Για έλα δω Nandros να μας πεις για καρέκλες
Re: Για έλα δω Nandros να μας πεις για καρέκλες
Να δω ποσα θεματα ακομη θα βρειτε να με τσιγκλησετε ενω εχω πει οτι δεν θελω να ξαναπατησω εδω μεσα.
.
.
Ακόμα εδώ είσαι; Μέλι έχει το phorum;
SuperRogue έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 19:26Δεν με ενδιαφέρει. Μόλις άκουσες τον άνθρωπο που αρνήθηκε να δώσει πρόσκληση ένταξης στα Σκόπια στην σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι. Όλα τα υπόλοιπα είναι προπαγάνδα.

Δεν ειναι ακριβως προπαγανδα.
Ο Καραμανλης , για να μην διαλυσει την ΝΔουλα αφησε την Ντορα λυτη να αλωνιζει στο ΥΠΕΞ περνωντας τις γραμμες που ειχε αφησει παρακαταθηκη ο πατερας της.
Γι αυτο και στην επισημη σελιδα του ΥΠΕΞ αναγραφοταν οτι η θεση της Ελλαδας ηταν συνθετη ονομασια περιλαμβανουσα τον ορο Μακεδονια , μεχρι προ ολιγων μηνων που την ειχα κοιταξει ... Σφαλμα του Καραμανλη ...

Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Συμφωνώ, αμφότεροι είναι εκατέρωθεν της γραμμής. To πως χρησιμοποιείτε όμως μία εσωκομματική τάση για να την παρουσιάζουν σαν εθνική γραμμή είναι προπαγάνδα. Και στην τελική προδοσία πέρα από την παραχώρηση του ονόματος γιατί έχουμε μία θέση σε διεθνή οργανισμό που θα έπρεπε να είναι όπλο της ελληνικής διπλωματίας, αντ'αυτού το "ξεχάσαμε".oldjedi έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 00:57SuperRogue έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 19:26Δεν με ενδιαφέρει. Μόλις άκουσες τον άνθρωπο που αρνήθηκε να δώσει πρόσκληση ένταξης στα Σκόπια στην σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι. Όλα τα υπόλοιπα είναι προπαγάνδα.
Δεν ειναι ακριβως προπαγανδα.
Ο Καραμανλης , για να μην διαλυσει την ΝΔουλα αφησε την Ντορα λυτη να αλωνιζει στο ΥΠΕΞ περνωντας τις γραμμες που ειχε αφησει παρακαταθηκη ο πατερας της.
Γι αυτο και στην επισημη σελιδα του ΥΠΕΞ αναγραφοταν οτι η θεση της Ελλαδας ηταν συνθετη ονομασια περιλαμβανουσα τον ορο Μακεδονια , μεχρι προ ολιγων μηνων που την ειχα κοιταξει ... Σφαλμα του Καραμανλη ...
Είμαι με Αρίστο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Θα απαντησω πριν φύγω και τη λάσπη ότι δήθεν ο Σύριζα μου βρήκε δουλειά και αρθρογραφώ.
Μια λασπη που ειναι εντελως ηλιθια και χοντροκομμενη γιατι την αναπαρηγαν τυποι που δεν εχουν ιδεα τι ισχυει στη δημοσιογραφικη πιατσα.
α) Στις διαφορες ιστοσελιδες που αρθρογραφω ΚΑΝΕΝΑΣ αρθρογραφος δεν πληρωνεται. Στην Ελλαδα ισχυει πως σε μεγαλες ιστοσελιδες πληρωνονται μονο αυτοι που κανουν τη ΣΥΝΤΑΞΗ των ειδησεων, οχι αυτοι που στελνουν ενα αρθρο μια δυο φορες το μηνα. Για παραδειγμα αρθρογραφει σε γνωστες ιστοσελιδες και ο perastikos13 που εγραφε στο παλιο πχορουμ και ουτε αυτος πληρωνεται.
β) Στο μηνιαιο περιοδικο που γραφω ισχυει επισης το ιδιο. Ο οργανισμος που το βγαζει εκδιδει και εφημεριδα, εχει ιστοσελιδες κλπ. Οσοι δουλευουν εκει εχουν καθημερινη ενασχοληση με τη συνταξη των ειδησεων. Οι αρθρογραφοι που στελνουν συνεργασιες μια η δυο φορες τον μηνα δεν πληρωνονται. Αομη και αν εισαι πολυ μεγαλο ονομα, πολιτικος, διεθνης αναλυτης η καθηγητης πανεπιστημιου ΔΕΝ πληρωνεσαι. Δεν ειμαστε στην Αγγλια που ο Μπορις Τζονσον κονομαει εκατονταδες χιλιαδες λιρες για τις ομιλιες του. Oυτε στην Ελλαδα των περασμενων δεκαετιων.
γ) Ισχυει οτι η δουλεια μου ειναι οι διαφημιστικες πωλησεις. Αν ξεκινουσα εμμισθη δημοσιογραφια θα με εβαζαν να ασχολουμαι οχι με αρθρογραφια αλλα με επιλογη και συνταξη ειδησεων και πρωτο μισθο θα επαιρνα 600 ευρω. Στη δουλεια μου ομως παιρνω σχεδον τα διπλασια οποτε για μενα δεν εχει νοημα.
δ) Η αρθρογραφια μου ειναι 60% σε διεθνη θεματα οπου γραφω κυριως για Brexit, Σαλβινι-Πενταστερους, Τραμπ και Μπανον, Κιτρινα Γιλεκα και μονο 40% ειναι τα φιλοσυριζεικα αρθρα. Επισης οταν γραφω για διεθνη θεματα δεν συμφωνω με τη γραμμη του Συριζα. Εγω δεν ειμαι υπερ της ΕΕ. Κι αν στην Ελλαδα εξαιτιας αντικειμενικων συνθηκων δεν τα καταφεραμε για τη ρηξη υποστηριζω κινηματα σε μεγαλες χωρες που μπορουν να τα καταφερουν.
.
Μια λασπη που ειναι εντελως ηλιθια και χοντροκομμενη γιατι την αναπαρηγαν τυποι που δεν εχουν ιδεα τι ισχυει στη δημοσιογραφικη πιατσα.
α) Στις διαφορες ιστοσελιδες που αρθρογραφω ΚΑΝΕΝΑΣ αρθρογραφος δεν πληρωνεται. Στην Ελλαδα ισχυει πως σε μεγαλες ιστοσελιδες πληρωνονται μονο αυτοι που κανουν τη ΣΥΝΤΑΞΗ των ειδησεων, οχι αυτοι που στελνουν ενα αρθρο μια δυο φορες το μηνα. Για παραδειγμα αρθρογραφει σε γνωστες ιστοσελιδες και ο perastikos13 που εγραφε στο παλιο πχορουμ και ουτε αυτος πληρωνεται.
β) Στο μηνιαιο περιοδικο που γραφω ισχυει επισης το ιδιο. Ο οργανισμος που το βγαζει εκδιδει και εφημεριδα, εχει ιστοσελιδες κλπ. Οσοι δουλευουν εκει εχουν καθημερινη ενασχοληση με τη συνταξη των ειδησεων. Οι αρθρογραφοι που στελνουν συνεργασιες μια η δυο φορες τον μηνα δεν πληρωνονται. Αομη και αν εισαι πολυ μεγαλο ονομα, πολιτικος, διεθνης αναλυτης η καθηγητης πανεπιστημιου ΔΕΝ πληρωνεσαι. Δεν ειμαστε στην Αγγλια που ο Μπορις Τζονσον κονομαει εκατονταδες χιλιαδες λιρες για τις ομιλιες του. Oυτε στην Ελλαδα των περασμενων δεκαετιων.
γ) Ισχυει οτι η δουλεια μου ειναι οι διαφημιστικες πωλησεις. Αν ξεκινουσα εμμισθη δημοσιογραφια θα με εβαζαν να ασχολουμαι οχι με αρθρογραφια αλλα με επιλογη και συνταξη ειδησεων και πρωτο μισθο θα επαιρνα 600 ευρω. Στη δουλεια μου ομως παιρνω σχεδον τα διπλασια οποτε για μενα δεν εχει νοημα.
δ) Η αρθρογραφια μου ειναι 60% σε διεθνη θεματα οπου γραφω κυριως για Brexit, Σαλβινι-Πενταστερους, Τραμπ και Μπανον, Κιτρινα Γιλεκα και μονο 40% ειναι τα φιλοσυριζεικα αρθρα. Επισης οταν γραφω για διεθνη θεματα δεν συμφωνω με τη γραμμη του Συριζα. Εγω δεν ειμαι υπερ της ΕΕ. Κι αν στην Ελλαδα εξαιτιας αντικειμενικων συνθηκων δεν τα καταφεραμε για τη ρηξη υποστηριζω κινηματα σε μεγαλες χωρες που μπορουν να τα καταφερουν.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 16 Ιαν 2019, 09:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πάλι εδώ είσαι συ;

Βρε δεν φεύγεις, από εδώ θα πάρεις σύνταξη.
Θα έρθει το τέλος του κόσμου, όλοι εμείς θα είμαστε στα καταφύγια και εσύ θα είσαι στο σπίτι σου, μπροστά στην οθόνη και θα γράφεις στο phorum.
και γιατί να φύγεις ρε Αρίστο; Κάτσε και αντάλαξε απόψεις και κάνε και δέξου επιθέσεις. Κλασσικά πράγματα.Αυτό που γίνεται βέβαια εσύ το έχεις προκαλέσει από παλιά.Αρίστος έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 09:06Θα απαντησω πριν φύγω και τη λάσπη ότι δήθεν ο Σύριζα μου βρήκε δουλειά και αρθρογραφώ.
β) Στο μηνιαιο περιοδικο που γραφω ισχυει επισης το ιδιο. Ο οργανισμος που το βγαζει εκδιδει και εφημεριδα, εχει ιστοσελιδες κλπ. Οσοι δουλευουν εκει εχουν καθημερινη ενασχοληση με τη συνταξη των ειδησεων. Οι αρθρογραφοι που στελνουν συνεργασιες μια η δυο φορες τον μηνα δεν πληρωνονται. Αομη και αν εισαι πολυ μεγαλο ονομα, πολιτικος, διεθνης αναλυτης η καθηγητης πανεπιστημιου ΔΕΝ πληρωνεσαι. Δεν ειμαστε στην Αγγλια που ο Μπορις Τζονσον κονομαει εκατονταδες χιλιαδες λιρες για τις ομιλιες του.
.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Η αληθεια ειναι οτι καποιοι σε πιμι μου ειπαν να μεινω. Καποιοι μου το λενε και με ποστ. 
Θα το σκεφτω τις επομενες μερες.
.

Θα το σκεφτω τις επομενες μερες.
.
Άσε. Είχα δει στο παλιό phorum στο πρώτο profile μου κάτι σχόλιά μου από το 2012 μου που τον κουοτάριζα και τον υποστήριζα στους άλλους (τότε που έλεγε άλλα) και με έλουσε κρύος ιδρώτας μην τα ψάξει κανείς και τα βγάλει στη φόρα. Και είπα ευτυχώς που είχα φάει το ban και άνοιξα άλλο λογαριασμό. Γεια σου ρε vatraxe, λεβέντη.

Σωστά.
Αν αύριο βγει ένα εκατομμύριο κόσμος και σπάει τράπεζες και παίρνει τα λεφτά από τα χρηματοκιβώτια, τότε δεν θα συλληφθούν.
Επειδή είναι αδύνατο να συλλαβές ένα εκατομμύριο κόσμο και μετά φυσικά να τους φυλακίσεις.
Αφού, λένε, δεν χωράνε οι φυλακές μας.
Που διαφωνείς με αυτά;
Εσύ δλδ πιστεύεις πως έχω άδικο;
Ότι θα συλληφθούν 1 εκατομμύριο πολίτες;
Αν φυσικά κάποιος πάει να δράσει αυτόνομα, μια χαρά θα τον μπουζουριασουν.
Η λαϊκή οργή για τις χουντικες κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, μόνο μέσα από ένα οργανωμένο κίνημα μπορεί να εκφραστεί χωρίς να καταπνιγει.
Και η ΧΑ, μαζί με τον Λεβέντη, είναι τα μοναδικά κόμματα που είναι αντίθετα με την χρήση του όρου Μακεδονία.
Γι αυτό, όποιος δεν γουστάρει να παραδώσουμε το όνομα στους Σκοπιανούς να ψηφίσει ΧΑ.
Άντε και Βασίλη Λεβεντη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άσχημα τα νέα για τις καρέκλες, τρίζουνε...
από βοθρατζης » 11 Αύγ 2024, 17:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
11 Αύγ 2024, 17:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βρεφονηπιοκόμοι κατηγορούνται ότι κλείδωναν σε σκοτεινή αποθήκη και έδεναν σε καρέκλες τα νήπια
από Niki » 06 Απρ 2024, 21:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
06 Απρ 2024, 21:00
-