κατασκεύασμα (λέγε με HOAX) περί δήθεν αλλαγής ονόματος της Μεγάλης Βρετανίας σε Ηνωμένο Βασίλειο ώστε να γίνει δεκτή στην ΕΟΚ. Hoax που έχει αναπαράγει ο Σαμαράς, ο Καμμένος και κάμποσοι ακόμα πολιτικοί.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
δεν εδειξα διάθεση εγω να ξεγυμνωσω τιποτα (οσο as easy as breathing μπορει να ξεγυμνωθει), αλλοι παραπανω/προηγουμενως ειναι αυτοι με εμφανή διαθεση να αρχίσουν να ξεγυμνωνουν (ορθώς). Εγω αντιθετως, θελησα να κανω μια παρεμβαση για να μη ξεφυγει το θεμα, και οσο ειναι φρέσκο ακομα, να συγκρατηθει η κατάσταση.
Δεν ειδα να απαντας σε κεινους ομως, εμενα βρηκες να κουοτάρεις. Βρε τι σου κάνει η εμπάθεια και πως φαινεται!

Εμπάθεια προς εσένα για ποιο λόγο; μου έφαγες καμιά γκόμενα, μου έκανες χαλάστρα σε δουλειά ή είδα τις εξατμίσεις σου στο φανάρι;vantono έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 15:30
δεν εδειξα διάθεση εγω να ξεγυμνωσω τιποτα (οσο as easy as breathing μπορει να ξεγυμνωθει), αλλοι παραπανω/προηγουμενως ειναι αυτοι με εμφανή διαθεση να αρχίσουν να ξεγυμνωνουν (ορθώς). Εγω αντιθετως, θελησα να κανω μια παρεμβαση για να μη ξεφυγει το θεμα, και οσο ειναι φρέσκο ακομα, να συγκρατηθει η κατάσταση.
Δεν ειδα να απαντας σε κεινους ομως, εμενα βρηκες να κουοτάρεις. Βρε τι σου κάνει η εμπάθεια και πως φαινεται!
Ήσουν ο τελευταίος που πέταξε αυτή την ειρωνιούλα, γιαυτό στάθηκα σε εσένα.
Τώρα να απαντήσω στον σκίουρο το θεωρώ ανούσιο, όπως και θα θύμωνα αν με συνέκριναν με αυτόν.
εφόσον είναι τόσο εύκολο όσο η αναπνοή μπορείτε να το κάνετε, πάντα όμως μέσα στα πλαίσια της ευπρέπειας όπως αρμόζει σε μια τέτοια περίσταση και μέρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 14 Ιαν 2019, 15:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Golden Age
Εκφραστής της πνευματικης αντίστασης του Ελληνισμού. Καλό ταξίδι.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Γιατί φιλε; Επειδή δεν τραμπουκιζα παιδάκια στον Αγιο και μετά να κοκορεύομαι στο πχορουμ;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Ε δεν ξέρει ο Νώντας τώρα και ξες εσύ;Portia έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 14:30Περιεργο καθως επι Χουντας ειχε απολυθει απο το Λυκειο Μπαρμπικα, γιατι δεν ειχε δεχτει να εκφωνησει τον πανυγηρικο λογο των Συνταγματαρχαιων σε μια επετειο της 25ης Μαρτιου.Επαμεινώνδας έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 14:21Μεγάααααλη προσωπικότητα το κατοικίδιο του ΣΚΑΪ και νοσταλγός της χούντας. Καθηγηταράς "ιστορικός και φιλόλογος" (μέσης εκπαίδευσης).
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άξιος δάσκαλος.
Καλό του ταξίδι.
Καλό του ταξίδι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
RiP
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Αυτό δεν είναι ευφημισμός.
Η παραδοχή από τους Νεοναζί δεν είναι εύσημο.Golden Age έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 15:37Εκφραστής της πνευματικης αντίστασης του Ελληνισμού. Καλό ταξίδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 14 Ιαν 2019, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Σαφώς, άλλωστε η Κοσμοθεωρία του απείχε παρασάγγας από αυτήν του Ρένου Αποστολίδη ... δυνατό ανάρχι και δη άθεο ο τελευταίος ..μίστερ μαξ έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 13:53οκ, αλλά να ξερεις πως ειναι αρκετά δύσκολο για μένα.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
-
είχε γράψει έναν λίβελο ότι οι Αρβανίτες ηταν Ελληνες
-
- Παραπλήσια Θέματα