Γιατί πολλοί άντρες...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Γιατί πολλοί άντρες...
ρε φίλε εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα. Πες τα σαν εσθήρ ή σαν συς να μπερδευτούμε και άλλο.
βασικά λάθος, είναι ώρα να βγάλεις τον γραφικό απο το τσεπάκι.
δεν τα εννοούσα, παρεξήγηση κλπ
δεν τα εννοούσα, παρεξήγηση κλπ

Κύριε δεν υπαρχει περα, δεν υπαρχει περαthe comet the course the tail έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 08:16καλά ρε Ασημάκη... πέρα από το θέμα με τη νύχτα...
πώς κατάφερες και τσακώθηκες ή τέλος πάντων έχεις προηγούμενα με τόσες κυρίες;
Όλοι, άνδρες, γυναίκες,σουβλατζηδες, οφείλουν να έχουν κακαλα και να υπερασπιζονται τις δηλώσεις τους
Τα υπολοιπα ειναι δευτερευοντα στον παροντα χρονο
(δεν είναι τόσες όσες διαφαινεται)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 2019 την 15 Ιαν 2019, 08:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν προλαβα μανμου, έπαιξε πρωτη το χαρτι η νύχτα
Εγω δεν ξερω περαιτέρω, μπορει να ηταν παρεξήγηση κλπ
Χιχιχι
Με αυτό το username ομολογώ πως όχι .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Με αλλο; μην αφήνουμε σκιές, ειναι πονηροι καιροι
Για να σε βοηθήσω, με έχεις μπερδέψει με οχυρωμενη μιζέρια
Εκει σου έριξα δυο τρεις βαριές κουβέντες αλλα αν θυμασαι επέμενες οτι ειμαι αυτος και οτι κοιτάζω τους ανθρώπους στο τρενο οταν δεν με κοιτάζουν κλπ (λολ)
Έπαιξε καμια υποτίμηση του φυλου σου ομως;
Εκει σου έριξα δυο τρεις βαριές κουβέντες αλλα αν θυμασαι επέμενες οτι ειμαι αυτος και οτι κοιτάζω τους ανθρώπους στο τρενο οταν δεν με κοιτάζουν κλπ (λολ)
Έπαιξε καμια υποτίμηση του φυλου σου ομως;
Πάντως μπορούμε παντα να επανορθωσουμε χιχιχι
μόνο εγώ δεν ειχα καταλάβει οτι υπήρχαν γυναίκες στο φόρουμ τελικά ε; Γι'αυτό δεν είχα καταλάβει όσο υπέροχο ήταν παλιά, νόμιζα τώρα είχε ομορφύνει.
Δεν υπάρχουν, εχεις εισελθει σε τοπικ-κοινωνιολογικο πείραμα
Τουλάχιστον ο γραφικός ειναι λιαρδα, οι άλλοι γιατι ψευδονται;;;;
Που να ξέρω ποιος απ' όλους είσαι;
Μην είσαι ο τύπος που είχε κολλήσει με μια φράση μου, κι έπαθε αμόκ και με έβριζε;
Μην είσαι ο άλλος που είχε κολλήσει γενικότερα και μ' έβριζε;
Μην είσαι εκείνος που μου έλεγε βρωμογαλα(σα δεν ντρέπεται

Μην είσαι εκείνος με την διακοσμητική διάθεση για μένα και το σόι μου;
Μην είσαι εκείνος ο 25αρης με τους 28cm?(σαν δεν ντρέπεται δεν μου ξαναστείλε

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οχι δεν ειμαι κανένας απο αυτούς αλλα για να ειμαστε κύριοι, πες νικνειμς να συγκριθουν με την ip μου
Δεν είσαι κανένας απ' αυτούς;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εδώ σε έχασα δεν καταλαβαίνω, οι γυναίκες είναι το Παν, τον αέρα θα κοπανάμε;
το σκεφτόμουν αυτό όταν διάβαζα την ίφιδα να λέει οτι μας παρατηρεί για να βγάλει συμπέρασματα.

Ειναι φορές που νιώθω οτι σε κάθε τόπικ τρέχουν τόσα πειράματα, που ίσως όλοι είμαστε ερευνητές, ίσως δεν υπάρχουν εθελοντές. Υπάρχει πρόβλημα τον εργάτη πεδίου, που έλεγε ο Πολυδωρας.
κατα τα άλλα, ένας σοφός διδάσκαλος που συχνά συζητά με την νάιδα έχει πει οτι αν πεις μία λέξη, πάει. Την ειπες πριν, χάρου την ζωή στο φόρουμ όσο προλαβαίνεις ήρεμα, κυρίως τις γυναίκες του, που είναι φοβερές.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι άντρες...
από Καραμελίτσα » 13 Μάιος 2024, 20:06 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 8 Απαντήσεις
- 746 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
27 Μάιος 2024, 18:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι άντρες δεν διαβάζουν;
από Καραμελίτσα » 01 Μάιος 2024, 13:18 » σε Λογοτεχνία - 174 Απαντήσεις
- 5334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
04 Μάιος 2024, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρειάζονται οι άντρες τις γυναίκες;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 18 Φεβ 2025, 11:23 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 12 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
18 Φεβ 2025, 17:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στυτική δυσλειτουργία. Ας μιλήσουμε σαν άντρες.
από Γενιά της Αμαρτίας » 30 Δεκ 2023, 19:52 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 632 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας
30 Δεκ 2023, 19:52
-