Δεν είναι έντιμη απάντηση αυτό στην ερώτησή μου πώς το 31 είναι 15 φορές κάτω από το 33. Έντιμη απάντηση είναι να πεις ότι έγραψες μαλακία.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 23:18Ευχαριστώ, επόμενος.hellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 23:16Ενδιαφέρουσα εκδοχή της μαθηματικής πραγματικότητας. Μας εξηγείς τι είδους υπολογισμούς περιλαμβάνουν τα νανίστικα μαθηματικά σου;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 22:3515 φορές κάτω από το μισθό του Προέδρου των ΗΠΑ, πρακτικά δουλεύουν τζάμπα.
Ας ξεχάσουμε για μια στιγμή ότι ο Τραμπ, αν δεν κάνω λάθος, δεν πληρώνεται, όπως έκανε ο Κένεντι.
Ευλογημένη ΕΕ
- hellegennes
Re: Ευλογημένη ΕΕ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
το χειρότερο είναι οτι συζητάμε για τον γιουνκέρ απλά γιατί ο άλλος ο μπάμιας που έβαλαν για ευρωπαιάρχη έγινε ρεζίλη απο τον φαράζε απο την αρχή και ο θεσμός πήγε άπατος. Τι ζούμε ρε γαμώτο 
κάποια φεγγάρια είχαμε πρόεδρο πάντως, ήμασταν φοβεροί.

κάποια φεγγάρια είχαμε πρόεδρο πάντως, ήμασταν φοβεροί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 17 Ιαν 2019, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Βασικά αυτά συνέβησαν μόνο στη φαντασία σου.
Στην πραγματικότητα ο πρόεδρος του Συμβουλίου είναι ένας θεσμός που οι φεντεραλιστες δεν είδαμε ποτέ με καλό μάτι γιατί δεν συμπαθούμε το Συμβούλιο, το θεωρούμε αντιφεντεραλιστικο όργανο. Στη συνθήκη υπάρχει πρόβλεψη οι θέσεις να ενωθούν κάποια στιγμή και να υπάρχει μόνο ένας Πρόεδρος. Μέχρι στιγμής δεν έχει ενεργοποιηθεί.
Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τασκ από την άλλη είναι Τιτάνας και ισχυρός υποψήφιος για το επόμενο ΕΕδικο καλτ οφ περσοναλιτι.

σκέψου οτι ο γιουνκέρ ειναι ο μπαρόσο του τότε. Τεσπα, θα δοκιμάσουμε ξανά με βασιλιά πιο μετά μάλλον.
- hellegennes
Ε, όχι και στην φαντασία του. Εκατομμύρια άνθρωποι στην ΕΕ ξεκαρδίστηκαν με το ξέσκισμα που του έκανε ο καραμήτρακλας. Σκέψου ότι τον έκανε σκόνη ένα από χειρότερα σιχάματα της βρετανικής πολιτικής σκηνής και μάλιστα εντελώς άκοπα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Διαβάζοντας τους μισθούς των Ευρωπαίων επιτρόπων, θυμήθηκα τις πρόσφατες δηλώσεις του Αβραμό για περιορισμό της παράτυπης μετανάστευσης και αποτροπή των δευτερογενών μετακινήσεων.
Καλή φάση το παιχνίδι των λέξεων.
Καλή φάση το παιχνίδι των λέξεων.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
- Northern Spirit
Mικροα κρατος κατ'αρχην, χαμηλη φορολογηση επιχειρησεων εταιριων, ευελικτες εργασιακες σχεσεις.Bipsco έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 23:19Τι εννοείς φιλελευθερισμό;Northern Spirit έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 23:17
Τα εχεις μπλεξει..Δεν μιλαω για καθαρο φιλελευθερισμο..Η ΝΔ ειχε φιλελευθερισμο μονο επι Μητσοτακη στα υπολοιπα ειναι κρατικιστες του κερατα...Τα θεμελεια του μοντερνου κρατικισμου στην Ελλαδα τα εβαλε ο Κωσταντινο Καραμανλης ο λεγομενος...εθναρχης.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Οι επιτροποι συντονιζουνε πολτικες 28 κρατων...Τα διπλα απο οτι παιρνουνε θα επρεπε να παιρνανε..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ο γερμανός συγκεκριμένα έπρεπε να παίρνει τον μισθό και των 28,
οι άλλοι είναι χαραμοφάηδες
-
επρεπε να μην παιρνει κανεις μισθο και να κανουν ολοι οτι τους πει ο Πουτινdna replication έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 14:56ο γερμανός συγκεκριμένα έπρεπε να παίρνει τον μισθό και των 28,
Έτσι όπως το έγραψα έχεις δίκιο, φαίνεται ότι κατακρίνω τις οικονομικές απολαβές των επιτρόπων.Northern Spirit έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 14:36Οι επιτροποι συντονιζουνε πολτικες 28 κρατων...Τα διπλα απο οτι παιρνουνε θα επρεπε να παιρνανε..
Μου είναι αδιάφορες οι υλικές επιβραβεύσεις, απλά διάβασα την ιδιότητα και έτσι θυμήθηκα τον Αβραμό.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
- Northern Spirit
O Aβραμο βρεθηκε σε εναν τομεα που ειναι εντονα πολιτκος και τον ελεγχο εχουνε παρει οι πρωθυπουργοι..Σε αλλους τομεις οι επιτροποι κανουνε πολλη δουλεια.Τρίκαλος έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 14:59Έτσι όπως το έγραψα έχεις δίκιο, φαίνεται ότι κατακρίνω τις οικονομικές απολαβές των επιτρόπων.Northern Spirit έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 14:36Οι επιτροποι συντονιζουνε πολτικες 28 κρατων...Τα διπλα απο οτι παιρνουνε θα επρεπε να παιρνανε..
Μου είναι αδιάφορες οι υλικές επιβραβεύσεις, απλά διάβασα την ιδιότητα και έτσι θυμήθηκα τον Αβραμό.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
τους τα λέει αλλά δεν ακούνε..talaipwros έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 14:59επρεπε να μην παιρνει κανεις μισθο και να κανουν ολοι οτι τους πει ο Πουτιν
http://tass.com/world/1022134
H προστατευόμενη της Αγκελα Μέρκελ και πρόεδρος του CDU απευθύνθηκε στους Βρετανούς την Παρασκευή, καλώντας τους να μείνουν στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Τόνισε ότι οι συμπατριώτες της δεν ξεχνούν πώς η Βρετανία υποδέχτηκε τη Γερμανία ως κράτος μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Οπως μεταδίδει το Reuters, η Ανεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ που διαδέχθηκε τη Μέρκελ στην ηγεσία των Χριστιανοδημοκρατών, συμμετέχει στην έκκληση της τελευταίας στιγμής Γερμανών πολιτικών, βιομηχάνων και καλλιτεχνών προς τους Βρετανούς, καθώς ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την έξοδό τους σε 70 μέρες.
«Χωρίς το σπουδαίο έθνος σας, η ήπειρος δεν θα ήταν αυτή που είναι σήμερα», αναφέρουν σε επιστολή τους, που δημοσιεύει η εφημερίδα The Times.
«Μετά τη φρίκη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, η Βρετανία δεν μας εγκατέλειψε. Καλωσόρισε τη Γερμανία ως κυρίαρχο έθνος και ευρωπαϊκή δύναμη», σημειώνεται.
Πέρα από τον πόλεμο και την ειρήνη, υπογραμμίζουν κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα χάσουν, εάν η Βρετανία αποχωρήσει από το μπλοκ, στο οποίο μπήκε το 1973.
«Θα μας λείψει το θρυλικό βρετανικό χιούμορ και να πηγαίνουμε στη παμπ μετά τη δουλειά για να πιούμε μία μπίρα. Θα μας λείψει το τσάι με γάλα και η οδήγηση στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Και θα μας λείψει να βλέπουμε panto (σ.σ. είδος θεατρικής παράστασης) τα Χριστούγεννα».
«Αλλά το πιο σημαντικό από όλα, θα μας λείψει ο βρετανικός λαός -οι φίλοι μας», αναφέρουν.
Link.
Τι έγινε, ρε παιδιά; Από το να πάνε στο καλό, αρχίσαμε το καλόπιασμα;
Οπως μεταδίδει το Reuters, η Ανεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ που διαδέχθηκε τη Μέρκελ στην ηγεσία των Χριστιανοδημοκρατών, συμμετέχει στην έκκληση της τελευταίας στιγμής Γερμανών πολιτικών, βιομηχάνων και καλλιτεχνών προς τους Βρετανούς, καθώς ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την έξοδό τους σε 70 μέρες.
«Χωρίς το σπουδαίο έθνος σας, η ήπειρος δεν θα ήταν αυτή που είναι σήμερα», αναφέρουν σε επιστολή τους, που δημοσιεύει η εφημερίδα The Times.
«Μετά τη φρίκη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, η Βρετανία δεν μας εγκατέλειψε. Καλωσόρισε τη Γερμανία ως κυρίαρχο έθνος και ευρωπαϊκή δύναμη», σημειώνεται.
Πέρα από τον πόλεμο και την ειρήνη, υπογραμμίζουν κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα χάσουν, εάν η Βρετανία αποχωρήσει από το μπλοκ, στο οποίο μπήκε το 1973.
«Θα μας λείψει το θρυλικό βρετανικό χιούμορ και να πηγαίνουμε στη παμπ μετά τη δουλειά για να πιούμε μία μπίρα. Θα μας λείψει το τσάι με γάλα και η οδήγηση στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Και θα μας λείψει να βλέπουμε panto (σ.σ. είδος θεατρικής παράστασης) τα Χριστούγεννα».
«Αλλά το πιο σημαντικό από όλα, θα μας λείψει ο βρετανικός λαός -οι φίλοι μας», αναφέρουν.
Link.
Τι έγινε, ρε παιδιά; Από το να πάνε στο καλό, αρχίσαμε το καλόπιασμα;
Ordem e Progresso.
Δηλαδή οικονομικό φιλελευθερισμό. Αυτά τα υποστηρίζουν και οι συντηρητικοί. Κάποιος μπορεί να υποστηρίζει την ελεύθερη αγορά αλλά να είναι εναντίων των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων. Αυτός τι είναι;Northern Spirit έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 14:35Mικροα κρατος κατ'αρχην, χαμηλη φορολογηση επιχειρησεων εταιριων, ευελικτες εργασιακες σχεσεις.Bipsco έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 23:19Τι εννοείς φιλελευθερισμό;Northern Spirit έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 23:17
Τα εχεις μπλεξει..Δεν μιλαω για καθαρο φιλελευθερισμο..Η ΝΔ ειχε φιλελευθερισμο μονο επι Μητσοτακη στα υπολοιπα ειναι κρατικιστες του κερατα...Τα θεμελεια του μοντερνου κρατικισμου στην Ελλαδα τα εβαλε ο Κωσταντινο Καραμανλης ο λεγομενος...εθναρχης.