Προσέλευση στο συλλαλλητήριο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Re: Προσέλευση στο συλλαλλητήριο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 21 Ιαν 2019, 09:58

Συριζαίος έγραψε:
21 Ιαν 2019, 09:35
Μετράνε και τα περιστέρια για ν' αυξηθεί ο αριθμός
Το συμπέρασμα;
Μετρηθήκατε, ζυγιστήκατε και είστε λίγοι.
Εσείς έχετε μετρηθεί και είστε λίγοι. Τόσες μαζώξεις σε ελεγχόμενο περιβάλλον κάνατε για να πουλήσετε ντεμέκ την συμφωνία και πάνω από 6000 συνολικά σε όλη την χώρα δεν μαζέψατε με τους μισούν να ναι περιφερόμενη για μπούγιο.
Αυτή την στιγμή κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο και μόνο λόγω συναλλαγής με μεμονωμένους βουλευτές.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 21 Ιαν 2019, 09:59

οσο και να χτυπηθείτε αρφανα μοσκας μαο χοτζα οι ελληνες ειπαν ΟΧΙ

και η πολιτικη ταξη είναι αντιθετη στη βουληση των ελληνων
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 21 Ιαν 2019, 10:00

the comet the course the tail έγραψε:
21 Ιαν 2019, 09:55
πάντως θλιβερές οι εικόνες από το συλλαλητήριο... σκυθρωποί ή θυμωμένοι, μεσόκοποι, γέροι που έχουν όσο να 'ναι φυράνει, παραλλαγές, παπάδες, εθνικιστικά σύμβολα, νεοναζί, και λογιών-λογιών γραφικοί...

ενώ βλέπεις σε άλλες μαζώξεις-πορείες, τα μπλοκ αριστερών, κομμουνιστών, γεμάτα νεολαία, παλμό, ζωντάνια...
Νεολαία παλμό ζωντάνια είχε.
Το μίνι κυριαρχούσε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 21 Ιαν 2019, 10:01

wooded glade έγραψε:
21 Ιαν 2019, 09:49
Chainis έγραψε:
21 Ιαν 2019, 09:42
wooded glade έγραψε:
21 Ιαν 2019, 09:39

Έχει σημασία και η πυκνότητα.
Στην Όθωνος δεξιά π.χ. λογικά δεν μπορείς να κουνηθείς αν είσαι εκεί στημένος.
Χτες έκοβες βόλτες αλλά από ένα μακρινό πλάνο φαίνεται γεμάτο.
Επίσης τα παλιά χρόνια γέμιζε και το μέσον της πλατείας, το συντριβάνι. Τώρα μένει κενό.
Τώρα αν βάλουμε στον υπολογισμό και τους επί της Βασιλίσσης Σοφίας, Αμαλίας κλπ που είναι εκτός πλάνου αντέ να κάνουμε 70-80 χιλιάδες.
Να βάλεις στον υπολογισμό σου και αυτούς που δεν φαίνονται, πχ πόσο ακόμα είχε κόσμο η Β.Σοφίας ή η Αμαλίας ή η Σταδίου που δεν είναι στην φώτο.

Βάζω.
Η Σταδίου στις 1.30 ήταν εντελώς άδεια και ούτε ανέβαινε κόσμος προς το Σύνταγμα από εκεί. Αυτό δεν ξέρω γιατί, διότι από αλλού ερχόντουσαν.
Η Πανεπιστημίου άδεια αλλά και φυσιολογικά κανένας δεν την ανέβαινε λόγω των κλουβών.
Στη Σταδίου είναι η αλήθεια δεν κοίταξα δεξιά μου προς την Ομόνοια μήπως είχε κι εκεί κλούβες.
Ξέρω έναν τοπικό συγκεντρωσιάρχη της νουδού και θα τον ρωτήσω τι έπαιξε αν τον δω. Αλλά τον έχω χάσει μήνες τώρα. Η ΝΔ δεν έστειλε κόσμο.
Προφανώς 1.30 μαζευόταν κόσμος, οι πολλοί λογικά πήγαν μετά τις 2-2.30 και το πικ πρέπει να ήταν 3.30-4.00.
Πάντα τον περισσότερο κόσμο τον μάζευαν η Β.Σοφίας και η Αμαλίας, βολεύουν στην μετακίνηση.
Θα πρέπει να υπολογίζουμε πάντα κι αυτούς που πηγαίνουν για λίγο και φεύγουν για οποιονδήποτε λόγο.

Σε κάθε περίπτωση ήταν μεγάλη συγκέντρωση.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 21 Ιαν 2019, 10:06

ειδικός να μετρήσω κόσμο δεν είμαι, αλλά σίγουρα δεν ήταν 70Κ που διάβασα σε κάποιο site.
Ο κόσμος ήταν όσο και πέρσι.
Τα δακρυγόνα έπεφταν για πλάκα, δεν έχω ξαναδεί ποτέ τόσο "εύκολες" ρίψεις. Αυτοί που ανέβηκαν στα σκαλάκια τους αντιμετωπίζεις άνετα με γκλοπ και ασπίδες, δε χρειάζονται δακρυγόνα μέσα στον κόσμο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 21 Ιαν 2019, 10:06

Συριζαίος έγραψε:
Το συμπέρασμα;
Μιας που μετρηθήκαμε, ζυγιστήκαμε κι είμαστε λίγοι, κάντε ένα δημοψήφισμα ρε δημοκράτες οπισθίων

Μα τί ζήλεια κακιά. Μην είστε τέτχιοι. Κι αν εσείς δε γεμίζεται ένα βελλίδειο υποσχόμενοι δωράκια μην είστε κακιασμένοι.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 21 Ιαν 2019, 10:07

Chainis έγραψε:
21 Ιαν 2019, 10:01
wooded glade έγραψε:
21 Ιαν 2019, 09:49
Chainis έγραψε:
21 Ιαν 2019, 09:42

Να βάλεις στον υπολογισμό σου και αυτούς που δεν φαίνονται, πχ πόσο ακόμα είχε κόσμο η Β.Σοφίας ή η Αμαλίας ή η Σταδίου που δεν είναι στην φώτο.

Βάζω.
Η Σταδίου στις 1.30 ήταν εντελώς άδεια και ούτε ανέβαινε κόσμος προς το Σύνταγμα από εκεί. Αυτό δεν ξέρω γιατί, διότι από αλλού ερχόντουσαν.
Η Πανεπιστημίου άδεια αλλά και φυσιολογικά κανένας δεν την ανέβαινε λόγω των κλουβών.
Στη Σταδίου είναι η αλήθεια δεν κοίταξα δεξιά μου προς την Ομόνοια μήπως είχε κι εκεί κλούβες.
Ξέρω έναν τοπικό συγκεντρωσιάρχη της νουδού και θα τον ρωτήσω τι έπαιξε αν τον δω. Αλλά τον έχω χάσει μήνες τώρα. Η ΝΔ δεν έστειλε κόσμο.
Προφανώς 1.30 μαζευόταν κόσμος, οι πολλοί λογικά πήγαν μετά τις 2-2.30 και το πικ πρέπει να ήταν 3.30-4.00.
Πάντα τον περισσότερο κόσμο τον μάζευαν η Β.Σοφίας και η Αμαλίας, βολεύουν στην μετακίνηση.
Θα πρέπει να υπολογίζουμε πάντα κι αυτούς που πηγαίνουν για λίγο και φεύγουν για οποιονδήποτε λόγο.

Σε κάθε περίπτωση ήταν μεγάλη συγκέντρωση.
Ναι το peak 3.30, διότι στις 2.30 που έφευγα εγώ ερχόντουσαν συνέχεια.
Αλλά ελάχιστοι αποχωρούσαν.
Δεν έκατσα παραπάνω επειδή δεν υπήρχε νεοδημοκρατικός παλμός.

Άβαταρ μέλους
Συριζαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Συριζαίος » 21 Ιαν 2019, 10:08

Ίφιδα έγραψε:
21 Ιαν 2019, 10:06
Συριζαίος έγραψε:
Το συμπέρασμα;
Μιας που μετρηθήκαμε, ζυγιστήκαμε κι είμαστε λίγοι, κάντε ένα δημοψήφισμα ρε δημοκράτες οπισθίων

Μα τί ζήλεια κακιά. Μην είστε τέτχιοι. Κι αν εσείς δε γεμίζεται ένα βελλίδειο υποσχόμενοι δωράκια μην είστε κακιασμένοι.
Για οπίσθια μη γράφεις καλύτερα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 21 Ιαν 2019, 10:13

Συριζαίος έγραψε:
21 Ιαν 2019, 10:08
Ίφιδα έγραψε:
21 Ιαν 2019, 10:06
Συριζαίος έγραψε:
Το συμπέρασμα;

Για οπίσθια μη γράφεις καλύτερα

[img]https://i.postimg.cc/xTRCSZGz/2723 ... .jpg[/img]
Καλά μιλάμε, τρελό επιχείρημα :lol: Αφού είμαστε τόσο λίγοι γιατί δεν κάνετε δημοψήφισμα να το βουλώσετε σε όλους τους ελευθεροκωλάκηδες; Μπαιδεγουέι, αυτόν τον βρήκατε; Τον μπουζουριάσατε; Τον χώσατε στα υπόγεια των φυλακών για προσβολή δημοσίας αιδούς; :003:
the comet the course the tail έγραψε:
21 Ιαν 2019, 09:55
πάντως θλιβερές οι εικόνες από το συλλαλητήριο... σκυθρωποί ή θυμωμένοι, μεσόκοποι, γέροι που έχουν όσο να 'ναι φυράνει, παραλλαγές, παπάδες, εθνικιστικά σύμβολα, νεοναζί, και λογιών-λογιών γραφικοί...

ενώ βλέπεις σε άλλες μαζώξεις-πορείες, τα μπλοκ αριστερών, κομμουνιστών, γεμάτα νεολαία, παλμό, ζωντάνια...
Έτσι είναι Κομήτη μας, απ τη μια οι σοφοί, οι δουλευταράδες, όσοι αναλαμβάνουν ευθύνες
κι απ την άλλη η νεολαία της και καλά επανάσταησης, με τις ελπίδες ακόμα ζωντανές και τα λεφτά του μπαμπάκα του σκυνθρωπού, θυμωμένου, κουρασμένου, στην τσεπούλα τους

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 21 Ιαν 2019, 10:16

Ίφιδα έγραψε:
21 Ιαν 2019, 10:13
Καλά μιλάμε, τρελό επιχείρημα :lol:
Mε το Συριζαίο μιλάς, σε λίγο απλά θα βρίζει, μέχρι εκεί μπορεί, δείξε κατανόηση
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 21 Ιαν 2019, 10:18

Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι(?) που έβγαζαν την πλατεία να χωράει 50χιλιάρικα στο όχι, εχθές την έβγαλαν οτι χωράει 15-20.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 21 Ιαν 2019, 10:21

είμαι σίγουρη, πως στην δημόσια προεκλογική του ομιλία ο κος Τσίπρας, θα μαζέψει τους διπλούς.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 21 Ιαν 2019, 10:24

Ερμής έγραψε:
21 Ιαν 2019, 10:18
Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι(?) που έβγαζαν την πλατεία να χωράει 50χιλιάρικα στο όχι, εχθές την έβγαλαν οτι χωράει 15-20.
80 χωράει τιγκαρισμένη.
Αλλά 80 ήταν το σύνολο. Τόσο ήταν.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 21 Ιαν 2019, 10:25

Ερμής έγραψε:
21 Ιαν 2019, 10:18
Δεν ειναι μόνο αυτό, είν ότι οι ίδιοι που κράζουν την αστυνομία όταν δίνει αριθμούς για τις δικές τους πορείες, σήμερα την πιστεύουν
οι ίδιοι που κάποτε έκραζαν τα χημικά και τα ματ, σήμερα ειν οι καλύτεροί τους φίλοι
οι ίδιοι που δεν έχουν πρόβλημα να κατεβαίνουν παιδιά σε "αγανακτισμένους" και γκέι πράιντ, κράζουν όσους κατέβασαν τα παιδιά τους στο συλλαλητήριο
και πάει λέγοντας

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 21 Ιαν 2019, 10:25

Naranjita έγραψε:
21 Ιαν 2019, 10:21
είμαι σίγουρη, πως στην δημόσια προεκλογική του ομιλία ο κος Τσίπρας, θα μαζέψει τους διπλούς.
60 μάζεψε στο "όχι" και λιγώτερους στις δύο προεκλογικές.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών