Αρίστος έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 11:07
α) Δεν ηταν δικο μου το βιντεο αλλα της οργανωσης.
β) Δεν το ανεβασα εγω αλλα το ανεβασαμε σαν ΟΜΑΔΑ σε διαφορες ιστοσελιδες κατοπιν συλλογικης αποφασης.
γ) Για το βιντεο αυτο και για την εκδηλωση καποιοι ειχαν ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
δ) Η Ιφιδα δεν διαμαρτυρηθηκε πριν ανεβει το βιντεο αλλα ΜΕΤΑ που ανεβηκε.
ε) Δεν ειχε ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να απαιτησει να κατεβει.
στ) Τελικα ΚΑΙ το βιντεο κατεβηκε ΚΑΙ μας ζαλιζει μετα απο 7 χρονια.
.
ΨΕΥΤΗ ΨΕΥΤΗ ΨΕΥΤΗ
β) δεν το ανεβάσατε ως ΟΜΑΔΑ το ανέβασες μόνο σου
γ) Το ότι είχες πληρώσει για το βίντεο και την εκδήλωση, εσύ, δε σου έδινε το δικαίωμα να ταυτοποιήσεις πρόσωπο και ονοματεπώνυμο με περσόνα, ιδίως απ τη στιγμή που σου ζητήθηκε ρητα ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ξαναλέω,να μην το κάνεις. Το έκανες γιατί ήθελες να εκμεταλλευτείς την περσόνα, νόμιζες ότι είχα υποστηρικτές που θα με ακολουθούσαν ενώ η ίδια σου είχα πει τηλεφωνικώς ότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ κι ότι δεν σκοπεύω να πρήξω κανέναν προτού αποδειχθούν ορισμένα πράγματα και καλώς έκανα
δ) Δέχτηκα να διαβάσω το κείμενο ΜΟΝΟ σε περίπτωση που δεν ανέβαινε το φόρουμ. Μετά διαμάρτυρηθήκα φυσικά, πότε να διαμαρτυρόμουν; Πριν ανέβει;
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΟΜΙΛΗΤΗΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ απλώς δέχτηκα να το διαβάσω υπο προυποθέσεις, δεν ήμουν επίσημος ομιλητής
ε) ΕΙΧΑ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ αφού με ταυτοποιούσες ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ για την ακρίβεια ΠΑΡΑ ΤΗ ΡΗΤΉ ΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
στ) Σε "ζαλίζω" γιατί έχεις το θράσος να απειλείς τον Νάνδρο και κατ επέκταση το φορουμάκι μας, παρόλο που χεις πράξει πολύ χειρότερα! Απλώς σου γυρνάει μπούμερανγκ τώρα και συγχύζεσαι