Αυτή είναι πολύ καλή ιδέα. Θα μπορούσε να υπάρχει ένα όριο στην ενότητα της πολιτικής και της κοινωνίας. Ας πούμε 1 νήμα κάθε 48 ώρες.
Ποιότητα φόρουμ και πρόταση
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ποιότητα φόρουμ και πρόταση
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
επειδή μιλάς με τον Πάνα τώρα ,Γάταρος έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 02:44Δηλαδή πιστεύεις ότι είναι απαραίτητο ν' ανοίγεις περισσότερα από 1 νήμα το 24ωρο; Εδώ υπάρχουν δεκάδες μέλη άρα είτε όταν θα προκύψει ένα σημαντικό πολιτικό ζήτημα είτε ένα ζήτημα που αφορά την ενότητα της κοινωνίας, τότε σίγουρα θα υπάρχει η δυνατότητα ν' ανοίξει νήμα. Όταν πρόκειται για ένα πιο ιδιαίτερο θέμα που αφορά εσένα τότε ένα νήμα το 24ωρο είναι αρκετό.
Εδώ να πω ότι δεν είμαι 100% σίγουρος γι' αυτή την άποψη. Περιμένω να καταλήξω αφού θα έχω διαβάσει τα επιχειρήματα κι από τις δύο πλευρές.
ο Πάνας δεν ανοίγει νήματα συχνά.εως καθόλου.μπορεί να τύχει πχ να ανοίξει όμως 3 νήματα μαζι. ένα στην μουσική,ένα στα ζωάκια κι ένα στις μηχανές.
τι σημαίνει αν μπει όριο στο άνοιγμα νημάτων και πρέπει να ποστάρει μόνο 2 τη μέρα;
είναι κάπως ρε συ.
(✿ ♥‿♥)
Πολύ ωραία. Αυτός ο περιορισμός σε περίοδο προεκλογικής εκστρατείας που μπορεί να οδηγήσει;Γάταρος έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 02:44Δηλαδή πιστεύεις ότι είναι απαραίτητο ν' ανοίγεις περισσότερα από 1 νήμα το 24ωρο; Εδώ υπάρχουν δεκάδες μέλη άρα είτε όταν θα προκύψει ένα σημαντικό πολιτικό ζήτημα είτε ένα ζήτημα που αφορά την ενότητα της κοινωνίας, τότε σίγουρα θα υπάρχει η δυνατότητα ν' ανοίξει νήμα. Όταν πρόκειται για ένα πιο ιδιαίτερο θέμα που αφορά εσένα τότε ένα νήμα το 24ωρο είναι αρκετό.
Εδώ να πω ότι δεν είμαι 100% σίγουρος γι' αυτή την άποψη. Περιμένω να καταλήξω αφού θα έχω διαβάσει τα επιχειρήματα κι από τις δύο πλευρές.
Θα σου απαντήσω. Σε αμέτρητους κλώνους, που θα τρολλάρουν στα νήματα να πιάσουν τις 50 δημοσιεύσεις για να κάνουν τον αγώνα τους. Θες να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια κατάσταση;
the end
Ναι αρκετά νέα στη διαδρομή μου στο φόρουμ, σε σχέση με σένα.
Ναι, γνωρίζεις περισσότερα από εμένα σχετικά με πρόσωπα και πράγματα, αν με ρωτάς γι αυτό.
Από την άλλη όμως και για τον ίδιο λόγο, πιθανόν να μπορώ να διακρίνω καλύτερα τη γενική εικόνα, ειδικά για κάποιο υποψήφιο νέο μέλος.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Σε ρώτησα για την άποψη που φέρεις και τονίζεις μάλιστα στην πρώτη παρένθεση.aLiCat έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 02:49Ναι αρκετά νέα στη διαδρομή μου στο φόρουμ, σε σχέση με σένα.
Ναι, γνωρίζεις περισσότερα από εμένα σχετικά με πρόσωπα και πράγματα, αν με ρωτάς γι αυτό.
Από την άλλη όμως και για τον ίδιο λόγο, πιθανόν να μπορώ να διακρίνω καλύτερα τη γενική εικόνα, ειδικά για κάποιο υποψήφιο νέο μέλος.
the end
@κουλούρι Θεσσαλονίκης @Πάνας
Ο περιορισμός θα μπορούσε ν' αφορά μόνο την ενότητα της πολιτικής. Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα των κλώνων είναι δουλειά του Συντονισμού να τους εντοπίσει κι ένα αποθαρρυντικό μέτρο γι' αυτούς θα ήταν το ν' ανέβει ο κατώτατος αριθμός δημοσιεύσεων που απαιτείται για να έχει κάποιος τη δυνατότητα ν' ανοίξει νήμα.
Ο περιορισμός θα μπορούσε ν' αφορά μόνο την ενότητα της πολιτικής. Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα των κλώνων είναι δουλειά του Συντονισμού να τους εντοπίσει κι ένα αποθαρρυντικό μέτρο γι' αυτούς θα ήταν το ν' ανέβει ο κατώτατος αριθμός δημοσιεύσεων που απαιτείται για να έχει κάποιος τη δυνατότητα ν' ανοίξει νήμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 17 Ιαν 2019, 02:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο παλιό όποιος άνοιγε νήματα όπως ο σουβλατζής έτρωγε μπαν. Έτσι δεν είναι;
the end
Εντάξει, να προσθέσουμε άλλο ένα πρόβλημα.Γάταρος έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 02:54@κουλούρι Θεσσαλονίκης @Πάνας
Ο περιορισμός θα μπορούσε ν' αφορά μόνο την ενότητα της πολιτικής. Στο πρόβλημα των κλώνων είναι δουλειά του Συντονισμού να τους εντοπίσει κι ένα αποθαρρυντικό μέτρο γι' αυτούς θα ήταν το ν' ανέβει ο κατώτατος αριθμός δημοσιεύσεων που απαιτείται για να έχει κάποιος τη δυνατότητα ν' ανοίξει νήμα.
Σπύρο διαβάζεις;
the end
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
νομίζω προς το τέλος δεν είχαν πέσει μπαν.ίσως πιο παλιά.πριν παραδώσουν τα όπλα οι διαχειριστές.
έχει δίκιο ο Πάνας.Γάταρος έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 02:54
Ο περιορισμός θα μπορούσε ν' αφορά μόνο την ενότητα της πολιτικής. Στο πρόβλημα των κλώνων είναι δουλειά του Συντονισμού να τους εντοπίσει κι ένα αποθαρρυντικό μέτρο γι' αυτούς θα ήταν το ν' ανέβει ο κατώτατος αριθμός δημοσιεύσεων που απαιτείται για να έχει κάποιος τη δυνατότητα ν' ανοίξει νήμα.
(✿ ♥‿♥)
Απλώς νομίζω ότι ήταν ένας τύπος που άνοιγε κάτι τρολονήματα με νυχοκόπτες ο οποίος είχε φάει μόνιμο μπαν οπότε όταν κάποιος άνοιγε τρολονήμα τέτοιου είδους έτρωγε μπαν γιατί θεωρούσαν πως ήταν το συγκεκριμένο άτομο.
Αν εννοείς το "προς το παρόν τουλάχιστον", πού να ξέρω εγώ τι μπορεί να γίνει στο μέλλον;Πάνας έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 02:51Σε ρώτησα για την άποψη που φέρεις και τονίζεις μάλιστα στην πρώτη παρένθεση.aLiCat έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 02:49Ναι αρκετά νέα στη διαδρομή μου στο φόρουμ, σε σχέση με σένα.
Αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο, μπορεί να μη κατάλαβα γιατί είμαι λιώμα από τη νύστα και επιφυλάσσομαι να σου απαντήσω αύριο.
Πάντως δεν είμαι εγώ που θα αλλάξω το φόρουμ και υποθέτω ούτε κάποιος άλλο μέλος. Απλώς και μόνο προτάσεις κάνουμε.
Καλή σου νύχτα.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Αυτό για τους παλιούς είναι διαμαντάκι!
the end
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Ενδιαφέρον επιχείρημα.
Αλλά γιατί πιστεύετε ότι οι κλώνοι τριγυρνούν ανενόχλητοι;
Στο φόρουμ έχουν γίνει συνολικά 872 εγγραφές όπως μπορείτε να δείτε στο τελευταίο ID του νεότερου μέλους. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 582 εγγεγραμμένα μέλη.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
γιατί να μην τριγυρνούν;
πόσοι λογαριασμοί υπάρχουν που δεν έχουν ούτε ένα ποστ.
πόσοι από αυτούς ανήκουν στο ίδιο άτομο;
μπορείς να το περιορίσεις;
(✿ ♥‿♥)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 1251 Προβολές
-