Εσύ μίλησες για ακροδεξιούς. Ο λαϊκισμός δεν διώκεται, εξάλλου λίγο πολύ, όλοι οι πολιτικοί λαϊκίζουν. Οι λεγόμενοι φιλελεύθεροι της Ελλάδας δεν νοιάζονται ιδιαίτερα για τα δικαιώματα των μειονοτήτων.Northern Spirit έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 21:41
Μα δεν μιλαμε για ιδεολογια...
To αρθρο 2 της συνθηκης της ΕΕ ειναι σαφες:Article 2
The Union is founded on the values of respect for human dignity, freedom, democracy, equality, the rule of law and respect for human rights, including the rights of persons belonging to minorities. These values are common to the Member States in a society in which pluralism, non-discrimination, tolerance, justice, solidarity and equality between women and men prevail.
Ευλογημένη ΕΕ
Re: Ευλογημένη ΕΕ
- Eθνικοκοινωνιστης
οι διαφθαρμενοι ασχολουνται με τους διαφθαρμενους που οι ιδιοι στηριξαν/εξεθρεψαν 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Μαυροβασίλης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- hellegennes
Κάνουν σε κανέναν εντύπωση αυτά τα νούμερα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
μπορείς μετά να μην είσαι ιδεολόγος ευρωπαιος, να πιστεύεις οτι επιτελείς ύψιστο λειτούργημαΜαυροβασίλης έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 22:19EUlogison
https://www.iefimerida.gr/news/472519/m ... o-gioynker
- Dwarven Blacksmith
15 φορές κάτω από το μισθό του Προέδρου των ΗΠΑ, πρακτικά δουλεύουν τζάμπα.

- Northern Spirit
Ακροδεξιοι κυβερνουνε στην Πολωνια και στην Ουγγαρια. Ο λαικισμος καθ'αυτος δεν διωκεται αλλα καποιες προτασεις των αλικσιτων οπως η αρχη της μη διακρισης, ανθρωπινων δικαιωματων ειδικα μειονοτητων κλπ.που προωθουνε οι λαικιστες ερχονται σε αντιθεση με το αρθρο 2 και αλλα αρθρα της συνθηκης της ΕΕ. Αυτο λογικα σημαινει κυρωσεις..Bipsco έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 22:09Εσύ μίλησες για ακροδεξιούς. Ο λαϊκισμός δεν διώκεται, εξάλλου λίγο πολύ, όλοι οι πολιτικοί λαϊκίζουν. Οι λεγόμενοι φιλελεύθεροι της Ελλάδας δεν νοιάζονται ιδιαίτερα για τα δικαιώματα των μειονοτήτων.Northern Spirit έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 21:41
To αρθρο 2 της συνθηκης της ΕΕ ειναι σαφες:Article 2
The Union is founded on the values of respect for human dignity, freedom, democracy, equality, the rule of law and respect for human rights, including the rights of persons belonging to minorities. These values are common to the Member States in a society in which pluralism, non-discrimination, tolerance, justice, solidarity and equality between women and men prevail.
Στην Ελλαδα δεν υπαρχουνε φιλελευθεροι. Κατι ελαχιστοι ειναι και αυτοι τελευταια προσχωρησαν στους νεοσυντηρητικους του Τραμπ..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ναι, σε εμένα. Είναι αποκαρδιωτικά μικρά για οργανισμό τέτοιου διαμετρήματος. Ελπίζω να έχουν γερό μπόνους
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 22:42Ναι, σε εμένα. Είναι αποκαρδιωτικά μικρά για οργανισμό τέτοιου διαμετρήματος. Ελπίζω να έχουν γερό μπόνους

τι λες και συ μωρέ, μπόνους σε υπερεθνικό οργανισμό.
ακόμα και οι καταγεγραμμένες υπερωρίες απαγορεύεται να πληρώνονται.
-
αυτο, μιλαμε επι της ουσιας για εθελοντισμοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 22:42Ναι, σε εμένα. Είναι αποκαρδιωτικά μικρά για οργανισμό τέτοιου διαμετρήματος. Ελπίζω να έχουν γερό μπόνους
- Dwarven Blacksmith
1 ευρώ ανα δάκρυ εθνολαϊκιστή.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 22:42Ναι, σε εμένα. Είναι αποκαρδιωτικά μικρά για οργανισμό τέτοιου διαμετρήματος. Ελπίζω να έχουν γερό μπόνους

Κανένα κόμμα σε καμία χώρα δεν είναι κατ' εξοχήν φιλελεύθερο. Στην Ελλάδα εκφραστής του φιλελευθερισμού είναι η ΝΔ.Northern Spirit έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 22:37Ακροδεξιοι κυβερνουνε στην Πολωνια και στην Ουγγαρια. Ο λαικισμος καθ'αυτος δεν διωκεται αλλα καποιες προτασεις των αλικσιτων οπως η αρχη της μη διακρισης, ανθρωπινων δικαιωματων ειδικα μειονοτητων κλπ.που προωθουνε οι λαικιστες ερχονται σε αντιθεση με το αρθρο 2 και αλλα αρθρα της συνθηκης της ΕΕ. Αυτο λογικα σημαινει κυρωσεις..Bipsco έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 22:09Εσύ μίλησες για ακροδεξιούς. Ο λαϊκισμός δεν διώκεται, εξάλλου λίγο πολύ, όλοι οι πολιτικοί λαϊκίζουν. Οι λεγόμενοι φιλελεύθεροι της Ελλάδας δεν νοιάζονται ιδιαίτερα για τα δικαιώματα των μειονοτήτων.Northern Spirit έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 21:41
To αρθρο 2 της συνθηκης της ΕΕ ειναι σαφες:
Στην Ελλαδα δεν υπαρχουνε φιλελευθεροι. Κατι ελαχιστοι ειναι και αυτοι τελευταια προσχωρησαν στους νεοσυντηρητικους του Τραμπ..
- Μαυροβασίλης
συνέλθετε λίγο, με το σιβι της ρίκας ή του ηγέτη των κομψών μόνο σε ζαίικη αργομισθία ελπίζεις για >10Κ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
-
μετα τους φορους, καθαρα παιζει να παιρνουν λιγοτερα απο τον καρανικα
οι μισθοί και τα μπόνους μεταφέρονται σε άγαμες θυγατέρες ή είναι απλά λιφετιμε;