Ποιότητα φόρουμ και πρόταση

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Re: Ποιότητα φόρουμ και πρόταση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 17 Ιαν 2019, 02:46

Fuerte έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:40
Ιδιαίτερα τώρα που μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο και άρχισαν να έρχονται...διάφοροι, θα βοηθούσε σίγουρα. Δεν θα αργήσει να αρχίσει το άγριο σπαμάρισμα.

Ας μπει έστω για κάποιες ενότητες.
Αυτή είναι πολύ καλή ιδέα. Θα μπορούσε να υπάρχει ένα όριο στην ενότητα της πολιτικής και της κοινωνίας. Ας πούμε 1 νήμα κάθε 48 ώρες.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 17 Ιαν 2019, 02:48

Γάταρος έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:44
Πάνας έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:37
Αν υπάρχει πρόβλημα με κάποιος χρήστες μπορεί να γίνουν συστάσεις, αν δεν υπάρξει συμμόρφωση τότε να αφαιρεθεί μόνο από αυτούς το δικαίωμα και όχι από όλους.
Δηλαδή πιστεύεις ότι είναι απαραίτητο ν' ανοίγεις περισσότερα από 1 νήμα το 24ωρο; Εδώ υπάρχουν δεκάδες μέλη άρα είτε όταν θα προκύψει ένα σημαντικό πολιτικό ζήτημα είτε ένα ζήτημα που αφορά την ενότητα της κοινωνίας, τότε σίγουρα θα υπάρχει η δυνατότητα ν' ανοίξει νήμα. Όταν πρόκειται για ένα πιο ιδιαίτερο θέμα που αφορά εσένα τότε ένα νήμα το 24ωρο είναι αρκετό.

Εδώ να πω ότι δεν είμαι 100% σίγουρος γι' αυτή την άποψη. Περιμένω να καταλήξω αφού θα έχω διαβάσει τα επιχειρήματα κι από τις δύο πλευρές.
επειδή μιλάς με τον Πάνα τώρα ,
ο Πάνας δεν ανοίγει νήματα συχνά.εως καθόλου.μπορεί να τύχει πχ να ανοίξει όμως 3 νήματα μαζι. ένα στην μουσική,ένα στα ζωάκια κι ένα στις μηχανές.
τι σημαίνει αν μπει όριο στο άνοιγμα νημάτων και πρέπει να ποστάρει μόνο 2 τη μέρα;
είναι κάπως ρε συ.
(✿ ♥‿♥)

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 17 Ιαν 2019, 02:48

Γάταρος έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:44
Πάνας έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:37
Αν υπάρχει πρόβλημα με κάποιος χρήστες μπορεί να γίνουν συστάσεις, αν δεν υπάρξει συμμόρφωση τότε να αφαιρεθεί μόνο από αυτούς το δικαίωμα και όχι από όλους.
Δηλαδή πιστεύεις ότι είναι απαραίτητο ν' ανοίγεις περισσότερα από 1 νήμα το 24ωρο; Εδώ υπάρχουν δεκάδες μέλη άρα είτε όταν θα προκύψει ένα σημαντικό πολιτικό ζήτημα είτε ένα ζήτημα που αφορά την ενότητα της κοινωνίας, τότε σίγουρα θα υπάρχει η δυνατότητα ν' ανοίξει νήμα. Όταν πρόκειται για ένα πιο ιδιαίτερο θέμα που αφορά εσένα τότε ένα νήμα το 24ωρο είναι αρκετό.

Εδώ να πω ότι δεν είμαι 100% σίγουρος γι' αυτή την άποψη. Περιμένω να καταλήξω αφού θα έχω διαβάσει τα επιχειρήματα κι από τις δύο πλευρές.
Πολύ ωραία. Αυτός ο περιορισμός σε περίοδο προεκλογικής εκστρατείας που μπορεί να οδηγήσει;

Θα σου απαντήσω. Σε αμέτρητους κλώνους, που θα τρολλάρουν στα νήματα να πιάσουν τις 50 δημοσιεύσεις για να κάνουν τον αγώνα τους. Θες να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια κατάσταση;
the end

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 17 Ιαν 2019, 02:49

Πάνας έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:41
aLiCat έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:39
Δεν βλέπω κάποια πίεση. Μόνο προτάσεις για αλλαγές,που μπορείς να αποκρούσεις με επιχειρήματα.
Ούτε (προς το παρόν τουλάχιστον) έχει αλλάξει κάτι από το παλιό, καλό (νέο) φόρουμ που ξέρεις και σου αρέσει. :)
Εσύ είσαι νέα είπαμε, έτσι;
Ναι αρκετά νέα στη διαδρομή μου στο φόρουμ, σε σχέση με σένα.
Ναι, γνωρίζεις περισσότερα από εμένα σχετικά με πρόσωπα και πράγματα, αν με ρωτάς γι αυτό.
Από την άλλη όμως και για τον ίδιο λόγο, πιθανόν να μπορώ να διακρίνω καλύτερα τη γενική εικόνα, ειδικά για κάποιο υποψήφιο νέο μέλος.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 17 Ιαν 2019, 02:51

aLiCat έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:49
Πάνας έγραψε:
aLiCat έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:39
Δεν βλέπω κάποια πίεση. Μόνο προτάσεις για αλλαγές,που μπορείς να αποκρούσεις με επιχειρήματα.
Ούτε (προς το παρόν τουλάχιστον) έχει αλλάξει κάτι από το παλιό, καλό (νέο) φόρουμ που ξέρεις και σου αρέσει. :)
Ναι, γνωρίζεις περισσότερα από εμένα σχετικά με πρόσωπα και πράγματα, αν με ρωτάς γι αυτό.
Από την άλλη όμως και για τον ίδιο λόγο, πιθανόν να μπορώ να διακρίνω καλύτερα τη γενική εικόνα, ειδικά για κάποιο υποψήφιο νέο μέλος.
Σε ρώτησα για την άποψη που φέρεις και τονίζεις μάλιστα στην πρώτη παρένθεση.
the end

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 17 Ιαν 2019, 02:54

@κουλούρι Θεσσαλονίκης @Πάνας

Ο περιορισμός θα μπορούσε ν' αφορά μόνο την ενότητα της πολιτικής. Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα των κλώνων είναι δουλειά του Συντονισμού να τους εντοπίσει κι ένα αποθαρρυντικό μέτρο γι' αυτούς θα ήταν το ν' ανέβει ο κατώτατος αριθμός δημοσιεύσεων που απαιτείται για να έχει κάποιος τη δυνατότητα ν' ανοίξει νήμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 17 Ιαν 2019, 02:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 17 Ιαν 2019, 02:55

Στο παλιό όποιος άνοιγε νήματα όπως ο σουβλατζής έτρωγε μπαν. Έτσι δεν είναι;
the end

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 17 Ιαν 2019, 02:56

Γάταρος έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:54
@κουλούρι Θεσσαλονίκης @Πάνας

Ο περιορισμός θα μπορούσε ν' αφορά μόνο την ενότητα της πολιτικής. Στο πρόβλημα των κλώνων είναι δουλειά του Συντονισμού να τους εντοπίσει κι ένα αποθαρρυντικό μέτρο γι' αυτούς θα ήταν το ν' ανέβει ο κατώτατος αριθμός δημοσιεύσεων που απαιτείται για να έχει κάποιος τη δυνατότητα ν' ανοίξει νήμα.
Εντάξει, να προσθέσουμε άλλο ένα πρόβλημα.

Σπύρο διαβάζεις;
the end

2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 2019 » 17 Ιαν 2019, 02:58

aLiCat έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:28
Πάνας έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:27
aLiCat έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:26

Μήπως αυτά δεν αποτελούν παρά μόνο προτάσεις προς τον ιδιοκτήτη του φόρουμ που εκείνος θα αποφασίσει;
Μήπως αν σε όποιον δεν αρέσει (με ή χωρίς λουράκι δεν έχει σημασία) να ανοίξει δικό του με δικούς του κανόνες;
Μας διώχνετε;
Μήπως μας εκβιάζετε οτι θα φύγετε;
aLiCat έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:28
Πάνας έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:27

Μας διώχνετε;
Μήπως μας εκβιάζετε οτι θα φύγετε;

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 17 Ιαν 2019, 02:58

Πάνας έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:55
νομίζω προς το τέλος δεν είχαν πέσει μπαν.ίσως πιο παλιά.πριν παραδώσουν τα όπλα οι διαχειριστές.

Γάταρος έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:54

Ο περιορισμός θα μπορούσε ν' αφορά μόνο την ενότητα της πολιτικής. Στο πρόβλημα των κλώνων είναι δουλειά του Συντονισμού να τους εντοπίσει κι ένα αποθαρρυντικό μέτρο γι' αυτούς θα ήταν το ν' ανέβει ο κατώτατος αριθμός δημοσιεύσεων που απαιτείται για να έχει κάποιος τη δυνατότητα ν' ανοίξει νήμα.
έχει δίκιο ο Πάνας.
(✿ ♥‿♥)

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 17 Ιαν 2019, 02:58

Πάνας έγραψε:
Απλώς νομίζω ότι ήταν ένας τύπος που άνοιγε κάτι τρολονήματα με νυχοκόπτες ο οποίος είχε φάει μόνιμο μπαν οπότε όταν κάποιος άνοιγε τρολονήμα τέτοιου είδους έτρωγε μπαν γιατί θεωρούσαν πως ήταν το συγκεκριμένο άτομο.

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 17 Ιαν 2019, 02:58

Πάνας έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:51
aLiCat έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:49
Πάνας έγραψε:

Σε ρώτησα για την άποψη που φέρεις και τονίζεις μάλιστα στην πρώτη παρένθεση.
Αν εννοείς το "προς το παρόν τουλάχιστον", πού να ξέρω εγώ τι μπορεί να γίνει στο μέλλον;
Αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο, μπορεί να μη κατάλαβα γιατί είμαι λιώμα από τη νύστα και επιφυλάσσομαι να σου απαντήσω αύριο.
Πάντως δεν είμαι εγώ που θα αλλάξω το φόρουμ και υποθέτω ούτε κάποιος άλλο μέλος. Απλώς και μόνο προτάσεις κάνουμε.
Καλή σου νύχτα. :)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 17 Ιαν 2019, 03:00

Γάταρος έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:58
Πάνας έγραψε:
Απλώς νομίζω ότι ήταν ένας τύπος που άνοιγε κάτι τρολονήματα με νυχοκόπτες ο οποίος είχε φάει μόνιμο μπαν οπότε όταν κάποιος άνοιγε τρολονήμα τέτοιου είδους έτρωγε μπαν γιατί θεωρούσαν πως ήταν το συγκεκριμένο άτομο.
:smt005:

Αυτό για τους παλιούς είναι διαμαντάκι!
the end

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 17 Ιαν 2019, 03:01

Πάνας έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:48
Θα σου απαντήσω. Σε αμέτρητους κλώνους, που θα τρολλάρουν στα νήματα να πιάσουν τις 50 δημοσιεύσεις για να κάνουν τον αγώνα τους. Θες να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια κατάσταση;
Ενδιαφέρον επιχείρημα.

Αλλά γιατί πιστεύετε ότι οι κλώνοι τριγυρνούν ανενόχλητοι;
Στο φόρουμ έχουν γίνει συνολικά 872 εγγραφές όπως μπορείτε να δείτε στο τελευταίο ID του νεότερου μέλους. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 582 εγγεγραμμένα μέλη.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 17 Ιαν 2019, 03:03

Spiros252 έγραψε:
17 Ιαν 2019, 03:01
Πάνας έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:48
Ενδιαφέρον επιχείρημα.

Αλλά γιατί πιστεύετε ότι οι κλώνοι τριγυρνούν ανενόχλητοι;
Στο φόρουμ έχουν γίνει συνολικά 872 εγγραφές όπως μπορείτε να δείτε στο τελευταίο ID του νεότερου μέλους. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 582 εγγεγραμμένα μέλη.
γιατί να μην τριγυρνούν;
πόσοι λογαριασμοί υπάρχουν που δεν έχουν ούτε ένα ποστ.
πόσοι από αυτούς ανήκουν στο ίδιο άτομο;
μπορείς να το περιορίσεις;
(✿ ♥‿♥)

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών