Για έλα δω Nandros να μας πεις για καρέκλες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης

Re: Για έλα δω Nandros να μας πεις για καρέκλες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος » 16 Ιαν 2019, 14:02

@ Nandros

Έγινε μπροστά μου.
Ζητήθηκε από την Ίφιδα να διαβάσει το κείμενο γιατί ήταν εμφανίσιμη και θα ΄"εγραφε" καλά. Η Ίφιδα πρώτα ζήτησε να μην ανέβει στο φόρουμ να μην ταυτοποιηθεί και μετά διάβασε το κείμενο. Μπροστά ήταν και ο TARKOVSKI και μπορεί να το επιβεβαιώσει.
Επίσης λεφτά στο Στάνλευ είχαμε δώσει όλοι και μάλιστα εγώ δεν πήρα ρέστα επιτόπου αλλά μου τα έφερε ο Tarkovsy κάποιες μέρες μετά.γιατί προτίμησα να φύγω από το να γίνουν όλα πουτάνα με κάποιον από το Χαλάνδρι που ήθελε να μας περάσει καπέλο. Μάλιστα υπήρξε αντίδραση που σηκώθηκα από την καρέκλα και του τα έχωσα γερά μιας και ήθελε να μας κάνει καθοδήγηση τι να ψηφίσουμε.
Και ο Αινείαν ήταν εκεί.
Ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκα εκεί και αρνήθηκα να βρεθώ σε οποιαδήποτε μελλοντική συνάντηση.

υ.γ. Τώρα που το σκέφτομαι, αναρωτιέμαι πόσο "αυθόρμητα" πήγε να μας καθοδηγήσει ο χαλανδριώτης. Και πρέπει να το αναρωτηθούν πολλοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φρούραρχος την 16 Ιαν 2019, 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 16 Ιαν 2019, 14:04

Ασέβαστος έγραψε:
16 Ιαν 2019, 10:44
Αρίστος έγραψε:
16 Ιαν 2019, 10:12
Και επειδη ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ με τις κατηγοριες οτι τα εκανα για δικη μου προβολη:

α) Ενημερωτικα απο τη ΔΗΠΕ κατεβηκαν 4 στις εκλογες του 2012 (τρεις με το ΕΠΑΜ και ενας με τους ΑΝΕΛ). Εγω ΟΧΙ και ας δεχτηκα προτασεις.

β) Ποτε δεν επελεξα να χρησιμοποιησω τους Ελευθερους Χρεοκοπημενους η τη ΔΗΠΕ σαν οχημα ανελιξης και γι' αυτο με δικη μου προταση δεν υπηρχαν αρχηγοι αλλα οι αποφασεις ηταν ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ και με ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.

γ) Απλα ημουν αναμεσα στους μαλακες που πληρωναμε για τις ωραιοτατες εκδηλωσεις και που καναμε μεχρι αφισοκολληση για να μαζεψουμε τον κοσμο.

.
εγω σαν να θυμαμαι να ψαχνεις πελατακια για την πυραμιδα σου απο κειμεσα. κανω λαθος;
Τί/ποια πυραμιδα βρε; Για κάντο φραγκοδίφραγκα! :smt017
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος » 16 Ιαν 2019, 14:08

Nandros έγραψε:
16 Ιαν 2019, 14:04
Ασέβαστος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

α) Ενημερωτικα απο τη ΔΗΠΕ κατεβηκαν 4 στις εκλογες του 2012 (τρεις με το ΕΠΑΜ και ενας με τους ΑΝΕΛ). Εγω ΟΧΙ και ας δεχτηκα προτασεις.

β) Ποτε δεν επελεξα να χρησιμοποιησω τους Ελευθερους Χρεοκοπημενους η τη ΔΗΠΕ σαν οχημα ανελιξης και γι' αυτο με δικη μου προταση δεν υπηρχαν αρχηγοι αλλα οι αποφασεις ηταν ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ και με ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.

γ) Απλα ημουν αναμεσα στους μαλακες που πληρωναμε για τις ωραιοτατες εκδηλωσεις και που καναμε μεχρι αφισοκολληση για να μαζεψουμε τον κοσμο.

.
εγω σαν να θυμαμαι να ψαχνεις πελατακια για την πυραμιδα σου απο κειμεσα. κανω λαθος;
.
Και σε αυτό έχει δίκιο ο ασέβαστος. Με ένα υγρό που κατέβαζε την κατανάλωση καυσίμου. Φυσικά έπρεπε να πάρεις πακέτο και ένα σωρό άλλα, και να πουλήσεις σε άλλους 7, που να πουλήσουν σε άλλους 7 ο καθένας και να έχεις ποσοστά κλπ.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 16 Ιαν 2019, 14:11

Φρούραρχος έγραψε:
16 Ιαν 2019, 14:02
@ Nandros

Έγινε μπροστά μου.
Ζητήθηκε από την Ίφιδα να διαβάσει το κείμενο γιατί ήταν εμφανίσιμη και θα ΄"εγραφε" καλά. Η Ίφιδα πρώτα ζήτησε να μην ανέβει στο φόρουμ να μην ταυτοποιηθεί και μετά διάβασε το κείμενο. Μπροστά ήταν και ο TARKOVSKI και μπορεί να το επιβεβαιώσει.
Επίσης λεφτά στο Στάνλευ είχαμε δώσει όλοι και μάλιστα εγώ δεν πήρα ρέστα επιτόπου αλλά μου τα έφερε ο Tarkovsy κάποιες μέρες μετά.γιατί προτίμησα να φύγω από το να γίνουν όλα πουτάνα με κάποιον από το Χαλάνδρι που ήθελε να μας περάσει καπέλο. Μάλιστα υπήρξε αντίδραση που σηκώθηκα από την καρέκλα και του τα έχωσα γερά μιας και ήθελε να μας κάνει καθοδήγηση τι να ψηφίσουμε.
Και ο Αινείαν ήταν εκεί.
Ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκα εκεί και αρνήθηκα να βρεθώ σε οποιαδήποτε μελλοντική συνάντηση.

υ.γ. Τώρα που το σκέφτομαι, αναρωτιέμαι πόσο "αυθόρμητα" πήγε να μας καθοδηγήσει ο χαλανδριώτης. Και πρέπει να το αναρωτηθούν πολλοί.
Αυτο στην πολιτικη πιατσα λεγεται παραγοντας/παραγοντισμος, ειναι τα τυπακια που προσπαθουν να τους καπελωσουν ολους και δειχνονται στους απο πανω που γλειφουν οτι εχουν κοινο/ψηφους. Ειναι κλασσικη περιπτωση παραγοντισμου που ελεγε και ο Τσακωνας.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Ιαν 2019, 14:11

Φρούραρχος έγραψε:
Και πρέπει να το αναρωτηθούν πολλοί.
και επειδή δεν σώσατε τον κόσμο τότε δηλαδή, θα την πληρώσουμε σήμερα. Θα μπορούσε να ήταν μια πεταλούδα κάπου βέβαια, οπότε οκ.

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος » 16 Ιαν 2019, 14:13

enaon έγραψε:
16 Ιαν 2019, 14:11
Φρούραρχος έγραψε:
Και πρέπει να το αναρωτηθούν πολλοί.
και επειδή δεν σώσατε τον κόσμο τότε δηλαδή, θα την πληρώσουμε σήμερα. Θα μπορούσε να ήταν μια πεταλούδα κάπου βέβαια, οπότε οκ.
Γι αυτό και δεν θα "ξανασώσω" τον κόσμο μέσα από "αυθόρμητα" σχήματα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Ιαν 2019, 14:14

οκ αλήθεια χρήσιμο μάθημα, αλλά πολύ λεπτομέρεια ρε παιδιά νομίζω, τι να πώ.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 16 Ιαν 2019, 14:17

Nandros έγραψε:
16 Ιαν 2019, 13:43
Juno έγραψε:
16 Ιαν 2019, 09:16
Άσε. Είχα δει στο παλιό phorum στο πρώτο profile μου κάτι σχόλιά μου από το 2012 μου που τον κουοτάριζα και τον υποστήριζα στους άλλους (τότε που έλεγε άλλα) και με έλουσε κρύος ιδρώτας μην τα ψάξει κανείς και τα βγάλει στη φόρα. Και είπα ευτυχώς που είχα φάει το ban και άνοιξα άλλο λογαριασμό. Γεια σου ρε vatraxe, λεβέντη.
Στο (αν)ελεύθερο.νετ ο ΓΓ έβγαζε στη φόρα παλιά ποστς του Αρίστου, που αποδείκνυαν την ασυνέπεια του και τον ξεφτίλιζε κανονικά.
Τότε απαίτησε ο Αρίστος από την διαχείριση να απαγορεύσουν την αναμόχλευση του παρελθόντος, με απειλές ότι θα φύγει. Και επειδή τους έκανε κίνηση και ανέβαζε τα νούμερα του έδωσαν γη και ύδωρ.
Τα λέω καλά ΓΓ;

Μην κοιτάτε που τώρα ο ΓΓ μου επιτίθεται και καλύπτει έμμεσα τον Αρίστο. Είναι λόγω της προσωπικής μας αντιπαλότητας. Στο παρελθόν μόνο μαχαίρια που δεν έβγαζαν.

Και γιατί ρε Juno δεν τα φέρνεις τα παλιά να γελάσουμε;
.

Τι σχεση εχει η αναδημοσιευση παλαιων posts με το θεμα το παροντος νηματος;
Οντως ο Αριστος οπως και πολλοι αλλοι στο παρελθον θελησαν να σταματησουν την αναδημσοεισυη παλαιων posts τους με διαφορους τροπους

Απο εκει και περα αυτα που γραφεις για καρεκλες 0,60κτλ ειναι αβασιμα ,δεν τα εχω υιοθετησει ουτε τα εχω γραψει για κανεναν χρηστη και δεν θα το κανω ουτε για τον Αριστο τον οποιο διασυκτιακα μπορω να τον μετρησω καλυτερα απο τον καθενα σας
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 16 Ιαν 2019, 14:21

Juno έγραψε:
16 Ιαν 2019, 13:47
Δείξτε μου πως τα βρίσκω, τα είχα δει πριν πέσει το παλιό. Αλλά να δείξετε κατανόηση που τον είχα υποστηρίξει.
Γκουγκλάρεις με "phorum.gr+ακριβής τίτλος νήματος" και έχεις πολλές πιθανότητες να το βρεις.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 16 Ιαν 2019, 14:23

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
16 Ιαν 2019, 14:17
Nandros έγραψε:
16 Ιαν 2019, 13:43
Juno έγραψε:
16 Ιαν 2019, 09:16
Άσε. Είχα δει στο παλιό phorum στο πρώτο profile μου κάτι σχόλιά μου από το 2012 μου που τον κουοτάριζα και τον υποστήριζα στους άλλους (τότε που έλεγε άλλα) και με έλουσε κρύος ιδρώτας μην τα ψάξει κανείς και τα βγάλει στη φόρα. Και είπα ευτυχώς που είχα φάει το ban και άνοιξα άλλο λογαριασμό. Γεια σου ρε vatraxe, λεβέντη.
Στο (αν)ελεύθερο.νετ ο ΓΓ έβγαζε στη φόρα παλιά ποστς του Αρίστου, που αποδείκνυαν την ασυνέπεια του και τον ξεφτίλιζε κανονικά.
Τότε απαίτησε ο Αρίστος από την διαχείριση να απαγορεύσουν την αναμόχλευση του παρελθόντος, με απειλές ότι θα φύγει. Και επειδή τους έκανε κίνηση και ανέβαζε τα νούμερα του έδωσαν γη και ύδωρ.
Τα λέω καλά ΓΓ;

Μην κοιτάτε που τώρα ο ΓΓ μου επιτίθεται και καλύπτει έμμεσα τον Αρίστο. Είναι λόγω της προσωπικής μας αντιπαλότητας. Στο παρελθόν μόνο μαχαίρια που δεν έβγαζαν.

Και γιατί ρε Juno δεν τα φέρνεις τα παλιά να γελάσουμε;
.

Τι σχεση εχει η αναδημοσιευση παλαιων posts με το θεμα το παροντος νηματος;
Οντως ο Αριστος οπως και πολλοι αλλοι στο παρελθον θελησαν να σταματησουν την αναδημσοεισυη παλαιων posts τους με διαφορους τροπους

Απο εκει και περα αυτα που γραφεις για καρεκλες 0,60κτλ ειναι αβασιμα ,δεν τα εχω υιοθετησει ουτε τα εχω γραψει για κανεναν χρηστη και δεν θα το κανω ουτε για τον Αριστο τον οποιο διασυκτιακα μπορω να τον μετρησω καλυτερα απο τον καθενα σας
Αυτο οτι τον γνωριζεις καλα το εχεις ξαναγραψει, αλλα νομιζω οτι υπαρχουν εδω μεσα μερικοι χρηστες που τον ξερουν καλυτερα, βαζω και τον εαυτο μου μεσα σε αυτους διοτι η ιντερνετικη μας γνωριμια μετραει πανω απο 15 χρονια. Ασχετο με το θεμα, αλλα ηθελα να ευλογησω τα γενια μου. :003:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 16 Ιαν 2019, 14:24

Nandros έγραψε:
16 Ιαν 2019, 14:21
Juno έγραψε:
16 Ιαν 2019, 13:47
Δείξτε μου πως τα βρίσκω, τα είχα δει πριν πέσει το παλιό. Αλλά να δείξετε κατανόηση που τον είχα υποστηρίξει.
Γκουγκλάρεις με "phorum.gr+ακριβής τίτλος νήματος" και έχεις πολλές πιθανότητες να το βρεις.
.
Ναι δωσε και αλλες οδηγιες για να μπει ο κοσμος στο βιντεο και να δει την Ιφιδα στο νημα πουδηλωνει οτι δεν ηθελαν να την δουν και την πιστευεις
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 16 Ιαν 2019, 14:26

Nostalgia έγραψε:
16 Ιαν 2019, 14:23

Αυτο οτι τον γνωριζεις καλα το εχεις ξαναγραψει, αλλα νομιζω οτι υπαρχουν εδω μεσα μερικοι χρηστες που τον ξερουν καλυτερα, βαζω και τον εαυτο μου μεσα σε αυτους διοτι η ιντερνετικη μας γνωριμια μετραει πανω απο 15 χρονια. Ασχετο με το θεμα, αλλα ηθελα να ευλογησω τα γενια μου. :003:
Διαδυκτιακα τον γνωριζω καλα προσωπικα δεν τον ξερω τον ανθρωπο
Τα χρονια δεν μετρανε οσο η τριβη
Μεγαλυτερη τριβη με τον Αριστο δεν εχει κανενας
Θα με φτασει ο Λαχουρενιος αν αποσυρθω και συνεχισει καμια 5-6 χρονια

Τεςπα η περιγραφη του oldjedi ειναι και κατ εμε σωστη
Αρίστος for Tsirpas

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 16 Ιαν 2019, 14:28

Φρούραρχος έγραψε:
@ Nandros

Έγινε μπροστά μου.
Και ο Αινείαν ήταν εκεί.

Διάβασα το προηγούμενο ποστ σου εδώ: Φρούραρχος @ Για έλα δω Nandros να μας πεις για καρέκλες
Αλλά και χωρίς την μαρτυρία σου, το είχα ήδη δηλώσει πως πιστεύω την Ίφιδα.
.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 16 Ιαν 2019, 14:28

Nandros έγραψε:
16 Ιαν 2019, 14:04
Ασέβαστος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

.
.
κατι τυπου amway ηταν, αυτα με το πυραμιδικο μαρκετινκ. δεν μπορει να μη θυμασαι το γλεντι που τουχαμε ριξει με κατι μαγικα ζουμια για τ αυτοκινητα, κατι αγορες απευθειας απο τον παραγωγο και λοιπες πιπες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 16 Ιαν 2019, 14:28

Μέχρι και εγώ το θυμάμαι.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών