αχα, τα εβλεπε για την επιστημη ε;sys3x έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:02εσύ που την ξέρεις κάτι θα ξέρεις είμαι σίγουρος, εμένα πάντως δεν μου έδειξε ότι καυλώνει με αυτά, έτσι για την ιστορία ε.blackpaint έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 00:37εσυ οχι, αλλες ομως, οπως η φιλη του συσεξ, γουσταρουν. Εχω κανει ενα μικρογκαλοπ στο παλιο πχορουμ, 50/50 βγηκαν.
Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Jason Αντιγόνη
- Cecily Anne
Τώρα έβρασα.Μηχανικός έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:13Να σου πω άλλη περίπτωση, μια εμπειρία από όταν ήμουν φοιτητής.
Σε απομονωμένη παραλία γυμνιστών στην Καλογριά Αχαίας,
βρέθηκα μόνος μου εγώ με καμιά εικοσαριά Γάλλους πούστηδες (όλοι μας γυμνοί).
Ήταν κάποιο γκρουπ από το κοντινό ξενοδοχείο.
Δεν υπήρξε κάποιο επεισόδιο, παρόλο που μου κωλοτρίβονταν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Υποπτο.blackpaint έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:29χμμμμμμμΜηχανικός έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:13Να σου πω άλλη περίπτωση, μια εμπειρία από όταν ήμουν φοιτητής.
Συνήθως αυτές οι ιστορίες είναι με Αγγλους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
στην Ιαπωνια υπαρχει ιδιαιτερη κατηγορια μανγκα γραμμενα απο γυναικες και που απευθυνονται σε γυναικες με θεματικη τον ρομαντικο ερωτα μεταξυ αντρων, και πουλανε σαν ζεστο ψωμι στις γιαπωνεζουλες.
- Cecily Anne
Υπάρχει γυναίκα που να φτιάχνεται βλέποντας άντρα να κάνει έρωτα σε άντρα;blackpaint έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:33στην Ιαπωνια υπαρχει ιδιαιτερη κατηγορια μανγκα γραμμενα απο γυναικες και που απευθυνονται σε γυναικες με θεματικη τον ρομαντικο ερωτα μεταξυ αντρων, και πουλανε σαν ζεστο ψωμι στις γιαπωνεζουλες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Όχι, συνήθως είναι με κάποιο γνωστό του.Αγις έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:32Υποπτο.blackpaint έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:29χμμμμμμμΜηχανικός έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:13
Να σου πω άλλη περίπτωση, μια εμπειρία από όταν ήμουν φοιτητής.
Συνήθως αυτές οι ιστορίες είναι με Αγγλους.

Είχε καμιά γυναίκα τότε; Αλλιώς γιατί έκατσες;Μηχανικός έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:13Να σου πω άλλη περίπτωση, μια εμπειρία από όταν ήμουν φοιτητής.

Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Cecily Anne
Όχι, συνήθως το'πε ένας φίλος. Εδώ εξεπλάγην.
Λες να ξεψάρωσε και να βγαίνει στο προσκήνιο σιγάαα σιγααα ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:35Όχι, συνήθως είναι με κάποιο γνωστό του.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Σώπα ρε, σιγα μην πήγε ο τσιφούτης σε γλέντι με 20 ψωμόλυσσες γυμνιστές Γάλλους. Το πολύ πολύ να είχε το μενού ψητές ακρίδες.
- Dwarven Blacksmith
Yaoi λέγεται αυτό που περιγράφει, Google if you dareCecily Anne έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:35Υπάρχει γυναίκα που να φτιάχνεται βλέποντας άντρα να κάνει έρωτα σε άντρα;blackpaint έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:33στην Ιαπωνια υπαρχει ιδιαιτερη κατηγορια μανγκα γραμμενα απο γυναικες και που απευθυνονται σε γυναικες με θεματικη τον ρομαντικο ερωτα μεταξυ αντρων, και πουλανε σαν ζεστο ψωμι στις γιαπωνεζουλες.

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
μπέσα ή θα μας βγεί τίποτα και θα πάθουμε έμφραγμα βραδιάτικα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:41Yaoi λέγεται αυτό που περιγράφει, Google if you dareCecily Anne έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:35Υπάρχει γυναίκα που να φτιάχνεται βλέποντας άντρα να κάνει έρωτα σε άντρα;blackpaint έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:33στην Ιαπωνια υπαρχει ιδιαιτερη κατηγορια μανγκα γραμμενα απο γυναικες και που απευθυνονται σε γυναικες με θεματικη τον ρομαντικο ερωτα μεταξυ αντρων, και πουλανε σαν ζεστο ψωμι στις γιαπωνεζουλες.
- blackpaint
δε θυμασαι στο παλιο, ειχα ρωτησει το ιδιο και ειχες κανει μπλιαχ, και μια αλλη onomatadeleme ειχε απαντησει καταφατικα με ενθουσιασμο. Εδω λεμε διαβαζουν μανγκα αρλεκιν με ρομαντικες ιστοριες γκει αγοριων. Τα παντα ολα υπαρχουν σ αυτο τον κοσμο, ακομα και furries.Cecily Anne έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:35Υπάρχει γυναίκα που να φτιάχνεται βλέποντας άντρα να κάνει έρωτα σε άντρα;blackpaint έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:33στην Ιαπωνια υπαρχει ιδιαιτερη κατηγορια μανγκα γραμμενα απο γυναικες και που απευθυνονται σε γυναικες με θεματικη τον ρομαντικο ερωτα μεταξυ αντρων, και πουλανε σαν ζεστο ψωμι στις γιαπωνεζουλες.
- blackpaint
I see you are a man of culture.jpegDwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:41Yaoi λέγεται αυτό που περιγράφει, Google if you dareCecily Anne έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:35Υπάρχει γυναίκα που να φτιάχνεται βλέποντας άντρα να κάνει έρωτα σε άντρα;blackpaint έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 02:33στην Ιαπωνια υπαρχει ιδιαιτερη κατηγορια μανγκα γραμμενα απο γυναικες και που απευθυνονται σε γυναικες με θεματικη τον ρομαντικο ερωτα μεταξυ αντρων, και πουλανε σαν ζεστο ψωμι στις γιαπωνεζουλες.
- Cecily Anne
Καλά θα μου πεις, εδώ τα τζαπανιζ ανάβουν να βλέπουν να τις πηδάνε χταπόδια κι εξωγήινοι. Τουλάχιστον αυτό εμπίπτει στο ανθρώπινο είδος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre