Δεν είναι έτσι. Η Apple πλήρωνε φόρο σε όλη την Ευρώπη. Απλώς οι συναλλαγές της (περιλαμβανομένων και Management fees, Royalties κ.λ.π.) ήταν έτσι δομημένες που τα μεγαλύτερα κέρδη να εμφανίζονται στην Ιρλανδία.hellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 21:19Δεν μίλησα εγώ για φοροδιαφυγή. Εσύ είπες ότι αφού η Lidl δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, αποδίδει φόρους στην Ελλάδα. Η Apple δραστηριοποιείται σε όλην την ΕΕ και -τουλάχιστον μέχρι πρότινος- πλήρωνε φόρο μόνο στην Ιρλανδία. Αυτό αντέτεινα.Leporello έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 21:12Τι θέλεις να σου απαντήσω; Αν μπορούν να κάνουν φοροδιαφυγή και οι μεγάλες εταιρείες; Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί. Στην περίπτωση τής Apple όμως, δεν ήταν κάν φοροδιαφυγή, ήταν παράβαση κανονισμών τής ΕΕ με την συνέργεια τής Ιρλανδίας. Εχει κάποια σχέση αυτό με το θέμα μας;hellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 20:57Μιας που το θυμήθηκα, Leporello, δεν μου απάντησες στο ερώτημά μου για την Apple.
Το ότι αυτό είναι αντίθετο στην πολιτική της ΕΕ δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί δεν το έκανε παράνομα. Εννοείται πως η ΕΕ ασχολήθηκε με την Apple για δυο λόγους: είναι αμερικανική εταιρεία και η όλη ιστορία αφορά τον οικονομικό πόλεμο ΕΕ-ΗΠΑ (βλέπε και VW) και φυσικά γιατί είναι εταιρεία κολοσσός και άρα έχει οικονομικά μεγαλύτερη σημασία να ασχοληθούν μαζί της.
Ποιες επιχειρησεις πρεπει να πανε στα τσακιδια;
Re: Ποιες επιχειρησεις πρεπει να πανε στα τσακιδια;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Είτε τρως παντόφλα κι έχεις νευράκια, είτε ακόμα αυνανίζεσαι και μάλιστα υπερβολικά, είτε παίρνεις ναρκωτικά. Πιο πιθανό βλέπω συνδυασμό του πρώτου και του δεύτερου.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 19:43Θες να παιξουμε την κολοκυθια;
Εγραψες οτι η ΕΕ προστατευει αφηνοντας τις εταιρειες να μην δημοσιευουν ισολογισμο
Σε ξαναρωταω
Απο τι τις προστατευει
Αντι να απαντησεις με ρωτας τι επαθαν οσες δημοσιευσαν ισοογισμο
Υποννοεις το τιποτα
Αρα η ΕΕ προστατευει τις επιχειρησεις απο το τιποτα;
Δεν σου χω πει να κοψεις το ποτο;
Πιο πάνω μίλησες για ''κουτσομπολιά''. Πες μου σε παρακαλώ τι έχουν πάθει οι εταιρείες που δημοσιεύουν ισολογισμούς από τα οποία πάθη προστατεύεται το Lidl. Δεν ξέρω τι ακριβώς κερδίζει το Lidl αλλά η ΕΕ προστατεύει τις εταιρείες με τον τρόπο που σουτ είπα σε άλλο νήμα, με την μεταφορά της έδρας. Πολύ πιθανό να φοροκλέβει/φοροοαποφεύγει και το ΦΠΑ.
Η Lild Hellas με την επιλογή αυτή γλιτώνει από πολλά «βάσανα» και την ίδια στιγμή δεν αποκαλύπτει στον ανταγωνισμό χρήσιμες πληροφορίες.
Όπως είναι τα περιθώρια κέρδους, τα μερίδια αγοράς, τα καθαρά της κέρδη και τα ταμειακά της διαθέσιμα.
Στελέχη της αγοράς δεν κατανοούν την πρακτική αυτή, η οποία δεν είναι στη δικαιοδοσία τους για περισσότερα σχόλια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ετοιμάζει αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο το οποίο όπως μας πληροφόρησαν μπορεί να φέρει ουσιαστικές αλλαγές στο λιανεμπόριο.
http://bankingnews.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B ... CE%B1.html
- hellegennes
Το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια. Τα κέρδη που εμφάνιζαν στην Ιρλανδία ήταν ή όχι κέρδη από άλλες χώρες, όπου πριν λίγες σελίδες ισχυρίστηκες ότι δεν γίνεται να φορολογηθούν σε άλλη χώρα; Μην παίζουμε την κολοκυθιά.Leporello έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 21:55Δεν είναι έτσι. Η Apple πλήρωνε φόρο σε όλη την Ευρώπη. Απλώς οι συναλλαγές της (περιλαμβανομένων και Management fees, Royalties κ.λ.π.) ήταν έτσι δομημένες που τα μεγαλύτερα κέρδη να εμφανίζονται στην Ιρλανδία.hellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 21:19Δεν μίλησα εγώ για φοροδιαφυγή. Εσύ είπες ότι αφού η Lidl δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, αποδίδει φόρους στην Ελλάδα. Η Apple δραστηριοποιείται σε όλην την ΕΕ και -τουλάχιστον μέχρι πρότινος- πλήρωνε φόρο μόνο στην Ιρλανδία. Αυτό αντέτεινα.Leporello έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 21:12Τι θέλεις να σου απαντήσω; Αν μπορούν να κάνουν φοροδιαφυγή και οι μεγάλες εταιρείες; Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί. Στην περίπτωση τής Apple όμως, δεν ήταν κάν φοροδιαφυγή, ήταν παράβαση κανονισμών τής ΕΕ με την συνέργεια τής Ιρλανδίας. Εχει κάποια σχέση αυτό με το θέμα μας;
Το ότι αυτό είναι αντίθετο στην πολιτική της ΕΕ δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί δεν το έκανε παράνομα. Εννοείται πως η ΕΕ ασχολήθηκε με την Apple για δυο λόγους: είναι αμερικανική εταιρεία και η όλη ιστορία αφορά τον οικονομικό πόλεμο ΕΕ-ΗΠΑ (βλέπε και VW) και φυσικά γιατί είναι εταιρεία κολοσσός και άρα έχει οικονομικά μεγαλύτερη σημασία να ασχοληθούν μαζί της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καθόλου κολοκυθιά δεν παίζουμε. Απλώς εσύ μάσησες λαϊκίστικο κουτσομπολιό. Αλλα τα περιθώρια που έχει μιά εταιρεία υψηλής τεχνολογίας να παίξει με το που εμφανίζονται τα κέρδη της (έξοδα R&D, Royalties κ.λ.π.) και άλλο ένα supermarket. Αυτό μπορεί να ξεφύγει μόνο γιά τα προϊόντα που προμηθεύεται με ετικέττα Lidl και αυτά υπό προϋποθέσεις. Και πάλι όμως, μιλούσαμε γιά το που πληρώνει φόρους μιά ελληνική εταιρεία, όχι γιά τους τρόπους που μπορεί να κάνει φοροδιαφυγή.hellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 22:25Το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια. Τα κέρδη που εμφάνιζαν στην Ιρλανδία ήταν ή όχι κέρδη από άλλες χώρες, όπου πριν λίγες σελίδες ισχυρίστηκες ότι δεν γίνεται να φορολογηθούν σε άλλη χώρα; Μην παίζουμε την κολοκυθιά.Leporello έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 21:55Δεν είναι έτσι. Η Apple πλήρωνε φόρο σε όλη την Ευρώπη. Απλώς οι συναλλαγές της (περιλαμβανομένων και Management fees, Royalties κ.λ.π.) ήταν έτσι δομημένες που τα μεγαλύτερα κέρδη να εμφανίζονται στην Ιρλανδία.hellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 21:19Δεν μίλησα εγώ για φοροδιαφυγή. Εσύ είπες ότι αφού η Lidl δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, αποδίδει φόρους στην Ελλάδα. Η Apple δραστηριοποιείται σε όλην την ΕΕ και -τουλάχιστον μέχρι πρότινος- πλήρωνε φόρο μόνο στην Ιρλανδία. Αυτό αντέτεινα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Καταρχήν κάνε κουμάντο στα δικά σου λεφτά. Όταν ζητάς τα δικά μου κάθε λεπτό είναι σημαντικό.brb και tyt έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 17:48ΝΕΡΙΤ με ένα ευρώ λιγότερο σε κάθε λογαριασμό και 3-4 εκατομμύρια ευρώ χρέη σε τρία χρόνια, να τ' αφήσω;
Κατά δεύτερον, δύσκολο να βρεθεί η Νεριτ με χρέη από την στιγμή που στόχος είναι να μην απασχολεί 2.5 χιλιάδες κόσμο.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Κοιτάω την τσέπη μου και δεν βλέπω κανενός άλλου τα λεφτά εκτός απ' τα δικά μου.SuperRogue έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 22:51Καταρχήν κάνε κουμάντο στα δικά σου λεφτά. Όταν ζητάς τα δικά μου κάθε λεπτό είναι σημαντικό.brb και tyt έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 17:48ΝΕΡΙΤ με ένα ευρώ λιγότερο σε κάθε λογαριασμό και 3-4 εκατομμύρια ευρώ χρέη σε τρία χρόνια, να τ' αφήσω;
Κατά δεύτερον, δύσκολο να βρεθεί η Νεριτ με χρέη από την στιγμή που στόχος είναι να μην απασχολεί 2.5 χιλιάδες κόσμο.
Η ερώτηση ισχύει.
Έλλειμμα 3,8 εκατ. ευρώ για τη ΝΕΡΙΤ
Η χαμηλή μισθοδοσία του ελάχιστου προσωπικού της ΝΕΡΙΤ, η διάλυση κάθε εργασιακού δικαιώματος για τους εξωτερικούς συνεργάτες, η μείωση όλων των παροχών σε προμηθευτές και τεχνικούς-συνεργάτες δεν φαίνεται να ωφελούν τα οικονομικά της κρατικής εταιρείας. Στο σχέδιο προϋπολογισμού για το 2015, όπως παραδόθηκε προς έγκριση από το υπουργείο Οικονομικών, αποτυπώνεται για την πρώτη χρήση ζημία ύψους 3.834.360 ευρώ! Η ζημία προκύπτει επειδή από τα έσοδα του ανταποδοτικού τέλους, ύψους 190 εκατ. ευρώ, παραμένει «κλειστό», με τον χαρακτηρισμό του «ισοζυγίου», το ποσό των 99 εκατ. ευρώ. Η ίδια η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ δηλώνει στο επιχειρησιακό της σχέδιο πως «κύρια δυσχέρεια στην ανάπτυξη της εταιρείας είναι η δέσμευση για δημοσιοοικονομικό αποτέλεσμα 91 εκατ. ευρώ».
Τα συνολικά έσοδα για το 2015 υπολογίζονται σε 194.200.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 190.000.000 προέρχονται από το ανταποδοτικό τέλος. Τα έσοδα των διαφημίσεων ανέρχονται σε 3.500.000 ευρώ και τα έσοδα από κεφάλαια σε 700.000 ευρώ.
Για τη μισθοδοσία του προσωπικού προβλέπεται να δοθούν 18 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 13.500.000 ευρώ είναι η τακτική μισθοδοσία για 648 υπαλλήλους αορίστου χρόνου και τα 4,5 εκατ. ευρώ εργοδοτικές εισφορές. Για αμοιβές και έξοδα τρίτων προϋπολογίζεται το ποσό των 37,2 εκατ. ευρώ και για παροχές προς τρίτους 16 εκατ. ευρώ.
Η διοίκηση υπολογίζει πως το κόστος λειτουργίας για τη ΝΕΡΙΤ 1 θα είναι 10 εκατ. ευρώ, το ανταποκριτικό γραφείο της Θεσσαλονίκης και η ΝΕΡΙΤ Plus θα στοιχίσουν 2 εκατ. ευρώ, το ραδιόφωνο μόλις 200.000, το διαδίκτυο 400.000 ευρώ και η δορυφορική μετάδοση 600.000 ευρώ. Για τους «συνεργάτες» προϋπολογίζεται το ποσό των 6 εκατ. ευρώ και για τα Μουσικά Σύνολα 2 εκατ. ευρώ. Το ποσό που προϋπολογίζεται για την πληρωμή αθλητικών δικαιωμάτων ανέρχεται σε 12 εκατ. ευρώ, ενώ άλλα 3 εκατ. ευρώ θα δοθούν για πνευματικά δικαιώματα.
http://www.typologies.gr/%CE%AD%CE%BB%C ... %B9%CF%84/
Στοιχεία κι εδώ.
https://www.tovima.gr/2014/01/07/media/ ... -alitheia/
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυβέρνησης, στο ποσό των 3 ευρώ μηνιαίως (αντί 4,24 ευρώ που ήταν το αντίστοιχο για την πρώην ΕΡΤ)
https://www.in.gr/2014/01/01/greece/se- ... tin-nerit/
- Υδράργυρος
Τουλαχοστον οι μισες οικογενειακες επιχειρησεις στην ελλαδα ειναι για τα τσακιδια
Μιας και είσαι της δουλειάς να κάνω την ερώτηση λίγο πιο απλά μήπως βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα.Leporello έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 22:30Καθόλου κολοκυθιά δεν παίζουμε. Απλώς εσύ μάσησες λαϊκίστικο κουτσομπολιό. Αλλα τα περιθώρια που έχει μιά εταιρεία υψηλής τεχνολογίας να παίξει με το που εμφανίζονται τα κέρδη της (έξοδα R&D, Royalties κ.λ.π.) και άλλο ένα supermarket. Αυτό μπορεί να ξεφύγει μόνο γιά τα προϊόντα που προμηθεύεται με ετικέττα Lidl και αυτά υπό προϋποθέσεις. Και πάλι όμως, μιλούσαμε γιά το που πληρώνει φόρους μιά ελληνική εταιρεία, όχι γιά τους τρόπους που μπορεί να κάνει φοροδιαφυγή.
Έχει στην Αθήνα ένα apple store και δίπλα του ανοίγω εγώ ένα Τυχαίος store και πουλάω επίσης laptops, tablets και κινητά. Πέραν του ΦΠΑ που αποδίδουμε και οι 2 για τα έσοδα από τις πωλήσεις των 2 αυτών καταστημάτων (αν υποθέσουμε ότι είναι ακριβώς τα ίδια) θα φορολογηθούμε το ίδιο ή με κάποιο λογιστικό τρόπο του apple store μεταφέρονται σε κάποια άλλη χώρα και φορολογούνται με ευνοϊκότερο συντελεστή;
Δυστυχώς μεγάλη αλήθεια.Υδράργυρος έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 23:14Τουλαχοστον οι μισες οικογενειακες επιχειρησεις στην ελλαδα ειναι για τα τσακιδια
Ολα εξαρτώνται από το πόσο η μητρική Apple πουλάει τα προϊόντα στην θυγατρική (αν και νομίζω ότι τα Apple stores είναι franchise, αλλά ας υποθέσουμε ότι δεν είναι). Οταν μιλάμε γιά παραγωγή στο εξωτερικό και πώληση μέσω μιάς θυγατρικής που έχει καταστήματα λιανικής στην Ελλάδα, τι φόρους πιστεύουμε ότι θα έπρεπε η Apple να πληρώνει στην Ελλάδα;ST48410 έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 23:16Μιας και είσαι της δουλειάς να κάνω την ερώτηση λίγο πιο απλά μήπως βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα.Leporello έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 22:30Καθόλου κολοκυθιά δεν παίζουμε. Απλώς εσύ μάσησες λαϊκίστικο κουτσομπολιό. Αλλα τα περιθώρια που έχει μιά εταιρεία υψηλής τεχνολογίας να παίξει με το που εμφανίζονται τα κέρδη της (έξοδα R&D, Royalties κ.λ.π.) και άλλο ένα supermarket. Αυτό μπορεί να ξεφύγει μόνο γιά τα προϊόντα που προμηθεύεται με ετικέττα Lidl και αυτά υπό προϋποθέσεις. Και πάλι όμως, μιλούσαμε γιά το που πληρώνει φόρους μιά ελληνική εταιρεία, όχι γιά τους τρόπους που μπορεί να κάνει φοροδιαφυγή.
Έχει στην Αθήνα ένα apple store και δίπλα του ανοίγω εγώ ένα Τυχαίος store και πουλάω επίσης laptops, tablets και κινητά. Πέραν του ΦΠΑ που αποδίδουμε και οι 2 για τα έσοδα από τις πωλήσεις των 2 καταστημάτων στην Αθήνα αν υποθέσουμε ότι είναι ακριβώς τα ίδια θα φορολογηθούμε το ίδιο ή με κάποιο λογιστικό τρόπο αυτά μεταφέρονται σε κάποια άλλη χώρα και φορολογούνται με ευνοϊκότερο συντελεστή;
1.
- hellegennes
Δεν είναι φοροδιαφυγή, είναι φοροαποφυγή. Έτσι δεν ορίζεται στον νόμο; Όσο για το τι φόρο πληρώνει, λυπάμαι, αλλά δεν είσαι σε θέση να το γνωρίζεις. Οπότε υποθέτεις ότι δεν μπορεί να το κάνει αλλά δεν μπορείς να το αποδείξεις. Επίσης το Lidl δεν είναι ελληνική εταιρεία, είναι ελληνικό παράρτημα γερμανικής πολυεθνικής.Leporello έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 22:30Καθόλου κολοκυθιά δεν παίζουμε. Απλώς εσύ μάσησες λαϊκίστικο κουτσομπολιό. Αλλα τα περιθώρια που έχει μιά εταιρεία υψηλής τεχνολογίας να παίξει με το που εμφανίζονται τα κέρδη της (έξοδα R&D, Royalties κ.λ.π.) και άλλο ένα supermarket. Αυτό μπορεί να ξεφύγει μόνο γιά τα προϊόντα που προμηθεύεται με ετικέττα Lidl και αυτά υπό προϋποθέσεις. Και πάλι όμως, μιλούσαμε γιά το που πληρώνει φόρους μιά ελληνική εταιρεία, όχι γιά τους τρόπους που μπορεί να κάνει φοροδιαφυγή.hellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 22:25Το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια. Τα κέρδη που εμφάνιζαν στην Ιρλανδία ήταν ή όχι κέρδη από άλλες χώρες, όπου πριν λίγες σελίδες ισχυρίστηκες ότι δεν γίνεται να φορολογηθούν σε άλλη χώρα; Μην παίζουμε την κολοκυθιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν έχω ιδέα ούτε σχετικές γνώσεις. Προσπαθώ να καταλάβω. Αν τα δύο καταστήματα κάνουν τζίρο 1.000.000 και έχουν ίδια έξοδα για ενοίκιο και προσωπικό τότε τι θα πληρώσει το ένα και τι το άλλο; Εξήγησε αν θέλεις λίγο αναλυτικά γιατί το apple store θα πληρώσει λιγότερα; Χοντρικά οι φόροι δεν πρέπει να αφορούν τα κέρδη μείον τα έξοδα που εκπίπτουν;Leporello έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 23:21Ολα εξαρτώνται από το πόσο η μητρική Apple πουλάει τα προϊόντα στην θυγατρική (αν και νομίζω ότι τα Apple stores είναι franchise, αλλά ας υποθέσουμε ότι δεν είναι). Οταν μιλάμε γιά παραγωγή στο εξωτερικό και πώληση μέσω μιάς θυγατρικής που έχει καταστήματα λιανικής στην Ελλάδα, τι φόρους πιστεύουμε ότι θα έπρεπε η Apple να πληρώνει στην Ελλάδα;ST48410 έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 23:16Μιας και είσαι της δουλειάς να κάνω την ερώτηση λίγο πιο απλά μήπως βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα.Leporello έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 22:30Καθόλου κολοκυθιά δεν παίζουμε. Απλώς εσύ μάσησες λαϊκίστικο κουτσομπολιό. Αλλα τα περιθώρια που έχει μιά εταιρεία υψηλής τεχνολογίας να παίξει με το που εμφανίζονται τα κέρδη της (έξοδα R&D, Royalties κ.λ.π.) και άλλο ένα supermarket. Αυτό μπορεί να ξεφύγει μόνο γιά τα προϊόντα που προμηθεύεται με ετικέττα Lidl και αυτά υπό προϋποθέσεις. Και πάλι όμως, μιλούσαμε γιά το που πληρώνει φόρους μιά ελληνική εταιρεία, όχι γιά τους τρόπους που μπορεί να κάνει φοροδιαφυγή.
Έχει στην Αθήνα ένα apple store και δίπλα του ανοίγω εγώ ένα Τυχαίος store και πουλάω επίσης laptops, tablets και κινητά. Πέραν του ΦΠΑ που αποδίδουμε και οι 2 για τα έσοδα από τις πωλήσεις των 2 καταστημάτων στην Αθήνα αν υποθέσουμε ότι είναι ακριβώς τα ίδια θα φορολογηθούμε το ίδιο ή με κάποιο λογιστικό τρόπο αυτά μεταφέρονται σε κάποια άλλη χώρα και φορολογούνται με ευνοϊκότερο συντελεστή;
- SuperRogue
Λολ ας δουλέψουν με λιγότερο προσωπικό. Η ερτ δουλεύει με 2500 άτομα.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Κι έδινε στο κράτος 100 εκατομμύρια από τα 300 που είχε έσοδα, είχε πολύ περισσότερους σταθμούς (την ΕΡΤ3, πολλά περιφερειακά και διεθνούς εμβέλειας ραδιοφωνικούς σταθμούς) με 1.20 παραπάνω.SuperRogue έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 23:27Λολ ας δουλέψουν με λιγότερο προσωπικό. Η ερτ δουλεύει με 2500 άτομα.
Με την μόχλευση το 75% (ή 50% όπως είπε ο Τσακλόγλου) των 200 εκατομμυρίων επέστρεφε στα κρατικά ταμεία σαν έμμεσοι και άμεσοι φόροι.
Καληνύχτα σας.
- SuperRogue
Και θα κλείσει.brb και tyt έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 23:30Κι έδινε στο κράτος 100 εκατομμύρια από τα 300 που είχε έσοδα, είχε πολύ περισσότερους σταθμούς (την ΕΡΤ3, πολλά περιφερειακά και διεθνούς εμβέλειας ραδιοφωνικούς σταθμούς) με 1.20 παραπάνω.SuperRogue έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 23:27Λολ ας δουλέψουν με λιγότερο προσωπικό. Η ερτ δουλεύει με 2500 άτομα.
Με την μόχλευση το 75% (ή 50% όπως είπε ο Τσακλόγλου) των 200 εκατομμυρίων επέστρεφε στα κρατικά ταμεία σαν έμμεσοι και άμεσοι φόροι.
Καληνύχτα σας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άει στα τσακίδια δεν θέλω να έρχεστε βρωμιάρηδες.
από Niki » 25 Οκτ 2024, 09:50 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 51 Απαντήσεις
- 1086 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
25 Οκτ 2024, 20:45
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
01 Ιουν 2024, 19:55
-
-
Νέα δημοσίευση Δυο επιχειρήσεις που δεν αποτυγχάνουν ποτέ
από Unicex » 15 Δεκ 2024, 11:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 676 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
18 Δεκ 2024, 08:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φωτιά και τσεκούρι για τις μικρές επιχειρήσεις!
από Frappezitis » 08 Απρ 2024, 07:00 » σε Οικονομία - 6 Απαντήσεις
- 550 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
26 Μάιος 2024, 17:50
-