Ποιες επιχειρησεις πρεπει να πανε στα τσακιδια;
- wooded glade
Re: Ποιες επιχειρησεις πρεπει να πανε στα τσακιδια;
Υπάρχει μεγαλύτερη χούντα από τον ΟΠΑΠ ;
Ποιό Lidl ;
Εντάξει, είχα αγοράσει από το Lidl κάτι μελομακάρονα-Νταχάου. Είχε και αυτόγραφο του Χίμλερ μέσα στο κουτί, "νίκη το 1943" έλεγε.
Αλλά είμαι ελεύθερος να αλλάζω δρόμο όταν περνάω από τη Χαροκόπου, δεν είμαι ;
Απ΄ότι ξέρω είμαι.
Ποιό Lidl ;
Εντάξει, είχα αγοράσει από το Lidl κάτι μελομακάρονα-Νταχάου. Είχε και αυτόγραφο του Χίμλερ μέσα στο κουτί, "νίκη το 1943" έλεγε.
Αλλά είμαι ελεύθερος να αλλάζω δρόμο όταν περνάω από τη Χαροκόπου, δεν είμαι ;
Απ΄ότι ξέρω είμαι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Ναι ε; Έτσι κάνει το Liedl; Γερμανός μέχρι τα μπούνια είναι.hellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 17:57Ναι, δεν είναι Έλληνας, αλλά δεν το παίζει και Έλληνας, σε αντίθεση με το Lidl και το Discount και γενικά τις γοτθικές αλυσίδες που διατείνονται ότι είναι ελληνικές και βάζουν παντού σημαιάκια.
Επίσης το κλέψιμο του είναι τερατώδες. Αυξάνει τις τιμές εν καιρώ κρίσης και οι προσφορές που κάνει είναι στις τιμές προ ενός-δύο χρόνων. Αναρωτιέμαι επίσης πού πληρώνει φόρους.
- hellegennes
Αν πληρώνει φόρους, γιατί δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε τι πληρώνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο ΦΠΑ δεν είναι φόρος;brb και tyt έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 18:02Ναι ε; Έτσι κάνει το Liedl; Γερμανός μέχρι τα μπούνια είναι.hellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 17:57Ναι, δεν είναι Έλληνας, αλλά δεν το παίζει και Έλληνας, σε αντίθεση με το Lidl και το Discount και γενικά τις γοτθικές αλυσίδες που διατείνονται ότι είναι ελληνικές και βάζουν παντού σημαιάκια.
Επίσης το κλέψιμο του είναι τερατώδες. Αυξάνει τις τιμές εν καιρώ κρίσης και οι προσφορές που κάνει είναι στις τιμές προ ενός-δύο χρόνων. Αναρωτιέμαι επίσης πού πληρώνει φόρους.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Ακριβώς. Μόνον μία φορά δημοσίευσε ισολογισμό.hellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 18:52Αν πληρώνει φόρους, γιατί δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε τι πληρώνει.
Για φόρο στα κέρδη.
ΟΕ είναι τα Lidl γι'αυτό και δεν δημοσιεύουν ισολογισμό. Δεν το ήξερες; Εσύ δεν το έγραφες στο παλιό ότι έγιναν ΟΕ γιά να μη φανερώνουν τον ισολογισμό τους; Μάλιστα την αποκαλούσες και "μη κερδοσκοπική εταιρεία"brb και tyt έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 17:39ΟΕ είναι;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 17:36Σαρακατσανος
Ποτε δημοσιευαν οι ΟΕ ισολογισμους και μετα αλλαξε ο νομος;
Τι γραφεις παλι ;
Φυσικα η επιλογη της μορφης ΟΕ για τα Lidl δεν εγινε για να μην βλεπετε οι ψεκασμενοι τον ισολογισμο, δεν εχει σχεση με την δημοσιευση ισολογισμων
Πάντα λακές του Lidl.

Εδώ να πούμε πως ο βασικός λόγος που οι ΑΕ και ΕΠΕ υποχρεούνται να κοινοποιήσουν τον ισολογισμό τους είναι πως οι μέτοχοί τους είναι υπεύθυνοι προς τους πιστωτές τους μόνο μέχρι του ποσού του μετοχικού κεφαλαίου. Αρα, οι πιστωτές έχουν ένα μεγαλύτερο κίνδυνο και πρέπει να έχουν το δικαίωμα να ελέγχουν τα οικονομικά στοιχεία τους. Στην περίπτωση των Lidl, η μητρική Lidl είναι υπεύθυνη γιά ολόκληρο το ποσό που μπορεί να οφείλει η Lidl Ελλάδος σε περίπτωση χρεοκοπίας, πράγμα που η νομοθεσία αναγνωρίζει και δεν υποχρεώνει σε δημοσίευση των οικονομικών στοιχείων της. Ο άλλος λόγος γιά την δημοσίευση των στοιχείων είναι η προστασία των μετόχων μειοψηφίας. Ούτε κι'αυτό ισχύει στην περίπτωση των Lidl, καθώς οι εταίροι είναι οντότητες του group.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι και πολύ. Πρόκειται γιά νομικό πρόσωπο υποκείμενο στο Ελληνικό δίκαιο που δραστηριοποιείται εντός Ελλάδος. Αρα πληρώνει φόρους στην Ελλάδα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Ο ΦΠΑ είναι ανεξάρτητος φόρος. Αυτό είναι το επιχείρημα «ο καθένας μπορεί να γίνει πλούσιος = όλοι μπορούν να γίνουν πλούσιοι». Νομίζω ότι είναι φανερό γιατί αποτελεί λογική πλάνη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όλες οι εταιρείες που είναι νομικά πρόσωπα υποκείμενα στο δίκαιο μιας Α χώρας και δραστηριοποιούνται στην Α χώρα αποδίδουν το σύνολο των φόρων τους στην Α χώρα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- wooded glade
Το νήμα αυτό είναι βλακεία.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 12:22Ποιες επιχειρησεις πρεπει να πανε στα τσακιδια και να φυγουν απο την χωρα μας;
Να γραψω μερικες που πιστευω θα παρουν αρκετες ψηφους
Lidl
Ryan Air
Uber
Γραψτε τις δικες σας προτιμησεις
Ως δεύτερος Κωνσταντίνος Ασλανίδης, ο νηματοθέτης λέει "εσείς κι εσείς κι εσείς στα τσακίδια".
Βάζει και τον θυρωρό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που ήταν στην Πανεπιστημίου τότε να μην μας αφήνει να μπούμε μέσα.
Μήπως θα ήταν καλύτερα ο κάθε πελάτης να αποφασίζει ποιά επιχείρηση του αρέσει ;
Το δε κράτος να αποφασίζει μόνο αν υπάρχει κίνδυνος για τον πελάτη (π.χ. αγορά ομολόγων Σώρρα) ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Πότε έγραψα τέτοιο πράγμα; Δεν με συνήθισες σε τρολάρισμα.
Δεν υπάρχει ελληνικό δίκαιο. Υπάρχει ΕΕ και ευρωζονικό δίκαιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 17 Ιαν 2019, 19:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο φόρος οφείλεται εκεί που δημιουργείται το εισόδημα. Αν μία Ελληνική εταιρεία δεν έχει δραστηριότητα στο εξωτερικό (η εξαγωγή αγαθών και υπηρεσιών, δεν θεωρείται ότι δημιουργεί εισόδημα στο εξωτερικό) που αλλού μπορεί να αποδώσει φόρους;hellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 19:14Όλες οι εταιρείες που είναι νομικά πρόσωπα υποκείμενα στο δίκαιο μιας Α χώρας και δραστηριοποιούνται στην Α χώρα αποδίδουν το σύνολο των φόρων τους στην Α χώρα;
1.
Δεν είσαι ο jango/petty;brb και tyt έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 19:16Πότε έγραψα τέτοιο πράγμα; Δεν με συνήθισες σε τέτοιο τρολάρισμα.
1.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μινιμαρκετας εισαι η ελεγκτης της εφοριας;hellegennes
Μοερδευτηκα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Ότι να 'ναι. Μυστικά του κράτους είναι; Διαβαθμισμενα;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 19:17Μινιμαρκετας εισαι η ελεγκτης της εφοριας;hellegennes
Μοερδευτηκα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άει στα τσακίδια δεν θέλω να έρχεστε βρωμιάρηδες.
από Niki » 25 Οκτ 2024, 09:50 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 51 Απαντήσεις
- 1087 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
25 Οκτ 2024, 20:45
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
01 Ιουν 2024, 19:55
-
-
Νέα δημοσίευση Δυο επιχειρήσεις που δεν αποτυγχάνουν ποτέ
από Unicex » 15 Δεκ 2024, 11:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 676 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
18 Δεκ 2024, 08:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φωτιά και τσεκούρι για τις μικρές επιχειρήσεις!
από Frappezitis » 08 Απρ 2024, 07:00 » σε Οικονομία - 6 Απαντήσεις
- 550 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
26 Μάιος 2024, 17:50
-