Με αυτη τη συνταγματικη αλλαγη θα μπουν σε ΝΑΤΟ και ΕΕ.
Τους συμφερει να την καταργησουν;
.
SuperRogue έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:21λολ.
-Έκανες copy paste μερικά κυβερνητικά έντυπα.
-Επέδειξες πολιτικό αυτισμό κάνοντας ότι δεν βλέπεις τις δηλώσεις του Καραμανλή
-Κάνεις ότι δεν βλέπεις πως οι συριζανέλ κέρδισαν 2.2 εκ ψήφους σε μη ομαλές δημοκρατικές συνθήκες επειδή ο σαμαράς δεν βρήκε 180 βουλευτές.
γιατί θα τους αποβάλλουν από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ?
Επομένως δεν ξέρεις τι γράφεις.under έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:10Η Μπακογιαννη και ο Μητσοτακης λενε αυτα που ελεγε η ΝΔ και στο Βουκουρεστι.brb και tyt έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:00Αμφισβητείς την Μπακογιάννη και τον Κούλη; Πιο πάνω έβαλε κάποιος βίντεο με τον Κούλη που το λέει.
Όχι, μου απάντησες μέσω Ντόρας. Τις δηλώσεις του Καραμανλή δεν τις σχολίασες (και δεν θα σχολιάσεις γιατί δεν σε παίρνει.)
μίστερ μαξ έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:21Ξεδιπλώνεται σε ολο το λήμμα η εθνοπροδοσία των ΝΔκρατών. Ακομη και αν ο Αλέξης επαιρνε τα Σκοπια και οι Σερβοι ένα μικρο κομμάτι, τα ΝΔουλικα θα έλεγαν "ναι, γιατι δεν πήρε και αυτό το κωλοχώρι;"
Ό,τι γουστάρουν κάνουν με το σύνταγμά τους. Στα παπάρια των νατοϊκών και των ευρωπαίων που τους αναγνώρισαν με σκέτο το Μακεδονία.
Επομενως δεν ξερεις αναγνωση ή εχεις προβλημα αντιληψης.brb και tyt έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:23Επομένως δεν ξέρεις τι γράφεις.under έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:10Η Μπακογιαννη και ο Μητσοτακης λενε αυτα που ελεγε η ΝΔ και στο Βουκουρεστι.brb και tyt έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:00Αμφισβητείς την Μπακογιάννη και τον Κούλη; Πιο πάνω έβαλε κάποιος βίντεο με τον Κούλη που το λέει.
SuperRogue έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:25Όχι, μου απάντησες μέσω Ντόρας. Τις δηλώσεις του Καραμανλή δεν τις σχολίασες (και δεν θα σχολιάσεις γιατί δεν σε παίρνει.)
Εσύ υποστηρίζεις τα συμφέροντα των Σκοπιανών που είναι η ένταξή τους σε ΝΑΤΟ και ΕΕ με σκοπό τη σωτηρία τους και την μετέπειτα συνταγματική τους αναθεώρηση.Αρίστος έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:25μίστερ μαξ έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:21Ξεδιπλώνεται σε ολο το λήμμα η εθνοπροδοσία των ΝΔκρατών. Ακομη και αν ο Αλέξης επαιρνε τα Σκοπια και οι Σερβοι ένα μικρο κομμάτι, τα ΝΔουλικα θα έλεγαν "ναι, γιατι δεν πήρε και αυτό το κωλοχώρι;"
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.
Και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι οσοι μιλανε για προδοτες στη ΣΥμφωνια δεν καταλαβαινουν οτι υποστηριζουν αθελα τους τα συμφεροντα των Τουρκων και των αρχαιογκαγκαδων Σκοπιανων εθνικιστων.
.
Δεν εχω διαβασει ολο το θεμα και σιγα μην το κανω,Ομως αυτη η καραμελα οποιος ΔΕΝ βριζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ την κυνβερνηση,η ακομα και να στηριζει κυβερνηση,θα πρεπει να πληρωνεται για να το κανει αυτο,παρα εχει γινει αηδια.
Σου λέει δεν ήταν δικιά του γραμμή.Αρίστος έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:27SuperRogue έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:25Όχι, μου απάντησες μέσω Ντόρας. Τις δηλώσεις του Καραμανλή δεν τις σχολίασες (και δεν θα σχολιάσεις γιατί δεν σε παίρνει.)
ΤΡΑΓΙΚΕΣ οι δηλωσεις Καραμανλη, σε πληρη αρνηση της πραγματικοτητας.
Προσωπικα απογοητευθηκα επειδη δειλιασε για το πιθανο κοστος που θα ειχε στους νεοδημοκρατες της Μακεδονιας και δεν υπερασπιστηκε τη ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ πολιτικη που ακολουθουσε ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ο Κοτζιας.
.