ο πανάρας "παραιτησεις" ή ο αρίστος "αποχωρήσεις "

Από πού προκύπτει ότι δεν απέδειξε πως ήταν στο κκε; Μήπως τόλμησε να του κάνει μήνυση το κκε; Όχι βέβαια, όλοι αποδέχτηκαν την κατάθεσή του. Ο Γιώργαρος ποτέ δεν είπε ότι δεν έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Ο Γιώργης είναι Χρυσαυγίτης που τσάκιζε αντιφασίστες.Pirate7G έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 17:22Βεβαίως κι έχω. Δεν μπόρεσε να αποδείξει ποτέ ότι ήταν στο κκε. Εξάλλου δολοφόνος είναι. Μι τέτοια λέρα θα έχει πρόβλημα να πει ένα τέτοιο ψέμα; Όχι βέβαια. Στην αρχή έλεγε πως δεν έχει σχέση με την χα. Μόλις αποδείχτηκε το ψέμα του, το έριξε σε άλλο ψέμα περί κκε.
Μιλάμε για μεγάλη λέρα. Για αυτό ακριβώς είναι και χρυσαυγίτης. Αλλιώς δεν γινεται
Ελπιζω να μην προσβληθεις, αλλα δεν θα πονταρα ουτε 1 λεπτο του ευρω...
Από που συμπέρανες ότι επικροτώ;Αρίστος έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 17:35Τα ομοιωματα απο κρεμαλες σαν τροπος απειλης εχουν χρησιμοποιηθει σε πολλες επαναστασεις και σε πολλα κινηματα.
Και απο την αριστερα και απο τη δεξια.
Και δεν εχει ΠΟΤΕ επιληφθει εισαγγελεας (και δικαιολογημενα) γιατι εκφραζουν μια γενικευμενη οργη που δεν στοχοποιειται συγκεκριμενα.
Ο τυπος ομως που συνελαβαν ειχε στειλει ΛΙΩΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ στο sms της Παπακωστα καθως και απειλητικα μηνυματα για τη γυναικα και τα παιδια του Δανελλη.
Αυτο ειναι πρακτική ΜΑΦΙΑΣ η ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.
Οποτε δικαιολογημενα συνεληφθηκε και δικαιολογημενα επεμβηκε εισαγγελεας.
Το μηνυμα του ritzeri λοιπον επικροτουσε εγκληματικες τακτικες ΜΑΦΙΑΣ και ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ.
Απλα ο τυπος ζητησε αυτες οι πρακτικες να γινουν πιο αποτελεσματικες.
Εγω ειμαι σιγουρος πως δεν το καταλαβε και δεχομαι τη συγγνωμη του.
Ομως το προβλημα μου ειναι ακριβως πως δεν μπορω να συνομιλω με κοσμο που οι μισοι δεχονται σαν σωστο αυτο που ειπε ο ritzeri και οι αλλοι μισοι το περνανε στο ντουκου.
Και λεω οτι το περνανε στο ντουκου γιατι εκανα ενα τεστ.
Δεν καταγγειλα το μηνυμα και μετα απο τοση ωρα παραμενει στη θεση του.
Και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ευαισθητοποιηθηκε να το καταγγειλει πρωτα απο ολα για να προστατευσει και τον ιδιο τον ritzeri και την κοινοτητα.
ΑΥΤΑ και ΔΕΝ θα επανερθω.
.
Όχι, το ποιντ είναι πως αν απειλούν γενικώς τους βουλευτές, είναι ΟΚ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 17:44Οκ οι κρεμάλες οι φωτό με λιωμένα κεφάλια είναι καταδικαστέες
Pure Aristos
το αστείο είναι ότι η κρεμάλες είναι πραγματικές, όχι φωτοΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 17:44Οκ οι κρεμάλες οι φωτό με λιωμένα κεφάλια είναι καταδικαστέες
Pure Aristos
nick έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 17:48το αστείο είναι ότι η κρεμάλες είναι πραγματικές, όχι φωτοΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑15 Ιαν 2019, 17:44Οκ οι κρεμάλες οι φωτό με λιωμένα κεφάλια είναι καταδικαστέες
Pure Aristos
Όχι φιλαράκι μη, τι θα κάνουμε χωρίς τα ποστς σου