Γιατί πολλοί άντρες...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Γιατί πολλοί άντρες...
για την σκηνή μόνο, πες δεν ξέρουμε απο πού ειναι 

νύχτα, μου είσαι συμπαθής κι ελπίζω να το έχεις καταλάβει.
Αλλά δεν έχεις καταλάβει κάτι σημαντικό.
Το θέμα δεν ξεκίνησε όταν θέλησες ή δεν θέλησες να με εμπλέξεις εσύ αλλά από τη στιγμή που θέλησα να σε εμπλέξω εγώ.
Ποιον έπρεπε να εμπλέξω δηλαδή;
Εθνούληδες, χαοτικούς, σκιουρίνια, μπλακουλίνια και λοιπούς πολιτικοποιημένους που μου έχουν απευθύνει πολλές φορές μισογυνικά ή σεξιστικά σχόλια σε πολιτικά θέματα;
Για μένα έχεις μεγαλύτερη δυναμική από όλους αυτούς μαζί.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
αχχ σωστά, είχα ξεχάσει προς στιγμής πως είμαι πιόνι η χαζούλα : )))
καφεδάκι να κεράσω; έφτιαξα και πολύ ωραία κουλουράκια
με σουσάμι και κανέλλα
αλλά πρώτα θα καταπίνεις και μετά θα κάνεις κωλοτούμπες, οκ;
καφεδάκι να κεράσω; έφτιαξα και πολύ ωραία κουλουράκια
με σουσάμι και κανέλλα
αλλά πρώτα θα καταπίνεις και μετά θα κάνεις κωλοτούμπες, οκ;

κοίτα που θα βγάλουν και άκρη τώρα. Γυναίκες, αξιοθαύμαστες. 

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δαιμονισμένο είναι;;enterprise-psi έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 13:38Γιατι είναι σεξισμός, ο ενθουσιασμός μας, πολλές φορές με άναρθρες κραυγές, στα περιφερόμενα κωλαρακια;
ε οχι δεν θα το χάσουμε και «αυτό»SpoilerShow
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Όχι, είναι μια οπτική μεταφορά του: "τα γαμήσαμε όλα"!Gherschaagk έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 15:05Δαιμονισμένο είναι;;enterprise-psi έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 13:38Γιατι είναι σεξισμός, ο ενθουσιασμός μας, πολλές φορές με άναρθρες κραυγές, στα περιφερόμενα κωλαρακια;
ε οχι δεν θα το χάσουμε και «αυτό»SpoilerShow
the end
Αααα τότε αλλάζει το πράγμα κύριε και πάμε στα εξής:the comet the course the tail έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 13:23
και γω τον έχω γνωρίσει αγαπητή. τον έχω επισκεφθεί στο χώρο του και έχουμε συνευρεθεί και σε δείπνο. μάλλον δεν θα με θυμάται καλά και τι ζόρικος που είμαι...
εν τω μεταξύ, σχετικά με το θέμα του άβαταρ, για να κλείσουμε, νομίζω πως το τρολλινγκ θα πρέπει να έχει κάποια όρια.
α) η ελλιπής ή επιλεκτική αντίληψη δεν είναι υπόθεση αλλά βεβαιότητα
β) είστε συκοφάντης
γ) θέλατε απλώς να χαλάσετε το νήμα

με τους άλλους 150 μπορεί να συμβαίνει το εξής απλό. Ο βιααστής ήταν άγνωστος στην κοπέλα και δεν μπορούν να τον βρούν για να ταυτοποιήσουν τον βιαστή. Μπορεί και να συμβαίνει το ότι, επειδή πολλές γυναίκες αισθάνονται αηδία σε βαθμό που πιθανόν δεν μπορεί να φανταστεί ένας άντρας, πηγαίνουν και κάνουν μπάνιο με αποτέλεσμα να πιστοποιείται μεν ο βιασμός τους απ τον ιατροδικαστή (πληγές κλπ) αλλά να μην υπάρχει επαρκές δείγμα ντιενέι του δράστη.Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 13:59
καταρχην κοιτα το κοκκινο. τι συμβαινει με τους αλλους 150;
δεν ηταν βιασμοι; ηταν, αλλα κανουν πισω οι βιασμενες;
τωρα κοιτα το μπλε. κοιτα καλα τα νουμερα. 11.6% εχουν πεσει θυματα βιασμου. απο αυτες 6+4 φυση και παρα φυση συνουσια, και 15 στοματικο.
συνολικα 25 στις 1000. 0.025% οι υπολοιπες αδιευκρινιστη ασελγη πραξη, η αποπειρα. δυστυχως, με τα σημερινα δεδομενα, οπου οι φεμιναζουδες μεχρι και το κοιταγμα το ονομαζουν βιασμο, δυσκολευομαι να πιστεψω οτι στις παραπανω συνεβη στ αληθεια κατι κακο, και δεν λενε απλα κοτσανες τυπου "με ακολουθουσε καποιος τη νυχτα, αρα αποπειρα βιασμου. με κοιταγε καποιος στα βυζια, αρα ασελγη πραξη"
Γενικότερα για να φτάσει ένας βιασμός σε καταδίκη δεν ειναι εύκολο, πρέπει να ακολουθηθεί πολύ συγκεκριμένη διαδικασία, όπως το θύμα να μεταβεί απευθείας σε αστυνομικό τμήμα, να ζητήσει ιατροδικαστική εξέταση, να βάλει τα ρουχαλάκια της σε σακούλα και λοιπά. Ελάχιστες γνωρίζουν τη διαδικασία κι ακόμα κι αν την γνωρίζουν τα συναισθήματα είναι τόσο συντριπτικά και σαρωτικά που το τελευταίο που θες είναι να πας σε ενα τμήμα και να το αναλύσεις στους αστυνομικούς ή να αφήσεις οποιονδήποτε άλλον άντρα να σ αγγίξει, ακόμα και ιατροδικαστή. Αν είχε μπει κάποιος απο εσάς στον κόπο να διαβάσει για την ψυχολογία των βιασμένων γυναικών θα ήξερε ότι ελάχιστες έχουν το ψυχικό σθένος να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία. Αν θέλετε, μπορείτε να φανταστείτε τί θα κάνατε εσείς στη θέση τους, αν και δεν νομίζω ότι θα το κάνετε κατα το δυνατόν αντικειμενικά.
Τώρα τα υπόλοιπα που λέτε είναι σχεδόν εξοργιστικά. Οι περιπτώσεις των γυναικών που θεωρούν το κοίταγμα βιασμό (σας έχω ζητήσει ήδη κάποια αντίστοιχη δημοσίευση γυναικός απο δώ μέσα, αφού ισχυριστήκατε ότι βιάζουμε τη λογική στο φόρουμ) είναι ελάχιστες.
Δεν ζούμε σε μια χώρα όπου η βιασθείσα αντιμετωπίζεται με τον σωστό τρόπο αλλά σε μια χώρα όπου το θύμα "τά θελε" ή υποτιμάται ο βιασμός της όπως υποτιμάτε εσείς καλή ώρα. Κοινώς, μια γυναίκα που παραδέχεται βιασμό στην Ελλάδα και μάλιστα ανώνυμα δεν έχει κάποιο όφελος για να το κάνει. Απλώς λέει τί της συνέβη.
Ο τίτλος του νήματος πρέπει να αλλαχτεί σε: Γιατί οι γυναίκες τρώγονται μεταξύ τους; Οι μισογύνηδες δεν χρειάζονται, οι γυναίκες βγάζουν μόνες τους τα μάτια τους.
- Sid Vicious
ααααα τώρα κατάλαβαthe comet the course the tail έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 13:23και γω τον έχω γνωρίσει αγαπητή. τον έχω επισκεφθεί στο χώρο του και έχουμε συνευρεθεί και σε δείπνο. μάλλον δεν θα με θυμάται καλά και τι ζόρικος που είμαι...Ίφιδα έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 13:19Πολύ πιθανό κύριε Κομήτη, πολύ πιθανό. Βέβαια εγώ γνωρίζω τον Σιντ και εκτός φόρουμ, σαν άνθρωπο, οπότε σκεφτείτε την πιθανότητα να έχετε εσείς ελλιπή ή επιλεκτική αντίληψη της πραγματικότητας κύριέ μου. Απλώς σκεφτείτε το, δε ζητάω θαύματα, παραδοχές και τα τοιαύτα.the comet the course the tail έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 12:27
έχετε ελλιπή ή επιλεκτική αντίληψη της πραγματικότητας κυρία μου...
Αντίο, στο καλό!
εν τω μεταξύ, σχετικά με το θέμα του άβαταρ, για να κλείσουμε, νομίζω πως το τρολλινγκ θα πρέπει να έχει κάποια όρια.

εγω ενα ησυχο χαμογελαστό παιδάκι θυμάμαι παντως. Μαλάκες να το κόψετε το φορουμ γιατι σας αγριεύει και φαντάζεστε πως είστε ζόρικοι κομήτες.
Σχετικά με το υπέροχο πανέμορφο γλυκό και χαριτωμένο άβαταρ μου, βλέπω οτι η καμμενη πρεζογιάφκα έχει αναβαθμισθει σε κάποια ιερά αγελάδα του ιτιαιτιαλουλουδιασμου.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Για παλιοτερα λεω, 15-20 χρονια πριν, καθοντουσταν μέχρι και κατι τριμηνα τα καλοκαιρια.
ε ναι ρε, πως θα είμαι; κατσούφης; με τόσες κυρίες τριγύρω; τεσπά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία αναφορών σε real life ζητήματα.Sid Vicious έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 15:45
ααααα τώρα κατάλαβα
εγω ενα ησυχο χαμογελαστό παιδάκι θυμάμαι παντως. Μαλάκες να το κόψετε το φορουμ γιατι σας αγριεύει και φαντάζεστε πως είστε ζόρικοι κομήτες.
Σχετικά με το υπέροχο πανέμορφο γλυκό και χαριτωμένο άβαταρ μου, βλέπω οτι η καμμενη πρεζογιάφκα έχει αναβαθμισθει σε κάποια ιερά αγελάδα του ιτιαιτιαλουλουδιασμου.
απλά θα πώ ότι μερικοί έχετε χαζέψει τελείως. καλά ανέφερε κάποιος κάτι για γεράματα.
έχετε χάσει την αίσθηση του χιούμορ, του σαρκασμού, του καλοπροαίρετου τρόλλινγκ κλπ....

- Sid Vicious
the comet the course the tail έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 15:55έχετε χάσει την αίσθηση του χιούμορ, του σαρκασμού, του καλοπροαίρετου τρόλλινγκ κλπ....

Κύριε Τέλη (χαϊδευτικό του Δεκομετδεκερσδετέλης και...όχι...κομήτης...όπου ισως θελησαν να ειρωνευτουν την περιοδικοτητα των εμφανισεων σας στον ορίζοντα)the comet the course the tail έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 12:33και κάτι άλλο... έχω ζητήσει από τον Ασημάκη να ανοίξει νήμα "Παρατηρητήριο Γυναικών (πχορουμ)"
Σας εξήγησα οτι η καλύτερη θεση για εγκατάσταση του Παρατηρητήριου μας ειναι στον Βορρά και άμα δεν δυναστε να ταξιδεψετε προς τα εκεί μια και μονο φορά, πώς αξιωνετε απο μενα να επιβλεψω και κοτζάμ οικοδομικές εργασίες.
Προχωράμε στο θεμα με το ειδικό δικαστήριο αβαταρ, όπως αυτο καθοριστηκε στην χθεσινή μας συνεδρίαση με σταθερά μέλη έδρας. Η απόφαση μας είναι:
1.οτι δεν μας νοιαζει που κανείς δεν μας ρώτησε ποια ειναι η απόφαση μας
2.Ζητάμε περισσότερες πληροφορίες για την κατάληψη που κάηκε γιατι δεν γνωρίσουμε περί τίνος πρόκειται. Προσωπικως εχω γνωρίσει αγνα παιδάκια που καταπατουσαν μεν δημοσια περιουσία αλλα μόνο συγκίνηση σε έπιανε με τα μικρά αλλα αξιολογα πραγματάκια που τελουσαν εντός (ασχέτως αν σε ελάχιστα μεγαλύτερη κλίμακα, θα γκρεμιζονταν απο μονα τους). Και άλλες καταλήψεις ψευτοτραμπουκων που αν τους εκαιγαν τις μη επανδρωμενες εγκαταστάσεις (προφανώς άλλοι τραμπουκοι), δεν θα με πείραζε. Επειδή οι καιροί ειναι άγριοι και οι συνειρμοι ανεξελεγκτοι, θα προτιμούσα βεβαια να βάλω για αβαταρ ενα πηρουνι που μαλακιζεται (που λεει ο λογος, δεν ειμαι τοοσο κακογουστος) παρα φλεγομενο κτίριο για αβαταρ. Τώρα επι του πρακτεου:
Ο βασικός κατηγορούμενος κ.Σιντ απαλλασσεται κατά πλειοψηφία διότι ανέφερε πολλακις στην απολογία του αθλητική ομάδα, οποτε αφού ασχολείται με αθλητικά, κρίνεται οτι πρεπει να παραπεμφθει σε δικαστήριο ανηλίκων και ως τοτε να παίζει ελευθερος με τα στρατιωτακια του σπιτι και να του ετοιμάζεται 3 φορες την ημέρα γάλα, με κονφλεικς,σοκολάτα και οτι αλλη λιχουδιά θελήσει.
3.Η καΝύχτα προαβιβαζεται σε κατάσκοπο-γκέισα για να γλιτώσουμε και απο τις μουσικές της επιλογές.
4. Ο κ.Τέλης προσκαλειται στα εγκαίνια του παρατηρητηριου γυναικών εις το ταχυφαγειο του κ.Σιντ όπου θα προβληθεί η ταινία: Γυναίκες που περάσατε απο εδώ.
5.Η κα. Ναιδα να βάλει φωτια σε όλη την συλλογή αβαταρ της
6.Η κα.Ιφιδα να γραψει 50φορες στο τετράδιο της ολα τα μελη του πλανητικου μας συστήματος και την φράση : Δεν θα ξαναχειροκροτησω επιλογή σύριζα για υπ εθ αμύνης, κομματοσκυλο παλι διαλεξανε.
7.ο κΣιντ να αναλάβει την δωρεάν σίτιση μου στην συμπρωτευουσα καθότι εχω φιλοξενήσει κουκουβάγια στο εξοχικό και τα έφαγα ολα σε χλωρίνες και αποσμητικά χώρου μετα την λήξη της συγκατοικησης.
έτσι μπράβο. να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους...2019 έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 16:04Κύριε Τέλη (χαϊδευτικό του Δεκομετδεκερσδετέλης και...όχι...κομήτης...όπου ισως θελησαν να ειρωνευτουν την περιοδικοτητα των εμφανισεων σας στον ορίζοντα)the comet the course the tail έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 12:33και κάτι άλλο... έχω ζητήσει από τον Ασημάκη να ανοίξει νήμα "Παρατηρητήριο Γυναικών (πχορουμ)"
Σας εξήγησα οτι η καλύτερη θεση για εγκατάσταση του Παρατηρητήριου μας ειναι στον Βορρά και άμα δεν δυναστε να ταξιδεψετε προς τα εκεί μια και μονο φορά, πώς αξιωνετε απο μενα να επιβλεψω και κοτζάμ οικοδομικές εργασίες.
Προχωράμε στο θεμα με το ειδικό δικαστήριο αβαταρ, όπως αυτο καθοριστηκε στην χθεσινή μας συνεδρίαση με σταθερά μέλη έδρας. Η απόφαση μας είναι:
1.οτι δεν μας νοιαζει που κανείς δεν μας ρώτησε ποια ειναι η απόφαση μας
2.Ζητάμε περισσότερες πληροφορίες για την κατάληψη που κάηκε γιατι δεν γνωρίσουμε περί τίνος πρόκειται. Προσωπικως εχω γνωρίσει αγνα παιδάκια που καταπατουσαν μεν δημοσια περιουσία αλλα μόνο συγκίνηση σε έπιανε με τα μικρά αλλα αξιολογα πραγματάκια που τελουσαν εντός (ασχέτως αν σε ελάχιστα μεγαλύτερη κλίμακα, θα γκρεμιζονταν απο μονα τους). Και άλλες καταλήψεις ψευτοτραμπουκων που αν τους εκαιγαν τις μη επανδρωμενες εγκαταστάσεις (προφανώς άλλοι τραμπουκοι), δεν θα με πείραζε. Επειδή οι καιροί ειναι άγριοι και οι συνειρμοι ανεξελεγκτοι, θα προτιμούσα βεβαια να βάλω για αβαταρ ενα πηρουνι που μαλακιζεται (που λεει ο λογος, δεν ειμαι τοοσο κακογουστος) παρα φλεγομενο κτίριο για αβαταρ. Τώρα επι του πρακτεου:
Ο βασικός κατηγορούμενος κ.Σιντ απαλλασσεται κατά πλειοψηφία διότι ανέφερε πολλακις στην απολογία του αθλητική ομάδα, οποτε αφού ασχολείται με αθλητικά, κρίνεται οτι πρεπει να παραπεμφθει σε δικαστήριο ανηλίκων και ως τοτε να παίζει ελευθερος με τα στρατιωτακια του σπιτι και να του ετοιμάζεται 3 φορες την ημέρα γάλα, με κονφλεικς,σοκολάτα και οτι αλλη λιχουδιά θελήσει.
3.Η καΝύχτα προαβιβαζεται σε κατάσκοπο-γκέισα για να γλιτώσουμε και απο τις μουσικές της επιλογές.
4. Ο κ.Τέλης προσκαλειται στα εγκαίνια του παρατηρητηριου γυναικών εις το ταχυφαγειο του κ.Σιντ όπου θα προβληθεί η ταινία: Γυναίκες που περάσατε απο εδώ.
5.Η κα. Ναιδα να βάλει φωτια σε όλη την συλλογή αβαταρ της
6.Η κα.Ιφιδα να γραψει 50φορες στο τετράδιο της ολα τα μελη του πλανητικου μας συστήματος και την φράση : Δεν θα ξαναχειροκροτησω επιλογή σύριζα για υπ εθ αμύνης, κομματοσκυλο παλι διαλεξανε.
7.ο κΣιντ να αναλάβει την δωρεάν σίτιση μου στην συμπρωτευουσα καθότι εχω φιλοξενήσει κουκουβάγια στο εξοχικό και τα έφαγα ολα σε χλωρίνες και αποσμητικά χώρου μετα την λήξη της συγκατοικησης.
όσο για την έγερση του παρατηρητρητρητηρίου (τρεις τίγρεις και τρία τιγράκια) θέλω να μιλήσουμε ιδιαιτέρως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι άντρες...
από Καραμελίτσα » 13 Μάιος 2024, 20:06 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 8 Απαντήσεις
- 746 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
27 Μάιος 2024, 18:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι άντρες δεν διαβάζουν;
από Καραμελίτσα » 01 Μάιος 2024, 13:18 » σε Λογοτεχνία - 174 Απαντήσεις
- 5338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
04 Μάιος 2024, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρειάζονται οι άντρες τις γυναίκες;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 18 Φεβ 2025, 11:23 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 12 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
18 Φεβ 2025, 17:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στυτική δυσλειτουργία. Ας μιλήσουμε σαν άντρες.
από Γενιά της Αμαρτίας » 30 Δεκ 2023, 19:52 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας
30 Δεκ 2023, 19:52
-