Λόγω του χαρούμενου πέους σου και της απότομης αύξησης στην τεστοστερόνη σου, πολλές φεμινίστριες στην κοινωνία μας σε βλέπουν σαν εχθρό μόνο και μόνο επειδή είσαι αγόρι. Περαιτέρω, φθονώντας την κατά φαντασία «ανδρική εξουσία σου», τα «σεξουαλικά σου προνόμια» και γενικότερα όλα τα «αδικαιολόγητα προνόμιά σου», προσπαθούν να σε κρατήσουν συνεχώς φοβισμένο και ντροπιασμένο για την αρσενική σου σεξουαλικότητα.
Οι σύγχρονες φεμινίστριες θέλουν να φοβάσαι τις γυναίκες, τόσο απλά. Αυτό το κάνουν έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο να μπεις υπό έλεγχο – άσχετα με το αν θέλεις να σε ελέγχουν ή όχι. Και
θέλουν σε βάλουν να υπηρετείς τις γυναίκες με όλους τους πιθανούς τρόπους (στράτευση, φορολόγηση, ιπποτισμός), ενάντια στο προσωπικό σου συμφέρον και την προσωπική σου ευτυχία.
Στην ηλικία σου σκέφτεσαι το σεξ περίπου ένα εκατομμύριο φορές την ημέρα, όπως σου φαίνεται. Το σεξ είναι σημαντικό για σένα: το σκέφτεσαι, κοιτάζοντας τα κορίτσια, και φαντάζεσαι πως θα ήταν να το κάνεις με μια συγκεκριμένη κοπέλα. Τ
ο σεξ ασκεί μια ισχυρή επιρροή σε σένα και τις ενέργειές σου – και είναι αυτό που σε κάνει να είσαι επικίνδυνος. Κάθε αγόρι, όπως διδάσκει ο μοντέρνος φεμινισμός, είναι ένας πιθανός βιαστής – κάποιος που θα εξαναγκάσει σε σεξ μια κοπέλα χωρίς τη συγκατάθεσή της.
Σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε να κάνεις κάτι τέτοιο. Το σεξ χωρίς συναίνεση είναι βιασμός, καθαρά και απλά.
Αλλά εξαιτίας αυτού του φόβου που έχουν, μερικές φεμινίστριες θεωρούν ότι είναι σκόπιμο να σε τιμωρήσουν επειδή είσαι αγόρι,
να σε φοβίσουν ώστε να απομακρυνθείς από τις φυσικές σου σεξουαλικές επιθυμίες και να σε κάνουν να αισθάνεσαι ντροπή για αυτές. Πρόκειται για μια τραγική δαιμονοποίηση της ανδρικής σεξουαλικότητας, που θα σε κρατήσει για πάντα σε μειονεκτική θέση στην κοινωνία μας… αν την αφήσεις.
https://antrosfaira.wordpress.com/%ce%b ... %8d%ce%bd/
Και εγω ο ιδιος εχω χαρακτηριστει επικινδυνος μεσα στο σαιτ. Επισης μου εχουν πει οτι ειμαι ψυχακι επειδη μου αρεσουν οι φοιτητριες.