Καλά του λες, ας επενδύσει να εκπαιδεύσει σκύλο να βρίσκει τρούφες και να πάρει τα βουνά μιας και τους έχει και κάποια αδυναμία.Ερμής έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 16:17Α ναι έτσι. Αν πρέπει δλδ να φυτέψεις δέντρα για να πάρεις(ισως) σε μια δεκαετία σοδειά. Αλλά είπες θα είναι για την καβλάντα σου οπότε οκ.
Μεγάλα όνειρα.
Re: Μεγάλα όνειρα.
the end
για πες

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χουργιατς την 14 Ιαν 2019, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να εχω λεφτα,να πηγαίνω καθε σαββατοκύριακο στο εξοχικο μου κάπου στη Χαλκιδική στο πρώτο πόδι,να επιστρέφω μεσοβδόμαδα στο διαμέρισμα μου στη Κηφισια,να γυρίσω όλα τα Ελληνικά νησια και όλα τα Αρχαιολογικά Μνημεια και γενικά να γυρίσω όλη τη Γη. 

Nasos Miltiadis έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 00:07Να εχω λεφτα,να πηγαίνω καθε σαββατοκύριακο στο εξοχικο μου κάπου στη Χαλκιδική στο πρώτο πόδι,να επιστρέφω μεσοβδόμαδα στο διαμέρισμα μου στη Κηφισια,να γυρίσω όλα τα Ελληνικά νησια και όλα τα Αρχαιολογικά Μνημεια και γενικά να γυρίσω όλη τη Γη.
...δηλαδή το όνειρό σου είναι να είσαι όλη την ώρα με τις βαλίτσες στο χέρι;

the comet the course the tail έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 11:02τα λόγια μου είναι τόσο απλά
όταν περπατώ και μ' αγαπάς βαθιά
τα λόγια μου είναι τόσο τρελά
όσο αφήνω την καρδιά μου να μιλά
πόση γαλήνη βρήκα έτσι απλά
γι' αυτό τα όνειρά μου είναι πια μικρά....
...
το μόνο που κατάλαβα είναι πως ονειρεύεσαι να μπορέσεις να γράψεις ποίηση που διαβάζεται

Αν έχεις και μπόλικο χρήμα στις κουβαλάνε.Χουργιατς έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 00:10Nasos Miltiadis έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 00:07Να εχω λεφτα,να πηγαίνω καθε σαββατοκύριακο στο εξοχικο μου κάπου στη Χαλκιδική στο πρώτο πόδι,να επιστρέφω μεσοβδόμαδα στο διαμέρισμα μου στη Κηφισια,να γυρίσω όλα τα Ελληνικά νησια και όλα τα Αρχαιολογικά Μνημεια και γενικά να γυρίσω όλη τη Γη.
the end
Αναγκαστικά μάλλον,ειδικά για νησιά και εξωτερικόΧουργιατς έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 00:10Nasos Miltiadis έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 00:07Να εχω λεφτα,να πηγαίνω καθε σαββατοκύριακο στο εξοχικο μου κάπου στη Χαλκιδική στο πρώτο πόδι,να επιστρέφω μεσοβδόμαδα στο διαμέρισμα μου στη Κηφισια,να γυρίσω όλα τα Ελληνικά νησια και όλα τα Αρχαιολογικά Μνημεια και γενικά να γυρίσω όλη τη Γη.
Πάνας έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 00:14Αν έχεις και μπόλικο χρήμα στις κουβαλάνε.Χουργιατς έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 00:10Nasos Miltiadis έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 00:07Να εχω λεφτα,να πηγαίνω καθε σαββατοκύριακο στο εξοχικο μου κάπου στη Χαλκιδική στο πρώτο πόδι,να επιστρέφω μεσοβδόμαδα στο διαμέρισμα μου στη Κηφισια,να γυρίσω όλα τα Ελληνικά νησια και όλα τα Αρχαιολογικά Μνημεια και γενικά να γυρίσω όλη τη Γη.

Εμένα μ' άρεσε πάντως.Χουργιατς έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 00:12the comet the course the tail έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 11:02τα λόγια μου είναι τόσο απλά
...
το μόνο που κατάλαβα είναι πως ονειρεύεσαι να μπορέσεις να γράψεις ποίηση που διαβάζεται

-
- Phorum.gr user: independent_44
Θα ηθελα να παω μια φορά στην Ιαπωνία , έτσι μου 'χει κολλήσει.
είναι οι στίχοι από αυτό:Χουργιατς έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 00:12the comet the course the tail έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 11:02τα λόγια μου είναι τόσο απλά
...

Να πας. Γαμεί.independent_44 έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 00:30Θα ηθελα να παω μια φορά στην Ιαπωνία , έτσι μου 'χει κολλήσει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είδατε ποτέ ερωτικά όνειρα με συμμαθητές/συμμαθήτριές σας;
από Εκτωρ » 15 Σεπ 2023, 12:06 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 12 Απαντήσεις
- 1005 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
18 Σεπ 2023, 17:35
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
17 Απρ 2025, 20:41
-