θες να μιλήσουμε για ποινικές ευθύνες, προδοσίες και κρεμάλες? Αυτά γίνονται , δεν προαναγγέλονται
Για έλα δω Nandros να μας πεις για καρέκλες
Re: Για έλα δω Nandros να μας πεις για καρέκλες
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ξέρω ρε, θα θα, θα θα θα, θα.
under έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 19:55Μαλακιες.Εχουν βγει απο το wikileaks αυτο που ζητουσαν οι σκοπιανοι και ειναι αυτο που πηραν απο τον συριζα.brb και tyt έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 19:51Με το όνομα δινόταν και η εθνικότητα και η γλώσσα. Αν ονομαζόταν ''Νόβα μακεντόνια'' ή Βόρεια Μακεδονία'' δεν θα τους έλεγαν Βούλγαρους όπως ισχυρίζονται οι Βούλγαροι. Τι θα ήταν οι κάτοικοι της ''Νόβα Μακεδονίας'' και η γλώσσα τους οέο;
Γενικά και στο σκοπιανό (όπως και στην οικονομία) η ΝΔ μσ τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν τις ίδιες θέσεις και η ΝΔ ψάχνει εναγωνίως να βρει κάτι για να δείξει ότι έχει διαφορετική πολιτική.
Η ΝΔ επαιζε αριστα το blame game και δεν εδινε ουτε το ονομα.

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
και τι θες να κάνω ρε μεγάλε, να ξεκινήσω επανάσταση κατά των συριζαίων? Αν το εκλογικό σώμα είναι ηλίθιο θα τους έχουμε και 1, και 2 και 3 τετραετίες ακόμα. Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία. Σε όποιον δεν αρέσει φεύγει από τη χώρα. (έχω φύγει από τη χώρα)
φίλε ταυτόχρονα ακούω κούλη στην βουλή, πάω να σου απαντήσω και μετά λέω κάτσε ρε, τι πας να του πεις του ανθρώπου 
τεσπα, θα δείξει, μάλλον έξω σε βλέπω πάντως για πάντα.

τεσπα, θα δείξει, μάλλον έξω σε βλέπω πάντως για πάντα.
αν το σημειο στερεωσης ειναι καρδια βρυκολακα, ξυλινοι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 12:38Παίδες, μια και σας βρήκα μαζεμένους θέλω να ρωτήσω αν οι πάσαλοι που χρησιμοποιούμε για να στερεώσουμε τη σκηνή όταν πάμε εκδρομή στο δάσος πρέπει να είναι ξύλινοι ή μεταλλικοί.DIOMEDESGR έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 12:31
Δημόσιο πρόσωπο με την έννοια που το αναφέρω εδώ νοείται το πρόσωπο που το όνομα του είναι συνδεδεμένο με την εργασία / δραστηριότητά του και αντλεί όφελος από τη δημοσιοποίηση (αναγνώριση, επιθυμητή - επωφελής δημοσιότητα).
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Καθολου συνεννοημενη αυτη η ομαδικη επιθεση και καθολου δεν εξυσα τους διδυμους.
Ξεκινησε απο τις Φλεβες που ΔΗΘΕΝ θα πουλουσε ο Καμμενος (ενω μιλουσε για ενοικιαση) και κατεληξε κλασσικα στους Ελευθερους Χρεοκοπημενους και στο Παταρι.
.
Ξεκινησε απο τις Φλεβες που ΔΗΘΕΝ θα πουλουσε ο Καμμενος (ενω μιλουσε για ενοικιαση) και κατεληξε κλασσικα στους Ελευθερους Χρεοκοπημενους και στο Παταρι.

.
άρα και το υπερταμείο δεν είναι κάτι σημαντικό, μόνο 99 χρόνια. Και εγώ το σπίτι μου δνε το έχω αγοράσει το έχω μισθώσει για 118 χρόνια, εν τέλει και οι τούρκοι δεν μας κατέκτησαν, απλά διακυβέρνησαν προσωρινά για 400+ χρόνια.
σοβαρότης μηδέν
Το Υπερταμείο είναι η συνεχεια του ΤΑΙΠΕΔ και ακολουθει ακριβως το προγραμα αποκρατικοποιησεων του ΤΑΙΠΕΔ που ειχε συμφωνηθει απο το 2011.
.
Σιγά μη στάθηκες και όρθιος κιόλας.
Τότε η γραμμή Μπουμπούκου ήταν κατά Καραμανλή. Άρα ήσουν κατά Καραμανλή.
Τσου, ΛΑΟΣ ψηφισα το 2009.
Το 2007 ειχα ψηφισει Καραμανλη.
Και η συνθετη ονομασια με γεωγραφικο προσδιορισμο ηταν μεσα στις προγραμματικες δηλωσεις της κυβερνησης Καραμανλη το Σεπτεμβριο του 2007.
.
Το 2007 ειχα ψηφισει Καραμανλη.
Και η συνθετη ονομασια με γεωγραφικο προσδιορισμο ηταν μεσα στις προγραμματικες δηλωσεις της κυβερνησης Καραμανλη το Σεπτεμβριο του 2007.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
1/ Φέρε μας εκείνο το πρώτο σου άρθρο που δημοσιεύτηκε - τότε - και μας παρουσίαζες με καμάρι στο άλλο φόρουμ
2/ ΠΌΤΕ ΉΤΑΝ που πρωτοέπιασες δουλειά;
3/ Θύμισε μου, ο σύριζα τα έχει καλά με τον Μακρόν;
4/ Το άρθρο σου ήταν υπέρ ή κατά των γιλέκων;
5/ Του Σαλβίνι να υποθέσω πως του τα έχωνες επειδή είναι κατά της εισβολής την Ευρώπη και σε αντίθεση με τους λαθρολάγνους του σύριζα;
Δεν το έχω εκείνο το άρθρο, σιγά μην κρατάω τέτοια αρχεία..
Όχι κύριε, καρέκλα ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ στο Δημόσιο και παχυλή αργομισθία, αλλά και στον ΙΤ σε φιλικό προς την κυβέρνηση τόπο εργασίας.
Το ονοματεπώνυμο σου μου ήταν άγνωστο - σιγά να μην ασχολούμαι - και το έμαθα από το περιβόητο πρώτο σου άρθρο.Αρίστος έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 07:29Επειδη η συζητηση αφορα εμενα να υπενθυμισω οτι το ονομα μου ειναι ηδη ΓΝΩΣΤΟ στην παρουσα κοινοτητα απο εποχης Ελευθερων Χρεοκοπημενων επειδη τοτε ειχαν ανεβει και βιντεακια στα οποια εμφανιζομουνα σαν επωνυμος ομιλητης.
Προσωπικα δεν με ενδιαφερει λοιπον αν καποιος χρησιμοποιει το κανονικο μου ονομα αρκει να μην με συκοφαντει.
Επισης εδω και καιρο αρθρογραφω σε γνωστα περιοδικα και ιστοσελιδες. Αν συνεχισω να ειμαι μελος αυτης της κοινοτητας προφανως και θα δίνω λινκ καθε φορα που θα δημοσιευεται καινουργιο αρθρο μου. Και φυσικα τα αρθρα δεν τα υπογραφω με το νικ μου αλλα με το καθημερινο μου ονομα.
Τα ομολογείς μόνος σου στο μεγεθυμένο.
6/ Απομένει να μας πεις ποια είναι τα περιοδικά και οι ιστοσελίδες και
7/ από ΠΟΤΕ αρθρογραφείς και θα γίνουν όλα ξεκάθαρα.
Ιδού η Ρόδος => 7 απαντήσεις!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Εγω δεν εχω να σου φερω τιποτα.
Εσυ θα φερεις τις αποδειξεις.
Και καλυτερα να κανεις γρηγορα.
Ο χρονος κυλαει σε βαρος σου.
τικ τακ τικ τακ.
.
Εσυ θα φερεις τις αποδειξεις.
Και καλυτερα να κανεις γρηγορα.
Ο χρονος κυλαει σε βαρος σου.
τικ τακ τικ τακ.
.
Αυτο ειναι το πιο γελοιο γιατι:
α) Το πρωτο μου αρθρο ηταν ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πυρηνικου εργοστασιου της Τουρκιας στο Ακουγιου και καμια σχεση δεν ειχε με το Συριζα.
β) Απο τα 7 αρθρα μου στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ τα 5 αναφερονται σε διεθνη θεματα και μονο 2 μπορεις να τα πεις φιλοσυριζεικα.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν αφήνεις τα σάπια προπαγανδιστικά;
Νησάκια έχουμε πουλήσει σε ξένους αλλά συνεχίζουν να είναι ελληνική επικράτεια.
Από σας δεν θα μας παραξενέψει να παραχωρήσετε ελληνικό έδαφος σε ξένο κράτος. Κάποτε ήσασταν έτοιμοι να το κάνετε!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άσχημα τα νέα για τις καρέκλες, τρίζουνε...
από βοθρατζης » 11 Αύγ 2024, 17:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
11 Αύγ 2024, 17:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βρεφονηπιοκόμοι κατηγορούνται ότι κλείδωναν σε σκοτεινή αποθήκη και έδεναν σε καρέκλες τα νήπια
από Niki » 06 Απρ 2024, 21:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
06 Απρ 2024, 21:00
-