Ποιότητα φόρουμ και πρόταση
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ποιότητα φόρουμ και πρόταση
συμφωνώ με sharp
Εδω γινομαστε και φιλοι.aLiCat έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 09:34Παραταύτα (αν και ήδη τα σόσιαλ μίδια έχουν αρχίσει αν όχι να φθίνουν, τουλάχιστον να αμφισβητούνται), θα υπερασπιστώ μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου την ύπαρξη των φόρουμ.Βασικά νομίζω ότι τα φόρουμ είναι παρωχημένα πλέον ως μέσο διαδικτυακής επικοινωνίας. Πλέον έχουμε περάσει στην επικράτηση των social media και του youtube όπου ο άλλος προτιμάει να καταθέτει μια γρήγορη άποψη που θα την δουν πολλοί και να την κάνει παρά να γράφει κατεβατά που να τεκμηριώνει τις θέσεις του σημείο προς σημείο. Απλά πάντα θα υπάρχουν οι πιο ρομαντικοί που θα συντηρούν και τα φόρουμ. Ομως υπάρχει και ο ανταγωνισμός των blog για έναν που επιθυμεί αναλυτικότερη παρουσίαση ιδεών και θεμάτων.
Γιατί όπως και να το κάνουμε, πρέπει να (επι)ζήσουμε κι εμείς οι ρομαντικοί.
- Βινόσαυρος
Εσθήρ έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 21:44Ναι.Λοιπον....τα πολλα θεματα ειναι ωραια,αλλα να ειναι ΝΕΑ θεματα.Οχι επαναλαμβανομενα.Και οχι για το ιδιο ζητουμενο 100 θρεντς.
Το πιο λογικο που το εφαρμοζουν και ολα τα φορουμς ειναι οχι να περιορισετε τα θεματα που μπορει να ανοιγει ενας χρηστης,αλλα να συγχωνευετε τα θεματα που αφορουν το ιδιο αντικειμενο.Δηλαδη ανοιγεται ενα θεμα για το ταδε και βλεπουμε 800 θεματα παλι για το ιδιο θεμα.Ε,αυτο δεν ειναι ουτε λειτουργικο,ουτε σοβαροτητα φορουμ δειχνει.

Παλιότερα ειχε μαλλιάσει το δαχτυλο μου να το θέτω επί της αναφοράς
μπας και βοηθήσω προς αυτην την κατευθυνση, κάποιες φορές γινόταν συγχώνευση
αλλες πάλι δε χαμπάργιαζαν.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Τα ιδια,μεχρι που βαρεθηκα και εγω..Βινόσαυρος έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 23:01Εσθήρ έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 21:44Ναι.Λοιπον....τα πολλα θεματα ειναι ωραια,αλλα να ειναι ΝΕΑ θεματα.Οχι επαναλαμβανομενα.Και οχι για το ιδιο ζητουμενο 100 θρεντς.
Το πιο λογικο που το εφαρμοζουν και ολα τα φορουμς ειναι οχι να περιορισετε τα θεματα που μπορει να ανοιγει ενας χρηστης,αλλα να συγχωνευετε τα θεματα που αφορουν το ιδιο αντικειμενο.Δηλαδη ανοιγεται ενα θεμα για το ταδε και βλεπουμε 800 θεματα παλι για το ιδιο θεμα.Ε,αυτο δεν ειναι ουτε λειτουργικο,ουτε σοβαροτητα φορουμ δειχνει.
Παλιότερα ειχε μαλλιάσει το δαχτυλο μου να το θέτω επί της αναφοράς
μπας και βοηθήσω προς αυτην την κατευθυνση, κάποιες φορές γινόταν συγχώνευση
αλλες πάλι δε χαμπάργιαζαν.

- Βινόσαυρος
Για το μακεδονικό μπορεί να χωριστεί σε λίγα νήματαbrb και tyt έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 21:52Όσο για τα πολλά θέματα πχ. για το όνομα των Σκοπίων εννοείται ότι πρέπει να είναι τόσα γιατί το θέμα δεν εξαντλείται με ένα-δύο νήματα. Για παράδειγμα έκανα νήμα για το άρθρο 7 της συμφωνίας που θα πήγαινε άπατο αν ήταν σε ένα γενικό νήμα για το σκοπιανό.
π.χ.
ένα τα ιστορικά για ιστορική συζήτηση
ένα για διαδηλώσεις-συναθροίσεις
ένα για την κριτική της συμφωνίας των πρεσπών
ένα για τον διεθνή αντίκτυπο
ένα για γλωσσολογική πτυχή
ένα πολιτικό
ανταυτού έχουμε 30 νήματα για τον κάθε βουλευτη αν σκεφτεται να ψηφίσει την συμφωνία,
25 για κάθε συλλαλητήριο κάθε δευτερη κυριακή σε κάθε πόλη και χωριο έκαστο,
10 για την κάθε δήλωση οποιουδήποτε έκανε μια δήλωση για την μακεδονία κτλπ
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Τι γελοίος που είσαι. Άνοιξες ένα γτπ θρεντ στην πολιτική δήθεν για την γλώσσα, χωρίς άρθρο ή περιεχόμενο ή κάτι ουσιαστικό, την στιγμή που οι συζητήσεις περιορίζονται σε 3-4 θρεντ.
Και δεν έχουμε καθόλου 30 νήματα για τον κάθε βουλευτή.
- Cecily Anne
Οι μεν κλαψομουνιάζουν για συγχωνεύσεις σε νήματα, οι δε μου έστελναν κάπου 15 πμ πρηξαρχιδισμού "γιατί μου συγχώνευσες το νήμα". Μία, δυο, τρεις, άντε και γαμήσου, εγώ φταίω που έφαγα το χρόνο μου.SuperRogue έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 23:17Τι γελοίος που είσαι. Άνοιξες ένα γτπ θρεντ στην πολιτική δήθεν για την γλώσσα, χωρίς άρθρο ή περιεχόμενο ή κάτι ουσιαστικό, την στιγμή που οι συζητήσεις περιορίζονται σε 3-4 θρεντ.
Τουτέστιν, καλά κάνουν και δεν ασχολούνται οι από πάνω, διότι πάντα κάποιος γκρινιάζει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Υδράργυρος
Εσυ σταματησες απο συντονιστρια;Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 23:22Οι μεν κλαψομουνιάζουν για συγχωνεύσεις σε νήματα, οι δε μου έστελναν κάπου 15 πμ πριξαρχιδισμού "γιατί μου συγχώνευσες το νήμα". Μία, δυο, τρεις, άντε και γαμήσου, εγώ φταίω που έφαγα το χρόνο μου.SuperRogue έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 23:17Τι γελοίος που είσαι. Άνοιξες ένα γτπ θρεντ στην πολιτική δήθεν για την γλώσσα, χωρίς άρθρο ή περιεχόμενο ή κάτι ουσιαστικό, την στιγμή που οι συζητήσεις περιορίζονται σε 3-4 θρεντ.
Τουτέστιν, καλά κάνουν και δεν ασχολούνται οι από πάνω, διότι πάντα κάποιος γκρινιάζει.
- Cecily Anne
Εσύ τώρα το είδες πάλι;

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Βινόσαυρος
Φυσικά το νήμα μου μπορούσε να ενταχθεί σε ένα νήμα κριτικής για την συμφωνία των πρεσπώνSuperRogue έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 23:17Τι γελοίος που είσαι. Άνοιξες ένα γτπ θρεντ στην πολιτική δήθεν για την γλώσσα, χωρίς άρθρο ή περιεχόμενο ή κάτι ουσιαστικό, την στιγμή που οι συζητήσεις περιορίζονται σε 3-4 θρεντ.
γιατί δεν ήταν για την γλώσσα αλλά για το "επιχείρημα" πως η ελλάδα δίνει γλώσσα και εθνότητα
μέσω της συμφωνίας.
- Υδράργυρος
Απειχα για λιγο καιρο. Εμπαινα σπανια λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων. Που μυαλο...
- Cecily Anne
Έχω καιρό ρε.Υδράργυρος έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 23:29Απειχα για λιγο καιρο. Εμπαινα σπανια λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων. Που μυαλο...
- Βινόσαυρος
Δεν το είδαSuperRogue έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 23:29Είσαι και γλοιώδης πρακτοράκος και άχρηστος, αυτό ακριβώς συζητούσαμε στο θρεντ του ΑΡΙΣΤΟΥ. ΕΣΥ ήθελες να ανοίξεις θρεντ ΧΩΡΙΣ περιεχόμενο ή τίτλο για να προκαλέσεις.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Αμφιβάλω,ο μαξ μου θυμίζει τον nihil που είχε μπαναριστεί και είχε την εμμονή να επιστρέφει. Είναι παντελώς χύμα για να είναι ακόμα και του 0,60.
- Cecily Anne
SuperRogue έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 23:39Αμφιβάλω,ο μαξ μου θυμίζει τον nihil που είχε μπαναριστεί και είχε την εμμονή να επιστρέφει. Είναι παντελώς χύμα για να είναι ακόμα και του 0,60.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 1251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
30 Οκτ 2023, 10:23
-