Κι εγώ τη θυμάμαι την Ιστορία του Καργάκου.

εκανε και κακο στο ιστοριαααα που εγκω το αγαπω πολυLugozzi έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:08έκανε και φροντιστύρεια!!1!1!Nero έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 19:57Ναι δε λέω,απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσα να κρατήσω τους τύπους γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος έκανε,και θεωρώ ότι θα συνεχίσει να κάνει μεγάλο κακό σε κάτι που προσωπικά αγαπώ πολύ,και όπως είπα,οι ιδέες του είναι μόνο ένα σκέλος και το άλλο είναι ότι έθιγε την ιδιότητα του ιστορικού για καθαρά προσωπικό,οικονομικό όφελος,κάτι που γέννησε πολλούς μιμητές. Οι ιδέες του δε μου ήταν αρεστές αλλά θα μπορούσα να τις ανεχτώ αν δεν τις προωθούσε με τον τρόπο που τις προωθούσε και επέτρεπε και σε "έμενα" να κάνω αυτό που κάνω.hellegennes έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 19:49
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα να επιτεθώ στις ιδέες και τα γραφόμενά του, απλώς και μόνο επειδή μόλις πέθανε. Η μνήμη του ως άνθρωπος είναι σεβαστή και σαν προσωπικότητα μπορεί να ήταν αξιαγάπητος και αξιοπρεπής. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε δικαίωμα να μιλήσουμε για το έργο του.
Πηγαιναν συμμαθητες μου εκει, αλλα μαλλον δεν τον προλαβαν.Beria έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 17:44Στον ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΟρέστης 35 έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 17:02Που διδασκε;Beria έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 16:23Ο Σαράντος Καργάκος υπήρξε ο καλύτερος καθηγητής Φροντιστηρίων για Έκθεση και Ιστορία
Τα χρόνια του 70 και του 80 θεωρούνταν πολύ αριστερός. Τα τελευταία χρόνια υποστήριξε πιο συντηρητικές απόψεις, με πάθος.
Όσοι πέρασαν από τα μαθήματά του έχουν να λένε για την ευρυμάθειά του και τη μεταδοτικότητα του
Εσύ πάντως δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε κατηγορήσει κανείς ότι αγαπάς την ιστορία ή την γλώσσα.under έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 21:03εκανε και κακο στο ιστοριαααα που εγκω το αγαπω πολυLugozzi έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 20:08έκανε και φροντιστύρεια!!1!1!Nero έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 19:57
Ναι δε λέω,απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσα να κρατήσω τους τύπους γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος έκανε,και θεωρώ ότι θα συνεχίσει να κάνει μεγάλο κακό σε κάτι που προσωπικά αγαπώ πολύ,και όπως είπα,οι ιδέες του είναι μόνο ένα σκέλος και το άλλο είναι ότι έθιγε την ιδιότητα του ιστορικού για καθαρά προσωπικό,οικονομικό όφελος,κάτι που γέννησε πολλούς μιμητές. Οι ιδέες του δε μου ήταν αρεστές αλλά θα μπορούσα να τις ανεχτώ αν δεν τις προωθούσε με τον τρόπο που τις προωθούσε και επέτρεπε και σε "έμενα" να κάνω αυτό που κάνω.
Ειπες κατι σωστο.Δεν αγαπαω τις πιπες που αρεσουν σε εσας.hellegennes έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 23:35Εσύ πάντως δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε κατηγορήσει κανείς ότι αγαπάς την ιστορία ή την γλώσσα.
Γιατί;
Εννοείται, γιατί η ιστορία και η γλώσσα αφορούν μόνο νοήμονα όντα.under έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 23:40Ειπες κατι σωστο.Δεν αγαπαω τις πιπες που αρεσουν σε εσας.hellegennes έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 23:35Εσύ πάντως δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε κατηγορήσει κανείς ότι αγαπάς την ιστορία ή την γλώσσα.
Σωστο.Πες μας τωρα που εκανε κακο στην Ιστορια και τη γλωσσα ο Καργακος.hellegennes έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 00:20Εννοείται, γιατί η ιστορία και η γλώσσα αφορούν μόνο νοήμονα όντα.under έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 23:40Ειπες κατι σωστο.Δεν αγαπαω τις πιπες που αρεσουν σε εσας.hellegennes έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 23:35Εσύ πάντως δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε κατηγορήσει κανείς ότι αγαπάς την ιστορία ή την γλώσσα.
Κακό στη Γλώσσα;under έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 00:21Σωστο.Πες μας τωρα που εκανε κακο στην Ιστορια και τη γλωσσα ο Καργακος.hellegennes έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 00:20Εννοείται, γιατί η ιστορία και η γλώσσα αφορούν μόνο νοήμονα όντα.
Και στην γλώσσα ταυτίστηκε με την ίδια πλευρά.Beria έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 00:24Κακό στη Γλώσσα;under έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 00:21Σωστο.Πες μας τωρα που εκανε κακο στην Ιστορια και τη γλωσσα ο Καργακος.hellegennes έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 00:20
Εννοείται, γιατί η ιστορία και η γλώσσα αφορούν μόνο νοήμονα όντα.
Ο Καργάκος;
Κι άντε πες ότι στην Ιστορία ταυτίστηκε με μια ελληνοκεντρική θεώρηση, στη γλώσσα γιατί;
Κακοοοοοοο
το ποιο;OrderAndChaos έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 23:54Μεγάλος φιλόλογος, ναι. Τώρα όσον αφορά την ιδιότητα του ιστορικού αγαπηθηκε από πολλούς επειδή υποστήριζε φανατικά το ελληνοχριστιανικό εθνικό αφήγημα. Επίσης κανένας δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για το ήθος του. Δεν υπήρξε ποτέ ούτε χυδαίος ούτε γλίτσας.