Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 05:53
Υπερκουλ όλα σωστά, υπερθεματίζω. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα τα Pioneer , για ακόμα πιο εξειδικευμένο στο καφέ ύφασμα (tweed και ανάλογα) και στο βρετανικό κυνηγετικό στυλ.
Το πρότεινα πριβε στον Λούγκο, με την δική μου υποσημείωση πως τα ρούχα στο Pioneer προσεγγίζουν την γελοιότητα, αλλά αυτά πάντα είναι γούστα. Κάποια από τα πουκάμισα τους, πρέπει να τα τιμά και ο Βαρουφάκης. Γνώμη μου είναι, πως αν δεν σε καλέσουν στο Μπάκινχαμ, που διάολο θα τα βάλεις όλα αυτά; Είμαι υπερ του κιμπάρικου κάζουαλ, γραβάτες,παπιγιόν, κοστούμι μπάτλερ, μπήκαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Σακάκι, πουκάμισο και ένα slim τζινάκι, είσαι κομπλέ παντού. Μεσαίος χώρος. Όχι στις φόρμες από την λαική, όχι όμως να σε φοράει και το ρούχο.
Για τα μεγάλα μαγαζιά, πάντως καλές ευκαιρίες μπορείς να βρεις στο one salonica. Έχω τσιμπήσει πουκάμισα Lacoste ή 100% Merino wool πλεκτα bostonians με ενα 30αρι. Αρκει να σου κάτσει το timing στην αρχη των εκπτώσεων.
Από όλα αυτά τα μαζικής παραγωγής φθηνοκαταστηματα (Ζαρα, H&Μ κ.λ.π.) να πω την αμαρτία μου, το μόνο που θεωρώ αξιοπρεπές και value for money, είναι το Marks and Spencer, αν και όλα αυτά έχουν γρήγορη ημερομηνία λήξης.
Τες πάντων, σε αυτό τον τομέα έκλεισα. Δεν υπάρχει σεντς για τα προσεχή 100 χρόνια, ότι πήραμε,πήραμε.