Για έλα δω Nandros να μας πεις για καρέκλες
Re: Για έλα δω Nandros να μας πεις για καρέκλες
υπάρχει ένας να μην ξέρει τα κουτσομπολιά να γίνουμε φίλοι; 

παμε αλλη μια, γιατι εχει πλακα.Αρίστος έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 11:07Ασέβαστος έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 10:55εκτος απο το σημειο που εχει σημασια.
εστω οτι καλως ανεβασες το βιντεο.
γιατι ανεφερες οτι στο ταδε δευτερολεπτο μιλα η ιφιδα, με το πραγματικο της ονομα, εφοσον αυτη δεν το ηθελε, και στο ειπε;
επισης, ποσες ταξεις μεγεθους χειροτερο ειναι αυτο που εκανες, απο αυτο που κατηγορεις το νανδρο οτι εκανε;
α) Δεν ηταν δικο μου το βιντεο αλλα της οργανωσης.
β) Δεν το ανεβασα εγω αλλα το ανεβασαμε σαν ΟΜΑΔΑ σε διαφορες ιστοσελιδες κατοπιν συλλογικης αποφασης.
γ) Για το βιντεο αυτο και για την εκδηλωση καποιοι ειχαν ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
δ) Η Ιφιδα δεν διαμαρτυρηθηκε πριν ανεβει το βιντεο αλλα ΜΕΤΑ που ανεβηκε.
ε) Δεν ειχε ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να απαιτησει να κατεβει.
στ) Τελικα ΚΑΙ το βιντεο κατεβηκε ΚΑΙ μας ζαλιζει μετα απο 7 χρονια.
.
η ερωτηση ειναι:
γιατι ανεφερες οτι ειναι η ιφιδα.
για να σε βοηθησω, μια καλη απαντηση θα ηταν "επειδη ο παναθηναικος εβαλε 3 γκολ".
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Σωστη η δευτερη επισημανση της Ιφιδας ...
Περα απο τις απειλες για μηνυσεις και αλλες φαιδροτητες ,η αντιπαραθεση ειναι απαραιτητη για τον διαλογο , φυσικα παντα μεσα σε πλαισια ...
Ευχομαι το καλως ορισες στον Αριστο και μια συμβουλη ...cool down ...

Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
μάλον ο γγ είπε την λύση πάντως. Πρέπει να είναι ωραία γυναίκα, από εκείνες που θες να τις βάλεις μπροστά να διαβάσουν το κείμενο. Μία ιστορία φύσης μπλεγμένη στην πολιτική.
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
BTWΊφιδα έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 11:37ΨΕΥΤΗ ΨΕΥΤΗ ΨΕΥΤΗΑρίστος έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 11:07
α) Δεν ηταν δικο μου το βιντεο αλλα της οργανωσης.
β) Δεν το ανεβασα εγω αλλα το ανεβασαμε σαν ΟΜΑΔΑ σε διαφορες ιστοσελιδες κατοπιν συλλογικης αποφασης.
γ) Για το βιντεο αυτο και για την εκδηλωση καποιοι ειχαν ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
δ) Η Ιφιδα δεν διαμαρτυρηθηκε πριν ανεβει το βιντεο αλλα ΜΕΤΑ που ανεβηκε.
ε) Δεν ειχε ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να απαιτησει να κατεβει.
στ) Τελικα ΚΑΙ το βιντεο κατεβηκε ΚΑΙ μας ζαλιζει μετα απο 7 χρονια.
.
β) δεν το ανεβάσατε ως ΟΜΑΔΑ το ανέβασες μόνο σου
γ) Το ότι είχες πληρώσει για το βίντεο και την εκδήλωση, εσύ, δε σου έδινε το δικαίωμα να ταυτοποιήσεις πρόσωπο και ονοματεπώνυμο με περσόνα, ιδίως απ τη στιγμή που σου ζητήθηκε ρητα ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ξαναλέω,να μην το κάνεις. Το έκανες γιατί ήθελες να εκμεταλλευτείς την περσόνα, νόμιζες ότι είχα υποστηρικτές που θα με ακολουθούσαν ενώ η ίδια σου είχα πει τηλεφωνικώς ότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ κι ότι δεν σκοπεύω να πρήξω κανέναν προτού αποδειχθούν ορισμένα πράγματα και καλώς έκανα
δ) Δέχτηκα να διαβάσω το κείμενο ΜΟΝΟ σε περίπτωση που δεν ανέβαινε το φόρουμ. Μετά διαμάρτυρηθήκα φυσικά, πότε να διαμαρτυρόμουν; Πριν ανέβει;
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΟΜΙΛΗΤΗΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ απλώς δέχτηκα να το διαβάσω υπο προυποθέσεις, δεν ήμουν επίσημος ομιλητής
ε) ΕΙΧΑ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ αφού με ταυτοποιούσες ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ για την ακρίβεια ΠΑΡΑ ΤΗ ΡΗΤΉ ΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
στ) Σε "ζαλίζω" γιατί έχεις το θράσος να απειλείς τον Νάνδρο και κατ επέκταση το φορουμάκι μας, παρόλο που χεις πράξει πολύ χειρότερα! Απλώς σου γυρνάει μπούμερανγκ τώρα και συγχύζεσαι
1. Μιλάμε για την εκδήλωση στο Στάνλευ που πληρώσαμε όλοι, Tarkovski πες και για τα ρέστα που μου έφερες γιατί έπρεπε να φύγω.
2. Έπρεπε να φύγω γιατί ένας φλώρος από το Χαλάνδρι ήθελε να μας (με) καπελώσει και δεν πήρε μυρουδιά το πόσο άρχισα να φορτώνω
3. Το ιφιδάκι είχε πει ότι : να το διαβάσω όταν το πρότεινε ο ΔΗΠΕΣ από τη Βάρη γιατί είναι ωραία και θα γράψει στο βίδεον (Ίφιδα σοκολατίνες στειλε) και δέχτηκε αρκεί να μην ανέβει στο φόρουμ.
4. Άπαξ και σας είπε στα μούτρα συνολικά ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΈΒΕΙ, KANONIΚΑ έπρεπε να βγάλει λεφτά από όλους σας, αφού συνολικά το ανεβάσατε, εν'ω συνολικά σας ε'ιχε π[ει μέσα στα μούτρα πΧορουμ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ.
5 μην τον κάνετε κουοτ.
Είχα έναν φίλο που δεν γούσταρε να ανεβαίνουν στο ίντερνετ βίντεο με τον ίδιον μέσα γιατί ήταν πολύ άσχημος. Πατσαβούρης.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
δεν νομίζω ότι παίρνει μο΄νο τα 0.60/ποστ. Κάποια θεσούλα/κρατική διαφήμιση θα έχει τσιμπήσει. Εκτός αν έχει έμφυτη την ανάγκη να ξεφτιλίζεται και κωλοτουμπιάζει επειδή γουστάρει.talaipwros έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 11:38Δεν χρειάζεται να πας σε τράπεζες.
Σουπερμαρκετ-περιπτερα-βενζιναδικα αλλάζουν κέρματα με χαρτονομίσματα μια χαρά
Όταν αρχίσει να γλύφει το μητσοτάκη και τη νδ να αρχίσεις να ανησυχείς
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Cecily Anne
Mπόι, τον πάει πίπα/κώλο, τι ξεβράκωμα, έτσι είναι τα ξεβρακώματα;
ΥΓ. Ιφιδάρα μη μασάς, ΟΚ καταλαβαίνω ότι είναι κατάντια να απαγγέλεις για τον τον σίξτι σεντ, αλλά ΚΟΥΛ, σε αγαπάμε όπως είσαι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ένα καφέ στο τρία ρειιιιι
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;

Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
Απο την στιγμη που το Ιφιδακι ζητησε να μην ταυτοποιηθει η φατσα της με την πχορουμικη της περσονα, επρεπε να η αποφαση της αυτη να γινει σεβαστη. Αφου ανεβηκε ταυτοποιημενη καταλαβαινουμε ολοι οτι ανεβηκε σαν "κραχτης".
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άσχημα τα νέα για τις καρέκλες, τρίζουνε...
από βοθρατζης » 11 Αύγ 2024, 17:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
11 Αύγ 2024, 17:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βρεφονηπιοκόμοι κατηγορούνται ότι κλείδωναν σε σκοτεινή αποθήκη και έδεναν σε καρέκλες τα νήπια
από Niki » 06 Απρ 2024, 21:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
06 Απρ 2024, 21:00
-